Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Όλα κουτάκια τα είχα. Έλεγα μεχρι τα 28 θα έχω φτάσει τη δουλεια σε ένα καλό σημείο , 29 θα παντρευτώ, στα 30 θα έχω ένα παιδί ήδη κλπ κλπ. Αλλά δεν είναι να κανεις πλάνα τελικά.

Όχι καλέ ούτε καν..τι πλάνα!!! Η ζωή τα σχεδιάζει αλλιώς όσο εσύ κάνεις σχέδια!!! 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Argy35 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια,

Είμαι στην έβδομη ημέρα από την εμβρυομεταφορά και πέρα από τα πονάκια περιόδου , έχω εδώ και 3 μέρες υγρά διάφανα , σαν νερό, αρκετά θα έλεγα.

Είχε καμία κάποιο τέτοιο σύμπτωμα?  

Καλησπερα κορίτσι μου! Με το καλό να πάρεις θετικά νέα σου εύχομαι! Εγώ είχα υγρά σαν νερό, βέβαια δεν το έβλεπα σαν σύμπτωμα γιατί ήξερα ότι προκαλούν πολλά τα φάρμακα.. πήρα θετικό τεστ από την 6η μέρα έμβρυομεταφοράς και τα υγρά συνεχίζονται ακόμη που είμαι στη 3η εβδομάδα μεταφορας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 680
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Είναι πάντως πολύ θετικό σημάδι. Ποτέ έχεις χοριακη? 

Μακάρι.. Χοριακή έχω την Πέμπτη. 

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου! Με το καλό να πάρεις θετικά νέα σου εύχομαι! Εγώ είχα υγρά σαν νερό, βέβαια δεν το έβλεπα σαν σύμπτωμα γιατί ήξερα ότι προκαλούν πολλά τα φάρμακα.. πήρα θετικό τεστ από την 6η μέρα έμβρυομεταφοράς και τα υγρά συνεχίζονται ακόμη που είμαι στη 3η εβδομάδα μεταφορας.

Αυτό σκέφτηκα και εγώ μήπως είναι από τα φάρμακα και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα και κάτι. Με το καλό σου εύχομαι! Ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Argy35 είπε:

Αυτό σκέφτηκα και εγώ μήπως είναι από τα φάρμακα και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα και κάτι. Με το καλό σου εύχομαι! Ευχαριστώ πολύ!

Σε ευχαριστώ πολύ! Κοίτα ότι είναι καλό σημάδι όπως λέει και η Λίνα είναι όντως απλώς εγώ είχα αποφασίσει πως ότι κι αν έχω θα το ρίξω στα φάρμακα γιατί αν ψαχνομουν με συμπτώματα θα είχα τρελαθεί! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να μας στείλεις να μας πεις αν θες 🙂 

πρίν από 5 λεπτά , Argy35 είπε:

Μια χαρά κοντεύουν οι μέρες σίγουρα θα έχεις θετικά νέα να είσαι αισιόδοξη. Περιμένουμε νέα σου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Κοίτα ότι είναι καλό σημάδι όπως λέει και η Λίνα είναι όντως απλώς εγώ είχα αποφασίσει πως ότι κι αν έχω θα το ρίξω στα φάρμακα γιατί αν ψαχνομουν με συμπτώματα θα είχα τρελαθεί! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να μας στείλεις να μας πεις αν θες 🙂 

Όντως, όσο το σκεφτόμαστε και το ψάχνουμε τόσο μας αγχώνει η διαδικασία . Να είσαι καλά , θα σας ενημερώσω την Πέμπτη 🥰 

πρίν από 19 λεπτά , linaa είπε:

Μια χαρά κοντεύουν οι μέρες σίγουρα θα έχεις θετικά νέα να είσαι αισιόδοξη. Περιμένουμε νέα σου 

Ναι ναι πλησιάζουν οι μέρες! Να είσαι καλά! 💖

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Argy35 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια,

Είμαι στην έβδομη ημέρα από την εμβρυομεταφορά και πέρα από τα πονάκια περιόδου , έχω εδώ και 3 μέρες υγρά διάφανα , σαν νερό, αρκετά θα έλεγα.

Είχε καμία κάποιο τέτοιο σύμπτωμα?  

Παίρνεις προγεστερονη ???

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...