Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/12/2024 at 8:29 ΜΜ, Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι μόλις βγήκε χαζοθετικο η χωριακη την φόρεσα 

Μου έχουν φέρει 3 ολα αυτά τα χρόνια...στην αρχή της τελευταίας μας προσπάθειας έβαλα την πρώτη πρώτη που είχα και ελπίζω και εύχομαι να τη κόψουμε μετά τη γεννα..

Εσύ που είσαι χρυσοχερα τι καλό θα κάνεις αύριο που γιορτάζεις κιόλας??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 940
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, *Vasoula είπε:

Μου έχουν φέρει 3 ολα αυτά τα χρόνια...στην αρχή της τελευταίας μας προσπάθειας έβαλα την πρώτη πρώτη που είχα και ελπίζω και εύχομαι να τη κόψουμε μετά τη γεννα..

Εσύ που είσαι χρυσοχερα τι καλό θα κάνεις αύριο που γιορτάζεις κιόλας??

Την αλήθεια???τίποτα απολύτως, σ όλους είπα ότι θα είμαι Θεσσαλονίκη γιατί εδώ σε μας είναι αργία. Δεν έχω πολλή διάθεση για γιορτές και ίσως να φοβάμαι κιόλας να μην κουραστω, γενικώς πολλά συναισθήματα μαζί...αλλά πήγα πήρα κάτι πάστες κόλαση, για το άντρα και για μένα χαχαχαχαχαχζα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Την αλήθεια???τίποτα απολύτως, σ όλους είπα ότι θα είμαι Θεσσαλονίκη γιατί εδώ σε μας είναι αργία. Δεν έχω πολλή διάθεση για γιορτές και ίσως να φοβάμαι κιόλας να μην κουραστω, γενικώς πολλά συναισθήματα μαζί...αλλά πήγα πήρα κάτι πάστες κόλαση, για το άντρα και για μένα χαχαχαχαχαχζα 

Να σου πω την αλήθεια και εγω καλά καλα το σκέφτηκες!!!!καταρχάς αυτό είναι το ωραίο...να περάσεις αυτήν την μέρα όπως εσύ θέλεις!!!Αχ και έχετε και ωραία γλυκά εκεί πάνω!!χαχαχαχχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Να σου πω την αλήθεια και εγω καλά καλα το σκέφτηκες!!!!καταρχάς αυτό είναι το ωραίο...να περάσεις αυτήν την μέρα όπως εσύ θέλεις!!!Αχ και έχετε και ωραία γλυκά εκεί πάνω!!χαχαχαχχαχα

Όταν με το καλό μας έρθετε όλοι μαζί να με στείλεις να σας πάω στα καλυτερααααα

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Κοριτσακι μου η innohep δεν νομίζω πως κάνει κάτι σε παρενέργειες αλλά η προλουτεξ δεν αποκλειεται...μια κανεις δο απόγευμα η κανεις και αλλη??δεν νοιώθεις όλη μέρα έτσι ε??δεν είναι κανένα κρυωματακι...

Just now, *Vasoula είπε:

Κοριτσακι μου η innohep δεν νομίζω πως κάνει κάτι σε παρενέργειες αλλά η προλουτεξ δεν αποκλειεται...μια κανεις δο απόγευμα η κανεις και αλλη??δεν νοιώθεις όλη μέρα έτσι ε??δεν είναι κανένα κρυωματακι...

Μια κάνω τ απόγευμα, όχι όλη μέρα είμαι μια χαρά κατά τις 9.30 μ έπιασε χθες και σήμερα, όλα τα περίεργα σε μένα 

πρίν από 18 λεπτά , kate82 είπε:

Μια κάνω τ απόγευμα, όχι όλη μέρα είμαι μια χαρά κατά τις 9.30 μ έπιασε χθες και σήμερα, όλα τα περίεργα σε μένα 

Κι εγώ να σου πω δεν έχω ιδέα γιατί δεν με έχει πειράξει τίποτα ως τώρα.. μήπως ξεκινάει κάνα κρύωμα όπως είπε και η Βασουλα

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας! Υγεία και με το καλό να έρθουν όλα! Να περάσετε όμορφα σήμερα! 🙂

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰🥰🥰🥰

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας! Υγεία και με το καλό να έρθουν όλα! Να περάσετε όμορφα σήμερα! 🙂

Ευχαριστούμε πολύ Λιλά!!

@kate82 Χρόνια μας πολλά!!

• Λουλούδια 1

Καλησπέρα σας κορίτσια,

Είμαι στην έβδομη ημέρα από την εμβρυομεταφορά και πέρα από τα πονάκια περιόδου , έχω εδώ και 3 μέρες υγρά διάφανα , σαν νερό, αρκετά θα έλεγα.

Είχε καμία κάποιο τέτοιο σύμπτωμα?  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Argy35 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια,

Είμαι στην έβδομη ημέρα από την εμβρυομεταφορά και πέρα από τα πονάκια περιόδου , έχω εδώ και 3 μέρες υγρά διάφανα , σαν νερό, αρκετά θα έλεγα.

Είχε καμία κάποιο τέτοιο σύμπτωμα?  

Είναι πάντως πολύ θετικό σημάδι. Ποτέ έχεις χοριακη? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...