Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Lila86 είπε:

Δεν γίνεσαι υπερβολική απλώς είσαι αγχωμενη.. κοριτσάκι μου το πρωινο που πήρα 265 χοριακη έκανα τεστ, το τελευταίο μου για να μη το πετάξω γιατί δεν έιχα και πουθενά να το δώσω και βγήκε πιο αχνό κι από τη πρώτη μέρα που το έκανα. Άρα μη το υπολογίζεις.απο τη στιγμή που βγήκε αχνό είναι θετικό αυτό κρατάς και τίποτε άλλο! 🩷 Γι'αυτό λοιπόν όπως λέγαμε πριν κάποιες μέρες κάτσε στα αυγά σου 😂 και περίμενε τη Τρίτη με αισιοδοξία για να βοηθήσεις το εμβρυακι σου. 

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου ,μακάρι να βγεις αληθινή 

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα Βασουλαααα μας!!! Πόσο γελάω με τα μηνύματα σου 😂 με κοροϊδεύω μόνη μου χαχαχαχα!!! Στο 3 πήγε και μου αύξησε τη δόση! Τ4 παίρνω κάθε πρωί 50αρι! Κι εμάς έχει αρχίσει από χθες το βράδυ να φυσάει πολύ! Είναι για βόλτα σήμερα δεν λέω αλλά θα βγω για φαγητό το βράδυ οπότε είπα να κάτσω κι εγώ στα αυγά μου για πρωί 😂

Με τόσα αυγά πλούσιες έπρεπε να είμαστε 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 930
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου ,μακάρι να βγεις αληθινή 

Με τόσα αυγά πλούσιες έπρεπε να είμαστε 

Κι εγώ το εύχομαι κορίτσι μου.. 

Χαχαχα ναι όντως ζαμπλουτες 😂

• Λουλούδια 1

Κορίτσια ερώτηση επειδή δεν θυμάμαι και η αλήθεια είναι ότι πέρασαν δύο χρόνια από την πρώτη έμβρυομεταφορά, αν δεν πάνε καλά τα πράγματα αν λέω μην με φάτε, τι διαδικασία ακολουθούμε, πάλι οοοολες τις εξετάσεις από την αρχή??? 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Κορίτσια ερώτηση επειδή δεν θυμάμαι και η αλήθεια είναι ότι πέρασαν δύο χρόνια από την πρώτη έμβρυομεταφορά, αν δεν πάνε καλά τα πράγματα αν λέω μην με φάτε, τι διαδικασία ακολουθούμε, πάλι οοοολες τις εξετάσεις από την αρχή??? 

Εγω κορίτσι μου δεν έχω ιδέα! Αν και πιστεύω πως όχι ξανά εξετάσεις δεν χρειάζονται. Κανονικά πάλι για προετοιμασία θα πας. Εννοειτε δεν θα σε φάω όμως θα σου πω αυτο που εμένα με βοήθησε πολύ. Βήμα βήμα τη φορά.. άργησα να το καταλάβω αλλά κατάφερα και το έκανα και πραγματικα είναι πολύ βοηθητικό.

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι εξετάσεις εννοείς??ορμονικες και τέτοια θα χρειάζεται σίγουρα...επίσης αν δεν έχετε κάνει υστεροσκοπηση ίσως θέλει κάτι τέτοιο...και κανένα μικροβιωμα...

Αλλά τσάμπα τα λέμε...θα πάνε όλα καλά....και θα αργήσεις να σκεφτείς ξανα τετοια...θα έχεις άλλες εξετάσεις να κάνεις!!!❣️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Τι εξετάσεις εννοείς??ορμονικες και τέτοια θα χρειάζεται σίγουρα...επίσης αν δεν έχετε κάνει υστεροσκοπηση ίσως θέλει κάτι τέτοιο...και κανένα μικροβιωμα...

Αλλά τσάμπα τα λέμε...θα πάνε όλα καλά....και θα αργήσεις να σκεφτείς ξανα τετοια...θα έχεις άλλες εξετάσεις να κάνεις!!!❣️

Καλημέρα κορίτσι μου έχω κάνει υστεροσκοπηση στο Σεπτέμβριο και Δόξα τον Θεό ήταν καθαρή... σ ευχαριστώ πολύ... Σήμερα θα πάμε στην μονηωτου Οσιου Εφραίμ που έχουμε εδώ σε εμάς σ ένα χωριό, θα σας ανάψω όλες κεράκι στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου για να σας προσέχει και εσάς και τα μωράκια σας που σε λίγο καιρό θα έχετε στην αγκαλίτσα σας 

• Λουλούδια 2

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου έχω κάνει υστεροσκοπηση στο Σεπτέμβριο και Δόξα τον Θεό ήταν καθαρή... σ ευχαριστώ πολύ... Σήμερα θα πάμε στην μονηωτου Οσιου Εφραίμ που έχουμε εδώ σε εμάς σ ένα χωριό, θα σας ανάψω όλες κεράκι στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου για να σας προσέχει και εσάς και τα μωράκια σας που σε λίγο καιρό θα έχετε στην αγκαλίτσα σας 

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Μπορείς να ανάψεις ένα κεράκι και για μένα;;

• Ευχή 1

Just now, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Μπορείς να ανάψεις ένα κεράκι και για μένα;;

Εννοείτε Κατερίνα μου ,εσύ δεν χρειάζεται να με πεις τ όνομα σου είναι κατανοητό Ότο είσαι συνονωματη 😁😁😁

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα Κατερινάκι μας! Ευχαριστούμε πολύ για το κεράκι να σας έχει ο Θεός καλά και τη Τρίτη να πάνε όλα μα όλα καλά 🩷 καλή βολτουλα 🙂

• Ευχή 1

Just now, Lila86 είπε:

Καλημέρα Κατερινάκι μας! Ευχαριστούμε πολύ για το κεράκι να σας έχει ο Θεός καλά και τη Τρίτη να πάνε όλα μα όλα καλά 🩷 καλή βολτουλα 🙂

Λιλά τώρα θα σ έστελνα, πως σε λένε κορίτσι μου ,σε κανένα μισάωρο φεύγουμε, προτεραιότητα έχει το υποθετο 😆😆😆

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , kate82 είπε:

Εννοείτε Κατερίνα μου ,εσύ δεν χρειάζεται να με πεις τ όνομα σου είναι κατανοητό Ότο είσαι συνονωματη 😁😁😁

Γιορτάζουμε και αύριο!! Να μας πάνε όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ για το κεράκι 🥰🥰

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

7 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μα πόσο σε ευχαριστώ που μας σκέφτεσαι όλες!!!όλα καλά να πάνε παναγια μου!! 🥰 

• Ευχή 1

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μα πόσο σε ευχαριστώ που μας σκέφτεσαι όλες!!!όλα καλά να πάνε παναγια μου!! 🥰 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου να είσαι σίγουρη για αυτό οοοο...

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου να είσαι σίγουρη για αυτό οοοο...

Θέλω πολύ να το πιστεύω αυτό μέσα μου αλλά τα ξερεις και εσύ...καμία φορά ο φόβος δεν μας αφήνει να είμαστε πολύ αισιόδοξες....

Είδα και στην άλλη συνομιλία για τη ζώνη της Παναγίας...τη φοράς και εσυ??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Θέλω πολύ να το πιστεύω αυτό μέσα μου αλλά τα ξερεις και εσύ...καμία φορά ο φόβος δεν μας αφήνει να είμαστε πολύ αισιόδοξες....

Είδα και στην άλλη συνομιλία για τη ζώνη της Παναγίας...τη φοράς και εσυ??

Ναι μόλις βγήκε χαζοθετικο η χωριακη την φόρεσα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...