Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Just now, linaa είπε:

Βρε παιδί μου περίμενε να κάνεις πάλι χοριακη . Το τεστ τι να δείξει μόλις εχθές δεν έκανες χοριακη 

Ναι ο άντρας μου ήθελε και μ έσκασε ήθελε να κάνουμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 925
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, kate82 είπε:

Τι εννοείς???

Ότι το αποτέλεσμα δεν πάει με την απόχρωση του τεστ.  Αφού είχες θετική χοριακη θετικό θα έδειχνε αλλά δεν μπορείς να ξέρεις οπότε δεν υπάρχει νόημα 

Just now, linaa είπε:

Ότι το αποτέλεσμα δεν πάει με την απόχρωση του τεστ.  Αφού είχες θετική χοριακη θετικό θα έδειχνε αλλά δεν μπορείς να ξέρεις οπότε δεν υπάρχει νόημα 

Ουφ απλά δεν θέλω να παίρνω φάρμακα χωρίς να υπάρχει λόγος, ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό που λέω, αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι την Τρίτη που είναι 14 μέρα τι να πω 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Ουφ απλά δεν θέλω να παίρνω φάρμακα χωρίς να υπάρχει λόγος, ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό που λέω, αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι την Τρίτη που είναι 14 μέρα τι να πω 

Τι έμβρυο είχες βάλει ? Εντάξει για τα φάρμακα δύο μέρες παραπάνω δεν κάνει την διαφορά αφού είχες θετική χοριακη δεν είναι χωρίς λόγο 

8 ώρες πρίν, linaa είπε:

Τι έμβρυο είχες βάλει ? Εντάξει για τα φάρμακα δύο μέρες παραπάνω δεν κάνει την διαφορά αφού είχες θετική χοριακη δεν είναι χωρίς λόγο 

5ημερων βλαστοκυστη 

11 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου! Τα φάρμακα να ξέρεις δεν τα σταματάμε έτσι αμέσως και αρνητική να σου βγει τη τρίτη χτύπα ξύλο θα συνεχίσεις να τα παίρνεις μειωμένα για λίγο καιρό. Τώρα το τεστ το έκανες πάει τελείωσε ότι κι αν βγήκε πέταξε το και περίμενε την Τρίτη! 🩷 

Επίσης καλά λέει η Λίνα θετική χοριακη και δεν υπάρχει λόγος; Ίσα ίσα τώρα το βοηθάς και με αυτά να μεγαλωσει

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Εύχομαι να είστε καλά! 🙂 Εμένα μου ανέβηκε λίγο ακόμη ο θυρεοειδής και μου αύξησε ο ενδοκρινολόγος τη δόση! Ελπίζω να μην ανέβει παραπάνω

πρίν από 37 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου! Τα φάρμακα να ξέρεις δεν τα σταματάμε έτσι αμέσως και αρνητική να σου βγει τη τρίτη χτύπα ξύλο θα συνεχίσεις να τα παίρνεις μειωμένα για λίγο καιρό. Τώρα το τεστ το έκανες πάει τελείωσε ότι κι αν βγήκε πέταξε το και περίμενε την Τρίτη! 🩷 

Επίσης καλά λέει η Λίνα θετική χοριακη και δεν υπάρχει λόγος; Ίσα ίσα τώρα το βοηθάς και με αυτά να μεγαλωσει

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Εύχομαι να είστε καλά! 🙂 Εμένα μου ανέβηκε λίγο ακόμη ο θυρεοειδής και μου αύξησε ο ενδοκρινολόγος τη δόση! Ελπίζω να μην ανέβει παραπάνω

Αχ έπεσα πολύ ψυχολογικά η αλήθεια είναι στα 10 δευτερόλεπτα μόλις είδα ότι δεν γίνεται θετικό στεναχωρεθηκα μετά έδειξε μια άχνη γραμμή, όλες πάθουμε το καλύτερο εννοείτε γάιδαρο όλες μας και μας βγαίνει πολύ αρνητισμος, τουλάχιστον σε μένα, θα δείξει την τριτη απλά έπεσα πολύ ενώ είπα γαμωτο επιτέλους τα καταφέραμε....ήθελα να βγει λιγονπιο σκούρο το αχνό τι να το κάνω?γίνομαι υπερβολική το ξέρω...ειδωμεν...το τεστ το έχω στην Παναγία δίπλα μήπως κάνει το θαύμα Της 

• Δύναμη! 1

Καλημερουδια σας!!!!

@kate82 μου νοιώθω το άγχος σου αλλά έκανες χθες τεστ και με απογευματινα φανταζομαι ουρα??βρε τι περιμενες??χαχαχαχαχα

οσον αφορα τη κουραση κορίτσια μου...εγω στα 20 λεπτα περπάτημα έχω κρεμάσει γλώσσα...τι χάλι είναι αυτό??με κοροϊδεύω και μόνη μου!!!

@Lila86 πόσο ανέβηκε δηλαδή???ποιο φαρμακο παίρνεις??

Πως είστε??τι καιρό σας κάνει εκεί??ευνοεί για μια βολτούλα????

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Καλημερουδια σας!!!!

@kate82 μου νοιώθω το άγχος σου αλλά έκανες χθες τεστ και με απογευματινα φανταζομαι ουρα??βρε τι περιμενες??χαχαχαχαχα

οσον αφορα τη κουραση κορίτσια μου...εγω στα 20 λεπτα περπάτημα έχω κρεμάσει γλώσσα...τι χάλι είναι αυτό??με κοροϊδεύω και μόνη μου!!!

Με βραδινά το έκανα....εμάς ήλιο με δόντια και πολύ αέρα Αααα μας πήρε και μας σήκωσε που λένε...εσείς καλοκαίρι ακόμα να φανταστώ 

@Lila86μην αγχώνεσαι υπάρχουν μεγαλύτερες δόσεις στον θυρεοειδή δεν θα σε δημιουργησει καπου προβλημα ,απλα θα σ αυξησει την δοση 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ έπεσα πολύ ψυχολογικά η αλήθεια είναι στα 10 δευτερόλεπτα μόλις είδα ότι δεν γίνεται θετικό στεναχωρεθηκα μετά έδειξε μια άχνη γραμμή, όλες πάθουμε το καλύτερο εννοείτε γάιδαρο όλες μας και μας βγαίνει πολύ αρνητισμος, τουλάχιστον σε μένα, θα δείξει την τριτη απλά έπεσα πολύ ενώ είπα γαμωτο επιτέλους τα καταφέραμε....ήθελα να βγει λιγονπιο σκούρο το αχνό τι να το κάνω?γίνομαι υπερβολική το ξέρω...ειδωμεν...το τεστ το έχω στην Παναγία δίπλα μήπως κάνει το θαύμα Της 

Δεν γίνεσαι υπερβολική απλώς είσαι αγχωμενη.. κοριτσάκι μου το πρωινο που πήρα 265 χοριακη έκανα τεστ, το τελευταίο μου για να μη το πετάξω γιατί δεν έιχα και πουθενά να το δώσω και βγήκε πιο αχνό κι από τη πρώτη μέρα που το έκανα. Άρα μη το υπολογίζεις.απο τη στιγμή που βγήκε αχνό είναι θετικό αυτό κρατάς και τίποτε άλλο! 🩷 Γι'αυτό λοιπόν όπως λέγαμε πριν κάποιες μέρες κάτσε στα αυγά σου 😂 και περίμενε τη Τρίτη με αισιοδοξία για να βοηθήσεις το εμβρυακι σου. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Με βραδινά το έκανα....εμάς ήλιο με δόντια και πολύ αέρα Αααα μας πήρε και μας σήκωσε που λένε...εσείς καλοκαίρι ακόμα να φανταστώ 

@Lila86μην αγχώνεσαι υπάρχουν μεγαλύτερες δόσεις στον θυρεοειδή δεν θα σε δημιουργησει καπου προβλημα ,απλα θα σ αυξησει την δοση 

Υπομονή όπως Κ να έχει έχεις μια εμφύτευση Κ αυτό είναι το θετικό . Εντάξει ξέρεις Κ από μόνη σου ότι στην αρχή μιας εγκυμοσύνης όλα είναι ρευστά . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Με βραδινά ολότελα!!!και στεναχωριέσαι για το αχνό βρε??

Από σήμερα χάλασε λίγο και σε εμάς.. λένε και πτώση θερμοκρασίας..οπότε είπα να βγούμε μια βόλτα τώρα το πρωί που είναι πιο καλά να κάτσω μετά το κωλο μου μέσα.. χαχαχαχα 

• Χαχα 2

πρίν από 6 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλημερουδια σας!!!!

Καλημέρα Βασουλαααα μας!!! Πόσο γελάω με τα μηνύματα σου 😂 με κοροϊδεύω μόνη μου χαχαχαχα!!! Στο 3 πήγε και μου αύξησε τη δόση! Τ4 παίρνω κάθε πρωί 50αρι! Κι εμάς έχει αρχίσει από χθες το βράδυ να φυσάει πολύ! Είναι για βόλτα σήμερα δεν λέω αλλά θα βγω για φαγητό το βράδυ οπότε είπα να κάτσω κι εγώ στα αυγά μου για πρωί 😂

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...