Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μακάρι να μην πέσει σε σας ...

Αχ όχι καλέ να πέσει θέλουμε!!! Αχαχα

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Εγώ είχα ξανά σκύλο που την είχα από φοιτήτρια και την έχασα πριν δυο χρόνια από καρκίνο...και μου στοίχισε πολύ..και το κοπριτακι αυτό το βρήκαμε τον φλεβαρη που μας πέρασε πεταμένο σε ένα χωράφι και το πήραμε σπίτι..μεγάλη δέσμευση και μεγάλη χαρά ταυτόχρονα!

Κορίτσια μου εγώ από δεκαπέντε χρονών έχω σκύλο την έχασα κι εγώ πριν κάποια χρόνια και τώρα έχω την δική μου κοπριτω χαχαχα δεν την αλλάζω με τπτ. Αλλά @kate82 μου γιατί να πληρώσεις; Δεν έχετε εκεί να υιοθετήσεις; Κι από άλλη περιοχή μπορείς να βρεις υπάρχουν άπειρα αδεσποτακια! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 627
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Αχ όχι καλέ να πέσει θέλουμε!!! Αχαχα

Κορίτσια μου εγώ από δεκαπέντε χρονών έχω σκύλο την έχασα κι εγώ πριν κάποια χρόνια και τώρα έχω την δική μου κοπριτω χαχαχα δεν την αλλάζω με τπτ. Αλλά @kate82 μου γιατί να πληρώσεις; Δεν έχετε εκεί να υιοθετήσεις; Κι από άλλη περιοχή μπορείς να βρεις υπάρχουν άπειρα αδεσποτακια! 

Ψάχνω αλλά η αλήθεια ειναι οτι έχουν μεγάλα σκυλάκια, εγώ θέλω μικρό γιατί χώρος δεν υπαρχει και δεν θέλω να φυλακισω ένα μεγάλο ζωάκι σε διαμέρισμα, μπορεί να είμαι λαθος

1 hour ago, kate82 είπε:

Ψάχνω αλλά η αλήθεια ειναι οτι έχουν μεγάλα σκυλάκια, εγώ θέλω μικρό γιατί χώρος δεν υπαρχει και δεν θέλω να φυλακισω ένα μεγάλο ζωάκι σε διαμέρισμα, μπορεί να είμαι λαθος

Αν θέλεις μικρό εννοείται δεν θέλουν όλοι μεγάλα σκυλιά! Ούτε εγώ ήθελα  μεγάλο, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τα ζώα και ναι δυστυχώς τα περισσότερα καταφύγια έχουν μεγαλοσωμα ζώα. Τώρα να σου πω την αλήθεια όμως επειδή το είχα ψάξει κάποτε τα σκυλάκια δεν τους νοιάζει ο χώρος όσο μικρός κι αν είναι αν τα αγαπάς και τα φροντίζεις όσο χρειάζεται δεν θέλουν κάτι άλλο. Για να μην παρεξηγηθω δεν το λέω ως γιατί δεν παίρνεις μεγάλο σκυλο αλλά για κάποιον που μπορεί να θέλει ένα μεγαλόσωμο σκυλάκι και να μη το παίρνει από φόβο διαμερίσματος πχ δεν ισχυει

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Αν θέλεις μικρό εννοείται δεν θέλουν όλοι μεγάλα σκυλιά! Ούτε εγώ ήθελα  μεγάλο, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τα ζώα και ναι δυστυχώς τα περισσότερα καταφύγια έχουν μεγαλοσωμα ζώα. Τώρα να σου πω την αλήθεια όμως επειδή το είχα ψάξει κάποτε τα σκυλάκια δεν τους νοιάζει ο χώρος όσο μικρός κι αν είναι αν τα αγαπάς και τα φροντίζεις όσο χρειάζεται δεν θέλουν κάτι άλλο. Για να μην παρεξηγηθω δεν το λέω ως γιατί δεν παίρνεις μεγάλο σκυλο αλλά για κάποιον που μπορεί να θέλει ένα μεγαλόσωμο σκυλάκι και να μη το παίρνει από φόβο διαμερίσματος πχ δεν ισχυει

Τι να σου πω κορίτσι μου έχω μιλήσει μέχρι και με κτηνίατρο για να μάθω έξοδα γιατί νόμιζα ότι ήταν παραααα πολλααα πράγμα το οποίο δεν ισχύει από ότι μου εξήγησε γιατί δεν ήθελα να μην μπορώ να ανταπεξέλθω απέναντι του , αλλά η κοπέλα με είπε ότι ο χώρος μου δεν είναι για μεγάλο γιατί δεν έχω και μπαλκόνι μεγάλο με εξήγησε τις ιδιαίτεροτητες του μεγάλου και του μικρού και κατέληξα ότι είμαστε για μικρό....βγήκα βολταααααα 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Τι να σου πω κορίτσι μου έχω μιλήσει μέχρι και με κτηνίατρο για να μάθω έξοδα γιατί νόμιζα ότι ήταν παραααα πολλααα πράγμα το οποίο δεν ισχύει από ότι μου εξήγησε γιατί δεν ήθελα να μην μπορώ να ανταπεξέλθω απέναντι του , αλλά η κοπέλα με είπε ότι ο χώρος μου δεν είναι για μεγάλο γιατί δεν έχω και μπαλκόνι μεγάλο με εξήγησε τις ιδιαίτεροτητες του μεγάλου και του μικρού και κατέληξα ότι είμαστε για μικρό....βγήκα βολταααααα 

Καλά έκανες και το έψαξες και μπράβο  γιατί όλοι συνήθως λένε θα πάρω σκύλο και δεν κοιτάζουν το τι έξοδα έχει γιατί κάθε σκύλος έχει διαφορετικές αναγκες και στο τέλος ξέρεις τι συμβαίνει... Μπραβοοοοο τέλεια να βγεις να ξεσκασεις!!! Κι εγώ γλυκαθηκα σήμερα και θα βγω πάλι αύριο αν δεν βρέχει! Καλή βολτουλαααα

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά έκανες και το έψαξες και μπράβο  γιατί όλοι συνήθως λένε θα πάρω σκύλο και δεν κοιτάζουν το τι έξοδα έχει γιατί κάθε σκύλος έχει διαφορετικές αναγκες και στο τέλος ξέρεις τι συμβαίνει... Μπραβοοοοο τέλεια να βγεις να ξεσκασεις!!! Κι εγώ γλυκαθηκα σήμερα και θα βγω πάλι αύριο αν δεν βρέχει! Καλή βολτουλαααα

Χαχαχχα μην νομίζεις γύρισα κιόλας μια ωρίτσα και με βγήκε η γλώσσα δεν ξέρω γιατί κουράστηκα τόσο, και επειδή φοβήθηκα λέω πάνε σπίτι χαλαρααα

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχχα μην νομίζεις γύρισα κιόλας μια ωρίτσα και με βγήκε η γλώσσα δεν ξέρω γιατί κουράστηκα τόσο, και επειδή φοβήθηκα λέω πάνε σπίτι χαλαρααα

Μια ωρίτσα μια χαρά είναι!!! 😉 

πρίν από 12 λεπτά , kate82 είπε:

Βρε εννοείτε δεν γκρινιάζω αλλά θα ήθελα να μην με βγαίνει κούραση τόσο εύκολα, όλα καλαααααα

Ναι καλέ δεν είπα ότι γκρινιαξες χαχαχα αλλά ότι μια ωρίτσα είναι μια χαρά εγώ κάνα μισάωρο βγαίνω και σήμερα βγήκα λίγο παραπάνω! Έτσι θα μας βγαίνει η κούραση από δω και μπρος Κατερινάκι μου, δουλεύει διπλά το σώμα 🩷

πρίν από 9 λεπτά , Lila86 είπε:

Ναι καλέ δεν είπα ότι γκρινιαξες χαχαχα αλλά ότι μια ωρίτσα είναι μια χαρά εγώ κάνα μισάωρο βγαίνω και σήμερα βγήκα λίγο παραπάνω! Έτσι θα μας βγαίνει η κούραση από δω και μπρος Κατερινάκι μου, δουλεύει διπλά το σώμα 🩷

Λες να είναι από αυτο να περπατάμε 5 λεπτά και να λαχανιαζουμε λες και τρέχαμε μια ώρα???

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Λες να είναι από αυτο να περπατάμε 5 λεπτά και να λαχανιαζουμε λες και τρέχαμε μια ώρα???

Τη πρώτη βδομάδα να ξέρεις λαχάνιαζα και κουραζομουν με το παραμικρό. Τώρα νιώθω λίγο καλύτερα αλλά ήταν πολύ περιεργο έλεγα δεν γίνεται να κουράζομαι έτσι. Τώρα αν είναι από αυτό δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά κιόλας αλλά εκεί το αποδίδω!!! 

Just now, Lila86 είπε:

Τη πρώτη βδομάδα να ξέρεις λαχάνιαζα και κουραζομουν με το παραμικρό. Τώρα νιώθω λίγο καλύτερα αλλά ήταν πολύ περιεργο έλεγα δεν γίνεται να κουράζομαι έτσι. Τώρα αν είναι από αυτό δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά κιόλας αλλά εκεί το αποδίδω!!! 

Καλά εννοείτε, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, αλλά μιλάμε για πολύ λαχανιασμα ο άντρας μου με δούλευε με λέει μέχρι το φαρμακείο πηγές και γύρισες λες και ήσουν σε μαραθώνιο χαχαχχαχαχ .... 

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Καλά εννοείτε, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, αλλά μιλάμε για πολύ λαχανιασμα ο άντρας μου με δούλευε με λέει μέχρι το φαρμακείο πηγές και γύρισες λες και ήσουν σε μαραθώνιο χαχαχχαχαχ .... 

Χαχαχαχα ωραίος!!! Μαραθώνιος γίνεται μέσα μας πες του 😂 κι εμένα με κοροϊδεύει δεν έχω παράπονο χαχαχα

• Χαχα 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...