Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κάθε φορά που θα σκουπίστω έχω ροζ και σα βλεννη λίγο. Άρχισαν και οι πόνοι χαμηλά.... της περιόδου δηλαδή. Κι εγώ παρόλα αυτά θα πρέπει να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι τη Δευτέρα... 

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Είναι χαμηλή 11 ,ο γυναικολόγος μου μ έβρισε που έκανα την 9 μέρα αλλά εννοείτε ότι κάνω ότι μ είπε ο εξωματιστης... θα δείξει την τριτη πρώτα ο Θεός 

Δωσε λίγο χρόνο στο εμβρυακι σου και όλα θα πάνε καλά! Και δεν θέλω άγχη τώρα μέχρι την επόμενη χοριακη τουλάχιστον!!!🩷

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 649
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Δωσε λίγο χρόνο στο εμβρυακι σου και όλα θα πάνε καλά! Και δεν θέλω άγχη τώρα μέχρι την επόμενη χοριακη τουλάχιστον!!!🩷

Χαχαχαχα βγαλε την σκουφιά σου και βαράμε είμαστε εδώ μέσα.... 

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μα αν ήταν η εμφυτευση προχθές με τα καφέ θέλει 4-5 μέρες για να δείξει...ότι καλύτερο Κατερίνα μου!!!γιορτάζεις κιόλας και σου εύχομαι να είναι το ωραιότερο δώρο σου αυτό!!!

Λογικα αυτα σημαιναν τα καφε τι να πω ??? Μακάρι βασουλα μου να πάνε όλα κατ ευχήν... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχαχα βγαλε την σκουφιά σου και βαράμε είμαστε εδώ μέσα.... 

Λογικα αυτα σημαιναν τα καφε τι να πω ??? Μακάρι βασουλα μου να πάνε όλα κατ ευχήν... 

Εννοειτε βγαλτη σκούφια σου ειμαστε 😂

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 

Τι ωραία νέα!!! Με το καλό κορίτσι μου, να πάνε όλα καλά! Ένα εμβρυακι έβαλες και εσύ;

• Λουλούδια 1

1 ώρα πρίν, Kate89 είπε:

Τι ωραία νέα!!! Με το καλό κορίτσι μου, να πάνε όλα καλά! Ένα εμβρυακι έβαλες και εσύ;

Ναι κορίτσι μου ένα εμβρυακι ,είμαστε στην 9η μερα τωρα ,με το καλό την τριτη που θα κάνω χωριαλη και θα είμαι στην 14ημερα θα φανεί αν πάμε καλά ή όχι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 

Εύχομαι να είστε όλες καλά 🥰🥰🥰

Καλημεραααα Κατερινάκι!!! 😘 Όμορφο σκ να έχουμε!!! Τι κάνεις; Εμας εδώ ακόμη ζεστή ετοιμάζομαι για βολτουλα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημεραααα Κατερινάκι!!! 😘 Όμορφο σκ να έχουμε!!! Τι κάνεις; Εμας εδώ ακόμη ζεστή ετοιμάζομαι για βολτουλα

Και πολύ καλά θα κάνεις, εμάς έπεσε η θερμοκρασία πάλι και από αύριο πέφτει περισσότερο οοοο.... 

• Μου αρέσει 1

Just now, kate82 είπε:

Και πολύ καλά θα κάνεις, εμάς έπεσε η θερμοκρασία πάλι και από αύριο πέφτει περισσότερο οοοο.... 

Κι εμάς λέει ότι θα πέσει από αύριο αλλά αν δεν το δω δεν το πιστεύω χαχαχα!!! 

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula είπε:

Γειά σας κορίτσια μου γλυκά!!!τι κάνετε??και εμάς εδώ εχει ωραία μέρα σήμερα αλλά λένε πτώση θερμοκρασίας και βροχές από αύριο.. 

Πως είστε??

Εγώ είμαι κάτω από την.κουβερτα με τα καλοριφέρ στο φουλ χαχαχαχαχα ,πηγα για 2ωριτσες στο μαγαζάκι μου ξυλιασα και τώρα χουχουλιαζωωωω,και εσύ για βόλτα ετοιμάζεσαι???? Η λιλά ήδη βολτάρει 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ είμαι κάτω από την.κουβερτα με τα καλοριφέρ στο φουλ χαχαχαχαχα ,πηγα για 2ωριτσες στο μαγαζάκι μου ξυλιασα και τώρα χουχουλιαζωωωω,και εσύ για βόλτα ετοιμάζεσαι???? Η λιλά ήδη βολτάρει 

Καλοριφέρ???? 😯 κάνει κρυο λοιπον εκει!!!όχι εγω εχω κανονίσει το απόγευμα βόλτα οπότε τώρα έκατσα να μαγειρέψω και να ασχοληθώ με το κοπριτακι μου...χαχαχαχα έχω ένα σκυλάκι που μόλις έγινε ενός...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλοριφέρ???? 😯 κάνει κρυο λοιπον εκει!!!όχι εγω εχω κανονίσει το απόγευμα βόλτα οπότε τώρα έκατσα να μαγειρέψω και να ασχοληθώ με το κοπριτακι μου...χαχαχαχα έχω ένα σκυλάκι που μόλις έγινε ενός...

Αχ αληθειααααα και εγώ θέλω σκυλάκι εδώ και τρία χρόνια ψάχνω αλλά κάτω από 400ε δεν βρίσκω... 

Just now, kate82 είπε:

Αχ αληθειααααα και εγώ θέλω σκυλάκι εδώ και τρία χρόνια ψάχνω αλλά κάτω από 400ε δεν βρίσκω... 

Καλοριφέρ ναι εδώ και δύο βδομάδες τα έχουμε ανοιχτά έχει κρύο οοοο εκτός από τις δύο προηγούμενες μέρες που μαλάκωσε λίγο 

πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Καλοριφέρ ναι εδώ και δύο βδομάδες τα έχουμε ανοιχτά έχει κρύο οοοο εκτός από τις δύο προηγούμενες μέρες που μαλάκωσε λίγο 

Εγώ είχα ξανά σκύλο που την είχα από φοιτήτρια και την έχασα πριν δυο χρόνια από καρκίνο...και μου στοίχισε πολύ..και το κοπριτακι αυτό το βρήκαμε τον φλεβαρη που μας πέρασε πεταμένο σε ένα χωράφι και το πήραμε σπίτι..μεγάλη δέσμευση και μεγάλη χαρά ταυτόχρονα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...