Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

Ααααα @kate82 μου δεν θέλω τέτοια!!! Θα πας αύριο με θετική σκέψη θα πάρεις την ωραιότατη 3ψηφια χοριακη σου και μετά θα το γλεντήσουμε με γλυκά όχι με κουλούρια 😂 @*Vasoula μου ναι μίλησα με τον γιατρό κλείσαμε υπέρηχο αρχές Δεκεμβρίου και θα ξανά κάνω τη Πέμπτη άλλη μια χοριακη μου είπε! Είμαι καλά έκανα λίγες δουλίτσες σήμερα χαλαρά και τώρα ξάπλωσα καναπέ με νερομενο καφεδάκι χαχαχα τέλος για σήμερα ξεκούραση η υπόλοιπη μέρα!

πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι πήγα μέχρι την ώρα του υποθετου ,εχουμε και τέλειο καιρό σήμερα 17 βαθμούς, αλλά εγώ καναπέ χαλαρά...εσύ πως είσαι??? Να φανταστώ εσείς καλοκαίρι σήμερα 

Πολυ ωραία μέρα σας κάνει σήμερα μπράβο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Ναι πήγα μέχρι την ώρα του υποθετου ,εχουμε και τέλειο καιρό σήμερα 17 βαθμούς, αλλά εγώ καναπέ χαλαρά...εσύ πως είσαι??? Να φανταστώ εσείς καλοκαίρι σήμερα 

Χθες και σήμερα έχει όντως πολύ ωραίες μέρες...22 βαθμούς έχουμε εμείς...

1 hour ago, Lila86 είπε:

Ααααα @kate82 μου δεν θέλω τέτοια!!! Θα πας αύριο με θετική σκέψη θα πάρεις την ωραιότατη 3ψηφια χοριακη σου και μετά θα το γλεντήσουμε με γλυκά όχι με κουλούρια 😂 @*Vasoula μου ναι μίλησα με τον γιατρό κλείσαμε υπέρηχο αρχές Δεκεμβρίου και θα ξανά κάνω τη Πέμπτη άλλη μια χοριακη μου είπε! Είμαι καλά έκανα λίγες δουλίτσες σήμερα χαλαρά και τώρα ξάπλωσα καναπέ με νερομενο καφεδάκι χαχαχα τέλος για σήμερα ξεκούραση η υπόλοιπη μέρα!

Πολυ ωραία μέρα σας κάνει σήμερα μπράβο!!!

Καλά τα έκανες μπράβο!! 😄 τα ιδια και εγω...μαγειρεψε και η πεθερουλα σημερα οποτε δεν έχω και φαγητό και κάθομαι χαλαρά.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλά τα έκανες μπράβο!! 😄 τα ιδια και εγω...μαγειρεψε και η πεθερουλα σημερα οποτε δεν έχω και φαγητό και κάθομαι χαλαρά.. 

Αχ @*Vasoula μου θες και τριψηφιαααααααα θα με χαζεψεις καλεεεε

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Χαχαχαχα εγώ το έγραψα το τριψήφια 😂😂😂

Να δω πότε θα μάθω να το χειρίζομαι αυτό το φόρουμ χαχαχχαχα @Lila86 μοναδική μου αγάπη θες και τριψηφιααααα θα με τρελανειςςς χαχαχχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Κι εμένα η μανούλα!!! Ζωαρα κάνουμε ας το ευχαριστήθουμε τώρα 😂

πρίν από 56 λεπτά , kate82 είπε:

Να δω πότε θα μάθω να το χειρίζομαι αυτό το φόρουμ χαχαχχαχα @Lila86 μοναδική μου αγάπη θες και τριψηφιααααα θα με τρελανειςςς χαχαχχαχα

😂😂😂😂 Δεν πειράζει καταλαβαινομαστε όμως χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@kate82 μου σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου καλή επιτυχία αύριο και περιμένουμε μαζί σου τα νέα σου! Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου 🤞🏼

Καληνύχτα κορίτσια μου καλή ξεκούραση σε όλες! 🌜

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σας κορίτσια μου γλυκά....

@kate82 μου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 

• Ευχή 1
  • Λουλούδια 2

πρίν από 37 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 

Κορίτσι μου γλυκοοοο πόσο χαιρομαιιιι είδες που στο πα;;; Τέλεια νεαααα!!! Με το καλό οι αυξήσεις κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε από δω και πέρα!!!🩷

• Λουλούδια 1

πρίν από 47 λεπτά , kate82 είπε:

Μα το ήξερα βρε πουλάκι μου...αφού σου είπα...όλα διαφορετικά αυτή τη τη φορά αρααααα και τυχερή η φορα!!!πόσο είναι και λες χαμηλη???

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά τώρα!!! 🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μα το ήξερα βρε πουλάκι μου...αφού σου είπα...όλα διαφορετικά αυτή τη τη φορά αρααααα και τυχερή η φορα!!!πόσο είναι και λες χαμηλη???

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά τώρα!!! 🥰

Είναι χαμηλή 11 ,ο γυναικολόγος μου μ έβρισε που έκανα την 9 μέρα αλλά εννοείτε ότι κάνω ότι μ είπε ο εξωματιστης... θα δείξει την τριτη πρώτα ο Θεός 

• Ευχή 2

πρίν από 18 λεπτά , kate82 είπε:

Είναι χαμηλή 11 ,ο γυναικολόγος μου μ έβρισε που έκανα την 9 μέρα αλλά εννοείτε ότι κάνω ότι μ είπε ο εξωματιστης... θα δείξει την τριτη πρώτα ο Θεός 

Μα αν ήταν η εμφυτευση προχθές με τα καφέ θέλει 4-5 μέρες για να δείξει...ότι καλύτερο Κατερίνα μου!!!γιορτάζεις κιόλας και σου εύχομαι να είναι το ωραιότερο δώρο σου αυτό!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...