Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Ααααα @kate82 μου δεν θέλω τέτοια!!! Θα πας αύριο με θετική σκέψη θα πάρεις την ωραιότατη 3ψηφια χοριακη σου και μετά θα το γλεντήσουμε με γλυκά όχι με κουλούρια 😂 @*Vasoula μου ναι μίλησα με τον γιατρό κλείσαμε υπέρηχο αρχές Δεκεμβρίου και θα ξανά κάνω τη Πέμπτη άλλη μια χοριακη μου είπε! Είμαι καλά έκανα λίγες δουλίτσες σήμερα χαλαρά και τώρα ξάπλωσα καναπέ με νερομενο καφεδάκι χαχαχα τέλος για σήμερα ξεκούραση η υπόλοιπη μέρα!

πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι πήγα μέχρι την ώρα του υποθετου ,εχουμε και τέλειο καιρό σήμερα 17 βαθμούς, αλλά εγώ καναπέ χαλαρά...εσύ πως είσαι??? Να φανταστώ εσείς καλοκαίρι σήμερα 

Πολυ ωραία μέρα σας κάνει σήμερα μπράβο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 590
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Ναι πήγα μέχρι την ώρα του υποθετου ,εχουμε και τέλειο καιρό σήμερα 17 βαθμούς, αλλά εγώ καναπέ χαλαρά...εσύ πως είσαι??? Να φανταστώ εσείς καλοκαίρι σήμερα 

Χθες και σήμερα έχει όντως πολύ ωραίες μέρες...22 βαθμούς έχουμε εμείς...

1 hour ago, Lila86 είπε:

Ααααα @kate82 μου δεν θέλω τέτοια!!! Θα πας αύριο με θετική σκέψη θα πάρεις την ωραιότατη 3ψηφια χοριακη σου και μετά θα το γλεντήσουμε με γλυκά όχι με κουλούρια 😂 @*Vasoula μου ναι μίλησα με τον γιατρό κλείσαμε υπέρηχο αρχές Δεκεμβρίου και θα ξανά κάνω τη Πέμπτη άλλη μια χοριακη μου είπε! Είμαι καλά έκανα λίγες δουλίτσες σήμερα χαλαρά και τώρα ξάπλωσα καναπέ με νερομενο καφεδάκι χαχαχα τέλος για σήμερα ξεκούραση η υπόλοιπη μέρα!

Πολυ ωραία μέρα σας κάνει σήμερα μπράβο!!!

Καλά τα έκανες μπράβο!! 😄 τα ιδια και εγω...μαγειρεψε και η πεθερουλα σημερα οποτε δεν έχω και φαγητό και κάθομαι χαλαρά.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλά τα έκανες μπράβο!! 😄 τα ιδια και εγω...μαγειρεψε και η πεθερουλα σημερα οποτε δεν έχω και φαγητό και κάθομαι χαλαρά.. 

Αχ @*Vasoula μου θες και τριψηφιαααααααα θα με χαζεψεις καλεεεε

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Χαχαχαχα εγώ το έγραψα το τριψήφια 😂😂😂

Να δω πότε θα μάθω να το χειρίζομαι αυτό το φόρουμ χαχαχχαχα @Lila86 μοναδική μου αγάπη θες και τριψηφιααααα θα με τρελανειςςς χαχαχχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κι εμένα η μανούλα!!! Ζωαρα κάνουμε ας το ευχαριστήθηκε τώρα 😂

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Να δω πότε θα μάθω να το χειρίζομαι αυτό το φόρουμ χαχαχχαχα @Lila86 μοναδική μου αγάπη θες και τριψηφιααααα θα με τρελανειςςς χαχαχχαχα

😂😂😂😂 Δεν πειράζει καταλαβαινομαστε όμως χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...