Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..

Καλημέρα! Έχεις προχωρήσει με την μεταφορά? Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική οπότε μην αγχώνεσαι. Εύχομαι καλά αποτελέσματα! 🤞

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μπράβο συγχαρητήρια άδικα φοβόσουν με την προγεστερόνη, με το καλό να εμφυτευθει το μπουμπούκι σας. Καλά είμαι αν εξαιρέσεις τον πονοκέφαλο που μάλλον είναι από τα χάπια όλα καλά... 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου! Και σε σένα το ίδιο εύχομαι! Ευτυχώς ναι βγήκε χαμηλή μέχρι να βγει μου βγάλε τη πίστη χαχα

Πέμπτη πας εσυ σωστά; Με το καλό και τα δικά σου νέα να χεις ένα τέλειο ενδομήτριο 🙂

Μπράβο συγχαρητήρια άδικα φοβόσουν με την προγεστερόνη, με το καλό να εμφυτευθει το μπουμπούκι σας. Καλά είμαι αν εξαιρέσεις τον πονοκέφαλο που μάλλον είναι από τα χάπια όλα καλά... 

Παίρνεις κάτι άλλο πέρα από σικλακουρ προς το παρόν; Κι εγώ είχα λίγο πονοκέφαλο σημερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 592
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου! Και σε σένα το ίδιο εύχομαι! Ευτυχώς ναι βγήκε χαμηλή μέχρι να βγει μου βγάλε τη πίστη χαχα

Πέμπτη πας εσυ σωστά; Με το καλό και τα δικά σου νέα να χεις ένα τέλειο ενδομήτριο 🙂

Παίρνεις κάτι άλλο πέρα από σικλακουρ προς το παρόν; Κι εγώ είχα λίγο πονοκέφαλο σημερα

Σ ευχαριστώ  πολύ κορίτσι μου μακάρι να είναι όλα καλά, εγώ παίρνω σικλακιουρ πρωί μεσημέρι βράδυ από ένα και από χθες πρωί βράδυ ένα κολπικα ,παίρνω βιταμίνη d φυλικο οξύ και σαλοσπιρ ,ξεκινά μπανάνες μπρόκολο και αυγουλακια να τρως 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ κορίτσι μου μακάρι να είναι όλα καλά, εγώ παίρνω σικλακιουρ πρωί μεσημέρι βράδυ από ένα και από χθες πρωί βράδυ ένα κολπικα ,παίρνω βιταμίνη d φυλικο οξύ και σαλοσπιρ ,ξεκινά μπανάνες μπρόκολο και αυγουλακια να τρως 

Αχ τελεια μαρεσουν και τα τρία ούτως η άλλως!!! Σε ευχαριστώ 🧡

Παίρνεις κι εσύ αρκετά..Κι εγώ μεθαύριο ξεκινάω τα πολλά φάρμακα

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Αχ τελεια μαρεσουν και τα τρία ούτως η άλλως!!! Σε ευχαριστώ 🧡

Παίρνεις κι εσύ αρκετά..Κι εγώ μεθαύριο ξεκινάω τα πολλά φάρμακα

Μόνο σικλακιουρ δεν παίρνεις??

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , kate82 είπε:

Ωχ μην με λες τέτοια, τι σ είπαν να πάρεις?

Όχι όχι μην αγχώνεσαι! Εσένα μπορεί να μη σου δώσουν τα ίδια! Μάλλον κι εδώ πάει κάπως αλλιώς το πρωτόκολλο με τον κάθε γιατρό! Δεν τα θυμάμαι όλα τώρα τα χω σε χαρτί! Αλλά θυμάμαι τώρα στα πρόχειρα και ενέσεις προλουτεξ θα κάνω και κολπική κρέμα,σαλοσπιρ,μια αντιβίωση βιταμίνες και τετοια. Συνεχίζω κανονικα τα σικλακουρ. Έχω και θυρεοειδή! Ξυπνητήρια καθε μισή ώρα θα πρέπει να βάζω!!!

8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Όχι όχι μην αγχώνεσαι! Εσένα μπορεί να μη σου δώσουν τα ίδια! Μάλλον κι εδώ πάει κάπως αλλιώς το πρωτόκολλο με τον κάθε γιατρό! Δεν τα θυμάμαι όλα τώρα τα χω σε χαρτί! Αλλά θυμάμαι τώρα στα πρόχειρα και ενέσεις προλουτεξ θα κάνω και κολπική κρέμα,σαλοσπιρ,μια αντιβίωση βιταμίνες και τετοια. Συνεχίζω κανονικα τα σικλακουρ. Έχω και θυρεοειδή! Ξυπνητήρια καθε μισή ώρα θα πρέπει να βάζω!!!

Καλημέρααααα τώρα κατάλαβα αυτά τα έχω και εγώ όταν με το καλό προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα prolutex ,cyclogest Kai innohelp .το ενδομητριο σου πόσο ήταν? 

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρααααα τώρα κατάλαβα αυτά τα έχω και εγώ όταν με το καλό προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα prolutex ,cyclogest Kai innohelp .το ενδομητριο σου πόσο ήταν? 

Καλημερααα!!! Τι κάνεις κορίτσι μου; Ναι ναι από όλα τα καλά αυτά χαχαχα! 10 ήταν!!! Μια χαρά θα προχωρήσεις αυτή τη φορά θα δεις! 🙂

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλημερααα!!! Τι κάνεις κορίτσι μου; Ναι ναι από όλα τα καλά αυτά χαχαχα! 10 ήταν!!! Μια χαρά θα προχωρήσεις αυτή τη φορά θα δεις! 🙂

Τέλειο ήταν μπράβοοοοοο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Να σκέφτεσαι όσο πιο θετικά μπορείς! 🧡

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ μάλλον δεν προχωράω και σ αυτόν τον κύκλο lh 4.5 e2:196 και προγεστερόνη 0.05 το ενδομητριο τριζωνικο αλλά 5 εκατοστά  τώρα περιμένω τηλ τους για να με πουν τι και πως 

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ μάλλον δεν προχωράω και σ αυτόν τον κύκλο lh 4.5 e2:196 και προγεστερόνη 0.05 το ενδομητριο τριζωνικο αλλά 5 εκατοστά  τώρα περιμένω τηλ τους για να με πουν τι και πως 

Μόλις μπήκα για να δω αν εστειλες.. δεν έχουν ελπίδες να μεγαλώσει κι άλλο το ενδομήτριο;; Ελπιζω να γίνει η αλλαγή κορίτσι μου.. μήπως να σου δώσουν άλλη αγωγή; Δεν ξέρω κιόλας σκέψεις κανω. Στείλε μόλις μάθεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...