Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• 1 ώρα πρίν, a miracle please είπε:

Καλσηπέρα,

πιο πάνω η @mariaalexiou έγραψε πως δεν φημίζεται για την υπομονή της και έκανε τεστ πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου, άλλες κοπέλες περιμένουν μέχρι την ημερομηνία χοριακής. Εγώ έχω κάνει και τα δυο. Στην ουσία δεν αλλάζει κάτι στο άγχος. Το θέμα είναι πόσο πριν από την χοριακή? Και όπως και να έχει χοριακή θα κάνεις. Μερικές φορές τα τεστ βγαίνουν και λανθασμένα. Επομένως θέλω να πω πως, την ίδια ανησυχία θα έχεις.

Εύχομαι η σπερματέγχυση να πιάσει και να έχεις θετική χοριακή. Κατα τ'άλλα πήγαινε βόλτα, δες ταινίες και σειρές για να ξεχαστεί λιγάκι όσο γίνεται.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.έχεις δίκιο σε αυτό.Γενικα κάνω πράγματα αλλά όταν μένω μόνη μου η σκέψη μου είναι συνεχώς εκεί.πιο πολυ είναι ο  φόβος του αποτελέσματος να είμαι ειλικρινής.

• Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Φοβάμαι πολύ το αποτέλεσμα της χοριακης,γιατί πριν λίγους μήνες τα ίδια είχα.. αχνή γραμμουλα και μετά ήρθε το 58 της χοριακης και εκεί τελείωσαν όλα.Σκεφτομαι πως τότε όμως αυτή η γραμμουλα έβγαινε από την 6-7 μέρα,ενώ σήμερα είμαι στην πέμπτη,άρα ίσως πάει καλύτερα αυτή τη φορά 😊 Εσύ σε ποια μέρα είσαι?

Μη σκέφτεσαι αρνητικά κορίτσι μου!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα πολυ πολύ καλά!!!🌈

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μπράβο συγχαρητήρια άδικα φοβόσουν με την προγεστερόνη, με το καλό να εμφυτευθει το μπουμπούκι σας. Καλά είμαι αν εξαιρέσεις τον πονοκέφαλο που μάλλον είναι από τα χάπια όλα καλά... 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου! Και σε σένα το ίδιο εύχομαι! Ευτυχώς ναι βγήκε χαμηλή μέχρι να βγει μου βγάλε τη πίστη χαχα

Πέμπτη πας εσυ σωστά; Με το καλό και τα δικά σου νέα να χεις ένα τέλειο ενδομήτριο 🙂

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μπράβο συγχαρητήρια άδικα φοβόσουν με την προγεστερόνη, με το καλό να εμφυτευθει το μπουμπούκι σας. Καλά είμαι αν εξαιρέσεις τον πονοκέφαλο που μάλλον είναι από τα χάπια όλα καλά... 

Παίρνεις κάτι άλλο πέρα από σικλακουρ προς το παρόν; Κι εγώ είχα λίγο πονοκέφαλο σημερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου! Και σε σένα το ίδιο εύχομαι! Ευτυχώς ναι βγήκε χαμηλή μέχρι να βγει μου βγάλε τη πίστη χαχα

Πέμπτη πας εσυ σωστά; Με το καλό και τα δικά σου νέα να χεις ένα τέλειο ενδομήτριο 🙂

Παίρνεις κάτι άλλο πέρα από σικλακουρ προς το παρόν; Κι εγώ είχα λίγο πονοκέφαλο σημερα

Σ ευχαριστώ  πολύ κορίτσι μου μακάρι να είναι όλα καλά, εγώ παίρνω σικλακιουρ πρωί μεσημέρι βράδυ από ένα και από χθες πρωί βράδυ ένα κολπικα ,παίρνω βιταμίνη d φυλικο οξύ και σαλοσπιρ ,ξεκινά μπανάνες μπρόκολο και αυγουλακια να τρως 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ κορίτσι μου μακάρι να είναι όλα καλά, εγώ παίρνω σικλακιουρ πρωί μεσημέρι βράδυ από ένα και από χθες πρωί βράδυ ένα κολπικα ,παίρνω βιταμίνη d φυλικο οξύ και σαλοσπιρ ,ξεκινά μπανάνες μπρόκολο και αυγουλακια να τρως 

Αχ τελεια μαρεσουν και τα τρία ούτως η άλλως!!! Σε ευχαριστώ 🧡

Παίρνεις κι εσύ αρκετά..Κι εγώ μεθαύριο ξεκινάω τα πολλά φάρμακα

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Αχ τελεια μαρεσουν και τα τρία ούτως η άλλως!!! Σε ευχαριστώ 🧡

Παίρνεις κι εσύ αρκετά..Κι εγώ μεθαύριο ξεκινάω τα πολλά φάρμακα

Μόνο σικλακιουρ δεν παίρνεις??

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , kate82 είπε:

Ωχ μην με λες τέτοια, τι σ είπαν να πάρεις?

Όχι όχι μην αγχώνεσαι! Εσένα μπορεί να μη σου δώσουν τα ίδια! Μάλλον κι εδώ πάει κάπως αλλιώς το πρωτόκολλο με τον κάθε γιατρό! Δεν τα θυμάμαι όλα τώρα τα χω σε χαρτί! Αλλά θυμάμαι τώρα στα πρόχειρα και ενέσεις προλουτεξ θα κάνω και κολπική κρέμα,σαλοσπιρ,μια αντιβίωση βιταμίνες και τετοια. Συνεχίζω κανονικα τα σικλακουρ. Έχω και θυρεοειδή! Ξυπνητήρια καθε μισή ώρα θα πρέπει να βάζω!!!

8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Όχι όχι μην αγχώνεσαι! Εσένα μπορεί να μη σου δώσουν τα ίδια! Μάλλον κι εδώ πάει κάπως αλλιώς το πρωτόκολλο με τον κάθε γιατρό! Δεν τα θυμάμαι όλα τώρα τα χω σε χαρτί! Αλλά θυμάμαι τώρα στα πρόχειρα και ενέσεις προλουτεξ θα κάνω και κολπική κρέμα,σαλοσπιρ,μια αντιβίωση βιταμίνες και τετοια. Συνεχίζω κανονικα τα σικλακουρ. Έχω και θυρεοειδή! Ξυπνητήρια καθε μισή ώρα θα πρέπει να βάζω!!!

Καλημέρααααα τώρα κατάλαβα αυτά τα έχω και εγώ όταν με το καλό προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα prolutex ,cyclogest Kai innohelp .το ενδομητριο σου πόσο ήταν? 

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρααααα τώρα κατάλαβα αυτά τα έχω και εγώ όταν με το καλό προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα prolutex ,cyclogest Kai innohelp .το ενδομητριο σου πόσο ήταν? 

Καλημερααα!!! Τι κάνεις κορίτσι μου; Ναι ναι από όλα τα καλά αυτά χαχαχα! 10 ήταν!!! Μια χαρά θα προχωρήσεις αυτή τη φορά θα δεις! 🙂

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...