Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ ειλικρινά σ έσωσε η φέτα με την μερεντα, αλλιώς είμαι που είμαι από μόνη μου θα χάζευα περισσότερο μαζί σου χαχαχχαχα

Ε ναι μη σας λέω μόνο τα μανταρίνια και τα αβοκάντο και με παρεξηγησετε να με περάσετε και για καμιά ανώμαλη!! 🤣

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 575
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι όχι δεν είμαι ούτε καν....ο φόβος με κρατάει...εγώ ωστόσο μπορώ να ζω μόνο με γλυκα...αλλά στο πρώτο τρίμηνο που ανακατευομουν φουλ δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω...έτσι έχασα και κιλά...τώρα όμως....δηλαδή για να μη σας το παίζω και κάποια...σήμερα για πρωινό έφαγα μια φέτα ψωμι με ταχίνι και μέλι (μπράβο κου υγιεινό..) και μια φετα ψωμί με μερεντα!! 🤣

@Lila86 έκανες τη χοριακη??

Μπράβο που έμεινες στη μια θα πω εγώ!!! Αλλά καλά κάνεις και προσέχεις όμως κι ένα γλυκάκι που και που κάνει καλό 😉 όχι σαν εμένα που δεν σταματάω!!! Περιμένω τα αποτελέσματα Βασούλα μου... Έχω περισσότερη αγωνία κι από την πρωτη

πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι όχι δεν είμαι ούτε καν....ο φόβος με κρατάει...εγώ ωστόσο μπορώ να ζω μόνο με γλυκα...αλλά στο πρώτο τρίμηνο που ανακατευομουν φουλ δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω...έτσι έχασα και κιλά...τώρα όμως....δηλαδή για να μη σας το παίζω και κάποια...σήμερα για πρωινό έφαγα μια φέτα ψωμι με ταχίνι και μέλι (μπράβο κου υγιεινό..) και μια φετα ψωμί με μερεντα!! 🤣

@Lila86 έκανες τη χοριακη??

Μπράβο που έμεινες στη μια θα πω εγώ!!! Αλλά καλά κάνεις και προσέχεις όμως κι ένα γλυκάκι που και που κάνει καλό 😉 όχι σαν εμένα που δεν σταματάω!!! Περιμένω τα αποτελέσματα Βασούλα μου... Έχω περισσότερη αγωνία κι από την πρωτη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Lila86 είπε:

Σου είπαν τι ώρα θα βγουν????εμένα τις έβγαζαν πάντα μετά τις 2 και τρελαινομουν από την αγωνία κάθε φορά...γιατί κλασικά μη τα ξαναλεμε τρελή κ εγω σηκωνομουν και πήγαινα και την έκανα από τις 7.30 το πρωί...

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Σου είπαν τι ώρα θα βγουν????εμένα τις έβγαζαν πάντα μετά τις 2 και τρελαινομουν από την αγωνία κάθε φορά...γιατί κλασικά μη τα ξαναλεμε τρελή κ εγω σηκωνομουν και πήγαινα και την έκανα από τις 7.30 το πρωί...

Χαχαχαχαχα κι εγώ από τις 7μιση πήγα αλλά είχαν πρόβλημα στο σύστημα και πήγα πιο μετά πάλι! Ευτυχώς μου τα στέλνουν πολύ γρήγορα! 

1300 κορίτσια μου!!! Έχω χαρεί τόσο πολύ!!! Δεν το πιστεύω...

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

πρίν από 30 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχαχαχα κι εγώ από τις 7μιση πήγα αλλά είχαν πρόβλημα στο σύστημα και πήγα πιο μετά πάλι! Ευτυχώς μου τα στέλνουν πολύ γρήγορα! 

Ελαααα κοίτα πως ανέβηκε!!!φανταστικά κοριτσακι μου!!!έτσι να συνεχίσουν όλα...λογικά θα θα σου κλείσει έναν υπέρηχο τέλος βδομάδας η αρχές της άλλης...τι καλά!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Lila86 είπε:

Τελειααααα χωριακη κορίτσι μου 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...