Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ ειλικρινά σ έσωσε η φέτα με την μερεντα, αλλιώς είμαι που είμαι από μόνη μου θα χάζευα περισσότερο μαζί σου χαχαχχαχα

Ε ναι μη σας λέω μόνο τα μανταρίνια και τα αβοκάντο και με παρεξηγησετε να με περάσετε και για καμιά ανώμαλη!! 🤣

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 922
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι όχι δεν είμαι ούτε καν....ο φόβος με κρατάει...εγώ ωστόσο μπορώ να ζω μόνο με γλυκα...αλλά στο πρώτο τρίμηνο που ανακατευομουν φουλ δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω...έτσι έχασα και κιλά...τώρα όμως....δηλαδή για να μη σας το παίζω και κάποια...σήμερα για πρωινό έφαγα μια φέτα ψωμι με ταχίνι και μέλι (μπράβο κου υγιεινό..) και μια φετα ψωμί με μερεντα!! 🤣

@Lila86 έκανες τη χοριακη??

Μπράβο που έμεινες στη μια θα πω εγώ!!! Αλλά καλά κάνεις και προσέχεις όμως κι ένα γλυκάκι που και που κάνει καλό 😉 όχι σαν εμένα που δεν σταματάω!!! Περιμένω τα αποτελέσματα Βασούλα μου... Έχω περισσότερη αγωνία κι από την πρωτη

πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι όχι δεν είμαι ούτε καν....ο φόβος με κρατάει...εγώ ωστόσο μπορώ να ζω μόνο με γλυκα...αλλά στο πρώτο τρίμηνο που ανακατευομουν φουλ δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω...έτσι έχασα και κιλά...τώρα όμως....δηλαδή για να μη σας το παίζω και κάποια...σήμερα για πρωινό έφαγα μια φέτα ψωμι με ταχίνι και μέλι (μπράβο κου υγιεινό..) και μια φετα ψωμί με μερεντα!! 🤣

@Lila86 έκανες τη χοριακη??

Μπράβο που έμεινες στη μια θα πω εγώ!!! Αλλά καλά κάνεις και προσέχεις όμως κι ένα γλυκάκι που και που κάνει καλό 😉 όχι σαν εμένα που δεν σταματάω!!! Περιμένω τα αποτελέσματα Βασούλα μου... Έχω περισσότερη αγωνία κι από την πρωτη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Lila86 είπε:

Σου είπαν τι ώρα θα βγουν????εμένα τις έβγαζαν πάντα μετά τις 2 και τρελαινομουν από την αγωνία κάθε φορά...γιατί κλασικά μη τα ξαναλεμε τρελή κ εγω σηκωνομουν και πήγαινα και την έκανα από τις 7.30 το πρωί...

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Σου είπαν τι ώρα θα βγουν????εμένα τις έβγαζαν πάντα μετά τις 2 και τρελαινομουν από την αγωνία κάθε φορά...γιατί κλασικά μη τα ξαναλεμε τρελή κ εγω σηκωνομουν και πήγαινα και την έκανα από τις 7.30 το πρωί...

Χαχαχαχαχα κι εγώ από τις 7μιση πήγα αλλά είχαν πρόβλημα στο σύστημα και πήγα πιο μετά πάλι! Ευτυχώς μου τα στέλνουν πολύ γρήγορα! 

1300 κορίτσια μου!!! Έχω χαρεί τόσο πολύ!!! Δεν το πιστεύω...

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 2

πρίν από 30 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχαχαχα κι εγώ από τις 7μιση πήγα αλλά είχαν πρόβλημα στο σύστημα και πήγα πιο μετά πάλι! Ευτυχώς μου τα στέλνουν πολύ γρήγορα! 

Ελαααα κοίτα πως ανέβηκε!!!φανταστικά κοριτσακι μου!!!έτσι να συνεχίσουν όλα...λογικά θα θα σου κλείσει έναν υπέρηχο τέλος βδομάδας η αρχές της άλλης...τι καλά!!!!

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Lila86 είπε:

Τελειααααα χωριακη κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Ελαααα κοίτα πως ανέβηκε!!!φανταστικά κοριτσακι μου!!!έτσι να συνεχίσουν όλα...λογικά θα θα σου κλείσει έναν υπέρηχο τέλος βδομάδας η αρχές της άλλης...τι καλά!!!!

Αχ μακάρι ανυπομονώ!!!

• Λουλούδια 1

πρίν από 1 λεπτό , Ele1 είπε:

Καλησπέρα να σας ρωτήσω όταν κλείνουν για Χριστούγεννα  τα μεγάλα κέντρα Ααθηνα  ξέρετε πότε ανοίγουν περιπου ?μετά του Αι Γιάννη?

Για τα δημόσια ξέρω μετά τις 10 Ιανουαρίου για τα ιδιωτικά δεν γνωρίζω

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Ele1 είπε:

Καλησπέρα να σας ρωτήσω όταν κλείνουν για Χριστούγεννα  τα μεγάλα κέντρα Ααθηνα  ξέρετε πότε ανοίγουν περιπου ?μετά του Αι Γιάννη?

Κάποια ιδιωτικά κλείνουν ελάχιστες μέρες...δηλαδή 25 και 26 δεκέμβρη.. πρωτοχρονιά και 6 του Γενάρη.. και τις άλλες μέρες ειναι ανοιχτά..ρώτα λοιπόν καλύτερα το κέντρο που είσαι να δεις πως λειτουργούν εκείνοι!!!

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε; @kate82 μου πως είσαι κοπέλα μου;; 

Καλημέρα μανούλα, καλά είμαι κορίτσι μου ο ζουρλομανδύας με λείπει και θα γίνω καλύτερα, 26 ωρίτσα έμειναν για να πάρω κουλουράκι Θεσσαλονίκης χιχιχιχι ,είναι και ωραία τ άτιμα τραγανά. Εσύ πως είσαι κορίτσι μου ???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα μανούλα, καλά είμαι κορίτσι μου ο ζουρλομανδύας με λείπει και θα γίνω καλύτερα, 26 ωρίτσα έμειναν για να πάρω κουλουράκι Θεσσαλονίκης χιχιχιχι ,είναι και ωραία τ άτιμα τραγανά. Εσύ πως είσαι κορίτσι μου ???

Καλημέρα κορίτσια!!!🥰

Κατερίνα μου εγώ τώρα το κουλουράκι που λες δεν το δέχομαι....πως είσαι??πήγες στο μαγαζάκι σου και σήμερα???

@Lila86 πως είσαι εσυ?μιλήσατε με το γιατρο???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!🥰

Κατερίνα μου εγώ τώρα το κουλουράκι που λες δεν το δέχομαι....πως είσαι??πήγες στο μαγαζάκι σου και σήμερα???

@Lila86 πως είσαι εσυ?μιλήσατε με το γιατρο???

Ναι πήγα μέχρι την ώρα του υποθετου ,εχουμε και τέλειο καιρό σήμερα 17 βαθμούς, αλλά εγώ καναπέ χαλαρά...εσύ πως είσαι??? Να φανταστώ εσείς καλοκαίρι σήμερα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...