Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   10 ώρες πρίν, linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Expand  

Συμφωνώ ! 

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

On 18/11/2024 at 5:38 ΜΜ, Lila86 είπε:

Άντε επιτέλουυυςςςς μπράβο!!! Όχι και σε μας ήλιο είχε! Και μακάρι να χε και λίγο κρύο!!! Άντε να σας πάει έτσι μέχρι Πέμπτη να περάσουν οι μέρες ευχάριστα και νερό 😉

Expand  

Μακαριιιιι ,αν και σίγουρα θα ξαναπάω στο μαγαζάκι μου έστω για δύο ωρίτσες, τουλάχιστον μέχρι τις 10.30 που βάζω το υποθετο ...μην εύχεσαι για κρύο βρε από τώρα γλιτώνετε λεφτά ετσιιιιι ,εμείς το αέριο δεν το κλείνουμε 17 βαθμούς έχει το σπίτι αν δεν τ ανάψουμε και είμαι και κρυουλιαρααααα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 18/11/2024 at 5:40 ΜΜ, kate82 είπε:

Μακαριιιιι ,αν και σίγουρα θα ξαναπάω στο μαγαζάκι μου έστω για δύο ωρίτσες, τουλάχιστον μέχρι τις 10.30 που βάζω το υποθετο ...μην εύχεσαι για κρύο βρε από τώρα γλιτώνετε λεφτά ετσιιιιι ,εμείς το αέριο δεν το κλείνουμε 17 βαθμούς έχει το σπίτι αν δεν τ ανάψουμε και είμαι και κρυουλιαρααααα 

Expand  

Κοντεύει Δεκέμβριος και έχουμε 22 βαθμους δεν είναι φυσιολογικό! Που θα φτάσουμε; Πρέπει να βαλει λίγο κρύο! Καλά έκανες και να πηγαίνεις κάθε μέρα να ξεσκας και να χαλαρώνεις!!!

• Μου αρέσει 1

On 18/11/2024 at 6:38 ΜΜ, *Vasoula είπε:

Έτσι και εδώ κρήτη...έπεσε δύο μερουλες λίγο η θερμοκρασία και σήμερα ξανά προς τη δόξα τραβα...και ναι γλυτώνουμε πετρέλαιο αλλά είναι λέει και χειμώνας..

Expand  

Βασουλα πες την αλήθεια, ήσουν για προβατίνα και προφιτερολ, ομόλογα το δεν θα σε μαλωσουμε χιχιχι

• Χαχα 2

On 18/11/2024 at 6:47 ΜΜ, kate82 είπε:

Βασουλα πες την αλήθεια, ήσουν για προβατίνα και προφιτερολ, ομόλογα το δεν θα σε μαλωσουμε χιχιχι

Expand  

Στειλτε κι από δω ένα προφιτερόλ ρε κοριτσιαααα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

On 18/11/2024 at 7:46 ΜΜ, Ele1 είπε:

Τελικά μου ρθε περιοδος κορίτσια συνήθως ποια μέρα  του κύκλου γίνεται  πανω κατω η εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένες  ?

Expand  

Λογικά 8η με 9η μέρα θα σε δει με υπέρηχο για να δουν το ενδομήτριο σαν πρώτη εικόνα! Και θα σου κάνουν και εξετάσεις αιματος. Θα ξεκινήσεις από αύριο σικλακουρ;σου έχουν πει; Βέβαια ο κάθε γιατρός έχει τη δική του μέθοδο οπότε ακόμη κι αυτό που σου λέω εγώ μπορεί να μην σημαίνει ότι θα γίνει έτσι. Καλή επιτυχία και με το καλό!

• Μου αρέσει 1

On 18/11/2024 at 6:47 ΜΜ, kate82 είπε:

Expand  

Όχι η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν...βέβαια μου έβαλες την ιδέα και το ήθελα το γλυκό μου αλλααααα κρατήθηκα και έφαγα δυο μανταρίνια!!!χαχαχχα

Καλημερουδια σας!!!!

On 18/11/2024 at 7:46 ΜΜ, Ele1 είπε:

Τελικά μου ρθε περιοδος κορίτσια συνήθως ποια μέρα  του κύκλου γίνεται  πανω κατω η εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένες  ?

Expand  

Θεωρητικά πάντα και φυσικά όπως είπε η αγαπητή @Lila86 ανάλογα με το ενδομητριο και τις εξετασεις σου παει περίπου από την 15η μέρα του κυκλου και μετά.. πολύ καλή επιτυχία!!!🌈

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσιαααα!!! Τι κάνετε;;

Αχ βρε @*Vasoula πως κρατηθηκες και έφαγες μανταρίνια σε θαυμάζω! Κάτι πρέπει να βρω κι εγώ να αντικαταστήσω την επιθυμία μου για γλυκό!

• Δύναμη! 1

On 19/11/2024 at 8:27 ΠΜ, Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσιαααα!!! Τι κάνετε;;

Αχ βρε @*Vasoula πως κρατηθηκες και έφαγες μανταρίνια σε θαυμάζω! Κάτι πρέπει να βρω κι εγώ να αντικαταστήσω την επιθυμία μου για γλυκό!

Expand  

Αααα εγώ δεν ξαναμιλάω αν είναι να σας βάζω ιδέες, μπράβο βρε κορίτσια που κρατιεστε και κάνετε τόσο καλή διατροφή 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

On 19/11/2024 at 9:06 ΠΜ, kate82 είπε:

Αααα εγώ δεν ξαναμιλάω αν είναι να σας βάζω ιδέες, μπράβο βρε κορίτσια που κρατιεστε και κάνετε τόσο καλή διατροφή 

Expand  

Εσύ αυτό κατάλαβες από αυτά που είπα;😂 Δεν έχω σταματήσει να τρώω και ένα γλυκό κάθε μέρα χαχαχα

• Χαχα 1

On 19/11/2024 at 9:17 ΠΜ, Lila86 είπε:

Εσύ αυτό κατάλαβες από αυτά που είπα;😂 Δεν έχω σταματήσει να τρώω και ένα γλυκό κάθε μέρα χαχαχα

Expand  

Άρα μόνο η βασουλα είναι της διατροφής, μπράβο βρε βασουλα 

• Χαχα 2

On 19/11/2024 at 9:18 ΠΜ, kate82 είπε:

Άρα μόνο η βασουλα είναι της διατροφής, μπράβο βρε βασουλα 

Expand  

Ναι ναι ξεκάθαρα!!! Όμως από δω και πέρα αν είναι όλα καλά θα πρέπει να προσέχω πολύ! 

Όχι όχι δεν είμαι ούτε καν....ο φόβος με κρατάει...εγώ ωστόσο μπορώ να ζω μόνο με γλυκα...αλλά στο πρώτο τρίμηνο που ανακατευομουν φουλ δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω...έτσι έχασα και κιλά...τώρα όμως....δηλαδή για να μη σας το παίζω και κάποια...σήμερα για πρωινό έφαγα μια φέτα ψωμι με ταχίνι και μέλι (μπράβο κου υγιεινό..) και μια φετα ψωμί με μερεντα!! 🤣

@Lila86 έκανες τη χοριακη??

• Χαχα 2

On 19/11/2024 at 9:29 ΠΜ, *Vasoula είπε:

Όχι όχι δεν είμαι ούτε καν....ο φόβος με κρατάει...εγώ ωστόσο μπορώ να ζω μόνο με γλυκα...αλλά στο πρώτο τρίμηνο που ανακατευομουν φουλ δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω...έτσι έχασα και κιλά...τώρα όμως....δηλαδή για να μη σας το παίζω και κάποια...σήμερα για πρωινό έφαγα μια φέτα ψωμι με ταχίνι και μέλι (μπράβο κου υγιεινό..) και μια φετα ψωμί με μερεντα!! 🤣

Expand  

Αχ ειλικρινά σ έσωσε η φέτα με την μερεντα, αλλιώς είμαι που είμαι από μόνη μου θα χάζευα περισσότερο μαζί σου χαχαχχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...