Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Just now, Lila86 είπε:

Άντε επιτέλουυυςςςς μπράβο!!! Όχι και σε μας ήλιο είχε! Και μακάρι να χε και λίγο κρύο!!! Άντε να σας πάει έτσι μέχρι Πέμπτη να περάσουν οι μέρες ευχάριστα και νερό 😉

Μακαριιιιι ,αν και σίγουρα θα ξαναπάω στο μαγαζάκι μου έστω για δύο ωρίτσες, τουλάχιστον μέχρι τις 10.30 που βάζω το υποθετο ...μην εύχεσαι για κρύο βρε από τώρα γλιτώνετε λεφτά ετσιιιιι ,εμείς το αέριο δεν το κλείνουμε 17 βαθμούς έχει το σπίτι αν δεν τ ανάψουμε και είμαι και κρυουλιαρααααα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 560
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

Μακαριιιιι ,αν και σίγουρα θα ξαναπάω στο μαγαζάκι μου έστω για δύο ωρίτσες, τουλάχιστον μέχρι τις 10.30 που βάζω το υποθετο ...μην εύχεσαι για κρύο βρε από τώρα γλιτώνετε λεφτά ετσιιιιι ,εμείς το αέριο δεν το κλείνουμε 17 βαθμούς έχει το σπίτι αν δεν τ ανάψουμε και είμαι και κρυουλιαρααααα 

Κοντεύει Δεκέμβριος και έχουμε 22 βαθμους δεν είναι φυσιολογικό! Που θα φτάσουμε; Πρέπει να βαλει λίγο κρύο! Καλά έκανες και να πηγαίνεις κάθε μέρα να ξεσκας και να χαλαρώνεις!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , *Vasoula είπε:

Έτσι και εδώ κρήτη...έπεσε δύο μερουλες λίγο η θερμοκρασία και σήμερα ξανά προς τη δόξα τραβα...και ναι γλυτώνουμε πετρέλαιο αλλά είναι λέει και χειμώνας..

Βασουλα πες την αλήθεια, ήσουν για προβατίνα και προφιτερολ, ομόλογα το δεν θα σε μαλωσουμε χιχιχι

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα πες την αλήθεια, ήσουν για προβατίνα και προφιτερολ, ομόλογα το δεν θα σε μαλωσουμε χιχιχι

Στειλτε κι από δω ένα προφιτερόλ ρε κοριτσιαααα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...