Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 556
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι; Αύριο που έχω τη χοριακη τι νούμερο θα πρέπει να δω με βάση της Παρασκευής που ήταν 265 ώστε να ξέρω ότι πάει καλά;;

Ε από 1000 είναι καλά αν έχεις Κ παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι πάει καλά οπότε δεν χρειάζετε Κ να επαναλάβεις.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι; Αύριο που έχω τη χοριακη τι νούμερο θα πρέπει να δω με βάση της Παρασκευής που ήταν 265 ώστε να ξέρω ότι πάει καλά;;

Νομίζω ότι και να μην έχει 100%διπλασιασμό είσαι καλά, κάτι θυμάμαι που λέγανε ότι μέχρι κάποια μέρα θέλουν το 50 με το 60% και μετά θέλουν τον διπλασιασμό...όπως και να έχει όμως θα είστε οκ λιλά μου 

• Ευχαριστώ 1

Just now, kate82 είπε:

Νομίζω ότι και να μην έχει 100%διπλασιασμό είσαι καλά, κάτι θυμάμαι που λέγανε ότι μέχρι κάποια μέρα θέλουν το 50 με το 60% και μετά θέλουν τον διπλασιασμό...όπως και να έχει όμως θα είστε οκ λιλά μου 

Μακαρι kate μου ένα άγχος το έχω.. φοβάμαι πολύ για το νουμερο που θα δω..

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Lila86 είπε:

Μακαρι kate μου ένα άγχος το έχω.. φοβάμαι πολύ για το νουμερο που θα δω..

Υπάρχει κάποια στιγμή που δεν έχουν άγχος οι γυναίκες???? Ένα μικρό θαύματα κι προσπαθούμε να φέρουμε στην ζωή και κάθε δευτερόλεπτο ήμαστε στο άγχος ουφφφφφ.... 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Υπάρχει κάποια στιγμή που δεν έχουν άγχος οι γυναίκες???? Ένα μικρό θαύματα κι προσπαθούμε να φέρουμε στην ζωή και κάθε δευτερόλεπτο ήμαστε στο άγχος ουφφφφφ.... 

Ισχυει κορίτσι μου... Τι να πω... Εσύ ηρεμήσεις καθόλου;; Δεν μου απάντησες πιο πάνω αποφάσισες να κάνεις τεστ νωρίτερα;;

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Κ το μετά την γέννηση είναι χειρότερο ... Οπότε ένας χαμουλης ...

• Χαχα 1

Just now, linaa είπε:

Κ το μετά την γέννηση είναι χειρότερο ... Οπότε ένας χαμουλης ...

Μονιμος ο χαμός από δω και μπρος.. ας είναι καλά τα μωράκια μας και να ναι καλά οι ψυχολόγοι μας να πιάσουν δουλειά!!!😂

• Χαχα 2

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Ισχυει κορίτσι μου... Τι να πω... Εσύ ηρεμήσεις καθόλου;; Δεν μου απάντησες πιο πάνω αποφάσισες να κάνεις τεστ νωρίτερα;;

Την αποφεύγω αυτήν την ερώτηση από ότι κατάλαβες χαχαχαχα ,μ είπαν ότι όλα τα τεστ δείχνουν 6 μέρες μετά την εμφυτευση, εγώ σήμερα είμαι στην 6η μέρα και δεν μ άφησαν να πάρω 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Την αποφεύγω αυτήν την ερώτηση από ότι κατάλαβες χαχαχαχα ,μ είπαν ότι όλα τα τεστ δείχνουν 6 μέρες μετά την εμφυτευση, εγώ σήμερα είμαι στην 6η μέρα και δεν μ άφησαν να πάρω 

Χαχαχα!!! Εντάξει όπως νιώθεις δεν το συζητώ.. καλύτερα να πας κατευθείαν για χοριακη σίγουρα αποτελέσματα 😉🩷

πρίν από 22 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχα!!! Εντάξει όπως νιώθεις δεν το συζητώ.. καλύτερα να πας κατευθείαν για χοριακη σίγουρα αποτελέσματα 😉🩷

Βρε δεν το λες για κακό αν είναι δυνατόν απλά φοβάμαι, σήμερα ιδίως είχα πονακια περιοδου γιατί είμαι και καλά στην 3 μέρα καθυστέρησης γιατί εγώ έκανα εμβρυομεταφορα την 22 μέρα και λέω μου έρχεται, αλλά τελικά ίσως ήταν επειδή δεν πήγα τουαλέτα το πρωί, μόλις πήγα χαλάρωσα χαχαχχα

• Μου αρέσει 2

Just now, kate82 είπε:

Βρε δεν το λες για κακό αν είναι δυνατόν απλά φοβάμαι, σήμερα ιδίως είχα πονακια περιοδου γιατί είμαι και καλά στην 3 μέρα καθυστέρησης γιατί εγώ έκανα εμβρυομεταφορα την 22 μέρα και λέω μου έρχεται, αλλά τελικά ίσως ήταν επειδή δεν πήγα τουαλέτα το πρωί, μόλις πήγα χαλάρωσα χαχαχχα

Όχι καλέ δεν είπα ότι το πα για κακό αλλά εννοείται όπως νιώθεις και κατά τη γνώμη μου καλυτερα που δεν έκανες τεστ!!! Από καιρό πως πήγατε σήμερα;

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Όχι καλέ δεν είπα ότι το πα για κακό αλλά εννοείται όπως νιώθεις και κατά τη γνώμη μου καλυτερα που δεν έκανες τεστ!!! Από καιρό πως πήγατε σήμερα;

Ηλιοοοοοοο επιτέλους αλλά κρύοοοοο ,μην μου πεις ότι βρέχει σε σας ?

Just now, kate82 είπε:

Ηλιοοοοοοο επιτέλους αλλά κρύοοοοο ,μην μου πεις ότι βρέχει σε σας ?

Άντε επιτέλουυυςςςς μπράβο!!! Όχι και σε μας ήλιο είχε! Και μακάρι να χε και λίγο κρύο!!! Άντε να σας πάει έτσι μέχρι Πέμπτη να περάσουν οι μέρες ευχάριστα και νερό 😉

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...