Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα???? Καλό μεσημέρι για μένα χαχαχαχχα... βρέχει ασταμάτητα από χθες ,για να περάσει η ώρα έκανα επιτέλους μπανιοοοοοο το απόλαυσα και έβαλα και ένα πλυντήριο χιχιχιζιζι,δεν σήκωσα βάρος μην με μαλώσεις όπως τελείωσε το πλυντήριο τα έβαλα ένα ένα στεγνωτηριο, σε πρόλαβα είμαι σίγουρη...εσείς πως είστε???

Χαχαχαχαχ κοριτσάκι μου δεν θα σε μάλωνα για κανένα λόγο κι εγώ έβαλα πλυντήριο μετά το 3ημερο τρέχουν δουλειές δεν γίνεται αλλιώς! Με προσοχή όλα γίνονται μια χαρά!!! Εμένα μου χε πει ο γιατρός να κάνω πράγματα μέχρι εκεί που κουράζομαι! Αλλά δεν κατάλαβα μπάνιο γιατι δεν έκανες;εγώ έκανα την επόμενη μέρα! Πω πω ακόμη βρέχει ε;; Εγω είμαι καλά ελπίζω και τα εμβρυακια μου να μεγαλώνουν και δω μια καλή χοριακη τη τρίτη!🤞🏼βγήκα μια βολτουλα και τώρα γυρνάω να ξαπλώσω!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 497
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχαχαχ κοριτσάκι μου δεν θα σε μάλωνα για κανένα λόγο κι εγώ έβαλα πλυντήριο μετά το 3ημερο τρέχουν δουλειές δεν γίνεται αλλιώς! Με προσοχή όλα γίνονται μια χαρά!!! Εμένα μου χε πει ο γιατρός να κάνω πράγματα μέχρι εκεί που κουράζομαι! Αλλά δεν κατάλαβα μπάνιο γιατι δεν έκανες;εγώ έκανα την επόμενη μέρα! Πω πω ακόμη βρέχει ε;; Εγω είμαι καλά ελπίζω και τα εμβρυακια μου να μεγαλώνουν και δω μια καλή χοριακη τη τρίτη!🤞🏼βγήκα μια βολτουλα και τώρα γυρνάω να ξαπλώσω!!!

Ντουζακι την επόμενη μέρα, μαλλιά σήμερα χαχαχαχχα .... αχ τι ωραία που έκανες βόλτα εγώ θα σκάσω.... όλα μια χαρά θα είναι κορίτσι μου μην το έχεις στο μυαλό σου 

πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Ντουζακι την επόμενη μέρα, μαλλιά σήμερα χαχαχαχχα .... αχ τι ωραία που έκανες βόλτα εγώ θα σκάσω.... όλα μια χαρά θα είναι κορίτσι μου μην το έχεις στο μυαλό σου 

Το σκέφτομαι περισσότερο όταν είμαι μόνη μου αλλά όπως και να έχει δεν μπορώ να κάνω κάτι από το να περιμένω!!! Ααααα λέω κι εγώ χαχαχαχ μαλλιά κι εγώ άργησα να κανω

• Χαχα 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...