Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα???? Καλό μεσημέρι για μένα χαχαχαχχα... βρέχει ασταμάτητα από χθες ,για να περάσει η ώρα έκανα επιτέλους μπανιοοοοοο το απόλαυσα και έβαλα και ένα πλυντήριο χιχιχιζιζι,δεν σήκωσα βάρος μην με μαλώσεις όπως τελείωσε το πλυντήριο τα έβαλα ένα ένα στεγνωτηριο, σε πρόλαβα είμαι σίγουρη...εσείς πως είστε???

Χαχαχαχαχ κοριτσάκι μου δεν θα σε μάλωνα για κανένα λόγο κι εγώ έβαλα πλυντήριο μετά το 3ημερο τρέχουν δουλειές δεν γίνεται αλλιώς! Με προσοχή όλα γίνονται μια χαρά!!! Εμένα μου χε πει ο γιατρός να κάνω πράγματα μέχρι εκεί που κουράζομαι! Αλλά δεν κατάλαβα μπάνιο γιατι δεν έκανες;εγώ έκανα την επόμενη μέρα! Πω πω ακόμη βρέχει ε;; Εγω είμαι καλά ελπίζω και τα εμβρυακια μου να μεγαλώνουν και δω μια καλή χοριακη τη τρίτη!🤞🏼βγήκα μια βολτουλα και τώρα γυρνάω να ξαπλώσω!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 921
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχαχαχ κοριτσάκι μου δεν θα σε μάλωνα για κανένα λόγο κι εγώ έβαλα πλυντήριο μετά το 3ημερο τρέχουν δουλειές δεν γίνεται αλλιώς! Με προσοχή όλα γίνονται μια χαρά!!! Εμένα μου χε πει ο γιατρός να κάνω πράγματα μέχρι εκεί που κουράζομαι! Αλλά δεν κατάλαβα μπάνιο γιατι δεν έκανες;εγώ έκανα την επόμενη μέρα! Πω πω ακόμη βρέχει ε;; Εγω είμαι καλά ελπίζω και τα εμβρυακια μου να μεγαλώνουν και δω μια καλή χοριακη τη τρίτη!🤞🏼βγήκα μια βολτουλα και τώρα γυρνάω να ξαπλώσω!!!

Ντουζακι την επόμενη μέρα, μαλλιά σήμερα χαχαχαχχα .... αχ τι ωραία που έκανες βόλτα εγώ θα σκάσω.... όλα μια χαρά θα είναι κορίτσι μου μην το έχεις στο μυαλό σου 

πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Ντουζακι την επόμενη μέρα, μαλλιά σήμερα χαχαχαχχα .... αχ τι ωραία που έκανες βόλτα εγώ θα σκάσω.... όλα μια χαρά θα είναι κορίτσι μου μην το έχεις στο μυαλό σου 

Το σκέφτομαι περισσότερο όταν είμαι μόνη μου αλλά όπως και να έχει δεν μπορώ να κάνω κάτι από το να περιμένω!!! Ααααα λέω κι εγώ χαχαχαχ μαλλιά κι εγώ άργησα να κανω

• Χαχα 2

6 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Ναι κορίτσι μου εννοείτε ίσα ίσα είναι πολύ καλό, μπορεί να σε προχωρήσουν και σ αυτόν τον κύκλο αν είναι οκ οι αιματολογικες ,και εγώ έκανα Σεπτέμβριο προληπτικά υστεροσκοπηση 

Επαφές επιτρέπονται  μετά την υστεροσκοπηση έχουν περάσει  2 βδομάδες περίπου...

1 hour ago, Ele1 είπε:

Επαφές επιτρέπονται  μετά την υστεροσκοπηση έχουν περάσει  2 βδομάδες περίπου...

Πρώτα θα πας για έλεγχο στον γιατρό, εγώ είχα πάει μετά από 14 μέρες και ότι σε πει ο γιατρός σου ,εμένα επειδή δεν ήταν επεμβατικη μ είχε επιτρέψει.αν έχει κλείσει η πληγουλα σου θα σου επιτρέψει και εσένα, αλλά εννοείτε πρώτα στον γιατρό σου να σε δει 

Διαφημίσεις

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!εγώ δεν έκατσα κωλο σήμερα μέσα αν και μας επιασε και εδώ μια καλή μπόρα!!!πως είστε?????

Εγώ έχω τσακίσει όλα τα υγιεινά σήμερα, σνίτσελ με πατάτες το μεσημέρι και για βράδυ πίτσα και μπεργκερ χιχιχι, εσύ γιατί κουράζεσαι θα σε κάνω ντα 

• Χαχα 2

Ωωω καμία κούραση...πάω και κάθομαι!!και εγώ πίτσα έφαγα το βράδυ!!!αλλααααααα μου έχει κάτσει ολη σαν να έφαγα πετρες....μιλάμε αχώνευτη η άτιμη...

Πως τα πας με τα χάπια και το στομάχι σου εσυ??

πρίν από 20 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ωωω καμία κούραση...πάω και κάθομαι!!και εγώ πίτσα έφαγα το βράδυ!!!αλλααααααα μου έχει κάτσει ολη σαν να έφαγα πετρες....μιλάμε αχώνευτη η άτιμη...

Πως τα πας με τα χάπια και το στομάχι σου εσυ??

Εγώ βασουλα δεν νιώθω τιποτααααα μα τίποτα, δεν προχωράμε καλά χιχιζιζι

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ βασουλα δεν νιώθω τιποτααααα μα τίποτα, δεν προχωράμε καλά χιχιζιζι

Επειδή δεν νοιώθεις τίποτα???μα το στομάχι δεν έχει σχέση με την εγκυμοσύνη...αλλά με το ποσο ευαίσθητο είναι... αχαχαχαχαχα

Τώρα π νοιώθεις διαφορετικά θα έρθουν και τα καλά θα δειιιιις!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , *Vasoula είπε:

Επειδή δεν νοιώθεις τίποτα???μα το στομάχι δεν έχει σχέση με την εγκυμοσύνη...αλλά με το ποσο ευαίσθητο είναι... αχαχαχαχαχα

Τώρα π νοιώθεις διαφορετικά θα έρθουν και τα καλά θα δειιιιις!!!!!

Καλό μου και θετικό μου κορίτσι εσύ....στο χω ξαναπεί είσαι πολύ καλός άνθρωπος φαίνεται ακόμα και από τον γραπτό λόγο.... πιες καμία σοδιτσα να ηρεμήσεις και να ηρεμήσουν και τα μπουμπούκια σου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Καλό μου και θετικό μου κορίτσι εσύ....στο χω ξαναπεί είσαι πολύ καλός άνθρωπος φαίνεται ακόμα και από τον γραπτό λόγο.... πιες καμία σοδιτσα να ηρεμήσεις και να ηρεμήσουν και τα μπουμπούκια σου

Εχω απλως ένα καλό προαίσθημα βρε πουλάκι μου....🥰

Αλλά αυτό που δεν εχω ειναι σοδα...οπότε θα πάω να ξαπλώσω μα μη σκεφτομαι τις καούρες μου!!!χαχαχχαχαχα

• Χαχα 2

Just now, *Vasoula είπε:

Εχω απλως ένα καλό προαίσθημα βρε πουλάκι μου....🥰

Αλλά αυτό που δεν εχω ειναι σοδα...οπότε θα πάω να ξαπλώσω μα μη σκεφτομαι τις καούρες μου!!!χαχαχχαχαχα

Λίγο λεμονακι με νερό αν μπορείς να το πιεις βέβαια,,,καλό ξημέρωμα να έχουμε 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου ακολουθεί σεντόνι και ζητάω συγνώμη... λοιπόν ψυχολογία στα τάρταρα πιο χάλια δεν γίνεται, δεν νιώθω τιποταααα ούτε τραβηγματακια όπως χθες ούτε τίποτα, αν κάνω τεστ αύριο θα δείξει την πραγματικότητα για να ηρεμήσω ή είναι ακόμα πολύ νωρίς. Αισθάνομαι ότι θα σκάσω δεν αντέχω άλλο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...