Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Just now, Lila86 είπε:

Ακριβώς αυτό που είπες...σου χει κολλήσει... Δεν είναι και απαραίτητο ότι θα συμβει!!! Σώματαρα θα κάνεις και με φουσκωμένη κοιλίτσα σε λίγο κάτσε και θα δεις!!!

Μακάρι γιατί μ έχει πάρει από κάτω, δεν νιώθω τίποτα θα χαζέψω, πριν την εμβρυομεταφορα πονουσαν όλα ,τώρα λες και δεν περνώ φάρμακα...εσύ πως είσαι??? Μίλησες με τον γιατρό σου ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 487
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Μακάρι γιατί μ έχει πάρει από κάτω, δεν νιώθω τίποτα θα χαζέψω, πριν την εμβρυομεταφορα πονουσαν όλα ,τώρα λες και δεν περνώ φάρμακα...εσύ πως είσαι??? Μίλησες με τον γιατρό σου ?

Όχι κοριτσάκι μου μη σε παίρνει από κάτω.. τι μου έλεγες; Ότι το σύμπτωμα μου μπορεί να είναι το ότι δεν έχω σύμπτωμα; Μπορεί λοιπόν αυτό να συμβαίνει κ με σένα!!! Εγώ είμαι καλά πέρα από ένα αίσθημα βάρους που και που, που έχω δεν έχω κάτι άλλο! Θα πάω Τρίτη πάλι για χοριακη και εξετάσεις!

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Όχι κοριτσάκι μου μη σε παίρνει από κάτω.. τι μου έλεγες; Ότι το σύμπτωμα μου μπορεί να είναι το ότι δεν έχω σύμπτωμα; Μπορεί λοιπόν αυτό να συμβαίνει κ με σένα!!! Εγώ είμαι καλά πέρα από ένα αίσθημα βάρους που και που, που έχω δεν έχω κάτι άλλο! Θα πάω Τρίτη πάλι για χοριακη και εξετάσεις!

Ξεκινάς και τις εξετάσεις??? Τελειαααααααααααα,τα φάρμακα τα συνεχίζεις  ή στα ελαττωσαν ?

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Έχω ένα καλό αυτό που θα πω για τους άλλους θα γίνει, σε μενα όμως δεν πιάνει ποτέ  🤣🤣🤣

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Ξεκινάς και τις εξετάσεις??? Τελειαααααααααααα,τα φάρμακα τα συνεχίζεις  ή στα ελαττωσαν ?

Προγεστερόνη θα κάνω και tsh για αρχή!!! Όχι με τιποτα μου είπαν δεν αλλάζουμε κάτι από τωρα γιατί είναι πολύ νωρίς, συνεχίζω κανονικα την αγωγη. Βολτουλα πηγές τελικά;;

Just now, Lila86 είπε:

Προγεστερόνη θα κάνω και tsh για αρχή!!! Όχι με τιποτα μου είπαν δεν αλλάζουμε κάτι από τωρα γιατί είναι πολύ νωρίς, συνεχίζω κανονικα την αγωγη. Βολτουλα πηγές τελικά;;

Όχι βέβαια καρέκλες ρίχνει, τίποτα δεν μου πάει όπως κατάλαβες 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Έχω ένα καλό αυτό που θα πω για τους άλλους θα γίνει, σε μενα όμως δεν πιάνει ποτέ  🤣🤣🤣

Καλά αυτό εννοείται!!! Κι εγώ μια χαρά συμβουλεύω και σε εμένα αστα βραστά!!!😂 Γι'αυτό στο είπα για να στο θυμίσω και να μην σε παίρνει από κατω!!!😘

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Όχι βέβαια καρέκλες ρίχνει, τίποτα δεν μου πάει όπως κατάλαβες 

Δεν πειράζει αύριο θα είναι καλύτερα και θα βγεις! Βάλε μια ταινιουλα να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αυτό εννοείται!!! Κι εγώ μια χαρά συμβουλεύω και σε εμένα αστα βραστά!!!😂 Γι'αυτό στο είπα για να στο θυμίσω και να μην σε παίρνει από κατω!!!😘

Δεν πειράζει αύριο θα είναι καλύτερα και θα βγεις! Βάλε μια ταινιουλα να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα

Συμφωνώ!!!!εγώ ήδη ξεκίνησα τις χριστουγεννιατικες!!!χαχαχαχαχχαχα

@kate82 να χαίρεσαι που δεν εχεις δυσκοιλιοτητα!!!ακούς εκεί....και δεν είναι και απαραίτητο πως η προγεστερονη θα σου δημιουργήσει!!!άσε που αν τρως πιο πολλές φυτικές ίνες μπορεί να μην έχεις και καθόλου...σας βρέχει ακόμα εκεί ε??

Just now, *Vasoula είπε:

@kate82 να χαίρεσαι που δεν εχεις δυσκοιλιοτητα!!!ακούς εκεί....και δεν είναι και απαραίτητο πως η προγεστερονη θα σου δημιουργήσει!!!άσε που αν τρως πιο πολλές φυτικές ίνες μπορεί να μην έχεις και καθόλου...σας βρέχει ακόμα εκεί ε??

Τι να πω όλα αρνητικά τα βλέπω η γάιδαρο... βρέχει μωρέ ενώ είχε σταματήσει τωρα ρίχνει καρέκλες, ετοιμάστηκα και όπως ετοιμάστηκα ξανά καναπέ και τβ 

πρίν από 6 λεπτά , *Vasoula είπε:

Βασούλα κι εγωωωω χαχαχα ήδη τη πρώτη βδομάδα αναμονής είδα 4 🎄

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Τι να πω όλα αρνητικά τα βλέπω η γάιδαρο... βρέχει μωρέ ενώ είχε σταματήσει τωρα ρίχνει καρέκλες, ετοιμάστηκα και όπως ετοιμάστηκα ξανά καναπέ και τβ 

Μωρέ σίγουρα αναρωτιέσαι...αλλαααααα δεν είναι σύμπτωμα η δυσκοιλιοτητα....άσε που τώρα π είναι διαφορετικά τα πράγματα μήπως αυτό σημαίνει πως θα είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα???😁❤️

Just now, Lila86 είπε:

Βασούλα κι εγωωωω χαχαχα ήδη τη πρώτη βδομάδα αναμονής είδα 4 🎄

Για πες καμια καλή???χαχαχχαχα

Χθες είδα νετφλιξ μια λίγο διαφορετικη..

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Μωρέ σίγουρα αναρωτιέσαι...αλλαααααα δεν είναι σύμπτωμα η δυσκοιλιοτητα....άσε που τώρα π είναι διαφορετικά τα πράγματα μήπως αυτό σημαίνει πως θα είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα???😁❤️

Αχ Βάσω μου δεν ξέρω αν ήσασταν και εσείς έτσι, αλλά πρώτη φορά έχω πελαγώσει έτσι στην ζωή μου ... δεν ξέρω τίποτα δεν νιώθω τίποτα έχω σαλτάρει...

• Δύναμη! 1

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Για πες καμια καλή???χαχαχχαχα

Χθες είδα νετφλιξ μια λίγο διαφορετικη..

Ποια είδες; Κοίτα επειδή ήμουν μουρλη τις πρώτες μέρες είδα ταινίες που είχα ξανά δει και μου άρεσαν πολύ όπως την διπλή πριγκίπισσα και ένας ιππότης πριν τα Χριστούγεννα και όλες αυτές ξέρεις στο νετφλιξ 

• Μου αρέσει 1

Just now, Lila86 είπε:

Ποια είδες; Κοίτα επειδή ήμουν μουρλη τις πρώτες μέρες είδα ταινίες που είχα ξανά δει και μου άρεσαν πολύ όπως την διπλή πριγκίπισσα και ένας ιππότης πριν τα Χριστούγεννα και όλες αυτές ξέρεις στο νετφλιξ 

Κορίτσια μου αν δεν το έχετε δει δείτε το Bridgestone  σειραρα 

• Μου αρέσει 2

Just now, kate82 είπε:

Αχ Βάσω μου δεν ξέρω αν ήσασταν και εσείς έτσι, αλλά πρώτη φορά έχω πελαγώσει έτσι στην ζωή μου ... δεν ξέρω τίποτα δεν νιώθω τίποτα έχω σαλτάρει...

Ακριβώς έτσι!!!!δεν είχα συμπτώματα και γιατί δεν είχα...έβλεπα ονειρο γιατί είδα ονειρο???γιατί πεινάω???όχι γιατί δεν πεινάω??αλλά μη σου πω ψέματα....έτσι είμαι ακόμα!!!🤣

• Χαχα 2

Just now, kate82 είπε:

Εγώ ξέρεις ότι ήμουν έτσι.. θα περάσει και θα ηρεμήσεις αλλά πρέπει να προσπαθήσεις κι εσύ λίγο έστω με το ζόρι λίγο λίγο και θα νιώσεις καλύτερα θα δεις κορίτσι μου! Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν κι ας είσαι μέσα στο σπίτι

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...