Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 920
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κορίτσια μου για λίγο τρόμαξα!!! Νόμιζα θέλουμε διπλασιασμό ανά 48 ώρες και μου κόπηκαν τα ποδια και μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός να μην ανησυχώ πως όλα πηγαίνουν καλά και διπλασιασμό θέλουμε από τις 72 ώρες και μετα.. απλώς πήγα πολύ νωρίς μόνη μου να τα κάνω όλα ενώ έπρεπε κατευθείαν Δευτέρα! τώρα θα ξανά πάω τη Τρίτη μου είπε για χοριακη προγεστερόνη και tsh

3 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Δεν λέω όχι πότε σε γλυκακια....δε θέλω να είμαι ακαταδεκτη για αυτό...!!🤣

@Lila86 όχι πως θέλουμε να είμαστε πιεστικές...αλλα σηκωθηκες??χαχαχαχχαχα

Να ξέρετε γέλασα τόσο με αυτό το σχόλιο!!! Χαχαχαχα ακόμη γελάω βασικά!!!

• Χαχα 2

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Αχ κορίτσια μου για λίγο τρόμαξα!!! Νόμιζα θέλουμε διπλασιασμό ανά 48 ώρες και μου κόπηκαν τα ποδια και μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός να μην ανησυχώ πως όλα πηγαίνουν καλά και διπλασιασμό θέλουμε από τις 72 ώρες και μετα.. απλώς πήγα πολύ νωρίς μόνη μου να τα κάνω όλα ενώ έπρεπε κατευθείαν Δευτέρα! τώρα θα ξανά πάω τη Τρίτη μου είπε για χοριακη προγεστερόνη και tsh

Να ξέρετε γέλασα τόσο με αυτό το σχόλιο!!! Χαχαχαχα ακόμη γελάω βασικά!!!

Είδες??μη κάθεσαι να αγχώνεσαι γιατί είναι όλα καλά!!! 🥰

Τώρα σε 72 ώρες ή επόμενη...ακομα καλύτερα!ωστόσο φαντάζομαι πας στο ίδιο μικροβιολογικο ε???

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Έχω ΚΑΙ μικροβιωμα τελικά 😂

Οποτε έτσι κ αλλιώς δε θα προχωρούσα με αυτόν τον κύκλο. 50% entercoccus λέει.. Ο γιατρός είπε 2 βδομαδες αντιβίωση και μετά δε χρειάζεται επαναληπτική εξέταση, θεωρείται λήξαν.. έχει καμμία σας παρόμοια εμπειρία; Εφόσον λέει περιμένω και περίοδο σε 10 μέρες, μπορώ παράλληλα να κάνω προετοιμασία και να παίρνω αντιβίωση και αρα εμβρυομεταφορα τον Δεκέμβρη.  Πως σας ακούγονται όλα αυτά; 

Καλημέρα @MK2012 μου τι κάνεις; Κι εγώ μια χαρά το ακούω για μεταφορά Δεκέμβριο γιατί θα έχουν προλάβει να περάσουν όλα τότε και να έχει ηρεμήσει και η προγεστερόνη σου! Υπομονή και ηρεμία και όλα θα πάνε καλά!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , *Vasoula είπε:

Είδες??μη κάθεσαι να αγχώνεσαι γιατί είναι όλα καλά!!! 🥰

Τώρα σε 72 ώρες ή επόμενη...ακομα καλύτερα!ωστόσο φαντάζομαι πας στο ίδιο μικροβιολογικο ε???

Ευτυχώς Παναγίτσα μου!!! Τώρα θα πάω πάλι Τρίτη! Ναι εννοείται στο ίδιο! 😉 Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;;

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ερώτηση, στις προηγούμενες μεταφορές θυμάμαι ότι είχα δυσκοιλιοτητα σ αυτήν τώρα τίποτα το εντερακι λειτουργεί καλύτερα και από πριν ,τι γίνεται???

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, στις προηγούμενες μεταφορές θυμάμαι ότι είχα δυσκοιλιοτητα σ αυτήν τώρα τίποτα το εντερακι λειτουργεί καλύτερα και από πριν ,τι γίνεται???

Και δεν χαίρεσαι;; Καταρχάς με τόσα αβοκάντο λογικό 😂 πλάκα κάνω! Μπορεί να μην σε έχει επηρεάσει μέχρι στιγμής! Καλό είναι αυτό!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Just now, Lila86 είπε:

Και δεν χαίρεσαι;; Καταρχάς με τόσα αβοκάντο λογικό 😂 πλάκα κάνω! Μπορεί να μην σε έχει επηρεάσει μέχρι στιγμής! Καλό είναι αυτό!!!

Περίεργο μου φαίνεται 

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Μήπως τρέφεσαι καλύτερα από τις άλλες μεταφορές; Μπορεί αυτή τη φορά να τρως περισσότερες φυτικές ίνες! 

Τι να πω δεν ξέρω φοβάμαι μήπως δεν απορροφάται η προγεστερονη ,ούτε πρήξιμο στην κοιλιά ούτε τίποτα δεν έχω 😒.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Τι να πω δεν ξέρω φοβάμαι μήπως δεν απορροφάται η προγεστερονη ,ούτε πρήξιμο στην κοιλιά ούτε τίποτα δεν έχω 😒.

Όχι βρε η προγεστερόνη μια χαρά απορροφάται εγώ που κάνω και ένεση και κολπικά κάθε μέρα πηγαίνω τουαλέτα χωρίς κανένα θέμα! Μην ανησυχείς γιαυτο

Just now, Lila86 είπε:

Όχι βρε η προγεστερόνη μια χαρά απορροφάται εγώ που κάνω και ένεση και κολπικά κάθε μέρα πηγαίνω τουαλέτα χωρίς κανένα θέμα! Μην ανησυχείς γιαυτο

Βρε και εγώ και προλουτεξ και cyclogest παίρνω, απλά μ έχει κολλήσει ότι τις πρώτες μέρες έπρεπε να έχουμε δυσκοιλιοτητα και ένα πρήξιμο, εγώ θα κάνω σωματαρα σε λίγο, ένα αβοκάντο έφαγα χθες τόσο θαυματουργό είναι που βοηθάει και πριν το φας χαχαχ 

• Χαχα 2

Just now, Ele1 είπε:

Κορίτσια γειά σας ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα και δν θυμαμαι καθολου διαδικασία.. Πότε κάνω υπέρηχο κ εξετάσεις 3 μέρα περιόδου?

Καλή αρχή κορίτσι μου ,να λογαριασμό τα πρωτόκολλα που ακολουθεί ο καθες γιατρός, εγώ την δεύτερη μέρα έκανα ορμονολογικες μόνο, και την 10μερα ορμονολογικες και υπερυχο ,θα σε πουν από το κέντρο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Βρε και εγώ και προλουτεξ και cyclogest παίρνω, απλά μ έχει κολλήσει ότι τις πρώτες μέρες έπρεπε να έχουμε δυσκοιλιοτητα και ένα πρήξιμο, εγώ θα κάνω σωματαρα σε λίγο, ένα αβοκάντο έφαγα χθες τόσο θαυματουργό είναι που βοηθάει και πριν το φας χαχαχ 

Ακριβώς αυτό που είπες...σου χει κολλήσει... Δεν είναι και απαραίτητο ότι θα συμβει!!! Σώματαρα θα κάνεις και με φουσκωμένη κοιλίτσα σε λίγο κάτσε και θα δεις!!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...