Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

@*Vasoula παίζεις με την φλογααααα ....λες να ξαναξαναφαω μήπως βοηθήσει χμμμμμ ,μπαααααα δεν θα πάρω, θα προτιμήσω ένα προφιτερολ χαχχαχχαχ .αχ κορίτσια μου ειλικρινά πάω να σκασωωωωω μακάρι να ερχόταν κάποιος και να μου έλεγε κάτι είτε θετικό είτε αρνητικό για να χαλαρώσω, το εύχομαι κάθε βράδυ αλλά τιποταααααα

Κάνε υπομονή κοριτσάκι μου! Ακριβώς τα ίδια έλεγα θυμάσαι; Κάποιος να μας πει τι γίνεται... Όντως η βολτουλα θα σου κάνει πολύ καλό! Ντύσου καλά και βγες! Θα δεις θα σε ανανεώσει έστω ένα μισαωρακι την ημέρα 😉

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 446
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Lila86 είπε:

Κάνε υπομονή κοριτσάκι μου! Ακριβώς τα ίδια έλεγα θυμάσαι; Κάποιος να μας πει τι γίνεται... Όντως η βολτουλα θα σου κάνει πολύ καλό! Ντύσου καλά και βγες! Θα δεις θα σε ανανεώσει έστω ένα μισαωρακι την ημέρα 😉

Ειλικρινά προσπαθούσα να πάω στην αρχή του θέματος γιατί δεν θυμάμαι τίποτα αλλά δεν γνωρίζω πως να το κάνω, χαχχαχαχα. Φαντάσου σε τι φάση είμαι χαχχαχαχ 

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

@*Vasoula παίζεις με την φλογααααα ....λες να ξαναξαναφαω μήπως βοηθήσει χμμμμμ ,μπαααααα δεν θα πάρω, θα προτιμήσω ένα προφιτερολ χαχχαχχαχ .αχ κορίτσια μου ειλικρινά πάω να σκασωωωωω μακάρι να ερχόταν κάποιος και να μου έλεγε κάτι είτε θετικό είτε αρνητικό για να χαλαρώσω, το εύχομαι κάθε βράδυ αλλά τιποταααααα

Ναι ναι το καταλαβαίνω απόλυτα...έλεγα πάντα πως γιατί να πρέπει να περιμένουμε 10 μέρες για να μάθουμε???πόσο σκληρό βασανιστήριο???θα έπρεπε την ίδια μέρα να ερχόταν κάποιος να σου έλεγε πέτυχε/δεν πέτυχε...αλλααααααα μπαααα κάνεις δεν μας ακούει εμάς!!🤣

Αχ ναι προφιτερολ...τι να φτουρισει το αβοκάντο...χειροτερα θα σε κάνει!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ναι ναι το καταλαβαίνω απόλυτα...έλεγα πάντα πως γιατί να πρέπει να περιμένουμε 10 μέρες για να μάθουμε???πόσο σκληρό βασανιστήριο???θα έπρεπε την ίδια μέρα να ερχόταν κάποιος να σου έλεγε πέτυχε/δεν πέτυχε...αλλααααααα μπαααα κάνεις δεν μας ακούει εμάς!!🤣

Αχ ναι προφιτερολ...τι να φτουρισει το αβοκάντο...χειροτερα θα σε κάνει!!!

Τώρα μάλιστα σ αγαπάω, κάνω παραγγελία στον άντρα μου βάζω και τον καφέ και ελατεεεε ,αχχχχ πόσο ωραία θα ήταν... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Τώρα μάλιστα σ αγαπάω, κάνω παραγγελία στον άντρα μου βάζω και τον καφέ και ελατεεεε ,αχχχχ πόσο ωραία θα ήταν... 

Δεν λέω όχι πότε σε γλυκακια....δε θέλω να είμαι ακαταδεκτη για αυτό...!!🤣

@Lila86 όχι πως θέλουμε να είμαστε πιεστικές...αλλα σηκωθηκες??χαχαχαχχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν λέω όχι πότε σε γλυκακια....δε θέλω να είμαι ακαταδεκτη για αυτό...!!🤣

@Lila86 όχι πως θέλουμε να είμαστε πιεστικές...αλλα σηκωθηκες??χαχαχαχχαχα

Λογικά με φοβήθηκε και έφυγε χαχαχχαχα

• Χαχα 2

Καλημέρα κορίτσια μου.

Έχω ΚΑΙ μικροβιωμα τελικά 😂

Οποτε έτσι κ αλλιώς δε θα προχωρούσα με αυτόν τον κύκλο. 50% entercoccus λέει.. Ο γιατρός είπε 2 βδομαδες αντιβίωση και μετά δε χρειάζεται επαναληπτική εξέταση, θεωρείται λήξαν.. έχει καμμία σας παρόμοια εμπειρία; Εφόσον λέει περιμένω και περίοδο σε 10 μέρες, μπορώ παράλληλα να κάνω προετοιμασία και να παίρνω αντιβίωση και αρα εμβρυομεταφορα τον Δεκέμβρη.  Πως σας ακούγονται όλα αυτά; 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Οποτε έτσι κ αλλιώς δε θα προχωρούσα με αυτόν τον κύκλο. 50% entercoccus λέει.. Ο γιατρός είπε 2 βδομαδες αντιβίωση και μετά δε χρειάζεται επαναληπτική εξέταση, θεωρείται λήξαν.. έχει καμμία σας παρόμοια εμπειρία; Εφόσον λέει περιμένω και περίοδο σε 10 μέρες, μπορώ παράλληλα να κάνω προετοιμασία και να παίρνω αντιβίωση και αρα εμβρυομεταφορα τον Δεκέμβρη.  Πως σας ακούγονται όλα αυτά; 

Εγώ μια χαρά τα ακούω,πάλι καλά που δεν σε προχώρησε γλίτωσες φάρμακα,  έμβρυο.εταφορα όμως γιατί Δεκέμβρη, δεν μπορείς να προχωρήσεις σ αυτό τον κύκλο?

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Να μην ξεχάσεις να πάρεις προβιοτικα Κ ρωτά Κ για κολπικά προβιοτικα . 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ναι ναι...έτσι κ εγω....πήρα την αντιβίωση και προβιοτικα μαζί και δεν κάναμε ξανα επανάληψη γιατί και εμένα μου είπε πως δε χρειάζεται μετά...άρα στον επόμενο κύκλο θα είναι όλα ιδανικά θα το δεις!!!! 🥰

πρίν από 9 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσια 265,70 να στεναχωρήθω;;

Γιατί να στεναχωρηθεις κοριτσι μου???είναι ένα 80% αύξηση!!!και εμείς θέλουμε αύξηση 60% και πάνω...❣️ πηρες το γιατρό??

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι ναι...έτσι κ εγω....πήρα την αντιβίωση και προβιοτικα μαζί και δεν κάναμε ξανα επανάληψη γιατί και εμένα μου είπε πως δε χρειάζεται μετά...άρα στον επόμενο κύκλο θα είναι όλα ιδανικά θα το δεις!!!! 🥰

Γιατί να στεναχωρηθεις κοριτσι μου???είναι ένα 80% αύξηση!!!και εμείς θέλουμε αύξηση 60% και πάνω...❣️ πηρες το γιατρό??

Δεν θέλει διπλασιασμό;; Έτσι νόμιζα και ταράχτηκα να πω την αληθεια.. νόμιζα έπρεπε να είναι 290 κ πανω

πρίν από 9 λεπτά , *Vasoula είπε:

Έχω στείλει στη μαία μου και περιμενω

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...