Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Το θέμα δεν είναι το μικρόβιο το θέμα είναι ότι έχει διαταραχθεί η φυσιολογική χλωρίδα . Όλα τα μικρόβια βρίσκονται μέσα στην μήτρα  αλλά όταν διαταρασετε η φυσιολογική χλωρίδα εμποδίζει την σύλληψη γιατί στην ουσία η άμυνα του οργανισμού δεν λειτουργεί σωστά. Κ το έδαφος της μήτρας δεν είναι πρόσφορο. 

Σ ευχαριστω Λινά μου για την απάντηση.Να υποθέσω ότι με την αντιβίωση κ τα προβιοτικά θα επανέλθει σωστά;Δεν μίλησα με τον γιατρό σήμερα αλλά με την μαία κ δεν μου είπε πολλά.

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Εγω δύο θέλω να βάλω! 

Α δεν το έχετε πει ακόμα εμάς μας ρώτησαν από την στιγμή που έγινε η τελευταία ωοληψια ,το συζητήσαμε και αποφασίσαμε στο ένα..ότι σε συμβούλεψε ο γιατρός σου .σε ποιο κέντρο είσαι αν επιτρέπεται??? 

11 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Εγω δύο θέλω να βάλω! 

Αυτά τα συζητήσαμε με τον γιατρό μας είπε τα υπέρ και τα κατά και επειδή εγώ από ότι κατάλαβες είμαι λίγο φοβιτσιαρα αποφασίσαμε για ένα, εννοείτε ότι και εσύ θα κάνεις αυτό που σε συμβούλεψε ο γιατρός σου.αν επιτρέπεται σε πιο κέντρο είσαι?? Με τι τιμές ξεκίνησες τον κύκλο σου εννοώ fsh ,lh e2 Kai προγεστερονη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 592
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, kate82 είπε:

Α δεν το έχετε πει ακόμα εμάς μας ρώτησαν από την στιγμή που έγινε η τελευταία ωοληψια ,το συζητήσαμε και αποφασίσαμε στο ένα..ότι σε συμβούλεψε ο γιατρός σου .σε ποιο κέντρο είσαι αν επιτρέπεται??? 

Αυτά τα συζητήσαμε με τον γιατρό μας είπε τα υπέρ και τα κατά και επειδή εγώ από ότι κατάλαβες είμαι λίγο φοβιτσιαρα αποφασίσαμε για ένα, εννοείτε ότι και εσύ θα κάνεις αυτό που σε συμβούλεψε ο γιατρός σου.αν επιτρέπεται σε πιο κέντρο είσαι?? Με τι τιμές ξεκίνησες τον κύκλο σου εννοώ fsh ,lh e2 Kai προγεστερονη?

Καλημέρα κορίτσι μου! Όχι δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη με τον γιατρό γιατί ακόμη δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουμε σε μεταφορά σε αυτό το κύκλο. Εγώ για δύο κύκλους, της διέγερσης και μετά της ωοληψιας είχα υψηλή τιμή προγεστερόνης και οιστραδιόλης οπότε κάναμε καταστολή και τη τρίτη θα κάνω εξετάσεις να δω τις τιμές μαζί με το ενδομήτριο. Εγώ απλώς σκέφτομαι δύο. Θέλω δλδ έχουμε και στην οικογένεια δίδυμα γενικα οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο το δύο. Τι φοβιτσιαρα καλέ; Φυσιολογικότατο είναι να φοβόμαστε απλώς προσπαθώ να τον ελέγχω κι εγώ το φόβο μου γιατί ποτέ δεν μου κάνε καλό! 😉 Στο Ι...ω είμαι Αθήνα. Εσύ;

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Όχι δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη με τον γιατρό γιατί ακόμη δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουμε σε μεταφορά σε αυτό το κύκλο. Εγώ για δύο κύκλους, της διέγερσης και μετά της ωοληψιας είχα υψηλή τιμή προγεστερόνης και οιστραδιόλης οπότε κάναμε καταστολή και τη τρίτη θα κάνω εξετάσεις να δω τις τιμές μαζί με το ενδομήτριο. Εγώ απλώς σκέφτομαι δύο. Θέλω δλδ έχουμε και στην οικογένεια δίδυμα γενικα οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο το δύο. Τι φοβιτσιαρα καλέ; Φυσιολογικότατο είναι να φοβόμαστε απλώς προσπαθώ να τον ελέγχω κι εγώ το φόβο μου γιατί ποτέ δεν μου κάνε καλό! 😉 Στο Ι...ω είμαι Αθήνα. Εσύ;

Έχω ακούσει τα καλύτερα... εγώ είμαι Θεσσαλονίκη στο myemvryolab ,όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου ,από την στιγμή που θες δύο βάλε δύο να ξεμπερδεύεις μια και καλή... πόσα εμβρυακια έχεις που περιμένουν?εγώ 4 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Έχω ακούσει τα καλύτερα... εγώ είμαι Θεσσαλονίκη στο myemvryolab ,όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου ,από την στιγμή που θες δύο βάλε δύο να ξεμπερδεύεις μια και καλή... πόσα εμβρυακια έχεις που περιμένουν?εγώ 4 

Κι εμάς μας είπαν τα καλύτερα πριν πάμε εκεί ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε κατευχην! Για όλες μας! Εσύ άλλαξες κέντρο είχα δει στα πρώτα μνμτα ε; Ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκες πολύ. Εμένα με περιμένουν 7! Δεν είναι ότι δεν σκέφτομαι όλους τους παράγοντες αλλά αν κάτσω να σκεφτώ αναλυτικα δεν θα κάνω τίποτα!!! Χαχαχα 

Θα το συζητήσουμε βέβαια και με τον γιατρό αλλά επειδή είχα και δύο αποτυχημένες σπερματεγχυσεις από άλλο γιατρό και προσπαθουμε και 3 χρόνια σκέφτηκα ας βάλω 2 να δω πως θα παει

Just now, Lila86 είπε:

Κι εμάς μας είπαν τα καλύτερα πριν πάμε εκεί ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε κατευχην! Για όλες μας! Εσύ άλλαξες κέντρο είχα δει στα πρώτα μνμτα ε; Ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκες πολύ. Εμένα με περιμένουν 7! Δεν είναι ότι δεν σκέφτομαι όλους τους παράγοντες αλλά αν κάτσω να σκεφτώ αναλυτικα δεν θα κάνω τίποτα!!! Χαχαχα 

Θα το συζητήσουμε βέβαια και με τον γιατρό αλλά επειδή είχα και δύο αποτυχημένες σπερματεγχυσεις από άλλο γιατρό και προσπαθουμε και 3 χρόνια σκέφτηκα ας βάλω 2 να δω πως θα παει

Εσένα οι τιμές σου πως ήταν; 

Αχ Θεσσαλονίκη πόσο θέλω να ανέβω την αγαπώ πολυ

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά θα κάνεις κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Απάντησα στον εαυτό μου πιο πάνω 😅

Εσένα οι τιμές σου πως ήταν; 

Χαχαχαχαχα δεν το είδα χαχαχχαχα

Tsh : 0.68

E2 :24.9

Fsh 7.7

Lh 3.3

Progesterone 0.12 μην με ρωτήσεις κάτι παραπάνω αν είναι καλές δηλαδή, αυτοί είπαν ότι ήταν τέλειες τώρα αν ισχύει ή όχι δεν ξέρω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχαχαχα δεν το είδα χαχαχχαχα

Tsh : 0.68

E2 :24.9

Fsh 7.7

Lh 3.3

Progesterone 0.12 μην με ρωτήσεις κάτι παραπάνω αν είναι καλές δηλαδή, αυτοί είπαν ότι ήταν τέλειες τώρα αν ισχύει ή όχι δεν ξέρω 

Ναι είδα παράθεση εγώ και απάντησα όπου να ναι χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται από τα ελάχιστα που ξέρω! Η προγεστερόνη είναι που με τρομάζει εμένα γιατί μπορεί να ακυρωθεί ολόκληρος κύκλος αν είναι παραπάνω από ένα! Εσένα είναι τέλεια δεν το συζητώ!!! Όλα καλά θα πάνε 🙂 άντε να ξεκινήσει η βδομάδα να χούμε νεα!!! 

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Ναι είδα παράθεση εγώ και απάντησα όπου να ναι χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται από τα ελάχιστα που ξέρω! Η προγεστερόνη είναι που με τρομάζει εμένα γιατί μπορεί να ακυρωθεί ολόκληρος κύκλος αν είναι παραπάνω από ένα! Εσένα είναι τέλεια δεν το συζητώ!!! Όλα καλά θα πάνε 🙂 άντε να ξεκινήσει η βδομάδα να χούμε νεα!!! 

Αχχχχ πως και πως περιμένω να έρθει η πέμπτη και για εσένα η τρίτη αν θυμάμαι καλά. Μακάρι να πάνε όλα καλά και στις εξετάσεις και στο ενδομητριο και να προχωρήσουμε 

• Ευχή 1

Just now, kate82 είπε:

Αχχχχ πως και πως περιμένω να έρθει η πέμπτη και για εσένα η τρίτη αν θυμάμαι καλά. Μακάρι να πάνε όλα καλά και στις εξετάσεις και στο ενδομητριο και να προχωρήσουμε 

Ναι κορίτσι μου κι εγώ πως και πως περιμένω!!! Σωστά θυμάσαι, Τρίτη! Όλα θα πάνε καλά.. ας σκεφτούμε θετικά κι ας απολαύσουμε την Κυριακή μας! Άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο προς το παρόν 🧡

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Ναι κορίτσι μου κι εγώ πως και πως περιμένω!!! Σωστά θυμάσαι, Τρίτη! Όλα θα πάνε καλά.. ας σκεφτούμε θετικά κι ας απολαύσουμε την Κυριακή μας! Άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο προς το παρόν 🧡

Εγώ την απολαμβάνω από καναπέ κρεββάτι είμαι χαχαχαχχα,ξεκούραση γιατί από τρίτη πάλι δουλειά...

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου 

Πως πήγε σήμερα???

Καλησπερα κορίτσι μου! Πήγαν όλα πολύ καλά τρίτη είμαι για μεταφορά! Έφυγα κατευθείαν για δουλειά και τώρα κατάφερα να μπω! Εσύ πως είσαι;;

• Ευχή 1

πρίν από 7 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου! Πήγαν όλα πολύ καλά τρίτη είμαι για μεταφορά! Έφυγα κατευθείαν για δουλειά και τώρα κατάφερα να μπω! Εσύ πως είσαι;;

Μπράβο συγχαρητήρια άδικα φοβόσουν με την προγεστερόνη, με το καλό να εμφυτευθει το μπουμπούκι σας. Καλά είμαι αν εξαιρέσεις τον πονοκέφαλο που μάλλον είναι από τα χάπια όλα καλά... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...