Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα. 
      Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του. 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Χαχαχχαχαχχαχαχα μα αβοκάντο με μέλι???δε το εχω ξανακούσει αυτό!!! 🤣

Εγώ βάζω το μισο σε μια φετα ψωμί...με ένα αυγουλακι κομμένο...πολύ λεμονάκι και λίγο πιπέρι...μιαμ!!και αν έχω και τυρί κρέμα ή τυρί κατικι που το λατρεύω αλείφω το ψωμί και από πάνω αυτά...

Ποοοο μου γύρισε το ματιιιιι

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 604
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , *Vasoula είπε:

Χαχαχχαχαχχαχαχα μα αβοκάντο με μέλι???δε το εχω ξανακούσει αυτό!!! 🤣

Εγώ βάζω το μισο σε μια φετα ψωμί...με ένα αυγουλακι κομμένο...πολύ λεμονάκι και λίγο πιπέρι...μιαμ!!και αν έχω και τυρί κρέμα ή τυρί κατικι που το λατρεύω αλείφω το ψωμί και από πάνω αυτά...

Ε τώρα λιγουρευτηκα!!!😂

• Χαχα 1

Καλά μου αρέσει το αβοκάντο εμένα γενικα.. αλλά πραγματικά αν βάλεις και ένα τυρί κρέμα..μια φέτα αλειφωτη  κατι βρε παιδακι μου γίνονται όλα μιαμ μιαμ...έχω όμως καιρό να βρω ωραία αβοκάντο!!και τώρα που το λέω τα ζήλεψα και εγώ.. χαχαχχαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula είπε:

Καλά μου αρέσει το αβοκάντο εμένα γενικα.. αλλά πραγματικά αν βάλεις και ένα τυρί κρέμα..μια φέτα αλειφωτη  κατι βρε παιδακι μου γίνονται όλα μιαμ μιαμ...έχω όμως καιρό να βρω ωραία αβοκάντο!!και τώρα που το λέω τα ζήλεψα και εγώ.. χαχαχχαχαχα

Έλα να σε δώσω τα δικά μου ,μια περιουσία έδωσα μην πάνε και χαμένα 🤣🤣🤣

• Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Εμενα δεν μου αρέσει αλλά έτσι όπως το περιγράφεις θέλω να το δοκιμάσω και με αυγό θα ναι σούπερ

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε; @kate82 μου πως πας;; Σήμερα θα πάω για την επαναληπτική!!! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια 🤞🏼🙂

Λιλααααααα μοναδική μου αγάπη χαχαχχαχαχα καλημέρα, φυσάω με όλη μου την δύναμη άπειρη μπεμπεδοσκονη σταμάτησε να βρέχει κιολας άρα θα φτάσει οληηηη....

Εγώ δεν μπορώ άλλο δεν ξέρω μια είμαι καλά μια με πιάνουν κρίσεις απαισιοδοξίας, δεν νιώθω τίποτα μα τίποτα, μόνο κάτι πονακια χαμηλά όπως αυτά τις περιόδου, βαριέμαι έχω σαλτάρει...σήμερα το απόγευμα λέω να πάω μια βόλτα αν δεν βρέχει γιατί νομίζω θα ρέουν να με βάλουν ζουρλομανδύα, εντωμεταξύ αυτή η μεταλλική γεύση συνεχίζει και μ έχει σπάσει και αυτήν τα νεύρα πλένω τα δόντια 10 φορές την μέρα και αυτήν εκεί χαχχαχαχχα ...περιμένουμε τα μαγικά νέα σου 

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Λιλααααααα μοναδική μου αγάπη χαχαχχαχαχα καλημέρα, φυσάω με όλη μου την δύναμη άπειρη μπεμπεδοσκονη σταμάτησε να βρέχει κιολας άρα θα φτάσει οληηηη....

Εγώ δεν μπορώ άλλο δεν ξέρω μια είμαι καλά μια με πιάνουν κρίσεις απαισιοδοξίας, δεν νιώθω τίποτα μα τίποτα, μόνο κάτι πονακια χαμηλά όπως αυτά τις περιόδου, βαριέμαι έχω σαλτάρει...σήμερα το απόγευμα λέω να πάω μια βόλτα αν δεν βρέχει γιατί νομίζω θα ρέουν να με βάλουν ζουρλομανδύα, εντωμεταξύ αυτή η μεταλλική γεύση συνεχίζει και μ έχει σπάσει και αυτήν τα νεύρα πλένω τα δόντια 10 φορές την μέρα και αυτήν εκεί χαχχαχαχχα ...περιμένουμε τα μαγικά νέα σου 

Χαχαχαχαχχααχαχαχ, αχ βρε γλυκό μου κορίτσι πόσο με κάνεις και γελάω!!! Σε ευχαριστώ για τη μπεμπεδοσκονη έφτασε την άλλη φορά θα φτάσει και τώρα είμαι σίγουρη 🤞🏼 ότι περιγράφεις το είχα κι εγώ τη προηγούμενη βδομάδα ελπίζω να έχουμε νέα σου συντομααααα!!!🤞🏼🩷 Όσο για τη γεύση δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέρχεται!!! Μήπως στην προκαλεί κάποιο φάρμακο;; Εννοείται παιδί μου να βγεις βόλτα!!! Κι εγώ σήμερα τη χοριακη τη συνδύασα με καφεδάκι! Θα βγω σε λιγο

Διαφημίσεις

Just now, Lila86 είπε:

Χαχαχαχαχχααχαχαχ, αχ βρε γλυκό μου κορίτσι πόσο με κάνεις και γελάω!!! Σε ευχαριστώ για τη μπεμπεδοσκονη έφτασε την άλλη φορά θα φτάσει και τώρα είμαι σίγουρη 🤞🏼 ότι περιγράφεις το είχα κι εγώ τη προηγούμενη βδομάδα ελπίζω να έχουμε νέα σου συντομααααα!!!🤞🏼🩷 Όσο για τη γεύση δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέρχεται!!! Μήπως στην προκαλεί κάποιο φάρμακο;;

Δεν ξέρω δεν ξέρω δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα, πάνε σε παρακαλώ δώσε αίμα να με πεις το τέλειο νούμερο σου να αλλάξει η διάθεση μου ,αντε σηκωωωωω φυγεεεεεεε

• Χαχα 1

Καλημερουδια σας!!!!

@Lila86 μου περιμένουμε τα αποτελέσματα σου!!!!🥰

@kate82 η αλήθεια ειναι πως μια βολτα θα σου αλλαξει αμεσως τη διάθεση!!!αυτό με τη μεταλλική γεύση πολυ σπαστικό!!!τι μπορεις να κανεις άραγε να στο αλλάξει λίγο??δε βοήθησε το αβοκάντο ε??😜

• Μου αρέσει 1

Just now, *Vasoula είπε:

Καλημερουδια σας!!!!

@kate82 η αλήθεια ειναι πως μια βολτα θα σου αλλαξει αμεσως τη διάθεση!!!αυτό με τη μεταλλική γεύση πολυ σπαστικό!!!τι μπορεις να κανεις άραγε να στο αλλάξει λίγο??δε βοήθησε το αβοκάντο ε??😜

@*Vasoula παίζεις με την φλογααααα ....λες να ξαναξαναφαω μήπως βοηθήσει χμμμμμ ,μπαααααα δεν θα πάρω, θα προτιμήσω ένα προφιτερολ χαχχαχχαχ .αχ κορίτσια μου ειλικρινά πάω να σκασωωωωω μακάρι να ερχόταν κάποιος και να μου έλεγε κάτι είτε θετικό είτε αρνητικό για να χαλαρώσω, το εύχομαι κάθε βράδυ αλλά τιποταααααα

• Δύναμη! 1

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλημερουδια σας!!!!

Μηπως το αβοκάντο τις το προκάλεσε; Χαχαχααχ αστειεύομαι!!! Θα σας στείλω αμέσως μόλις έχω νέα!!! Κι εγώ θέλω να σηκωθώ να πάω τώρα αλλά θα πρέπει να περιμένω λίγο @kate82 μου πριν λίγο ξύπνησα!!!χαχαχα

Just now, Lila86 είπε:

Μηπως το αβοκάντο τις το προκάλεσε; Χαχαχααχ αστειεύομαι!!! Θα σας στείλω αμέσως μόλις έχω νέα!!! Κι εγώ θέλω να σηκωθώ να πάω τώρα αλλά θα πρέπει να περιμένω λίγο @kate82 μου πριν λίγο ξύπνησα!!!χαχαχα

Καλά λοιπόν σου επιτρρπω να καθυστερήσεις λίγο ακομα χαχαχχαχ

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...