Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Lila86 είπε:

5μιση;; Παναγίτσα μου χαχαχαχα !!! Γιατί δεν πας για βολτουλα; 

Έχει πολύ κρύο εδώ σε μας 5 βαθμούς έχουμε και φουλ υγρασία, μόλις άναψα αφυγραντηρα στο σπίτι να φανταστείς και έιναι στο 70 ,περιμένω να πέσει για ν ανάψω 

πρίν από 8 λεπτά , Argy35 είπε:

Να είσαι καλά! Σε ευχαριστώ 🤩

Ααα τέλεια ! Ευχαριστώ !!! 💖

Ότι χρειαστείς εδώ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 426
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Έχει πολύ κρύο εδώ σε μας 5 βαθμούς έχουμε και φουλ υγρασία, μόλις άναψα αφυγραντηρα στο σπίτι να φανταστείς και έιναι στο 70 ,περιμένω να πέσει για ν ανάψω 

Ότι χρειαστείς εδώ είμαι 

Αλήθεια; 5 βαθμούς ε;; Μαρεσει πολύ το κρύο εμένα αλλά εδώ σήμερα πάλι ζεστή εχει

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Αλήθεια; 5 βαθμούς ε;; Μαρεσει πολύ το κρύο εμένα αλλά εδώ σήμερα πάλι ζεστή εχει

Αχ τυχερουλια είστε εμάς μας έχει τρελάνει άλλαξε απότομα, πως είσαι??? Μίλησες με τον γιατρό σου?

πρίν από 44 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ τυχερουλια είστε εμάς μας έχει τρελάνει άλλαξε απότομα, πως είσαι??? Μίλησες με τον γιατρό σου?

Εγώ δεν αντέχω άλλο τη ζέστη και γενικά δεν μαρεσει καθόλου! Είμαι παιδί του χειμώνα χαχα!!! Όχι δεν έχω μιλήσει θα κάνω επαναληπτική αύριο και θα τους πάρω γιατί κανονικά ήταν να πάω Δευτέρα! Ξέρουν ότι έχω κάνει τεστ φαρμακείου και περιμένουν της Δευτέρας το αποτέλεσμα! (Δεν τους είπα ότι έκανα μόνη μου χοριακη🤭)

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Βρε κορίτσια τα cyclacur φέρνουν υπνηλία; εδώ και κάτι μέρες μόλις τα πάρω με πιάνει πολύ υπνηλία και τα παίρνω κανένα μήνα αλλά τώρα τελευταία το παθαίνω!

Κι εγώ μόλις τα είχα ξεκινήσει κοιμόμουν λες και είχα πάρει αντιισταμινικά!!! Μήπως τώρα ξεκίνησες και κάτι άλλο μαζί;

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ δεν αντέχω άλλο τη ζέστη και γενικά δεν μαρεσει καθόλου! Είμαι παιδί του χειμώνα χαχα!!! Όχι δεν έχω μιλήσει θα κάνω επαναληπτική αύριο και θα τους πάρω γιατί κανονικά ήταν να πάω Δευτέρα! Ξέρουν ότι έχω κάνει τεστ φαρμακείου και περιμένουν της Δευτέρας το αποτέλεσμα! (Δεν τους είπα ότι έκανα μόνη μου χοριακη🤭)

Κι εγώ μόλις τα είχα ξεκινήσει κοιμόμουν λες και είχα πάρει αντιισταμινικά!!! Μήπως τώρα ξεκίνησες και κάτι άλλο μαζί;

Όχι! Ότι έπαιρνα παίρνω και τώρα! Μάλλον είναι και λόγω της εγκυμοσύνης! Είμαι και στην δουλειά και μου έρχεται να κοιμηθώ πάνω στο γραφείο 😁

• Χαχα 1

1 hour ago, Argy35 είπε:

Να είσαι καλά! Σε ευχαριστώ 🤩

Ααα τέλεια ! Ευχαριστώ !!! 💖

Και εγώ ανήκω στην κατηγορία που πήγανε κάπου εκεί...22η 23η...δε θυμάμαι ακριβώς...αλλά σημασία  έχει το ενδομητριο οπότε το πάει έτσι ώστε να είναι ιδανικές οι συνθήκες!!!καλή επιτυχία σου εύχομαι και να πάνε όλα καλά!!🥰

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Βρε κορίτσια τα cyclacur φέρνουν υπνηλία; εδώ και κάτι μέρες μόλις τα πάρω με πιάνει πολύ υπνηλία και τα παίρνω κανένα μήνα αλλά τώρα τελευταία το παθαίνω!

δε ξερω να φέρνουν υπνηλία αυτά...αλλααααα μη τα ξαναλέμε...πότε δε ξέρεις με τις ορμόνες τι θα σου κάνουν..χαχαχχαχα

Γειά σας κορίτσια μου!!!πως είστε σήμερα???μα @kate82 από τις 5.30????πως να περάσει η μέρα??χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Και εγώ ανήκω στην κατηγορία που πήγανε κάπου εκεί...22η 23η...δε θυμάμαι ακριβώς...αλλά σημασία  έχει το ενδομητριο οπότε το πάει έτσι ώστε να είναι ιδανικές οι συνθήκες!!!καλή επιτυχία σου εύχομαι και να πάνε όλα καλά!!🥰

δε ξερω να φέρνουν υπνηλία αυτά...αλλααααα μη τα ξαναλέμε...πότε δε ξέρεις με τις ορμόνες τι θα σου κάνουν..χαχαχχαχα

Γειά σας κορίτσια μου!!!πως είστε σήμερα???μα @kate82 από τις 5.30????πως να περάσει η μέρα??χαχαχαχαχα

@*Vasoula αστα βραστά, μόλις φύγει ο άντρας μου για ν ανοίξει το μαγαζί τσουπ και εγώ ξεκινάω τα χάπια ανά μισή ώρα ώστε μέχρι τις 10 να είμαι κομπλέ. Έβγαλε και κρύο και δεν μπορώ να πάω πουθενά 🥲

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

@*Vasoula αστα βραστά, μόλις φύγει ο άντρας μου για ν ανοίξει το μαγαζί τσουπ και εγώ ξεκινάω τα χάπια ανά μισή ώρα ώστε μέχρι τις 10 να είμαι κομπλέ. Έβγαλε και κρύο και δεν μπορώ να πάω πουθενά 🥲

Αν κάνει κρύο να κάτσεις στα αυγά σου..(κυριολεκτικά.. χαχαχχαχα) θέλουμε ζεστούλα είπαμε τώρα..σας βρέχει κιολας??εδώ ηρακλειο πάντως χαρά Θεού και σήμερα...αλλά λένε πως χαλάει πολύ από αύριο...αργεί να μας πιάσει!

• Μου αρέσει 1

Just now, *Vasoula είπε:

Αν κάνει κρύο να κάτσεις στα αυγά σου..(κυριολεκτικά.. χαχαχχαχα) θέλουμε ζεστούλα είπαμε τώρα..σας βρέχει κιολας??εδώ ηρακλειο πάντως χαρά Θεού και σήμερα...αλλά λένε πως χαλάει πολύ από αύριο...αργεί να μας πιάσει!

Στα αυγαμου κάθομαι ούτε κότα να ήμουν, μέχρι και αφυγραντηρα άναψα σήμερα γιατί η υγρασία στο σπίτι στο 70 ... αχ και τι δεν θ έδινα να ημου στην όμορφη Κρήτη τώρα ιδίως στα Χανιά (συγνώμη κιόλας αλλά λατρεύω Χανιά)))

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Στα αυγαμου κάθομαι ούτε κότα να ήμουν, μέχρι και αφυγραντηρα άναψα σήμερα γιατί η υγρασία στο σπίτι στο 70 ... αχ και τι δεν θ έδινα να ημου στην όμορφη Κρήτη τώρα ιδίως στα Χανιά (συγνώμη κιόλας αλλά λατρεύω Χανιά)))

Μη ζητάς καθολου συγγνώμη...είναι πανέμορφα τα Χανιά...πολυ πιο όμορφα από το Ηράκλειο.. χαχαχαχχα

Σας βρέχει τουλάχιστον εκεί η μόνο μουντιλα???

Just now, *Vasoula είπε:

Μη ζητάς καθολου συγγνώμη...είναι πανέμορφα τα Χανιά...πολυ πιο όμορφα από το Ηράκλειο.. χαχαχαχχα

Σας βρέχει τουλάχιστον εκεί η μόνο μουντιλα???

Από την Τρίτη δεν έχει σταματήσει... καλό εν μέρη για την γη ,αλλά για εμένα φτανειιιιιι αν είχε έστω ήλιο θα έβγαιναν μια βόλτα 😒

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Από την Τρίτη δεν έχει σταματήσει... καλό εν μέρη για την γη ,αλλά για εμένα φτανειιιιιι αν είχε έστω ήλιο θα έβγαιναν μια βόλτα 😒

Έχεις τα δικια σου είναι η αλήθεια...πάντα ο ήλιος να φτιάχνει και τη διάθεση!!ελπίζω να φτιάξει έστω από σκ να κάνεις τη βολτούλα σου και εσύ!!

πρίν από 22 λεπτά , *Vasoula είπε:

Έχεις τα δικια σου είναι η αλήθεια...πάντα ο ήλιος να φτιάχνει και τη διάθεση!!ελπίζω να φτιάξει έστω από σκ να κάνεις τη βολτούλα σου και εσύ!!

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι...τώρα τρώω αβοκάντο με μέλι τι άλλο κακό θα με βρει 🤣🤣🤣🤣

Πως το τρωςςςςς

• Χαχα 1

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι...τώρα τρώω αβοκάντο με μέλι τι άλλο κακό θα με βρει 🤣🤣🤣🤣

Πως το τρωςςςςς

Χαχαχχαχαχχαχαχα μα αβοκάντο με μέλι???δε το εχω ξανακούσει αυτό!!! 🤣

Εγώ βάζω το μισο σε μια φετα ψωμί...με ένα αυγουλακι κομμένο...πολύ λεμονάκι και λίγο πιπέρι...μιαμ!!και αν έχω και τυρί κρέμα ή τυρί κατικι που το λατρεύω αλείφω το ψωμί και από πάνω αυτά...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...