Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Korinaaaa είπε:

Καλησπέρααααααα.Πηρα την απάντηση της πρώτης χοριακης και το νούμερο αυτής 260.50🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Κλαίω όλη την ώρα. Δεν τα πιστεύω 🥳🥳🥳🥳🥳

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου ... τέλειο νούμερο, τέλος το άγχος από σήμερα 

• Ευχαριστώ 1

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ωωω μπράβο κορίτσι μου με το καλό να ακουσετε και καρδουλα!!!από ηρακλειο και εσύ ε??σε ποιον γιατρό είσαι??

Και είσαι πρώτη μέρα ουσιαστικά ε??φαντάζομαι ήσουν πάντα στο πόδι και ζοριζεσαι τώρα!!!!καλά με την πείνα μη το ψάχνεις...ταινία είχα και εγώ...κάθε δύο δυόμιση ωρες έπρεπε να μασουλαω κάτι...πως δεν πήρα κιλά αναρωτιέμαι!!!🤣

Στον Ζερβ..η είμαι εσύ;;

Πάντως αυτό με το διήμερο απαισιοδοξίας πρέπει να ισχύει γιατί και εγώ το είχα 😁😁

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 418
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Kate89 είπε:

Στον Ζερβ..η είμαι εσύ;;

Πάντως αυτό με το διήμερο απαισιοδοξίας πρέπει να ισχύει γιατί και εγώ το είχα 😁😁

Ολες μας νομιζω το περασαμε!! 🤣

Εγω ειμαι στον Μακρυγιαννακη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κορεσμό???δεν υπαρχει αυτή η λέξη!!! 🤣 αν δεν είχα τις ανακατωσουρες και το στομάχι μου για δύο μήνες που τα είχα περίπου δε θα χωρούσα να περνάω από τις πόρτες!!Αλλά βρε κορίτσια έχουμε κόψει τα πάντα...μεγάλη χαρά το φαγητό..να το κόψουμε και αυτό???

Δύο μέρες απαισιοδοξίας ???? Μόνο οοοολες με σκοτώνεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες,

είμαι καινούρια στην παρέα και θα ήθελα να σας ρωτήσω, εάν κάποια γνωρίζει.

Ξεκίνησα 3 ciclacur τη μέρα από την ημέρα που μου ήρθε περίοδος μετά την ωοληψία, καθώς ο γιατρός μου είπε ότι η εμβρυομεταφορά θα γίνει στον επόμενο κύκλο. 

Είμαι στην 17η μέρα του κύκλου, όπου μου είπε να ξεκινήσω vasclor κρέμα και prolutex. 

Ορίστηκε η ημέρα για την εμβρυομεταφορά την ερχόμενη Τρίτη. Την Τρίτη λοιπόν είναι η 22η ημέρα του κύκλου μου.

Ο κύκλος μου είναι 25 - 26 μέρες και έτσι μου δημιουργήθηκε η απορία για το εάν είναι κάπως αργά για εμβρυομεταφορά εκείνη η μέρα. Το ξέρω ότι μπορεί η απορία να είναι χαζή, γι'αυτό δεν θέλω να ενοχλήσω τον γιατρό, του έχω εμπιστοσύνη και την ώρα που μου είπε για την εμβρυομεταφορά δεν μου έκοψε να ρωτήσω. 

Με πιάνει όμως ένα άγχος, γιατί ήδη έχουν ξεκινήσει και μικροί πόνοι περιόδου όπως πάντα 10 μέρες πριν έρθει η περίοδος. 

Καλή συνέχεια!

πρίν από 1 λεπτό , Argy35 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Ξεκίνησα 3 ciclacur τη μέρα από την ημέρα που μου ήρθε περίοδος μετά την ωοληψία, καθώς ο γιατρός μου είπε ότι η εμβρυομεταφορά θα γίνει στον επόμενο κύκλο. 

Είμαι στην 17η μέρα του κύκλου, όπου μου είπε να ξεκινήσω vasclor κρέμα και prolutex. 

Ορίστηκε η ημέρα για την εμβρυομεταφορά την ερχόμενη Τρίτη. Την Τρίτη λοιπόν είναι η 22η ημέρα του κύκλου μου.

Ο κύκλος μου είναι 25 - 26 μέρες και έτσι μου δημιουργήθηκε η απορία για το εάν είναι κάπως αργά για εμβρυομεταφορά εκείνη η μέρα. Το ξέρω ότι μπορεί η απορία να είναι χαζή, γι'αυτό δεν θέλω να ενοχλήσω τον γιατρό, του έχω εμπιστοσύνη και την ώρα που μου είπε για την εμβρυομεταφορά δεν μου έκοψε να ρωτήσω. 

Με πιάνει όμως ένα άγχος, γιατί ήδη έχουν ξεκινήσει και μικροί πόνοι περιόδου όπως πάντα 10 μέρες πριν έρθει η περίοδος. 

Καλή συνέχεια!

Καλημέρα και καλή επιτυχία! Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου!!! Γνώση μεγάλη δεν έχω όμως έχω ξανά ακούσει για 22η μέρα να γίνει μεταφορά.. οπότε ίσως τα άλλα κορίτσια σου πουν κάτι παραπάνω! εγώ όμως θα σου πω το εξής! Ότι καμμία ερώτηση δεν είναι χαζή και για οτιδήποτε αφορά εμάς και το σώμα μας πρέπει να ρωτάμε! Μπορείς να τον πάρεις και να του εξηγήσεις πως θες να καταλάβεις ακριβώς τι και πώς! Είναι η μεταφορά των εμβρύων σου και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να νιώθεις είναι να έχεις ερωτήματα!!! 😉 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Argy35 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Καλή συνέχεια!

Ο κύκλος με τα φάρμακα είναι τεχνητος οπότε στην ουσία η εμβρυομεταφορα γίνετε ανάλογα τις μέρες Κ τις ποσότητες των φαρμάκων . Επίσης μην ξεχνάς ότι τα έμβρυα που βάζεις είναι ήδη διαιρεμενα οπότε δεν μπαίνουν πολύ νωρίς . 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα και καλή επιτυχία! Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου!!! Γνώση μεγάλη δεν έχω όμως έχω ξανά ακούσει για 22η μέρα να γίνει μεταφορά.. οπότε ίσως τα άλλα κορίτσια σου πουν κάτι παραπάνω! εγώ όμως θα σου πω το εξής! Ότι καμμία ερώτηση δεν είναι χαζή και για οτιδήποτε αφορά εμάς και το σώμα μας πρέπει να ρωτάμε! Μπορείς να τον πάρεις και να του εξηγήσεις πως θες να καταλάβεις ακριβώς τι και πώς! Είναι η μεταφορά των εμβρύων σου και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να νιώθεις είναι να έχεις ερωτήματα!!! 😉 

Έχεις απόλυτο δίκιο! Σε ευχαριστώ πολύ 💖

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Ο κύκλος με τα φάρμακα είναι τεχνητος οπότε στην ουσία η εμβρυομεταφορα γίνετε ανάλογα τις μέρες Κ τις ποσότητες των φαρμάκων . Επίσης μην ξεχνάς ότι τα έμβρυα που βάζεις είναι ήδη διαιρεμενα οπότε δεν μπαίνουν πολύ νωρίς . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 💖

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Argy35 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο! Σε ευχαριστώ πολύ 💖

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 💖

Τίποτα κοριτσι μου! Στη διάθεσή σου για οτιδήποτε! Εδώ συζητάμε με βάση την εμπειρία της η κάθε μία και όσο μπορούμε βοηθάμε αλλά ο γιατρός είναι για όλες τις απαντήσεις κατά τη γνώμη μου φυσικά! 😉 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Argy35 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Καλή συνέχεια!

Καλημέρα!

Εύχομαι καλή τύχη με την μεταφορά σου!! 👌

Θεωρητικα ίσως να είναι λίγο αργά να γίνει την 22η ημέρα αλλά λογικά κάτι ξέρει ο γιατρός, πιθανόν να θέλει να γίνει πιο παχύ το ενδομήτριο και οτιδήποτε άλλο που οι γιατροί γνωρίζουν.

Γνώμη μου, μην αγχώνεσαι και για αυτό, είναι που είναι μόνη της η διαδικασία αγχωτική. 

1 hour ago, Argy35 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Καλή συνέχεια!

Καλημέρα κοριτσαρα και εγώ ανήκω στην κατηγορία 22η μερά 🤣🤣 η οποία ήταν την Τρίτη μην αγχώνεσαι για την ημέρα είμαστε πολλές που κάναμε έμβρυομεταφορά 22μερα του κύκλου 

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλημερααα!!! Νωρίς νωρίς ε;; Πως είσαι κορίτσι μου; Καλημέρα σε όλες! 

Από τις 5.30 χαχαχχαχα αυτά τα χάπια την κάνουν την ζημιά αλλά ούτως ή άλλως πάντα τέτοια ώρα ξυπνούσα για να ανοίξω το μαγαζάκι που μου ελειψεεεε

• Χαχα 1

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κοριτσαρα και εγώ ανήκω στην κατηγορία 22η μερά 🤣🤣 η οποία ήταν την Τρίτη μην αγχώνεσαι για την ημέρα είμαστε πολλές που κάναμε έμβρυομεταφορά 22μερα του κύκλου 

Από τις 5.30 χαχαχχαχα αυτά τα χάπια την κάνουν την ζημιά αλλά ούτως ή άλλως πάντα τέτοια ώρα ξυπνούσα για να ανοίξω το μαγαζάκι που μου ελειψεεεε

5μιση;; Παναγίτσα μου χαχαχαχα !!! Γιατί δεν πας για βολτουλα; 

πρίν από 40 λεπτά , rainbow_24 είπε:

Καλημέρα!

Εύχομαι καλή τύχη με την μεταφορά σου!! 👌

Θεωρητικα ίσως να είναι λίγο αργά να γίνει την 22η ημέρα αλλά λογικά κάτι ξέρει ο γιατρός, πιθανόν να θέλει να γίνει πιο παχύ το ενδομήτριο και οτιδήποτε άλλο που οι γιατροί γνωρίζουν.

Γνώμη μου, μην αγχώνεσαι και για αυτό, είναι που είναι μόνη της η διαδικασία αγχωτική. 

Να είσαι καλά! Σε ευχαριστώ 🤩

πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Ααα τέλεια ! Ευχαριστώ !!! 💖

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...