Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 52 λεπτά , kate82 είπε:

@*Vasoula σ ευχαριστώ πολύ για όλα ειλικρινά το λέω μέσ από την καρδιά μου ,έχεις περάσει τοσαααα έχεις τα μπεμπεκια στην κοιλίτσα σου και δίνεις απο τον χρόνο σου και σε μας εδώ μέσα λεγωντας μας τις γνωσεις για να τα κανουμε οσο πιο σωστα γινεται και να πραγματοποιηθει και το δικο μας ονειρο .ειλικρινα ανεξαρτητου αποτελεσματος που θα έχω σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ είσαι πολύ καλος και δυνατός άνθρωπος ... 

Πόσο σε ευχαριστώ για τα λόγια σου...με συγκινείς...Ξέρω πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό και καταλαβαίνω και την αγωνια και είναι χαρά μου πραγματικά να μιλάμε..η επιτυχία κάθε κοπέλας είναι μεγάλη χαρά και αισιοδοξία...ακόμα και όταν δεν γνωριζόμαστε προσωπικά.. πάντα μου έδινε και κου δίνει τόση ελπίδα....🥰

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 409
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά είμαι μανούλα @kate82 😉και θα σου απαντήσω για τα πιο κάτω μνμτα όντως μην αρχίσεις δουλειές οι πρώτες 3 μέρες χαλαρότητα είναι οι πιο σημαντικές!!! Να τις αφιερώσεις σε σένα! Μετά κάνε τις δουλίτσες σου χαλαρά κι ωραία αλλά με προσοχή! 

Θέλω να σας ανακοινώσω πως εδώ και τρεις μέρες έκανα τεστ από περιέργεια φαρμακείου.. που είχα πει δεν θα κάνω ποτέ.. Μη με ρωτήσετε γιατί το έκανα..κάτι με έτρωγε.. και έβγαιναν άχνα θετικά.. Σήμερα πήγα λοιπόν για χοριακη για να επιβεβαιώσω τα τεστ γιατί δεν ήξερα αν ήταν αληθινά φυσικά.. Ίσως γιατί φοβόμουν.. πήρα απάντηση λοιπόν πριν μια ώρα.. 145 χοριακη 8η μέρα έμβρυομεταφοράς.. Ακόμη δεν το έχω πιστέψει.. ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τρυπώνω και εγώ στην παρέα σας!

Συγχαρητήρια @Lila86 χάρηκα τόσο πολύ!!! Καλούς διπλασιασμους τώρα 😻

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά είμαι μανούλα @kate82 😉και θα σου απαντήσω για τα πιο κάτω μνμτα όντως μην αρχίσεις δουλειές οι πρώτες 3 μέρες χαλαρότητα είναι οι πιο σημαντικές!!! Να τις αφιερώσεις σε σένα! Μετά κάνε τις δουλίτσες σου χαλαρά κι ωραία αλλά με προσοχή! 

Θέλω να σας ανακοινώσω πως εδώ και τρεις μέρες έκανα τεστ από περιέργεια φαρμακείου.. που είχα πει δεν θα κάνω ποτέ.. Μη με ρωτήσετε γιατί το έκανα..κάτι με έτρωγε.. και έβγαιναν άχνα θετικά.. Σήμερα πήγα λοιπόν για χοριακη για να επιβεβαιώσω τα τεστ γιατί δεν ήξερα αν ήταν αληθινά φυσικά.. Ίσως γιατί φοβόμουν.. πήρα απάντηση λοιπόν πριν μια ώρα.. 145 χοριακη 8η μέρα έμβρυομεταφοράς.. Ακόμη δεν το έχω πιστέψει.. ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Ενταξει αυτό δεν είναι απλά καλό....είναι φανταστικοοοο!!!μπράβο κορίτσι μου!!!έτσι να συνεχίσουν όλα καλά!!και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!🥰

Θα πας παρασκευή για επανάληψη τώρα???χαχχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σε ευχαριστώ κοριτσι μου! Μακάρι 🤞🏼Καλώς ήρθες στο παρεάκι!!!

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ενταξει αυτό δεν είναι απλά καλό....είναι φανταστικοοοο!!!μπράβο κορίτσι μου!!!έτσι να συνεχίσουν όλα καλά!!και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!🥰

Θα πας παρασκευή για επανάληψη τώρα???χαχχαχαχα 

Βασούλα μου γλυκειά σε ευχαριστώ τοσο!!!🩷😉 Εννοειτε θα πάω Παρασκευή χαχαχαχαχαχαχ

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλώς την!!!!νομίζω είσαι εγκυουλα και εσύ???τώρα κάπου δεν είχες υπέρηχο???αν το έχεις γράψει συγγνώμη κάπου το έχασα μάλλον.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Καλώς την!!!!νομίζω είσαι εγκυουλα και εσύ???τώρα κάπου δεν είχες υπέρηχο???αν το έχεις γράψει συγγνώμη κάπου το έχασα μάλλον.. 

Καλώς μας ήρθες @Kate89 συνονοματη 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!Εγκυουλα είμαι ναι 5εβδ περίπου και είμαι και εγώ από Ηράκλειο 😊. Κάναμε εχθές υπέρηχο και είδαμε το φασολακι!!

@Lila86@kate82 ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!

• Μου αρέσει 2
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

πρίν από 13 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!Εγκυουλα είμαι ναι 5εβδ περίπου και είμαι και εγώ από Ηράκλειο 😊. Κάναμε εχθές υπέρηχο και είδαμε το φασολακι!!

Ειδατε φασολάκι; Τι καλά!!! 🩷Πως ήταν;; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Lila86 είπε:

Ειδατε φασολάκι; Τι καλά!!! 🩷Πως ήταν;; 

Ένα στρογγυλό μαύρο πραγματακι είναι! Την άλλη Παρασκευή θα ακούσουμε καρδιά λογικά! Εσύ πως νιώθεις μετά την θετική χοριακη; συμπτώματα έχεις καθόλου;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Ένα στρογγυλό μαύρο πραγματακι είναι! Την άλλη Παρασκευή θα ακούσουμε καρδιά λογικά! Εσύ πως νιώθεις μετά την θετική χοριακη; συμπτώματα έχεις καθόλου;

Αντε με το καλό και η καρδούλα 🙂 εγώ καταχαρηκα και έκλαιγα μόλις είδα τη χοριακη αλλά μετά σκέφτηκα κάτσε να δούμε και τη Παρασκευή και την Δευτέρα και θα αρχίσω να χαίρομαι περισσότερο! Συμπτώματα πέρα από τα νεύρα όπως κατάλαβες χαχα κάτι λίγα υγρά και ένα αίσθημα βάρους χαμηλά. Κατά τα άλλα τπτ άλλο!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Lila86 είπε:

Αντε με το καλό και η καρδούλα 🙂 εγώ καταχαρηκα και έκλαιγα μόλις είδα τη χοριακη αλλά μετά σκέφτηκα κάτσε να δούμε και τη Παρασκευή και την Δευτέρα και θα αρχίσω να χαίρομαι περισσότερο! Συμπτώματα πέρα από τα νεύρα όπως κατάλαβες χαχα κάτι λίγα υγρά και ένα αίσθημα βάρους χαμηλά. Κατά τα άλλα τπτ άλλο!

Και εγώ είχα βάλει τα κλάματα! Όλα καλά θα πάνε θα το δεις ♥️ Και εγώ δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα, ούτε τώρα κάτι φοβερό.. κάτι ανακατοσουρες καμία  μέρα και μετά περδικι 😁.

Με το καλό να μπει στο κλαμπ και η @kate82😊

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Λοιπόν κορίτσια μου έχουν πιαστεί τα πάντα όλα, @κο@λος ,ισχια επειδή είμαι ξαπλωμένη κ πλάγια μέση πλάτη κεφάλι, πεινάω βαριέμαι και αυτός ο άντρας μια φορά κράτησε το μαγαζί μόνος του και από τις τρεις το μεσημέρι κοιμάται.....

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Και εγώ είχα βάλει τα κλάματα! Όλα καλά θα πάνε θα το δεις ♥️ Και εγώ δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα, ούτε τώρα κάτι φοβερό.. κάτι ανακατοσουρες καμία  μέρα και μετά περδικι 😁.

Με το καλό να μπει στο κλαμπ και η @kate82😊

Μακάρι κορίτσια μου ,αν και εγώ δεν είμαι τόσο θετική @Lila86  το γνωρίζειι καλυτερα γιατι τις ειχα πριξει την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά όπως είπαμε ότι είναι να γίνει θα γίνει 

πρίν από 35 λεπτά , Kate89 είπε:

Ωωω μπράβο κορίτσι μου με το καλό να ακουσετε και καρδουλα!!!από ηρακλειο και εσύ ε??σε ποιον γιατρό είσαι??

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου έχουν πιαστεί τα πάντα όλα, @κο@λος ,ισχια επειδή είμαι ξαπλωμένη κ πλάγια μέση πλάτη κεφάλι, πεινάω βαριέμαι και αυτός ο άντρας μια φορά κράτησε το μαγαζί μόνος του και από τις τρεις το μεσημέρι κοιμάται.....

Και είσαι πρώτη μέρα ουσιαστικά ε??φαντάζομαι ήσουν πάντα στο πόδι και ζοριζεσαι τώρα!!!!καλά με την πείνα μη το ψάχνεις...ταινία είχα και εγώ...κάθε δύο δυόμιση ωρες έπρεπε να μασουλαω κάτι...πως δεν πήρα κιλά αναρωτιέμαι!!!🤣

• Χαχα 3

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Μακάρι κορίτσια μου ,αν και εγώ δεν είμαι τόσο θετική @Lila86  το γνωρίζειι καλυτερα γιατι τις ειχα πριξει την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά όπως είπαμε ότι είναι να γίνει θα γίνει 

Χαχαχα γελάω με τον άντρα σου!!! Καθόλου δεν μας είχες πρήξει @kate82 μου!!! Να είσαι θετική και όλα θα γίνουν! Σου δίνω και σένα ένα 2ημερο απαισιοδοξίας αλλά όχι παραπάνω!!!😉🩷

πρίν από 7 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ωωω μπράβο κορίτσι μου με το καλό να ακουσετε και καρδουλα!!!από ηρακλειο και εσύ ε??σε ποιον γιατρό είσαι??

Και είσαι πρώτη μέρα ουσιαστικά ε??φαντάζομαι ήσουν πάντα στο πόδι και ζοριζεσαι τώρα!!!!καλά με την πείνα μη το ψάχνεις...ταινία είχα και εγώ...κάθε δύο δυόμιση ωρες έπρεπε να μασουλαω κάτι...πως δεν πήρα κιλά αναρωτιέμαι!!!🤣

Καλά ήθελα να ξερά αυτό με τη πείνα κορεσμό δεν έχουμε τρώω και πεινάω ταυτόχρονα 😂

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχα γελάω με τον άντρα σου!!! Καθόλου δεν μας είχες πρήξει @kate82 μου!!! Να είσαι θετική και όλα θα γίνουν! Σου δίνω και σένα ένα 2ημερο απαισιοδοξίας αλλά όχι παραπάνω!!!😉🩷

Καλά ήθελα να ξερά αυτό με τη πείνα κορεσμό δεν έχουμε τρώω και πεινάω ταυτόχρονα 😂

Κορεσμό???δεν υπαρχει αυτή η λέξη!!! 🤣 αν δεν είχα τις ανακατωσουρες και το στομάχι μου για δύο μήνες που τα είχα περίπου δε θα χωρούσα να περνάω από τις πόρτες!!Αλλά βρε κορίτσια έχουμε κόψει τα πάντα...μεγάλη χαρά το φαγητό..να το κόψουμε και αυτό???

• Δύναμη! 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...