Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , kate82 είπε:

@MK2012κοριτσι μου τα έξοδα δεν θα τελειώσουν ποτέ ίσως να είναι λάθος αυτό που θα πω και δεν πρέπει καν να τ αναφέρω, αλλά η ψυχική σου υγεία προέχει από κάθε τι άλλο 

Κορίτσια μου ιδιωτικός υπάλληλος σε ναυτιλιακά είμαι. Όπου και να πάω τα ίδια θα είναι. 😂 Μπορεί και χειρότερα. Δεν υπάρχει ωράριο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 392
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια μου ιδιωτικός υπάλληλος σε ναυτιλιακά είμαι. Όπου και να πάω τα ίδια θα είναι. 😂 Μπορεί και χειρότερα. Δεν υπάρχει ωράριο. 

Τώρα να πω ότι έχεις άδικο; Δεν έχεις.. όντως στα ναυτιλιακά είναι παντού τα ίδια...

πρίν από 28 λεπτά , Lila86 είπε:

Θα συμφωνήσω! Θα είσαι ικανή και σε άλλη δουλειά αν θέλεις να φύγεις από αυτή που είσαι.. το χω βιώσει αλλά η ψυχή μας είναι πάνω από όλα γι'αυτό το λέω τόσο εύκολα πια.. από ήπειρο;; Από πού; Κι εγώ από ήπειρο είμαι αλλά δεν έχουμε κανέναν εκεί να μας στείλει πορτοκάλια.. 😂 Πάντως κάθε μήνα κι εγώ αυτή την ερώτηση του κάνω Χ χαχαχα

@Lila86 Από Αρτα είναι ο σύζυγος! Απο που είσαι εσυ;

πρίν από 22 λεπτά , Lila86 είπε:

Τώρα να πω ότι έχεις άδικο; Δεν έχεις.. όντως στα ναυτιλιακά είναι παντού τα ίδια...

Ε ναι.. Τελοσπαντων, η ψυχική υγεία ειναι το Α και το Ω. Όποτε όταν γίνει η εμβρυομεταφορα μου, θα τα κλείσω όλα να βρω την υγεια μου😂

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κανεις μια δύσκολη δουλεια ειναι η αλήθεια....αλλαααααα η ψυχική σου υγεία είναι πολύ  πιο σημαντική..και αυτά τα άτιμα τα λεφτά...πότε δε φτάνουν!!!🙄

Αχ σας ζηλεύω που έχετε πορτοκάλια...έχω αδυναμία σε πορτοκάλια και μανταρίνια...και αν και είμαι από Κρήτη και θα έπρεπε να έχουμε...εμείς έχουμε μόνο λεμονιές.. χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κανεις μια δύσκολη δουλεια ειναι η αλήθεια....αλλαααααα η ψυχική σου υγεία είναι πολύ  πιο σημαντική..και αυτά τα άτιμα τα λεφτά...πότε δε φτάνουν!!!🙄

Αχ σας ζηλεύω που έχετε πορτοκάλια...έχω αδυναμία σε πορτοκάλια και μανταρίνια...και αν και είμαι από Κρήτη και θα έπρεπε να έχουμε...εμείς έχουμε μόνο λεμονιές.. χαχαχαχαχα

Αχ και τα λεμονακια υπέροχα είναι!!! 🍋

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Οχι μια χαρά τα είχες!!! Θα θελα όμως κάποια στιγμή να φύγω από την Αθήνα.. την αγαπώ δεν λέω εδώ γεννήθηκα αλλά γίνεται ένας πανζουλισμος πια!!!

Όντως επικρατεί μια τρέλα 

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Όντως... Καλημέρα στα κορίτσια!!! Πως είσαι σήμερα  @kate82 μου;

Καλημέρα μανούλα @Lila86 ,καλά κορίτσι μου έκανα όσα είχα πει ότι δεν θα κάνω ντουζ γιατί δεν άντεχα άλλο το φαγητό δεν το ξεχνάμε εννοείτε, και έχω λίγα πονακια χαμηλά όπως στην ωορηξια ...εσύ πως είσαι??? ετοιμη για την χωριακη ?

Γειά σας κορίτσια!!!!πως είστε σήμερα????

@kate82 μου το ντουζακι δεν πειράζει καθόλου...αλλαααααα σήμερα να είσαι χαλαρά ε??μην αρχίσεις δουλειές.. χαχαχαχχα Λένε πως γίνεται η εμφυτευση δεύτερη η τρίτη μέρα οπότε ένα διημερακι χαλαρά...🥰

πρίν από 10 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!!πως είστε σήμερα????

@kate82 μου το ντουζακι δεν πειράζει καθόλου...αλλαααααα σήμερα να είσαι χαλαρά ε??μην αρχίσεις δουλειές.. χαχαχαχχα Λένε πως γίνεται η εμφυτευση δεύτερη η τρίτη μέρα οπότε ένα διημερακι χαλαρά...🥰

Χαλαρά είμαι εντάξει σηκώθηκα να βάλω να φάω και έπλυνα τα πιατάκια μου ,έκανα ντουζάκι όπως είπα, το μόνο κακό είναι ότι με πέφτουν όλα από τα χέρια λες και γίνεται επίτηδες χαχαχαχαχ σκύβω χαλαρά βέβαια, δεν μπορώ να μείνω και καθηλωμένο στο κρεβάτι θα χαζέψω, μ είπαν να πίνω και πολύ νερό και κάθε λίγο και λιγάκι τουαλέτα χαχαχαχαχ 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Χαλαρά είμαι εντάξει σηκώθηκα να βάλω να φάω και έπλυνα τα πιατάκια μου ,έκανα ντουζάκι όπως είπα, το μόνο κακό είναι ότι με πέφτουν όλα από τα χέρια λες και γίνεται επίτηδες χαχαχαχαχ σκύβω χαλαρά βέβαια, δεν μπορώ να μείνω και καθηλωμένο στο κρεβάτι θα χαζέψω, μ είπαν να πίνω και πολύ νερό και κάθε λίγο και λιγάκι τουαλέτα χαχαχαχαχ 

Με την τουαλέτα θα γίνεται οι καλύτερες φίλες!!! 🤣

Ότι σου πέφτει και δε το χρειάζεσαι να το αφήνεις κάτω δεν πειράζει...χαχαχχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 6 λεπτά , *Vasoula είπε:

Με την τουαλέτα θα γίνεται οι καλύτερες φίλες!!! 🤣

Ότι σου πέφτει και δε το χρειάζεσαι να το αφήνεις κάτω δεν πειράζει...χαχαχχαχα

@*Vasoula σ ευχαριστώ πολύ για όλα ειλικρινά το λέω μέσ από την καρδιά μου ,έχεις περάσει τοσαααα έχεις τα μπεμπεκια στην κοιλίτσα σου και δίνεις απο τον χρόνο σου και σε μας εδώ μέσα λεγωντας μας τις γνωσεις για να τα κανουμε οσο πιο σωστα γινεται και να πραγματοποιηθει και το δικο μας ονειρο .ειλικρινα ανεξαρτητου αποτελεσματος που θα έχω σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ είσαι πολύ καλος και δυνατός άνθρωπος ... 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα μανούλα @Lila86 ,καλά κορίτσι μου έκανα όσα είχα πει ότι δεν θα κάνω ντουζ γιατί δεν άντεχα άλλο το φαγητό δεν το ξεχνάμε εννοείτε, και έχω λίγα πονακια χαμηλά όπως στην ωορηξια ...εσύ πως είσαι??? ετοιμη για την χωριακη ?

Καλά είμαι μανούλα @kate82 😉και θα σου απαντήσω για τα πιο κάτω μνμτα όντως μην αρχίσεις δουλειές οι πρώτες 3 μέρες χαλαρότητα είναι οι πιο σημαντικές!!! Να τις αφιερώσεις σε σένα! Μετά κάνε τις δουλίτσες σου χαλαρά κι ωραία αλλά με προσοχή! 

Θέλω να σας ανακοινώσω πως εδώ και τρεις μέρες έκανα τεστ από περιέργεια φαρμακείου.. που είχα πει δεν θα κάνω ποτέ.. Μη με ρωτήσετε γιατί το έκανα..κάτι με έτρωγε.. και έβγαιναν άχνα θετικά.. Σήμερα πήγα λοιπόν για χοριακη για να επιβεβαιώσω τα τεστ γιατί δεν ήξερα αν ήταν αληθινά φυσικά.. Ίσως γιατί φοβόμουν.. πήρα απάντηση λοιπόν πριν μια ώρα.. 145 χοριακη 8η μέρα έμβρυομεταφοράς.. Ακόμη δεν το έχω πιστέψει.. ελπίζω να πάνε όλα καλά...

• Λουλούδια 3

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά είμαι μανούλα @kate82 😉και θα σου απαντήσω για τα πιο κάτω μνμτα όντως μην αρχίσεις δουλειές οι πρώτες 3 μέρες χαλαρότητα είναι οι πιο σημαντικές!!! Να τις αφιερώσεις σε σένα! Μετά κάνε τις δουλίτσες σου χαλαρά κι ωραία αλλά με προσοχή! 

Θέλω να σας ανακοινώσω πως εδώ και τρεις μέρες έκανα τεστ από περιέργεια φαρμακείου.. που είχα πει δεν θα κάνω ποτέ.. Μη με ρωτήσετε γιατί το έκανα..κάτι με έτρωγε.. και έβγαιναν άχνα θετικά.. Σήμερα πήγα λοιπόν για χοριακη για να επιβεβαιώσω τα τεστ γιατί δεν ήξερα αν ήταν αληθινά φυσικά.. Ίσως γιατί φοβόμουν.. πήρα απάντηση λοιπόν πριν μια ώρα.. 145 χοριακη 8η μέρα έμβρυομεταφοράς.. Ακόμη δεν το έχω πιστέψει.. ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια τελειαααα.... με το καλό να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια τελειαααα.... με το καλό να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Με το καλό να μάθεις τα καλά σου νέα κι εσύ 🩷

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...