Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Just now, MK2012 είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια και εύχομαι όλα να πάνε καλά με την εμβρυομεταφορα σου. Μπορώ να καταλάβω το συναίσθημα από την περιγραφή σου και ακούγεται υπέροχο! ❤️ Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε όπως τα θες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κανεις πράγματα να ξεχνιέσαι για να είναι πιο ομαλή η αναμονή μέχρι τη χοριακη! 😊

Καλησπέρα κορίτσι μου! Πως είσαι σήμερα;; Ελπίζω πολύ καλύτερα 🙂

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 392
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχαχα 😂 Εντάξει ναι δεν θα πιω εσπρέσσο θα το αντέξω! Ας φάω!!! 😂

Γάλα γιατί τόσο πολύ;;

Εμένα μου πε να πίνω τσάι χωρίς καφεινη που υπάρχει στο εμπόριο χύμα πολύ ωραίο αλλά και χαμομήλι! Επίσης μου αρέσει πολύ άρα γιατί να πίνεις τσαγακι Βασούλα; Μη φοβάσαι σε αυτό και ειδικά το χαμομήλι είναι ιδανικό! Με μελάκι τέλειο!!!

Δεν τρελαίνομαι για χαμομήλι...πιο πολύ θα το πιω στα βαρια κρύα..προς το παρόν πίνω χυμούς...έχω πιει τουλάχιστον ένα χωράφι πορτοκάλια!!!🤣

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια και εύχομαι όλα να πάνε καλά με την εμβρυομεταφορα σου. Μπορώ να καταλάβω το συναίσθημα από την περιγραφή σου και ακούγεται υπέροχο! ❤️ Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε όπως τα θες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κανεις πράγματα να ξεχνιέσαι για να είναι πιο ομαλή η αναμονή μέχρι τη χοριακη! 😊

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 

Πως είσαι σήμερα???

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν τρελαίνομαι για χαμομήλι...πιο πολύ θα το πιω στα βαρια κρύα..προς το παρόν πίνω χυμούς...έχω πιει τουλάχιστον ένα χωράφι πορτοκάλια!!!🤣

Για κανέναν λόγο εμένα μου κόλλησε χαχαχχα

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μμμ να θυμηθώ αύριο να πω στον άντρα μου να φέρει πορτοκάλια!!! 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula είπε:

Από το lidl παίρνω τα ωραιότερα...χαχαχχαχα

Εγώ από Σκλαβενίτη!!! 😂 Το lidl έχει μια καταπληκτική σοκολάτα με ολόκληρα φουντούκια δεν ξέρω αν την έχει ακόμη βέβαια! Παλιά είχα φαει

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 35 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Πως είσαι σήμερα;; Ελπίζω πολύ καλύτερα 🙂

Καλησπέρα κορίτσια μου!

@Lila86 @kate82

Κάπως καλύτερα, δούλεψα άπειρες ώρες και δε προλάβαινα να το σκεφτώ. Ενδιάμεσα με έπιανε ένα παράπονο όταν επανέρχομουν στη πραγματικότητα. Με πιέζουν και παρά πολύ στη δουλεια και δεν έχω τη ψυχολογία να ανταπεξέλθω σε όλα ταυτόχρονα. Προσπαθώ όμως. 
Λέω στην άντρα μου σήμερα, θα σε πειράξει πολύ να παραιτηθώ; 😂😂 Μου λέει ναι, εχουμε έξοδα 😂

Ξεκίνησα τα χαπάκια για να μου έρθει η περίοδος και αναμένω..

πρίν από 33 λεπτά , Lila86 είπε:

Μμμ να θυμηθώ αύριο να πω στον άντρα μου να φέρει πορτοκάλια!!! 

Πορτοκάλια θα σου στείλω εγώ που είναι ο σύζυγος από Ήπειρο και κάθε φορά που έρχονται τα πεθερικά δεν έχω τι να τα κάνω τα πορτοκάλια😂 Οριακά δε μοιράζω στη γειτονιά 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

@Lila86 @kate82

Κάπως καλύτερα, δούλεψα άπειρες ώρες και δε προλάβαινα να το σκεφτώ. Ενδιάμεσα με έπιανε ένα παράπονο όταν επανέρχομουν στη πραγματικότητα. Με πιέζουν και παρά πολύ στη δουλεια και δεν έχω τη ψυχολογία να ανταπεξέλθω σε όλα ταυτόχρονα. Προσπαθώ όμως. 
Λέω στην άντρα μου σήμερα, θα σε πειράξει πολύ να παραιτηθώ; 😂😂 Μου λέει ναι, εχουμε έξοδα 😂

Ξεκίνησα τα χαπάκια για να μου έρθει η περίοδος και αναμένω..

Πορτοκάλια θα σου στείλω εγώ που είναι ο σύζυγος από Ήπειρο και κάθε φορά που έρχονται τα πεθερικά δεν έχω τι να τα κάνω τα πορτοκάλια😂 Οριακά δε μοιράζω στη γειτονιά 

@MK2012κοριτσι μου τα έξοδα δεν θα τελειώσουν ποτέ ίσως να είναι λάθος αυτό που θα πω και δεν πρέπει καν να τ αναφέρω, αλλά η ψυχική σου υγεία προέχει από κάθε τι άλλο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

@MK2012κοριτσι μου τα έξοδα δεν θα τελειώσουν ποτέ ίσως να είναι λάθος αυτό που θα πω και δεν πρέπει καν να τ αναφέρω, αλλά η ψυχική σου υγεία προέχει από κάθε τι άλλο 

Θα συμφωνήσω! Θα είσαι ικανή και σε άλλη δουλειά αν θέλεις να φύγεις από αυτή που είσαι.. το χω βιώσει αλλά η ψυχή μας είναι πάνω από όλα γι'αυτό το λέω τόσο εύκολα πια.. από ήπειρο;; Από πού; Κι εγώ από ήπειρο είμαι αλλά δεν έχουμε κανέναν εκεί να μας στείλει πορτοκάλια.. 😂 Πάντως κάθε μήνα κι εγώ αυτή την ερώτηση του κάνω Χ χαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Θα συμφωνήσω! Θα είσαι ικανή και σε άλλη δουλειά αν θέλεις να φύγεις από αυτή που είσαι.. το χω βιώσει αλλά η ψυχή μας είναι πάνω από όλα γι'αυτό το λέω τόσο εύκολα πια.. από ήπειρο;; Από πού; Κι εγώ από ήπειρο είμαι αλλά δεν έχουμε κανέναν εκεί να μας στείλει πορτοκάλια.. 😂 Πάντως κάθε μήνα κι εγώ αυτή την ερώτηση του κάνω Χ χαχαχα

Βρε κορίτσια τι πάθατε με τα πορτοκάλια φάτε και κανένα μανταρίνι θα ζηλεύουν χαχαχαχχα ,με σκασατε με τα πορτοκάλια δεν είχα και έφαγα μανταρίνια, είμαστε κακή επιρροή η μία για την άλλη

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλέ εγώ για Αθήνα σας είχα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Βρε κορίτσια τι πάθατε με τα πορτοκάλια φάτε και κανένα μανταρίνι θα ζηλεύουν χαχαχαχχα ,με σκασατε με τα πορτοκάλια δεν είχα και έφαγα μανταρίνια, είμαστε κακή επιρροή η μία για την άλλη

Αν σας πω ότι έχω φάει σοκολάτες θα με πείτε κακή επιρροή εμένα σίγουρα!!! Χαχαχα έχουν βγει τα μανταρίνια;; Αν έχουν βγει να του πω να μου πάρει κι από αυτά μαζί με τα πορτοκάλια 😂 Δεν κάνει να σηκώνω βάρος και θα πάθει τη μέση του ο άντρας μου χαχαχα

• Χαχα 1

Just now, Lila86 είπε:

Αν σας πω ότι έχω φάει σοκολάτες θα με πείτε κακή επιρροή εμένα σίγουρα!!! Χαχαχα έχουν βγει τα μανταρίνια;; Αν έχουν βγει να του πω να μου πάρει κι από αυτά μαζί με τα πορτοκάλια 😂 Δεν κάνει να σηκώνω βάρος και θα πάθει τη μέση του ο άντρας μου χαχαχα

Βγήκαν βγήκαν να πάρει και από αυτά εννοείτε, απλά με μέτρο όλα εεεεεε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Καλέ εγώ για Αθήνα σας είχα 

Εγώ Αθήνα είμαι αλλά η καταγωγή του μπαμπά μου από Ήπειρο

Just now, kate82 είπε:

Βγήκαν βγήκαν να πάρει και από αυτά εννοείτε, απλά με μέτρο όλα εεεεεε

Ναι ναι!!! Εννοειτε όλα με μετρο 

Just now, kate82 είπε:

Είπα και εγώ τόσο τα μπερδεψα 

Οχι μια χαρά τα είχες!!! Θα θελα όμως κάποια στιγμή να φύγω από την Αθήνα.. την αγαπώ δεν λέω εδώ γεννήθηκα αλλά γίνεται ένας πανζουλισμος πια!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...