Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Βαρέθηκες από τώρα;; Ξεκινά καμμία σειρά να περνάει η ώρα γιατί έχεις πολύ βαρεμάρα ακόμη!!! Από οδηγίες τι σου πε ο γιατρός;

Ax Lila μου ειλικρινά βαρέθηκα, σειρά βλέπουμε το gossip girl αλλά πρεπεινα γυρίσει ο άντρας του σπιτιού... οδηγίες όχι κάτι σημαντικό, όχι πολύ ξάπλα, περπάτημα τις δύο πρώτες μέρες στο σπίτι, να μαγειρεύω να πλένω πιάτα μ αφήνουν,  αν δω αίμα να τους ενημερώσω, από αύριο προσθέτω και άλλα φάρμακα στην αγωγή μου ,αχχχχ πολλά μ είπαν αλλά όχι κάτι σοβαρό. Πέμπτη χωριακη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 393
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Ax Lila μου ειλικρινά βαρέθηκα, σειρά βλέπουμε το gossip girl αλλά πρεπεινα γυρίσει ο άντρας του σπιτιού... οδηγίες όχι κάτι σημαντικό, όχι πολύ ξάπλα, περπάτημα τις δύο πρώτες μέρες στο σπίτι, να μαγειρεύω να πλένω πιάτα μ αφήνουν,  αν δω αίμα να τους ενημερώσω, από αύριο προσθέτω και άλλα φάρμακα στην αγωγή μου ,αχχχχ πολλά μ είπαν αλλά όχι κάτι σοβαρό. Πέμπτη χωριακη 

Στις δέκα μέρες χοριακη ε; Τυχερουλαααα!!! Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου! Εγώ είχα τη μαμά μου εδώ 3 μέρες και ήταν καλά αλλά τώρα έχω αρχίσει να βαριέμαι κι εγώ να σου πω την αλήθεια! Ξεκινά και κάτι άλλο όσο είσαι μόνη σου η καμμία χαζόταινια να περνάει ευχάριστα η ώρα! 

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στις δέκα μέρες χοριακη ε; Τυχερουλαααα!!! Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου! Εγώ είχα τη μαμά μου εδώ 3 μέρες και ήταν καλά αλλά τώρα έχω αρχίσει να βαριέμαι κι εγώ να σου πω την αλήθεια! Ξεκινά και κάτι άλλο όσο είσαι μόνη σου η καμμία χαζόταινια να περνάει ευχάριστα η ώρα! 

Εννοείτε κάτι θα ξεκινήσω γιατί το μυαλό γυρνάει συνέχεια στο φαγητό, εσύ την ημέρα της εμβρυομεταφορα είχες μια χαζή αίσθηση στο στόμα σου ,πρώτη φορά το νιώθω αυτό σαν να έχω κουτάλι μέσα στο στόμα νιώθω, από τα πολυσπορα το έπαθα να ξέρεις 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Εννοείτε κάτι θα ξεκινήσω γιατί το μυαλό γυρνάει συνέχεια στο φαγητό, εσύ την ημέρα της εμβρυομεταφορα είχες μια χαζή αίσθηση στο στόμα σου ,πρώτη φορά το νιώθω αυτό σαν να έχω κουτάλι μέσα στο στόμα νιώθω, από τα πολυσπορα το έπαθα να ξέρεις 

Οχι δεν είχα κάτι! Γιατί σου έδωσαν τίποτα; Εγώ έπινα καφέ μέχρι να με βάλουν για έμβρυομεταφορά. Αχ αυτό δεν νομίζω να το γλιτώσεις! Όλο και κάτι θα φας παραπάνω κι εγώ συνέχεια φαγητό αναζητώ 🤭

Just now, Lila86 είπε:

Οχι δεν είχα κάτι! Γιατί σου έδωσαν τίποτα; Εγώ έπινα καφέ μέχρι να με βάλουν για έμβρυομεταφορά 

Αχχχχ εγώ νόμιζα ότι δεν κάνει να πιω καφέ και μόλις φτάσαμε με λέει η μαία να σας φέρουμε έναν καφέ, σοκ εγώ, την λέω κάνει με λέει εννοείτε, φέρε ένα τριπλό ελληνικό χαχαχχα ,τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να έκαψα την γλώσσα από τον καφέ για αυτό ίσως έχω αυτήν την χαζογευση

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, kate82 είπε:

Αχχχχ εγώ νόμιζα ότι δεν κάνει να πιω καφέ και μόλις φτάσαμε με λέει η μαία να σας φέρουμε έναν καφέ, σοκ εγώ, την λέω κάνει με λέει εννοείτε, φέρε ένα τριπλό ελληνικό χαχαχχα ,τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να έκαψα την γλώσσα από τον καφέ για αυτό ίσως έχω αυτήν την χαζογευση

Αααα πες το έτσι καλά για δύο τρεις μέρες θα την έχεις! Έχω κάψει γλώσσα από ελληνικό χαλιά ήμουν χαχα!!! Ναι καλέ τα πάντα κάνει εγώ τα είχα ρωτήσει από πριν να μαι σίγουρη! Πήγα πήρα το διπλό μου καπουτσίνο στη διαδρομή γιατί λέω μετά μπορεί να μην κάνει και όντως.. και τώρα πίνω γαλλικό νερομενο!

• Δύναμη! 1

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Αααα πες το έτσι καλά για δύο τρεις μέρες θα την έχεις! Έχω κάψει γλώσσα από ελληνικό χαλιά ήμουν χαχα!!! Ναι καλέ τα πάντα κάνει εγώ τα είχα ρωτήσει από πριν να μαι σίγουρη! Πήγα πήρα το διπλό μου καπουτσίνο στη διαδρομή γιατί λέω μετά μπορεί να μην κάνει και όντως.. και τώρα πίνω γαλλικό νερομενο!

Χαχαχαχαχ εγώ θα πίνω ελληνικό νερομενο χαχαχαχχα

• Χαχα 1

Εσένα @*Vasoula σου επιτρέπουν να πίνεις καφέ; Καπουτσινο ας πούμε είναι εντελώς απαγορευτικό; Εννοειτε δεν θα πιω αν δεν μου πουν αλλά μάλλον επειδή είναι πιο βαρύς το λένε ε;

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Εσένα @*Vasoula σου επιτρέπουν να πίνεις καφέ; Καπουτσινο ας πούμε είναι εντελώς απαγορευτικό; Εννοειτε δεν θα πιω αν δεν μου πουν αλλά μάλλον επειδή είναι πιο βαρύς το λένε ε;

Όχι εσπρέσο κορίτσι μου ,γενικώς λένε όχι καφε αλλά αν δεν αντέχουμε ένα νερομπλιακη δεν κάνει κακό 

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Νερό για σήμερα δεν θέλω να ξαναδώ.... μια χαρά είμαι όλα καλά, απλά έχω ένα γαργάλημα μισή ώρα μετά την μεταφορά, ίσως σπο το φούσκωμα της κύστης που ακόμα δεν ξεφουσκώσε....δεν είμαι σε δημόσιο κορίτσια μου ,αυτήν την φορά πήγα σε ιδιωτικό 

Σε ιδιωτικό είμαι κορίτσι μου η αλήθεια είναι ότι και εμείς είχαμε πάθει σοκ στο πρώτο ραντεβού, αν μπορώ να γράψω τ όνομα να το γράψω δεν έχω θέμα, ο γιατρός μου πάντως είναι ο χριστοφοριδης διευθυντής του κέντρου... 

Τώρα καναπέ και βλέπω τβ ,και ήδη βαρέθηκα, ο άντρας πήγε για μπάλα να ξεπιαστει 

Και εγώ σε ιδιωτικό είμαι αλλά ούτε καραμέλα...χαχαχχαχα

Πολύ μου αρέσει ο γιατρός σου και μπράβο τους!!!!

Όσο για τον καφέ.. μου είχαν δώσει ενα χαρτί οδηγιών που λέει κομμένος ο καφές....ο γιατρός μου όμως μου λέει πως αν θέλω μπορω να πινω εναν ελαφρύ μια στις τόσες...εγώ δεν έχω πιει ακόμα βέβαια...ούτε τσάι..χεστρα η Βασουλα..χαχαχχχα

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όσο για τον καφέ.. μου είχαν δώσει ενα χαρτί οδηγιών που λέει κομμένος ο καφές....ο γιατρός μου όμως μου λέει πως αν θέλω μπορω να πινω εναν ελαφρύ μια στις τόσες...εγώ δεν έχω πιει ακόμα βέβαια...ούτε τσάι..χεστρα η Βασουλα..χαχαχχχα

Δεν είσαι μόνο εσύ κορίτσι μου ,εγώ όσο γάλα δεν έχω πιει μέχρι τώρα το ήπια σε 10 ώρες χαχαχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Χαχαχαχα 😂 Εντάξει ναι δεν θα πιω εσπρέσσο θα το αντέξω! Ας φάω!!! 😂

Just now, kate82 είπε:

Δεν είσαι μόνο εσύ κορίτσι μου ,εγώ όσο γάλα δεν έχω πιει μέχρι τώρα το ήπια σε 10 ώρες χαχαχαχα

Γάλα γιατί τόσο πολύ;;

πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Εμένα μου πε να πίνω τσάι χωρίς καφεινη που υπάρχει στο εμπόριο χύμα πολύ ωραίο αλλά και χαμομήλι! Επίσης μου αρέσει πολύ άρα γιατί να πίνεις τσαγακι Βασούλα; Μη φοβάσαι σε αυτό και ειδικά το χαμομήλι είναι ιδανικό! Με μελάκι τέλειο!!!

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλησπέρα τσουπρες μόλις τσάκισαν τις φακές μου με τυρί και ψωμάκι, όπως καταλάβατε γυρίσαμε ήρθαμε στο σπιτάκι μας ...

Πριν φτάσω στην εμβρυομεταφορα όπως σας είπα το πρωί θα μ ειχν εκεί μαμ μαμ  πάμε όλα καλά, ο άντρας μου είχε τορτιγια με κοτόπουλο και γω κουλουράκια πολυσπορα με Φιλαδέλφεια και κάτι πράσινα μέσα, νεύρα πολλά νηστικη μ άφησαν. (Τρίγωνα πα οράματος με έδωσαν αλλά εγώ καλό είναι να μην φάω, λενεεεε ,συνεχίζουν τα νεύρα....

Τεστ φτάνει η ώρα της εμβρυομετφορας πήγαμε στην εμβρυολογο μας ενημέρωσε ότι απόψυξη 1 εμβρυακι 5 ημερών, πολλή καλής μορφολογίας και ενώ το απεψυξε συνέχισε να αναπτύσσεται από μόνο του το γλυκούλι μας ,επισης το κάναν και μπουστ εκκόλαψης ( αν θυμάμαι σωστά τα έχω όλα γραπτώς αλλά βαριέμαι να σηκωθω χαχαχχα),μας εδωσε όλα αυτά που σας είπα γραπτώς με την φωτογραφία από το σποράκι μας και φύγαμε για εμβρυομεταφορα, πολύ καλή προετοιμασία είπε ο γιατρός πολλή καλή κατανομή και διανομή αίματος στην μήτρα, πριν βάλουν το εμβρυακι κάναν τεστ με άδειο καθετηρα για να δουν μήπως κάπου δεν περνούσε για να φτάσει στο ενδομητριο, όλα καλά και σ αυτό, και μετά ήρθε το μπεμπακι μας και η λάμψη που δημιουργήθηκε μέσα στο ενδομητριο ήταν η πιο μαγική στιγμή, κλαμααααααααα λέμε, τα είπα πολύ αναλυτικά αν ξέχασα κάτι δεν πειράζει σας ζαλίσα ούτως ή άλλως...

Κορίτσι μου συγχαρητήρια και εύχομαι όλα να πάνε καλά με την εμβρυομεταφορα σου. Μπορώ να καταλάβω το συναίσθημα από την περιγραφή σου και ακούγεται υπέροχο! ❤️ Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε όπως τα θες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κανεις πράγματα να ξεχνιέσαι για να είναι πιο ομαλή η αναμονή μέχρι τη χοριακη! 😊

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...