Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Korinaaaa είπε:

Σε ευχαριστώωωωωωω τοοοοοοοοοοοσο πολύ. Μακάρι να πάνε όλα τέλεια γιατί επειδή δεν νιώθω τίποτα φοβάμαι ότι δεν θα έχω καλά αποτελέσματα 

Μην προτρέχεις και στο λέω που είμαι μέσα στον αρνητισμό πριν ακόμα κάνω εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣

Συμπτώματα ούτως ή άλλως δεν υπαρχουν , όλα δημιουργούνται από τα φάρμακα 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Έλα κορίτσι μου .. ως Παρασκευή θα έχει βγει. Μωρέ τα βάζω με τον ευατο μου γιατί νιώθω πως μας βάζω σε ταλαιπωρια και τους 2. Ενώ ο σύζυγος δε λέει κάτι, ίσα ίσα είναι παραπάνω από υποστηρικτικός. Στο κεφάλι μου είναι όλο. 

Εν τω μεταξύ γύρισα σπίτι από τόσο ωραια βόλτα  και με πήραν από δουλεια και τώρα κάθομαι στο λαπτοπ. Δε μου έφταναν τα δικά μου, ούτε να ηρεμήσω δε μπορώ.

Ξέρεις πόσες φορές ένοιωσα πως φταίω??πόσες φορές ένοιωσα "λιγη"??καθώς εγώ έχω το πρόβλημα...εγώ είμαι εκείνη που μπήκε στη κλιμακτήριο....αλλα δεν είναι έτσι...καμία μας και κανένας άντρας αντίστοιχα δε το θέλει...η δεν το κάνει επίτηδες..ίσα ίσα που κάνουμε τόσα για να πετύχουμε...προγράμματα.... ενεσεις...φάρμακα...και ορμόνες...και δωστου ξανα τα ιδια....να είσαι περήφανη για τον εαυτο σου και το σώμα σου λοιπόν...γιατί δίνεις μεγάλο αγώνα!!!

Δεν εχεις ωραρια με τη δουλειά ε??αχ και είναι δύσκολα αυτά!!

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Χαχαχαχα όντως, μόλις με πήρε και ο γιατρός μου για να δει πως είμαι, τον τρέλανα δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει, τον ρώτησα και για το ενδομητριο και μ είπε ηρέμησε γιατί δεν θα σε κεράσω αύριο τρίγωνα Πανοράματος, εκεί το βούλωσα, αλλά αύριο μόλις τα πάρω στα χέρια μου θα τον ξαναρωτήσω χαχαχαχα ,τελείωσα από ολαααααααα ,έκανα και την ενεσουλα λίγο μ ενοχλεί πρέπει να Βάλα δύναμη χαχαχαχα ,ολααα καλαααα,απλά πειναωωωωω

12 .30 να μαστε εκεί θα μιλήσουμε πρώτα για να με χαλαρώσουν και 13.30 θα μου φέρουν το μπεμπακι στο σπίτι του 

Πολύ μου αρέσει ο γιατρός σου με τα τρίγωνα...να πάνε όλα καταπληκτικά αύριο και με το καλό να γυρίσετε με το σπορακι🥰 σου σπίτι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 392
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ξέρεις πόσες φορές ένοιωσα πως φταίω??πόσες φορές ένοιωσα "λιγη"??καθώς εγώ έχω το πρόβλημα...εγώ είμαι εκείνη που μπήκε στη κλιμακτήριο....αλλα δεν είναι έτσι...καμία μας και κανένας άντρας αντίστοιχα δε το θέλει...η δεν το κάνει επίτηδες..ίσα ίσα που κάνουμε τόσα για να πετύχουμε...προγράμματα.... ενεσεις...φάρμακα...και ορμόνες...και δωστου ξανα τα ιδια....να είσαι περήφανη για τον εαυτο σου και το σώμα σου λοιπόν...γιατί δίνεις μεγάλο αγώνα!!!

Δεν εχεις ωραρια με τη δουλειά ε??αχ και είναι δύσκολα αυτά!!

Πολύ μου αρέσει ο γιατρός σου με τα τρίγωνα...να πάνε όλα καταπληκτικά αύριο και με το καλό να γυρίσετε με το σπορακι🥰 σου σπίτι!!!

@*Vasoula δίκιο έχεις απλά είναι σκέψεις που έρχονται και φεύγουν. Έχει ξεκινήσει και ο περίγυρος και κάνει παιδιά όποτε σίγουρα καταλαβαίνεις.. Εγώ συζητάω για κλιμακτήριο στα 33 μου. Σκέφτομαι πως σίγουρα τον στενοχωρεί κ εκείνον. Όλες μας περνάμε τόσα εδώ μέσα.. σε κάποιους έρχεται πιο εύκολα..

Ναι η δουλεια δεν έχει ούτε μέρες ούτε ωράριο δυστυχώς.. 

@kate82 καλή επιτυχία για αύριο κορίτσι μου! Όλα θα πάνε κατ’ευχην!! ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@kate82 μου γλυκειά με το καλό να βάλεις το εμβρυακι σου στη κοιλίτσα σου αυριο και να το καλόδεχτεις! Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να πάνε όλα υπέροχα και εννοειτε περιμένουμε νέα σου!!! Θα δεις όλα θα πάνε μια χαρά 😘 μην αγχώνεσαι καθόλου!!!

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια μου!!! 🌼

@kate82 μου με το καλό κορίτσι μου!!! Όση μπεμπεδοσκονη μου φυσηξες σου την στέλνω διπλή!!! Μαζί με γκλιττεροσκονη χρυσή!!! Να πάνε όλα καλά! Περιμένουμε νέα σου μόλις χουχουλιασεις σπιτακι σου!!! 🤞🏼🩷🧸

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! 🌼

@kate82 μου με το καλό κορίτσι μου!!! Όση μπεμπεδοσκονη μου φυσηξες σου την στέλνω διπλή!!! Μαζί με γκλιττεροσκονη χρυσή!!! Να πάνε όλα καλά! Περιμένουμε νέα σου μόλις χουχουλιασεις σπιτακι σου!!! 🤞🏼🩷🧸

Ευχαριστώ Ευχαριστώ Ευχαριστώ  

Καλή μας μέρα βροχερή 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Καλή μας μέρα βροχερή 

Κι εδώ βρέχει σήμερα!!! Χουχουλιαρικη μέρα για ζεστή σοκολάτα! Μαζί με το κεκακι σου είναι ότι πρέπει μετά 😉

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Κι εδώ βρέχει σήμερα!!! Χουχουλιαρικη μέρα για ζεστή σοκολάτα! Μαζί με το κεκακι σου είναι ότι πρέπει μετά 😉

Εγώ δεν έφαγα σήμερα κεκακι,φετουλα με μαρμελάδα και φιλαδελφεια ,ένα ποτήρι γάλα κρύο να ξυπνήσω και τώρα σιγά σιγά θ αρχίσω Ν ετοιμάζομαι ,ουφφφφφ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ δεν έφαγα σήμερα κεκακι,φετουλα με μαρμελάδα και φιλαδελφεια ,ένα ποτήρι γάλα κρύο να ξυπνήσω και τώρα σιγά σιγά θ αρχίσω Ν ετοιμάζομαι ,ουφφφφφ 

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου! Όλα καλά θα πάνε! 🙂 Τέλειο πρωινό!!! Να πάρεις και μαζί σου κάτι σίγουρα θα πείνας μετά!

πρίν από 13 λεπτά , Lila86 είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου! Όλα καλά θα πάνε! 🙂 Τέλειο πρωινό!!! Να πάρεις και μαζί σου κάτι σίγουρα θα πείνας μετά!

Κατι ελαφρύ είπαν θα με δώσουν εκεί πριν εμβρυομεταφορα  και μετά όταν γυρίσω φακές από την μαμά 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Καλή μας μέρα βροχερή 

Η βροχή είναι τύχη!!!να πάνε όλα καλά!!!μου αρέσει και το πρόγραμμα διατροφής σου...χαχαχχαχα με το καλό κοριτσακι μου!!!🥰

12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

@*Vasoula δίκιο έχεις απλά είναι σκέψεις που έρχονται και φεύγουν. Έχει ξεκινήσει και ο περίγυρος και κάνει παιδιά όποτε σίγουρα καταλαβαίνεις.. Εγώ συζητάω για κλιμακτήριο στα 33 μου. Σκέφτομαι πως σίγουρα τον στενοχωρεί κ εκείνον. Όλες μας περνάμε τόσα εδώ μέσα.. σε κάποιους έρχεται πιο εύκολα..

Ναι η δουλεια δεν έχει ούτε μέρες ούτε ωράριο δυστυχώς.. 

@kate82 καλή επιτυχία για αύριο κορίτσι μου! Όλα θα πάνε κατ’ευχην!! ❤️

Καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου!!!στα 33 μου αρχίσαμε και εμείς να σκεφτόμαστε για παιδιά και μου έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι με τη διάγνωση...είχα ήδη αργήσει σύμφωνα με τους γιατρούς...

Αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο..και θα το δεις...όσο βουνό και αν φαίνεται κάποιες φορές...

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τσουπρες μόλις τσάκισαν τις φακές μου με τυρί και ψωμάκι, όπως καταλάβατε γυρίσαμε ήρθαμε στο σπιτάκι μας ...

Πριν φτάσω στην εμβρυομεταφορα όπως σας είπα το πρωί θα μ ειχν εκεί μαμ μαμ  πάμε όλα καλά, ο άντρας μου είχε τορτιγια με κοτόπουλο και γω κουλουράκια πολυσπορα με Φιλαδέλφεια και κάτι πράσινα μέσα, νεύρα πολλά νηστικη μ άφησαν. (Τρίγωνα πα οράματος με έδωσαν αλλά εγώ καλό είναι να μην φάω, λενεεεε ,συνεχίζουν τα νεύρα....

Τεστ φτάνει η ώρα της εμβρυομετφορας πήγαμε στην εμβρυολογο μας ενημέρωσε ότι απόψυξη 1 εμβρυακι 5 ημερών, πολλή καλής μορφολογίας και ενώ το απεψυξε συνέχισε να αναπτύσσεται από μόνο του το γλυκούλι μας ,επισης το κάναν και μπουστ εκκόλαψης ( αν θυμάμαι σωστά τα έχω όλα γραπτώς αλλά βαριέμαι να σηκωθω χαχαχχα),μας εδωσε όλα αυτά που σας είπα γραπτώς με την φωτογραφία από το σποράκι μας και φύγαμε για εμβρυομεταφορα, πολύ καλή προετοιμασία είπε ο γιατρός πολλή καλή κατανομή και διανομή αίματος στην μήτρα, πριν βάλουν το εμβρυακι κάναν τεστ με άδειο καθετηρα για να δουν μήπως κάπου δεν περνούσε για να φτάσει στο ενδομητριο, όλα καλά και σ αυτό, και μετά ήρθε το μπεμπακι μας και η λάμψη που δημιουργήθηκε μέσα στο ενδομητριο ήταν η πιο μαγική στιγμή, κλαμααααααααα λέμε, τα είπα πολύ αναλυτικά αν ξέχασα κάτι δεν πειράζει σας ζαλίσα ούτως ή άλλως...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλησπέρα τσουπρες μόλις τσάκισαν τις φακές μου με τυρί και ψωμάκι, όπως καταλάβατε γυρίσαμε ήρθαμε στο σπιτάκι μας ...

Πριν φτάσω στην εμβρυομεταφορα όπως σας είπα το πρωί θα μ ειχν εκεί μαμ μαμ  πάμε όλα καλά, ο άντρας μου είχε τορτιγια με κοτόπουλο και γω κουλουράκια πολυσπορα με Φιλαδέλφεια και κάτι πράσινα μέσα, νεύρα πολλά νηστικη μ άφησαν. (Τρίγωνα πα οράματος με έδωσαν αλλά εγώ καλό είναι να μην φάω, λενεεεε ,συνεχίζουν τα νεύρα....

Τεστ φτάνει η ώρα της εμβρυομετφορας πήγαμε στην εμβρυολογο μας ενημέρωσε ότι απόψυξη 1 εμβρυακι 5 ημερών, πολλή καλής μορφολογίας και ενώ το απεψυξε συνέχισε να αναπτύσσεται από μόνο του το γλυκούλι μας ,επισης το κάναν και μπουστ εκκόλαψης ( αν θυμάμαι σωστά τα έχω όλα γραπτώς αλλά βαριέμαι να σηκωθω χαχαχχα),μας εδωσε όλα αυτά που σας είπα γραπτώς με την φωτογραφία από το σποράκι μας και φύγαμε για εμβρυομεταφορα, πολύ καλή προετοιμασία είπε ο γιατρός πολλή καλή κατανομή και διανομή αίματος στην μήτρα, πριν βάλουν το εμβρυακι κάναν τεστ με άδειο καθετηρα για να δουν μήπως κάπου δεν περνούσε για να φτάσει στο ενδομητριο, όλα καλά και σ αυτό, και μετά ήρθε το μπεμπακι μας και η λάμψη που δημιουργήθηκε μέσα στο ενδομητριο ήταν η πιο μαγική στιγμή, κλαμααααααααα λέμε, τα είπα πολύ αναλυτικά αν ξέχασα κάτι δεν πειράζει σας ζαλίσα ούτως ή άλλως...

Δεν μας ζαλισες κοπέλα μου!!! Με το καλό να πιαστεί το μωρό σου καλά και να μη φύγει μέχρι να γεννηθεί!!! Να έχεις μια γλυκειά αναμονή με υπομονή!!! Καλά μιλάμε το κέντρο σου σούπερ εμάς ούτε νερό δεν μας δίνουν  όχι να ταισουν και τον άντρα 😂 πως νιώθεις τώρα; 

Αχ @Lila86 μου το ιδιο σκεφτόμουν!!χαχαχχαχα 

@kate82 μου, μου αρεσε τοσο η περιγραφή σου σε ολα...μοναδικές στιγμες!!!μα το καλο να πιαστει το σπορακι σου!!! 🥰

αλλα μα το θεο...σε ποιο κεντρο εισαι.??μιλαμε μου εχει κανει τοσο εντύπωση και η προσοχή και το ενδιαφέρον του γιατρού αλλά και το πως σας φέρονται εκεί...μπράβο τους!!!!

Τώρα ξεκούραση εσύ!!πως είσαι??

• Χαχα 1

πρίν από 46 λεπτά , Lila86 είπε:

Δεν μας ζαλισες κοπέλα μου!!! Με το καλό να πιαστεί το μωρό σου καλά και να μη φύγει μέχρι να γεννηθεί!!! Να έχεις μια γλυκειά αναμονή με υπομονή!!! Καλά μιλάμε το κέντρο σου σούπερ εμάς ούτε νερό δεν μας δίνουν  όχι να ταισουν και τον άντρα 😂 πως νιώθεις τώρα; 

Νερό για σήμερα δεν θέλω να ξαναδώ.... μια χαρά είμαι όλα καλά, απλά έχω ένα γαργάλημα μισή ώρα μετά την μεταφορά, ίσως σπο το φούσκωμα της κύστης που ακόμα δεν ξεφουσκώσε....δεν είμαι σε δημόσιο κορίτσια μου ,αυτήν την φορά πήγα σε ιδιωτικό 

πρίν από 21 λεπτά , *Vasoula είπε:

Αχ @Lila86 μου το ιδιο σκεφτόμουν!!χαχαχχαχα 

@kate82 μου, μου αρεσε τοσο η περιγραφή σου σε ολα...μοναδικές στιγμες!!!μα το καλο να πιαστει το σπορακι σου!!! 🥰

αλλα μα το θεο...σε ποιο κεντρο εισαι.??μιλαμε μου εχει κανει τοσο εντύπωση και η προσοχή και το ενδιαφέρον του γιατρού αλλά και το πως σας φέρονται εκεί...μπράβο τους!!!!

Τώρα ξεκούραση εσύ!!πως είσαι??

Σε ιδιωτικό είμαι κορίτσι μου η αλήθεια είναι ότι και εμείς είχαμε πάθει σοκ στο πρώτο ραντεβού, αν μπορώ να γράψω τ όνομα να το γράψω δεν έχω θέμα, ο γιατρός μου πάντως είναι ο χριστοφοριδης διευθυντής του κέντρου... 

Τώρα καναπέ και βλέπω τβ ,και ήδη βαρέθηκα, ο άντρας πήγε για μπάλα να ξεπιαστει 

1 hour ago, kate82 είπε:

Νερό για σήμερα δεν θέλω να ξαναδώ.... μια χαρά είμαι όλα καλά, απλά έχω ένα γαργάλημα μισή ώρα μετά την μεταφορά, ίσως σπο το φούσκωμα της κύστης που ακόμα δεν ξεφουσκώσε....δεν είμαι σε δημόσιο κορίτσια μου ,αυτήν την φορά πήγα σε ιδιωτικό 

Σε ιδιωτικό είμαι κορίτσι μου η αλήθεια είναι ότι και εμείς είχαμε πάθει σοκ στο πρώτο ραντεβού, αν μπορώ να γράψω τ όνομα να το γράψω δεν έχω θέμα, ο γιατρός μου πάντως είναι ο χριστοφοριδης διευθυντής του κέντρου... 

Τώρα καναπέ και βλέπω τβ ,και ήδη βαρέθηκα, ο άντρας πήγε για μπάλα να ξεπιαστει 

Βαρέθηκες από τώρα;; Ξεκινά καμμία σειρά να περνάει η ώρα γιατί έχεις πολύ βαρεμάρα ακόμη!!! Από οδηγίες τι σου πε ο γιατρός;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...