Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Makelen συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν έχω ιδέα από εμβρυομεταφορές γιατί είμαι ακόμα στην διέγερση ούτε καν ωάρια δεν έχω πάρει. Ωστόσο νομίζω πως το ιδανικότερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις ως αύριο να δεις καταρχάς αν είναι κάτι (γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην είναι μικρόβιο) και αν είναι να δεις τι αντιβίωση θα πάρεις και αν η αντιβίωση που θα πάρεις μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της εμβρυομεταφοράς ή όχι. Δηλαδή τι φάρμακο και τι τοξικότητα έχει και για πόσο και αν μπορεί να αντικατασταθεί με ένα πιο "φιλικό". Προσωπικά εγώ όμως δεν θα βιαζόμουν, εγώ σαν άνθρωπος. Ξεκάθαρα προσωπική μου γνώμη, μην παρεξηγηθώ. Και δεν θα βιαζόμουν γιατί αν μία στο εκατομμύριο είναι ανθεκτικό στέλεχος μετά περιπλέκονται πολύ τα πράγματα και αν κάτι στράβωνε θα ένιωθα άσχημα ότι βιάστηκα και θα μου μαύριζαν και οι γιορτές. Αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα δική μου γνώμη και ελπίζω να μην σε επηρεάσω ή να μην σε φέρω σε δύσκολη θέση. 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Έκανε πολύ καλά.. Σου είπε πως θα προχωρήσετε για να μειώσετε τη προγεστερόνη την επόμενη φορά;;

Θα μου αυξήσει τη δόση στα cyclacur. Θα παίρνω δλδ 6 χάπια ημερησίως εξ’αρχης αντί για 4. Πριν από αυτό θα πάρω τα καφέ χαπάκια που λεγαμε πριν για να έρθει η περίοδος. Είπε να μην ανησυχώ και πως είναι σχετικά σύνηθες αυτό με την προγεστερονη. Καλύτερα λέει για να δούμε και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα ως τότε. Από εδώ και πέρα μάλλον πρέπει να κρατάω μικρό καλάθι.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 392
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα μου αυξήσει τη δόση στα cyclacur. Θα παίρνω δλδ 6 χάπια ημερησίως εξ’αρχης αντί για 4. Πριν από αυτό θα πάρω τα καφέ χαπάκια που λεγαμε πριν για να έρθει η περίοδος. Είπε να μην ανησυχώ και πως είναι σχετικά σύνηθες αυτό με την προγεστερονη. Καλύτερα λέει για να δούμε και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα ως τότε. Από εδώ και πέρα μάλλον πρέπει να κρατάω μικρό καλάθι.

Κάθε εμπόδιο για καλό! Ακούγεται κοινότυπο αλλά ισχύει! Ηρεμία και υπομονή κορίτσι μου! Όλα θα πάνε καλά στο τέλος!😉

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ καλή μου. Αυτά μου έδωσαν ναι. Δε τα βάζω με τους γιατρούς. Ισα ισα θα ήταν λαθος να προχωρούσα. Με τον ευατο μου τα βάζω γιατί όλο σκάνε προβλήματα. 

Αύριο θα είσαι μια χαρά, είναι η μέρα τώρα σε καταλαβαίνω και γω το ίδιο ήμουν, αλλά την επόμενη λογικευτηκα,θέλουμε ένα καλό περιβάλλον για τα μπεμπακια μας ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Αύριο θα είσαι μια χαρά, είναι η μέρα τώρα σε καταλαβαίνω και γω το ίδιο ήμουν, αλλά την επόμενη λογικευτηκα,θέλουμε ένα καλό περιβάλλον για τα μπεμπακια μας ...

@kate82 @Lila86 σας ευχαριστώ βρε κορίτσια μου από καρδιας. ❤️

Ομολογώ πως ακόμα είμαι σε σοκ γιατί το είχα πιστέψει πως προχωράω σε μια εβδομάδα. Ελπίζω αύριο να έχω συνέλθει.

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Ομολογώ πως ακόμα είμαι σε σοκ γιατί το είχα πιστέψει πως προχωράω σε μια εβδομάδα. Ελπίζω αύριο να έχω συνέλθει.

Να μην ευχαριστείς βοηθάμε όσο μπορούμε η μία την άλλη εδώ γιατί όλες περνάμε το ίδιο!!! Ναι καλέ αύριο είναι άλλη μέρα θα σαι μια χαρά θα δεις!!! Φάε σήμερα το αγαπημένο σου junk και θα νιώσεις καλύτερα εγώ εκεί ποντάρω πάντα 😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Να μην ευχαριστείς βοηθάμε όσο μπορούμε η μία την άλλη εδώ γιατί όλες περνάμε το ίδιο!!! Ναι καλέ αύριο είναι άλλη μέρα θα σαι μια χαρά θα δεις!!! Φάε σήμερα το αγαπημένο σου junk και θα νιώσεις καλύτερα εγώ εκεί ποντάρω πάντα 😂

Θα το κάνω και αυτό αλλά ξεκίνησα με ψώνια για να νιώσω καλύτερα 😂 Σηκώθηκα και έφυγα από το γραφείο, είπα πως δε νιώθω καλά και γύρισα σπίτι να ηρεμήσω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα το κάνω και αυτό αλλά ξεκίνησα με ψώνια για να νιώσω καλύτερα 😂 Σηκώθηκα και έφυγα από το γραφείο, είπα πως δε νιώθω καλά και γύρισα σπίτι να ηρεμήσω.

Έκανες πολύ καλά!!! 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ καλή μου. Αυτά μου έδωσαν ναι. Δε τα βάζω με τους γιατρούς. Ισα ισα θα ήταν λαθος να προχωρούσα. Με τον ευατο μου τα βάζω γιατί όλο σκάνε προβλήματα. 

Αχ μην τα βάζεις καθολου με τον εαυτο σου γιατί σίγουρα δεν κάνεις η δεν έκανες τίποτα λάθος!!!!

Τα εμβρυακια είναι τόσο μα τόσο πολύτιμα....και θα δεις πως όταν γίνει η μεταφορά που θα είναι και όλα σωστά θα είναι και τα τυχερά σου!!!!το μικροβιωμα σου πότε βγαίνει?

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Θα έχεις συνέλθει σίγουρα γιατί θα τα σκεφτείς λογικά και θα δεις ότι είναι για το καλό σας 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Θα έχεις συνέλθει σίγουρα γιατί θα τα σκεφτείς λογικά και θα δεις ότι είναι για το καλό σας 

Έκανες εσυ το κέικ????Έκανες τα μποτε σου??έτοιμη για αύριο???

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula είπε:

Έκανες εσυ το κέικ????Έκανες τα μποτε σου??έτοιμη για αύριο???

Χαχαχαχα σαν τρελή έβαψα μαλλιά μέχρι να περάσουν 40 λεπτά σκούπισμα έκανα κέικ, μπήκα για μπάνιο δεν άφησα ίχνος τρίχας πάνω μου χαχαχαχαχα και τώρα περιμένω να βγάλω το κέικ να στέγνωσε μαλλί καθάρισμα μπάνιου και ουφφφφφφφφ

• Χαχα 1

Just now, kate82 είπε:

Χαχαχαχα σαν τρελή έβαψα μαλλιά μέχρι να περάσουν 40 λεπτά σκούπισμα έκανα κέικ, μπήκα για μπάνιο δεν άφησα ίχνος τρίχας πάνω μου χαχαχαχαχα και τώρα περιμένω να βγάλω το κέικ να στέγνωσε μαλλί καθάρισμα μπάνιου και ουφφφφφφφφ

Χαχαχαχχαχαχχα μα σαν να σε βλέπω...τα ίδια σου λέω εκανα...εκτός το κεικ....είχα κάνει τα σκραμπ μου...μάσκα προσώπου...το σπίτι γυαλί...χαχααχχαχα

Τι ώρα πας αύριο??

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχαχα μπράβο κορίτσι μου!!! Κι εγώ σαν να σε βλέπω!!! Κορίτσια κι εγώ έκανα μάσκες και τέτοια και μου λέει ο άντρας μου όταν παντρευόμασταν λιγοτερες ετοιμασίες είχες κάνει 😂

• Χαχα 2

πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχαχα μπράβο κορίτσι μου!!! Κι εγώ σαν να σε βλέπω!!! Κορίτσια κι εγώ έκανα μάσκες και τέτοια και μου λέει ο άντρας μου όταν παντρευόμασταν λιγοτερες ετοιμασίες είχες κάνει 😂

Χαχαχαχα όντως, μόλις με πήρε και ο γιατρός μου για να δει πως είμαι, τον τρέλανα δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει, τον ρώτησα και για το ενδομητριο και μ είπε ηρέμησε γιατί δεν θα σε κεράσω αύριο τρίγωνα Πανοράματος, εκεί το βούλωσα, αλλά αύριο μόλις τα πάρω στα χέρια μου θα τον ξαναρωτήσω χαχαχαχα ,τελείωσα από ολαααααααα ,έκανα και την ενεσουλα λίγο μ ενοχλεί πρέπει να Βάλα δύναμη χαχαχαχα ,ολααα καλαααα,απλά πειναωωωωω

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Χαχαχαχχαχαχχα μα σαν να σε βλέπω...τα ίδια σου λέω εκανα...εκτός το κεικ....είχα κάνει τα σκραμπ μου...μάσκα προσώπου...το σπίτι γυαλί...χαχααχχαχα

Τι ώρα πας αύριο??

12 .30 να μαστε εκεί θα μιλήσουμε πρώτα για να με χαλαρώσουν και 13.30 θα μου φέρουν το μπεμπακι στο σπίτι του 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Αχ μην τα βάζεις καθολου με τον εαυτο σου γιατί σίγουρα δεν κάνεις η δεν έκανες τίποτα λάθος!!!!

Τα εμβρυακια είναι τόσο μα τόσο πολύτιμα....και θα δεις πως όταν γίνει η μεταφορά που θα είναι και όλα σωστά θα είναι και τα τυχερά σου!!!!το μικροβιωμα σου πότε βγαίνει?

Έλα κορίτσι μου .. ως Παρασκευή θα έχει βγει. Μωρέ τα βάζω με τον ευατο μου γιατί νιώθω πως μας βάζω σε ταλαιπωρια και τους 2. Ενώ ο σύζυγος δε λέει κάτι, ίσα ίσα είναι παραπάνω από υποστηρικτικός. Στο κεφάλι μου είναι όλο. 

Εν τω μεταξύ γύρισα σπίτι από τόσο ωραια βόλτα  και με πήραν από δουλεια και τώρα κάθομαι στο λαπτοπ. Δε μου έφταναν τα δικά μου, ούτε να ηρεμήσω δε μπορώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...