Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχχαα σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλήθεια!!! 9.2 είναι πολύ καλό για μεταφορά και με τη βοήθεια των φαρμάκων θα τα πας μια χαρά και τωρα!!! Μακάρι να κάνουμε όλοι όμορφα Χριστούγεννα με υγεία! Είμαι ακόμη συγκρατημένη μέχρι να δω ότι εξελίσσονται όλα όπως πρέπει!!! Πότε σκέφτεσαι για μεταφορά;;

Ειχα προγραμματισει να τα βαλω με την περιοδο του Ιανουαριου. Εχθες ομως συζητησαμε το ενδεχομενο να τα βαλουμε τωρα, με την περιοδο του Νοεμβριου (μαλλον 25 αδιαθετω). ΟΜΩΣ εκκρεμει μια καλλιεργεια ουρων, την οποια εκανα σημερα κ τα αποτεκεσματα βγαινουν αυριο. Ειναι πιθανο να χρειαστω αντιβιωση. Οποτε παιζει να μην προλαβω να την κανω!

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι δε μου είπε αλλά είπε πως είναι απαγορευτικό και θα με πάρει να μιλησουμε. Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό με την προγεστερονη; Υπάρχει κάποια κοινή αιτία η απλά συμβαίνει ;

Κοριτσι μου κι εγώ υψηλή προγεστερόνη είχα και δεν προχώρησα μετά την ωοληψια και μετά αφήσαμε κι άλλη μια περίοδο να περάσει να φανταστείς για παν ενδεχόμενο! Κάνουν πολύ καλά..κι εγώ δεν το καταλάβαινα αλλά το έψαξα πάρα πολύ ρώτησα και λεπτομερώς τη μαία μου και είναι δεδομένη αποτυχία με υψηλή προγεστερόνη. Τώρα γιατί συμβαίνει δεν ξέρω αλλά εμένα την 21η μέρα του κύκλου μου έκαναν καταστολή ορμονών με arvekap ώστε όταν αδιαθετησω να είναι όλα χαμηλά και να προχωρήσουμε.. ρώτησε τους το κι αυτό αν θέλεις. Η απλώς ρώτησε τους πως θα κινηθείτε για τον επόμενο μηνα. Λογική η απογοητευση αλλά μην ανησυχείς θα γίνουν όλα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 380
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι δε μου είπε αλλά είπε πως είναι απαγορευτικό και θα με πάρει να μιλησουμε. Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό με την προγεστερονη; Υπάρχει κάποια κοινή αιτία η απλά συμβαίνει ;

Δε ξέρω δυστηχως καθόλου...νομίζω απλά συμβαίνει σε κάποιους κύκλους...σου έχει ξανασυμβεί????ίσως κάποια κοπέλα να έχει αυτή τη γνώση...

πρίν από 18 λεπτά , Lila86 είπε:

Κοριτσι μου κι εγώ υψηλή προγεστερόνη είχα και δεν προχώρησα μετά την ωοληψια και μετά αφήσαμε κι άλλη μια περίοδο να περάσει να φανταστείς για παν ενδεχόμενο! Κάνουν πολύ καλά..κι εγώ δεν το καταλάβαινα αλλά το έψαξα πάρα πολύ ρώτησα και λεπτομερώς τη μαία μου και είναι δεδομένη αποτυχία με υψηλή προγεστερόνη. Τώρα γιατί συμβαίνει δεν ξέρω αλλά εμένα την 21η μέρα του κύκλου μου έκαναν καταστολή ορμονών με arvekap ώστε όταν αδιαθετησω να είναι όλα χαμηλά και να προχωρήσουμε.. ρώτησε τους το κι αυτό αν θέλεις. Η απλώς ρώτησε τους πως θα κινηθείτε για τον επόμενο μηνα. Λογική η απογοητευση αλλά μην ανησυχείς θα γίνουν όλα! 

Εντάξει είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά και έφυγα με καλή ψυχολογία από γιατρό και τώρα αυτό… υπάρχει περίπτωση να είναι παθολογικό; Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο; Η να είναι προκλιμακτιριακο;

πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Εντάξει είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά και έφυγα με καλή ψυχολογία από γιατρό και τώρα αυτό… υπάρχει περίπτωση να είναι παθολογικό; Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο; Η να είναι προκλιμακτιριακο;

Δυστυχώς δεν έχω ακούσει ή διαβάσει τίποτα παραπάνω. Ρωτά τον γιατρό σου δεν χρειάζεται να μένεις με την απορία και να σε τρώει! Σίγουρα θα μπορούν να κάνουν κάτι για τον επόμενο κύκλο.. όπου αλλού μπορούμε να βοηθήσουμε είμαστε εδώ 🙂

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Μη κουραστείς πολύ μια μέρα πριν!!! Χαλαρά δεν έγινε τίποτα κι αν το σπίτι δεν γυαλίζει!!! Είπα εγώ που μόνο τοίχους δεν έπλυνα!!! 😂 Μην ανησυχείς το ενδομήτριο σου θα έχει μεγαλώσει κι άλλο θα δεις!!! 😍 Τώρα το κέικ είναι ευχάριστη διαδικασία φυσικά και να το φτιάξεις χαχα!!! Αχ λίγο κεκακι να ειχα κι εγώ!!!

Θέλοντας και μη ,κούραση υπαρχει τώρα έκλεισα το μαγαζί και ήρθα σπίτι μου απόγευμα τα υπόλοιπα 

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια με πήρε ο γιατρός και τελικά δε προχωράω γιατί δε βγήκαν καλές οι αιματολογικές. Είναι υψηλή προγεστερονη. Δε καταλαβαίνω τι γίνεται. Πραγματικά είμαι πολύ απογοητευμένη. 

Μην σε παίρνει από κάτω και εγώ στο προηγούμενο κύκλο είχα αυξημένη lh αν θυμάμαι καλά και δεν προχώρησα, είναι μέχρι να πετύχουμε τον κύκλο τον σωστό 

Διαφημίσεις

Just now, kate82 είπε:

Θέλοντας και μη ,κούραση υπαρχει τώρα έκλεισα το μαγαζί και ήρθα σπίτι μου απόγευμα τα υπόλοιπα 

Φυσικά υπάρχει.. πάρτο χαλαρά με την ησυχία σου το απογευματάκι!!! Να βράσεις και αυγουλάκια να έχεις έτοιμα αν σαρεσουν

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Δε ξέρω δυστηχως καθόλου...νομίζω απλά συμβαίνει σε κάποιους κύκλους...σου έχει ξανασυμβεί????ίσως κάποια κοπέλα να έχει αυτή τη γνώση...

Σε κάποιους κύκλους συμβαίνει αυτό κορίτσι μου σ όλες τις γυναίκες 

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Φυσικά υπάρχει.. πάρτο χαλαρά με την ησυχία σου το απογευματάκι!!! Να βράσεις και αυγουλάκια να έχεις έτοιμα αν σαρεσουν

Ναι ναι αγόρασα σήμερα χωριάτικα αυγουλακια για να τρώω το πρωί μαζί με αβοκάντο όπως είπε η βασουλα και βρώμη χαχαχαζα θα τρέχω και δεν θα φτάνω 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

πρίν από 28 λεπτά , Lila86 είπε:

Δυστυχώς δεν έχω ακούσει ή διαβάσει τίποτα παραπάνω. Ρωτά τον γιατρό σου δεν χρειάζεται να μένεις με την απορία και να σε τρώει! Σίγουρα θα μπορούν να κάνουν κάτι για τον επόμενο κύκλο.. όπου αλλού μπορούμε να βοηθήσουμε είμαστε εδώ 🙂

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου..
Έχω αφήσει μήνυμα στον γιατρό και θα με καλέσει να μου εξηγήσει. Το μόνο που μου είπε η μαία είναι να πάρω κάποια χάπια για 10 μέρες για να ξεμπλοκάρει το σύστημα να έρθει η περίοδος και μετά στην περίοδο να πάω πάλι για υπέρηχο κλπ. Τι να πω. Είχα χαρεί τόσο το πρωί με την κλινική εικόνα αλλά απ’οτι φαίνεται βιάστηκα. 
Ηλπιζα να είναι πιο ομαλή αυτή η φάση.. ας παει και κάτι καλά.. αλλά δεν ήθελε.

• Μου αρέσει 1

@MK2012 μην σε παίρνει από κάτω το πέρασα στον προηγούμενο κυκλο και ειχα καταστεναχωρεθει μετα ομως σκεφτηκα και ειπα γιατι να προχωρησω αρνητικα πάμε στον επόμενο κύκλο και όλα καλαααα ... πάντα θα υπάρχει κάτι που θα μας στεναχωρεί και να μας αγχώνει, όπως έχεις πει για να το λένε οι γιατροί κάτι ξέρουν, εγώ όμως αυτό που έχω να σου πω είναι ότι δεν είναι κάτι σημαντικό συμβαίνει. Η προγεστερόνη παίζει και αυτήν σημαντικό ρόλο για αυτό την θέλουν σχεδόν μηδενική όταν ξεκινάμε, εισπνοές εκπνοες και όλα καλά 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Έχω αφήσει μήνυμα στον γιατρό και θα με καλέσει να μου εξηγήσει. Το μόνο που μου είπε η μαία είναι να πάρω κάποια χάπια για 10 μέρες για να ξεμπλοκάρει το σύστημα να έρθει η περίοδος και μετά στην περίοδο να πάω πάλι για υπέρηχο κλπ. Τι να πω. Είχα χαρεί τόσο το πρωί με την κλινική εικόνα αλλά απ’οτι φαίνεται βιάστηκα. 

Τα καφε σικλακιουρ σε δώσανε σίγουρα, μην αγχώνεσαι ίσα ίσα θα χαλαρώσει και λίγο ο οργανισμός σου από τις ωοληψιες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

@MK2012 μην σε παίρνει από κάτω το πέρασα στον προηγούμενο κυκλο και ειχα καταστεναχωρεθει μετα ομως σκεφτηκα και ειπα γιατι να προχωρησω αρνητικα πάμε στον επόμενο κύκλο και όλα καλαααα ... πάντα θα υπάρχει κάτι που θα μας στεναχωρεί και να μας αγχώνει, όπως έχεις πει για να το λένε οι γιατροί κάτι ξέρουν, εγώ όμως αυτό που έχω να σου πω είναι ότι δεν είναι κάτι σημαντικό συμβαίνει. Η προγεστερόνη παίζει και αυτήν σημαντικό ρόλο για αυτό την θέλουν σχεδόν μηδενική όταν ξεκινάμε, εισπνοές εκπνοες και όλα καλά 

Τα καφε σικλακιουρ σε δώσανε σίγουρα, μην αγχώνεσαι ίσα ίσα θα χαλαρώσει και λίγο ο οργανισμός σου από τις ωοληψιες

Σε ευχαριστώ καλή μου. Αυτά μου έδωσαν ναι. Δε τα βάζω με τους γιατρούς. Ισα ισα θα ήταν λαθος να προχωρούσα. Με τον ευατο μου τα βάζω γιατί όλο σκάνε προβλήματα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Έτσι απογοητευμένη ήμουν κι εγώ πριν ένα μήνα σχεδόν και μετά την επόμενη μέρα είπα έχω ακόμη λίγο χρόνο με τον εαυτό μου να κάνω κάποια πράγματα που θέλω!!! Να πιω ένα ποτάκι να τακτοποιήσω το σπίτι μου κλπ! Δες το σαν ευκαιρία για να κάνεις κάτι και στον επόμενο κυκλο σίγουρα θα δεις πως όλα θα ναι καλυτερα

πρίν από 44 λεπτά , kate82 είπε:

Σε κάποιους κύκλους συμβαίνει αυτό κορίτσι μου σ όλες τις γυναίκες 

Ναι ναι αγόρασα σήμερα χωριάτικα αυγουλακια για να τρώω το πρωί μαζί με αβοκάντο όπως είπε η βασουλα και βρώμη χαχαχαζα θα τρέχω και δεν θα φτάνω 

Μπράβο @kate82 μου!!! Χαχαχαχ δεν πειράζει καλύτερα γιατί από τη πολύ προγεστερόνη χρειαζόμαστε καλό εντερακι

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , Lila86 είπε:

Έτσι απογοητευμένη ήμουν κι εγώ πριν ένα μήνα σχεδόν και μετά την επόμενη μέρα είπα έχω ακόμη λίγο χρόνο με τον εαυτό μου να κάνω κάποια πράγματα που θέλω!!! Να πιω ένα ποτάκι να τακτοποιήσω το σπίτι μου κλπ! Δες το σαν ευκαιρία για να κάνεις κάτι και στον επόμενο κυκλο σίγουρα θα δεις πως όλα θα ναι καλυτερα

Μπράβο @kate82 μου!!! Χαχαχαχ δεν πειράζει καλύτερα γιατί από τη πολύ προγεστερόνη χρειαζόμαστε καλό εντερακι

@Lila86 δίκιο έχεις κορίτσι μου απλά ακόμα δε μπορώ να το δω καθαρά. Μετά από 7 ωοληψιες σερί από τον Φλεβάρη και αποτυχίες με τις βλαστοκυστες είπα να ρισκάρω με το επόμενο βήμα. Ήταν και η εναλλαγή συναισθημάτων που έφυγα τόσο χαρούμενη το πρωί από το γιατρό με τον καλό υπέρηχο και τώρα αυτό. Εντελώς roller coaster …
Απλά με αφήνει να αναρωτιέμαι αν θα συμβεί κάτι καλό επιτέλους και για εμένα. 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

@Lila86 δίκιο έχεις κορίτσι μου απλά ακόμα δε μπορώ να το δω καθαρά. Μετά από 7 ωοληψιες σερί από τον Φλεβάρη και αποτυχίες με τις βλαστοκυστες είπα να ρισκάρω με το επόμενο βήμα. Ήταν και η εναλλαγή συναισθημάτων που έφυγα τόσο χαρούμενη το πρωί από το γιατρό με τον καλό υπέρηχο και τώρα αυτό. Εντελώς roller coaster …
Απλά με αφήνει να αναρωτιέμαι αν θα συμβεί κάτι καλό επιτέλους και για εμένα. 

Το ξέρω κορίτσι μου εννοειτε δεν μπορείς να το δεις ακόμη καθαρά σε καταλαβαίνω.. πίστεψε με όμως θα συμβει και δεν θα θυμάσαι καθόλου τη σημερινή μέρα... Ακριβώς τα ίδια έλεγα κι εγώ που λες σήμερα.. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ξέρω κορίτσι μου εννοειτε δεν μπορείς να το δεις ακόμη καθαρά σε καταλαβαίνω.. πίστεψε με όμως θα συμβει και δεν θα θυμάσαι καθόλου τη σημερινή μέρα... Ακριβώς τα ίδια έλεγα κι εγώ που λες σήμερα.. 

Το άγχος μου κυρίως πηγάζει από τον χρόνο γιατί ξερω πως η ΑΜΗ συνεχίζει και μειώνεται.. όποτε δε ξερω ποσο καιρό έχω ακόμα να προσπαθώ.. 

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️

3 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Αχ  βρε κορίτσι μου..πολύ λογική η απογοήτευση σου...αλλά να σκέφτεσαι πως όλα γίνονται για καλό...δε θα το διακινδυνεψετε να μεταφέρετε τα πολύτιμα έμβρυα σου αν δεν είναι όλα όπως πρέπει...σου είπε πόσο ήταν η προγεστερονη?

Με πήρε τώρα και μου είπε πως με μέγιστο όριο το 1,5 είχα 2,3 προγεστερονη και επειδή τα έμβρυα είναι πολύτιμα γιατί είναι λίγα δεν ήθελε να το ρισκάρουμε. 

• Μου αρέσει 2
  • Δύναμη! 1

πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Το άγχος μου κυρίως πηγάζει από τον χρόνο γιατί ξερω πως η ΑΜΗ συνεχίζει και μειώνεται.. όποτε δε ξερω ποσο καιρό έχω ακόμα να προσπαθώ.. 

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️

Με πήρε τώρα και μου είπε πως με μέγιστο όριο το 1,5 είχα 2,3 προγεστερονη και επειδή τα έμβρυα είναι πολύτιμα γιατί είναι λίγα δεν ήθελε να το ρισκάρουμε. 

Έκανε πολύ καλά.. Σου είπε πως θα προχωρήσετε για να μειώσετε τη προγεστερόνη την επόμενη φορά;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...