Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Καλά μην έχεις Κ τυφλή εμπιστοσύνη αν συμφέρε τους εξωσωματικους να μένουν όλες με την πρώτη έγκυος θα ήταν φτωχαδακια. Αν δεν ήταν τα κορίτσια εδώ να ψάχνονται εκτός κέντρων εξωσωματικής θα είχαν κάνει τις τριπλάσιες προσπάθειες 

Αυτό σκέφτομαι και εγώ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 392
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Καλά μην έχεις Κ τυφλή εμπιστοσύνη αν συμφέρε τους εξωσωματικους να μένουν όλες με την πρώτη έγκυος θα ήταν φτωχαδακια. Αν δεν ήταν τα κορίτσια εδώ να ψάχνονται εκτός κέντρων εξωσωματικής θα είχαν κάνει τις τριπλάσιες προσπάθειες 

Συμφωνώ απλά καλό θα ήταν να μην πηγαίνουμε πάντα με καχυποψία. Από τη στιγμή που αποφασίζουμε να εμπιστευτούμε έναν ειδικό σημαίνει πως μας κάνει. Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα ξέρουν παραπάνω από εμάς που δεν είμαστε γιατροί.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απλά καλό θα ήταν να μην πηγαίνουμε πάντα με καχυποψία. Από τη στιγμή που αποφασίζουμε να εμπιστευτούμε έναν ειδικό σημαίνει πως μας κάνει. Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα ξέρουν παραπάνω από εμάς που δεν είμαστε γιατροί.

Θα δείξει τι να πω εύχομαι να μην τρώω δούλεμα ... γιατί υποτίθεται άλλαξα κέντρο για αυτό, αλλά θα μου πεις είχα δύο αποτυχίες άλλη μια δεν πειράζει συνήθισα 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Θα δείξει τι να πω εύχομαι να μην τρώω δούλεμα ... γιατί υποτίθεται άλλαξα κέντρο για αυτό, αλλά θα μου πεις είχα δύο αποτυχίες άλλη μια δεν πειράζει συνήθισα 

Το έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές από τον Μάρτιο που είμαι εκεί. Αλλά πιστεύω πως από τη στιγμή που λες θα εμπιστευτώ τον τάδε γιατρό, μετά μόνο κακό σου κάνει να αμφιβάλεις στην πορεία. Για αυτό έχω πει πως αν σταματήσω να πιστεύω στη μέθοδο του γιατρού απλά θα αλλάξω απευθείας. 

πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Από εμάς σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω απλά δεν ενδιαφέρονται για εμάς όσο εμείς . Γι'αυτό χρειάζετε πάντα να ελέγχεις Κ τι γίνετε γύρω σου Κ κάποια πράγματα να συμβουλεύεσε Κ δεύτερη γνώμη όταν κάτι δεν σου κολλάει . Πρέπει δηλαδή Κ εσύ να το σπρώξεις το πράγμα . Δεν είναι θέμα καχυποψίας απλά είναι Κ θέμα πώς κάποια πράγματα πρέπει να ελέγχονται. Αν πας με κλειστά μάτια δεν θα καταλάβεις Κ ποτέ αν έφταιξε κάτι 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Από εμάς σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω απλά δεν ενδιαφέρονται για εμάς όσο εμείς . Γι'αυτό χρειάζετε πάντα να ελέγχεις Κ τι γίνετε γύρω σου Κ κάποια πράγματα να συμβουλεύεσε Κ δεύτερη γνώμη όταν κάτι δεν σου κολλάει . Πρέπει δηλαδή Κ εσύ να το σπρώξεις το πράγμα . Δεν είναι θέμα καχυποψίας απλά είναι Κ θέμα πώς κάποια πράγματα πρέπει να ελέγχονται. Αν πας με κλειστά μάτια δεν θα καταλάβεις Κ ποτέ αν έφταιξε κάτι 

Καλά σε αυτό συμφωνώ 100%. Αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή μας γενικά, ποσο μάλλον για την υγεία μας.

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά σε αυτό συμφωνώ 100%. Αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή μας γενικά, ποσο μάλλον για την υγεία μας.

Σκέψου ότι αδιαφορία υπάρχει Κ σε θέματα ζωής θανάτου πόσο μάλλον για αυτό το θέμα που τελικά σου λέει ο εξωσωματικος Κ να αποτύχει εγώ θα συνεχίσω την δουλίτσα μου λόγο δεν δίνουν πουθενά έτσι Κ αλλιώς 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Σκέψου ότι αδιαφορία υπάρχει Κ σε θέματα ζωής θανάτου πόσο μάλλον για αυτό το θέμα που τελικά σου λέει ο εξωσωματικος Κ να αποτύχει εγώ θα συνεχίσω την δουλίτσα μου λόγο δεν δίνουν πουθενά έτσι Κ αλλιώς 

Είμαι γενικά άνθρωπος που τα ψάχνει όλα 100 φορές. Από το πιο ανούσιο μέχρι το πιο σοβαρό. Νομίζω πως δε θα ήταν καμία εδώ αν δεν ψαχνόμασταν από άλλες εμπειριες γυναικών για να δούμε τι ισχύει.  Απλα νομίζω πως και αυτό πρέπει να έχει το μετρο του γιατί μετά δε θα εμπιστευόμαστε κανέναν. Η διαδικασία αυτή θέλει ψυχική ηρεμία επομένως ας κάνουμε ο,τι μπορούμε για να τη διασφαλίσουμε όσο γίνεται.

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πως είστε; @MK2012 κι εγώ θα σου πω πως σίγουρα προχωράς!!! Υπέροχο ενδομήτριο τόσο ήταν και το δικό μου και μόλις βγήκαν οι αιματολογικές όπως ήθελαν προχωρήσαμε! Με το καλό!!!αναμένουμε νέα! Επίσης συμφωνώ ότι πρέπει να έχουμε ψυχική ηρεμία όσο το δυνατόν περισσότερο οπότε καλά θα κάνεις να κλείσεις κινητά γιατί ότι θέση και να έχεις η δουλειά είναι απλά μια δουλειά.. και ξέρω πως ακούγομαι αλλά έχω δώσει σημασία στο παρελθόν στις δουλειές λες και ήταν δικές μου και τι κατάφερα; Θλίψη, αντιμετώπιση λες και δεν με είχαν ποτέ και αρνητικές χοριακες.. όχι.. αυτό που κάνεις είναι για σενα περνάς πολλά και τουλάχιστον η εβδομάδα σου ας είναι για σένα!!! Με αγάπη το λέω γιατί περνάω τα ίδια με τη δουλειά και τώρα είπα τέλος!

@kate82 μου γλυκειά πως είσαι;; Ετοιμάζεσαι;; Χαλαρή ήρεμη κι ωραία και όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου θα το δεις! 🩷 Ότι μουρλαμαρα θες να μοιραστείς είμαστε εδώ!!! 😂😘

• Μου αρέσει 1

Αχ αυτή η ψυχική ηρεμία...πόσο ρόλο παίζει και πόσο πάντα την αφήνουμε στην άκρη...και πως στο καλό να τα ελέγξεις όλα και μάλιστα το μυαλό???

Σε όλες μου τις μεταφορές δούλευα μέχρι και την μέρα πριν...σε μια δουλειά που πέραν της ορθοστασίας που δεν παίζει ρόλο έχει πάρα πολυ αγχος....στην τελευταία είπα τέλος....θα κοιτάξω εμένα...να πάω μια φορά ήσυχη και ήρεμη...και σταμάτησα δύο μέρες πριν...πραγματικά άδειασε το μυαλό...θα μου πεις σε δύο μέρες???μα ναι...σε όλες μας αξίζει αυτή η ηρεμία βρε κορίτσια...λες κ δεν είναι ήδη τόσο ψυχοφθορο αυτό που περνάμε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πως είστε; @MK2012 κι εγώ θα σου πω πως σίγουρα προχωράς!!! Υπέροχο ενδομήτριο τόσο ήταν και το δικό μου και μόλις βγήκαν οι αιματολογικές όπως ήθελαν προχωρήσαμε! Με το καλό!!!αναμένουμε νέα! Επίσης συμφωνώ ότι πρέπει να έχουμε ψυχική ηρεμία όσο το δυνατόν περισσότερο οπότε καλά θα κάνεις να κλείσεις κινητά γιατί ότι θέση και να έχεις η δουλειά είναι απλά μια δουλειά.. και ξέρω πως ακούγομαι αλλά έχω δώσει σημασία στο παρελθόν στις δουλειές λες και ήταν δικές μου και τι κατάφερα; Θλίψη, αντιμετώπιση λες και δεν με είχαν ποτέ και αρνητικές χοριακες.. όχι.. αυτό που κάνεις είναι για σενα περνάς πολλά και τουλάχιστον η εβδομάδα σου ας είναι για σένα!!! Με αγάπη το λέω γιατί περνάω τα ίδια με τη δουλειά και τώρα είπα τέλος!

@kate82 μου γλυκειά πως είσαι;; Ετοιμάζεσαι;; Χαλαρή ήρεμη κι ωραία και όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου θα το δεις! 🩷 Ότι μουρλαμαρα θες να μοιραστείς είμαστε εδώ!!! 😂😘

@Lila86 φουλ αγχωμένη για όλα αααχχ μα πιο πολύ για το ενδομητριο . Δουλειές μείνανε λίγες μόνο σκούπισμα σφουγγαρισμα και το κέικ χαχαχαχχα 

πρίν από 20 λεπτά , kate82 είπε:

@Lila86 φουλ αγχωμένη για όλα αααχχ μα πιο πολύ για το ενδομητριο . Δουλειές μείνανε λίγες μόνο σκούπισμα σφουγγαρισμα και το κέικ χαχαχαχχα 

Μη κουραστείς πολύ μια μέρα πριν!!! Χαλαρά δεν έγινε τίποτα κι αν το σπίτι δεν γυαλίζει!!! Είπα εγώ που μόνο τοίχους δεν έπλυνα!!! 😂 Μην ανησυχείς το ενδομήτριο σου θα έχει μεγαλώσει κι άλλο θα δεις!!! 😍 Τώρα το κέικ είναι ευχάριστη διαδικασία φυσικά και να το φτιάξεις χαχα!!! Αχ λίγο κεκακι να ειχα κι εγώ!!!

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια με πήρε ο γιατρός και τελικά δε προχωράω γιατί δε βγήκαν καλές οι αιματολογικές. Είναι υψηλή προγεστερονη. Δε καταλαβαίνω τι γίνεται. Πραγματικά είμαι πολύ απογοητευμένη. 

• Δύναμη! 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια με πήρε ο γιατρός και τελικά δε προχωράω γιατί δε βγήκαν καλές οι αιματολογικές. Είναι υψηλή προγεστερονη. Δε καταλαβαίνω τι γίνεται. Πραγματικά είμαι πολύ απογοητευμένη. 

Αχ  βρε κορίτσι μου..πολύ λογική η απογοήτευση σου...αλλά να σκέφτεσαι πως όλα γίνονται για καλό...δε θα το διακινδυνεψετε να μεταφέρετε τα πολύτιμα έμβρυα σου αν δεν είναι όλα όπως πρέπει...σου είπε πόσο ήταν η προγεστερονη?

• Μου αρέσει 1

Just now, *Vasoula είπε:

Αχ  βρε κορίτσι μου..πολύ λογική η απογοήτευση σου...αλλά να σκέφτεσαι πως όλα γίνονται για καλό...δε θα το διακινδυνεψετε να μεταφέρετε τα πολύτιμα έμβρυα σου αν δεν είναι όλα όπως πρέπει...σου είπε πόσο ήταν η προγεστερονη?

Όχι δε μου είπε αλλά είπε πως είναι απαγορευτικό και θα με πάρει να μιλησουμε. Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό με την προγεστερονη; Υπάρχει κάποια κοινή αιτία η απλά συμβαίνει ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...