Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εγώ δεν μπορώ να φάω αβοκάντο αλλά άμα το κάνεις τύπου γουακαμολε σε μαύρο ψωμάκι η φρυγανιά είναι πολύ ωραίο!!! Να φτάσετε με το καλό και μέχρι τότε να έχεις μια γλυκειά εγκυμοσύνη 🩷

Απο το στόμα σου και στου Θεούλη το αυτί!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 365
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσια μου εγώ σας καληνυχτιζω κλείνουν τα μάτια μου!!! Καλή εβδομάδα με υγεία να έχουμε! Σας φιλώ και τα λέμε αύριο πάλι 🙂🌜

Καλο βραδυ και καλή ξεκούραση!!!🥰 εγώ σαν νυχτοπουλι λέω να δω καμία ταινία.. χαχαχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλο βραδυ και καλή ξεκούραση!!!🥰 εγώ σαν νυχτοπουλι λέω να δω καμία ταινία.. χαχαχα

Καλό ξημέρωμα κορτσουλια....

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου εγώ κανόνισα και πήγα για μασάζ με τον σύζυγο και χαλαρώσαμε λιγάκι εν όψει της αυριανής μέρας και της ερχόμενης βδομάδας. Μόλις γυρίσαμε σπίτι. Αύριο ξύπνημα στις 6 γιατί εχουμε υπέρηχο στις 7 και μετά γραφείο. 
Όντως είμαι τυχερή γιατί εχω δουλεια γραφείου χωρίς ορθοστασία απλά δυστυχώς εχω θέση ευθύνης και ψυχολογικά πιέζομαι και αγχώνομαι πολύ. Με ενοχλούν και εκτός ωραρίου. Για αυτό θα βάλω την άδεια μου και θα κλείσω κινητά. Συνήθως στις άδειες δε παει πολύ καλά και καταλήγω να δουλεύω αλλά αυτή τη φορά θέλω να κάνω λίγο ζεν. 

Χαιρομαι πολύ που είστε εδώ σε μια παρόμοια φάση και μπορούμε να το επικοινωνούμε. Δεν έχω πει σε κανέναν πως πάμε για εμβρυομεταφορα στην οικογένεια. Τους έχω πει πως κάνουμε ένα διάλειμμα από αυτό για να νιώθουμε και οι 2 λιγότερη πίεση. 

• Καλή τύχη! 1
  • Λουλούδια 2

9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου εγώ κανόνισα και πήγα για μασάζ με τον σύζυγο και χαλαρώσαμε λιγάκι εν όψει της αυριανής μέρας και της ερχόμενης βδομάδας. Μόλις γυρίσαμε σπίτι. Αύριο ξύπνημα στις 6 γιατί εχουμε υπέρηχο στις 7 και μετά γραφείο. 
Όντως είμαι τυχερή γιατί εχω δουλεια γραφείου χωρίς ορθοστασία απλά δυστυχώς εχω θέση ευθύνης και ψυχολογικά πιέζομαι και αγχώνομαι πολύ. Με ενοχλούν και εκτός ωραρίου. Για αυτό θα βάλω την άδεια μου και θα κλείσω κινητά. Συνήθως στις άδειες δε παει πολύ καλά και καταλήγω να δουλεύω αλλά αυτή τη φορά θέλω να κάνω λίγο ζεν. 

Χαιρομαι πολύ που είστε εδώ σε μια παρόμοια φάση και μπορούμε να το επικοινωνούμε. Δεν έχω πει σε κανέναν πως πάμε για εμβρυομεταφορα στην οικογένεια. Τους έχω πει πως κάνουμε ένα διάλειμμα από αυτό για να νιώθουμε και οι 2 λιγότερη πίεση. 

Καλημερα κορίτσι μου 

Περιμένουμε νέα αν και όλα θα είναι τελειαααααα 

πρίν από 54 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου 

Περιμένουμε νέα αν και όλα θα είναι τελειαααααα 

Καλημέρα! Το ενδομήτριο είναι πολύ καλό λέει, είμαι στη 10η μερα προετοιμασίας και είναι πάνω από 10χιλ και εμφανίζει triple line. Απ’οτι κατάλαβα είναι καλή ένδειξη. Έκανα αιματολογικές και περιμένω να με πάρουν τηλ για τα επόμενα βήματα. Αναμονή…

πρίν από 29 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Το ενδομήτριο είναι πολύ καλό λέει, είμαι στη 10η μερα προετοιμασίας και είναι πάνω από 10χιλ και εμφανίζει triple line. Απ’οτι κατάλαβα είναι καλή ένδειξη. Έκανα αιματολογικές και περιμένω να με πάρουν τηλ για τα επόμενα βήματα. Αναμονή…

Είσαι τέλεια προχωράς σιγουραααα 

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Είσαι τέλεια προχωράς σιγουραααα 

Λες; Δε μου είπε κάτι ακόμα. Περιμένω τηλέφωνο όταν βγουν οι αιματολογικες. Ας λειτουργήσει και τίποτα καλά. Τα ωάρια τα βλέπαμε με το σταγονόμετρο😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, MK2012 είπε:

Λες; Δε μου είπε κάτι ακόμα. Περιμένω τηλέφωνο όταν βγουν οι αιματολογικες. Ας λειτουργήσει και τίποτα καλά. Τα ωάρια τα βλέπαμε με το σταγονόμετρο😂

Όλα θα ναι τέλεια ενδομητριο τέλειο αν δεν σου είπαν για κυστες προχωράς σίγουρα, εμένα να φανταστείς το ενδομητριο ήταν πολύ μικρό και με προχώρησαν αν και με προβληματίζει αυτό 

Καλημερουδια σας!!!Καλή εβδομάδα!!με το καλό οι μεταφορές σας κορίτσια μου!!

@MK2012 φανταστικό ενδομητριο για δέκατη μέρα..θα ειναι και οι αιματολογικές καλες θα το δεις και προχωρας σίγουρα!!!🤞

@kate82 μου αφου ειδες πως μια χαρα ειχε φουσκωσει και το δικο σου!!!αυριο ειδικα στην μεταφορά δε ξέρω αν το τσεκάρουν πάλι αλλά είμαι σίγουρη πως θα είναι τέλειο!!!πως είσαι σήμερα???χαλαρώνεις??

πρίν από 6 λεπτά , *Vasoula είπε:

Καλημερουδια σας!!!Καλή εβδομάδα!!με το καλό οι μεταφορές σας κορίτσια μου!!

@MK2012 φανταστικό ενδομητριο για δέκατη μέρα..θα ειναι και οι αιματολογικές καλες θα το δεις και προχωρας σίγουρα!!!🤞

@kate82 μου αφου ειδες πως μια χαρα ειχε φουσκωσει και το δικο σου!!!αυριο ειδικα στην μεταφορά δε ξέρω αν το τσεκάρουν πάλι αλλά είμαι σίγουρη πως θα είναι τέλειο!!!πως είσαι σήμερα???χαλαρώνεις??

@*Vasoula στην δουλειά είμαι κορίτσι μου μ έχει πιάσει τρελό άγχος σκέφτομαι συνέχεια το ενδομητριο ήταν μικρό με τα λίγα που ξέρω 6.5 ,μπορεί να ήταν τριζωνο και οι αιματολογικες να ήταν τέλειες αλλά ήταν μικρό τ άτιμο 

πρίν από 31 λεπτά , kate82 είπε:

Όλα θα ναι τέλεια ενδομητριο τέλειο αν δεν σου είπαν για κυστες προχωράς σίγουρα, εμένα να φανταστείς το ενδομητριο ήταν πολύ μικρό και με προχώρησαν αν και με προβληματίζει αυτό 

Κύστες είχα στον τελευταίο υπέρηχο επειδή δεν είχαν απορροφηθεί τα ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια. Δε ξερω αν απορροφήθηκαν τώρα αλλά μας είπε πως δεν επηρεάζουν τώρα γιατί δε θα κάνω ωοληψια.

Μη το σκέφτεσαι αυτό κορίτσι μου. Κάτι ξέρουν οι γιατροί. Αυτό έλεγα κ στον άντρα μου το πρωί που επέμενε να πούμε στο γιατρό για να βάλουμε 2 ωάρια. Του είπα πως θα κάνουμε ο,τι μας πει, σίγουρα ξέρει καλύτερα. Δε θα σε άφηναν να προχωρήσεις αν το θεωρούσαν απαγορευτικό. Δε τα συμφέρει κιόλας τα κέντρα να έχουν αυξήσουν τα ποσοστά αποτυχίας.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Κύστες είχα στον τελευταίο υπέρηχο επειδή δεν είχαν απορροφηθεί τα ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια. Δε ξερω αν απορροφήθηκαν τώρα αλλά μας είπε πως δεν επηρεάζουν τώρα γιατί δε θα κάνω ωοληψια.

Μη το σκέφτεσαι αυτό κορίτσι μου. Κάτι ξέρουν οι γιατροί. Αυτό έλεγα κ στον άντρα μου το πρωί που επέμενε να πούμε στο γιατρό για να βάλουμε 2 ωάρια. Του είπα πως θα κάνουμε ο,τι μας πει, σίγουρα ξέρει καλύτερα. Δε θα σε άφηναν να προχωρήσεις αν το θεωρούσαν απαγορευτικό. Δε τα συμφέρει κιόλας τα κέντρα να έχουν αυξήσουν τα ποσοστά αποτυχίας.

Καλά μην έχεις Κ τυφλή εμπιστοσύνη αν συμφέρε τους εξωσωματικους να μένουν όλες με την πρώτη έγκυος θα ήταν φτωχαδακια. Αν δεν ήταν τα κορίτσια εδώ να ψάχνονται εκτός κέντρων εξωσωματικής θα είχαν κάνει τις τριπλάσιες προσπάθειες 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...