Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Και εμένα οι 3 βλαστοκυστες που έχω είναι 6ης ημέρας όλες. Εγώ νομίζω θα το δοκίμαζα για να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες. Από τη στιγμή που υπάρχουν στην κατάψυξη δε βρίσκω το λόγο να τις αφήσεις, εκτός αν νιώθεις πως δεν θες καθόλου να μπεις στη διαδικασία εκ νέου και θες να κλείσεις το κεφάλαιο. 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Λοιπόν ακούστε πως το σκέφτηκα. Έχω μια γεμάτη εβδομάδα ακόμη για να μάθω τα αποτελέσματα.. θα τη περάσω όσο πιο όμορφα και ξεκούραστα μπορώ με βόλτες και ταινίες! Σας το συνιστώ στις υπόλοιπες για την αναμονή! Γιατί τρελάθηκα 2 μέρες και δεν μου το επιτρέπω παραπάνω!!! 😉

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Έλα να σε φιλοξενήσω όσες μέρες θες και θα κάνω τρία κέικ 

Εγω να ξέρεις όταν ανέβω Θεσσαλονίκη με το καλό θα σου στείλω! Οπωσδήποτε πρέπει να φάω πίτα σου!!!χαχαχα 🩷

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 648
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Λοιπόν ακούστε πως το σκέφτηκα. Έχω μια γεμάτη εβδομάδα ακόμη για να μάθω τα αποτελέσματα.. θα τη περάσω όσο πιο όμορφα και ξεκούραστα μπορώ με βόλτες και ταινίες! Σας το συνιστώ στις υπόλοιπες για την αναμονή! Γιατί τρελάθηκα 2 μέρες και δεν μου το επιτρέπω παραπάνω!!! 😉

Εγω να ξέρεις όταν ανέβω Θεσσαλονίκη με το καλό θα σου στείλω! Οπωσδήποτε πρέπει να φάω πίτα σου!!!χαχαχα 🩷

Εννοείτε απλά είμαι στην επαρχία όχι Θεσσαλονίκη, κατερινη αν γνωρίζεις 

Just now, Lila86 είπε:

Και τι έγινε; Ευκαιρία για εκδρομή!!!

Μ αρεσειςςςς ,να μάστε καλά και εύχομαι κάποια στιγμή να γνωριστούμε να τα λέμε από κοντά και να γελάμεεεεε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Με συγχωρείς κορίτσι μου δεν έχω προλάβει να διαβάσω τις υπόλοιπες απαντήσεις και έμεινα στο 3δυμα! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου στο κόσμο! 🩷 Σίγουρα ήταν δύσκολη αλλά τώρα έχεις αυτά τα δύο και όλα θα πάνε καλά 😘 το στήθος δεν με πονάει καθόλου μόνο ελάχιστα οι θηλές όταν τις ακουμπάω. Μωρέ ξέρω ότι συμπτώματα δεν υπάρχουν και όλα προκαλούνται από τα φάρμακα αυτό μου τη σπάει!!! Μακάρι να χάμε κάτι να πιανομασταν!

Μην μου λες συγγνώμη είναι δυνατόν???και πόσο σας ευχαριστώ τις ευχές σας!!!😍

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Έλα να σε φιλοξενήσω όσες μέρες θες και θα κάνω τρία κέικ 

Πλάκα πλάκα...πόσο ωραίο θα ηταν να μπορούσαμε έτσι να βρισκόμαστε να τα λέμε...πόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα περνούσε η αναμονή....

Να μας έκλειναν όλες σε ένα σπίτι να τρώγαμε...χαχαχχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula είπε:

Πλάκα πλάκα...πόσο ωραίο θα ηταν να μπορούσαμε έτσι να βρισκόμαστε να τα λέμε...πόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα περνούσε η αναμονή....

Στο μυαλό μου είσαι εσύ, αυτό σκεφτόμουν τώρα και το λέω στον Κώστα και με λέει θα ηρεμουσαμε και εμείς αν γινόταν αυτό χαχαχχαχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Στο μυαλό μου είσαι εσύ, αυτό σκεφτόμουν τώρα και το λέω στον Κώστα και με λέει θα ηρεμουσαμε και εμείς αν γινόταν αυτό χαχαχχαχαχα

Εμ αυτό που το βάζεις??θα ηρεμούσαν και οι άντρες μας...διπλό κέρδος!!!χαχαχχαχα

• Χαχα 3

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Χαχαχαχαχχα αυτό που θα μας έβαζαν όλες μαζί για αναμονή κλουβί με τις τρελές λέγεται 😂😂😂😂 ναι ρε κορίτσια τι καλά που θα περνούσε η αναμονή έτσι!!! Πάντως δεν ξέρω αν φταίει η βαρεμάρα αλλά κι εγώ συνεχώς να τρώω θελω

πρίν από 6 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κι εμείς σε ευχαριστούμε Βασούλα μας για τη στήριξη και τις συμβουλές! 😍

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχαχαχχα αυτό που θα μας έβαζαν όλες μαζί για αναμονή κλουβί με τις τρελές λέγεται 😂😂😂😂 ναι ρε κορίτσια τι καλά που θα περνούσε η αναμονή έτσι!!! Πάντως δεν ξέρω αν φταίει η βαρεμάρα αλλά κι εγώ συνεχώς να τρώω θελω

Κι εμείς σε ευχαριστούμε Βασούλα μας για τη στήριξη και τις συμβουλές! 😍

Εγώ πάντως θα ημουν η μαγείρισσα το χω ,και στα αλμύρα και στα γλυκά, αλλά επειδή η βασουλα μας θα μας κυνηγάει που μιλάμε για φαγητά καλύτερα να πούμε κάτι άλλο... Βάσω ποτέ με το καλό??? Μάρτιο??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχαχα ακριβώς αυτό σκέφτηκα...πολύ σωστός ο χαρακτηρισμός... 🤣

Ω ναιιιι ήθελα να τρώω κάτι καυε δύο τρεις ώρες...κ επειδή τα έχω τα κιλακια μου πήρα ένα σωρό φρουτα...και καροτακια που μ αρέσουν...κανένα αυγό με αβοκάντο...το παλεψα να μην πάρω κιλα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ πάντως θα ημουν η μαγείρισσα το χω ,και στα αλμύρα και στα γλυκά, αλλά επειδή η βασουλα μας θα μας κυνηγάει που μιλάμε για φαγητά καλύτερα να πούμε κάτι άλλο... Βάσω ποτέ με το καλό??? Μάρτιο??

Εγω είμαι πολύ καλή στο να τα φάω ότι φτιάξεις και μετά στο πλύσιμο!!!😂

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Χαχαχαχα ακριβώς αυτό σκέφτηκα...πολύ σωστός ο χαρακτηρισμός... 🤣

Ω ναιιιι ήθελα να τρώω κάτι καυε δύο τρεις ώρες...κ επειδή τα έχω τα κιλακια μου πήρα ένα σωρό φρουτα...και καροτακια που μ αρέσουν...κανένα αυγό με αβοκάντο...το παλεψα να μην πάρω κιλα!

Μπράβο βρεθηριο και αβοκάντο, λένε κάνει καλό αλλά δεν τρωγεται

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα με έχεις ρίξει...και εγώ είμαι πολύ καλή στο να τα δοκιμάζω όλα..χαχαχχαχαχα 

Ναι κορίτσι μου πρώτα ο Θεός 7 του Μάρτη μπαίνω στον μήνα μου..ο γιατρός υπολογίζει πως αν είμαστε τυχεροί και φτάσουμε 38 εβδομάδων θα γενναμε εκεί γύρω στις 20 του Μάρτη..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

Just now, *Vasoula είπε:

Εμένα με έχεις ρίξει...και εγώ είμαι πολύ καλή στο να τα δοκιμάζω όλα..χαχαχχαχαχα 

Ναι κορίτσι μου πρώτα ο Θεός 7 του Μάρτη μπαίνω στον μήνα μου..ο γιατρός υπολογίζει πως αν είμαστε τυχεροί και φτάσουμε 38 εβδομάδων θα γενναμε εκεί γύρω στις 20 του Μάρτη..

Αχχχχ τέλεια με το καλό, και όλα θα πάνε καλααααααα ...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Κι εγώ δεν μπορώ να φάω αβοκάντο αλλά άμα το κάνεις τύπου γουακαμολε σε μαύρο ψωμάκι η φρυγανιά είναι πολύ ωραίο!!! Να φτάσετε με το καλό και μέχρι τότε να έχεις μια γλυκειά εγκυμοσύνη 🩷

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...