Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου ,εγώ τρίτη πρώτα ο Θεός πάω για εμβρυομεταφορα για αυτό έχω καταντήσει τρελή, εγώ όσο αφορά το αναθεματισμενο τσιγάρο από καπνό που έκανα τώρα κάνω τα glo όχι ότι και αυτά είναι καλά...εννοείτε κάνουμε ότι κάναμε μέχρι την εμβρυομεταφορα ,μετά την εμβρυομεταφορα θέλει λίγο προσοχή και ιδίως τις τρεις πρώτες μέρες, ότι χρειάζεσαι εδώ είμαστε αν και επικρατεί λίγο τρελά σ ενημερώνω χαχαχαχαχ

Με το καλό σου εύχομαι την Τρίτη η μεταφορά σου! Όλα να πάνε τέλεια! 💪🏻Είναι η πρώτη σου προσπάθεια;

Αν όντως μου πει ο γιατρός πως προχωράμε θα βάλω άδεια σίγουρα μια βδομάδα. Ιδανικά θα ήθελα να βάλω άδεια και μέχρι το τεστ αλλά δε νομίζω πως είναι εφικτό. 

Με το τσιγάρο προσπαθώ να κάνω ένα τσιγάρο λιγότερο κάθε μερα.. κάποιες μέρες τα καταφέρνω αλλά κάποιες άλλες όχι. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή με cyclacur. Ίσως κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά αυτό είναι και λογικό λόγω διαδικασίας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 392
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MK2012 είπε:

Με το καλό σου εύχομαι την Τρίτη η μεταφορά σου! Όλα να πάνε τέλεια! 💪🏻Είναι η πρώτη σου προσπάθεια;

Αν όντως μου πει ο γιατρός πως προχωράμε θα βάλω άδεια σίγουρα μια βδομάδα. Ιδανικά θα ήθελα να βάλω άδεια και μέχρι το τεστ αλλά δε νομίζω πως είναι εφικτό. 

Με το τσιγάρο προσπαθώ να κάνω ένα τσιγάρο λιγότερο κάθε μερα.. κάποιες μέρες τα καταφέρνω αλλά κάποιες άλλες όχι. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή με cyclacur. Ίσως κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά αυτό είναι και λογικό λόγω διαδικασίας.

Η τρίτη προσπάθεια μου είναι χαχαχαχχα και όπως κατάλαβες είναι σαν να είναι η πρώτη πολύ αγχοςςςςς ,με τα cyclacur μην περιμένεις πολλές αλλαγές ,εγώ τώρα είχα περισσότερα υγρά και διαφανή βλεννα ,η πρώτη σου φορά είναι σίγουρα!!! 

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Η τρίτη προσπάθεια μου είναι χαχαχαχχα και όπως κατάλαβες είναι σαν να είναι η πρώτη πολύ αγχοςςςςς ,με τα cyclacur μην περιμένεις πολλές αλλαγές ,εγώ τώρα είχα περισσότερα υγρά και διαφανή βλεννα ,η πρώτη σου φορά είναι σίγουρα!!! 

Ναι η πρώτη μου φορά είναι! Κάποιες μέρες είμαι αναίσθητη και λέω ο,τι είναι να γίνει ας γίνει και άλλες φορές φρικαρω πολύ άσχημα. Κυρίως γιατί δεν έχω άλλες βλαστοκυστες και μετά αν δε παει καλά πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν πάλι.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι η πρώτη μου φορά είναι! Κάποιες μέρες είμαι αναίσθητη και λέω ο,τι είναι να γίνει ας γίνει και άλλες φορές φρικαρω πολύ άσχημα. Κυρίως γιατί δεν έχω άλλες βλαστοκυστες και μετά αν δε παει καλά πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν πάλι.

Όλες κορίτσι μου στα ίδια είμαστε, είναι φυσιολογικά τα συναισθηματα σου απλά προσπάθησε να κυριαρχούν τα θετικά συναισθήματα...μια χαρά θα πιάσουν τα εμβρυακια στην κοιλίτσα σου και δεν θα χρειαστεί να ξαναταλαιπωρηθεις. Αν και είναι γλυκιά ταλαιπωρία... που σας βρήκα όλες σας ,όλες πάτε για δύο μόνο εγώ επέλεξα ένα ....χμμμμμμ 

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Όλες κορίτσι μου στα ίδια είμαστε, είναι φυσιολογικά τα συναισθηματα σου απλά προσπάθησε να κυριαρχούν τα θετικά συναισθήματα...μια χαρά θα πιάσουν τα εμβρυακια στην κοιλίτσα σου και δεν θα χρειαστεί να ξαναταλαιπωρηθεις. Αν και είναι γλυκιά ταλαιπωρία... που σας βρήκα όλες σας ,όλες πάτε για δύο μόνο εγώ επέλεξα ένα ....χμμμμμμ 

❤️❤️🙏

Δε ξερω αν θα πάω για 2! Έχω σύνολο 3 κατάψυξη. Ο,τι πει ο γιατρός. Σε μια κουβέντα που είχαμε κάνει είχε πει 2 για να αυξηθούν οι πιθανότητες αλλά δε ξερω τι θα μου πει τώρα. Για αρχή π περιμένω και αποτελέσματα από μικροβιωμα που θα βγουν ως την ερχόμενη Παρασκευή αρα έχω και αυτό το άγχος. Αν δείξουν όλα καθαρά μόνο τότε θα προχωρήσω σε μεταφορά. 

Δε σημαίνει κάτι λιγότερο που επέλεξες αν πας με ένα! Αν είναι να πιάσει θα πιάσει, είτε είναι 1 είτε είναι 2!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

❤️❤️🙏

Δε ξερω αν θα πάω για 2! Έχω σύνολο 3 κατάψυξη. Ο,τι πει ο γιατρός. Σε μια κουβέντα που είχαμε κάνει είχε πει 2 για να αυξηθούν οι πιθανότητες αλλά δε ξερω τι θα μου πει τώρα. Για αρχή π περιμένω και αποτελέσματα από μικροβιωμα που θα βγουν ως την ερχόμενη Παρασκευή αρα έχω και αυτό το άγχος. Αν δείξουν όλα καθαρά μόνο τότε θα προχωρήσω σε μεταφορά. 

Δε σημαίνει κάτι λιγότερο που επέλεξες αν πας με ένα! Αν είναι να πιάσει θα πιάσει, είτε είναι 1 είτε είναι 2!

Για μικροβιωμα πως και έκανες είχες κάποιες ενδείξεις στην υστεροσκοπηση ??? 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Για μικροβιωμα πως και έκανες είχες κάποιες ενδείξεις στην υστεροσκοπηση ??? 

Καμμία ένδειξη, εγώ το ζήτησα γιατί είδα και έπαθα να κάνω 3 βλαστοκυστες όποτε λέω αν είναι να αντιμετωπίσω κάποιο θέμα στο επόμενο βήμα, ας το ξερω από την αρχή. Η υστεροσκοπηση έδειξε καθαρή πάντως.

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καμμία ένδειξη, εγώ το ζήτησα γιατί είδα και έπαθα να κάνω 3 βλαστοκυστες όποτε λέω αν είναι να αντιμετωπίσω κάποιο θέμα στο επόμενο βήμα, ας το ξερω από την αρχή. Η υστεροσκοπηση έδειξε καθαρή πάντως.

Από την στιγμή που έδειξε η υστεροσκοπηση καθαρή και αυτό καθαρό θα είναι, δεν ξέρω από που είσαι και πως λειτουργεί εκεί το όλο θέμα, εδώ Θεσσαλονίκη που πήγα εγώ για υστεροσκοπηση με τον γιατρό μου βέβαια που με παρακολουθεί από μικρή, μ έκανε υστεροσκοπηση και πήρα ταυτόχρονα και δείγμα για βιοψία για όλα επίσης μ έκανε και scratching αν το λέω σωστά, όλα σε ένα,,,χαχαχα,α ...και επειδή μου το είχε αναφέρει αυτό το μικροβιωμα ,μ είπε όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψία είσαι καθαρή από όλα αν και είχε φανεί εξ αρχής. Άρα ηρέμησε όλα καθαρά θ είναι απλά αυτοί θέλουν ν αποκλεισουν και το 0.01% ,Παρασκευή θα κάνεις τις εξετάσεις σου και τον υπέροχο και μετά προχωράς προς τ όνειρο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Από την στιγμή που έδειξε η υστεροσκοπηση καθαρή και αυτό καθαρό θα είναι, δεν ξέρω από που είσαι και πως λειτουργεί εκεί το όλο θέμα, εδώ Θεσσαλονίκη που πήγα εγώ για υστεροσκοπηση με τον γιατρό μου βέβαια που με παρακολουθεί από μικρή, μ έκανε υστεροσκοπηση και πήρα ταυτόχρονα και δείγμα για βιοψία για όλα επίσης μ έκανε και scratching αν το λέω σωστά, όλα σε ένα,,,χαχαχα,α ...και επειδή μου το είχε αναφέρει αυτό το μικροβιωμα ,μ είπε όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψία είσαι καθαρή από όλα αν και είχε φανεί εξ αρχής. Άρα ηρέμησε όλα καθαρά θ είναι απλά αυτοί θέλουν ν αποκλεισουν και το 0.01% ,Παρασκευή θα κάνεις τις εξετάσεις σου και τον υπέροχο και μετά προχωράς προς τ όνειρο 

Τι να πω, μακάρι! Έχω ακούσει και εγώ για το scratching αλλά δεν έχω ψάξει ποια είναι η διαφορα από την κανονική βιοψία για μικροβιωμα. Από Αθήνα είμαι, την εξέταση την έκανε ο εξωσωματικός μου στο ιατρείο του. 
Να σε ρωτησω κάτι άλλο, τις προγεστερονες τις παίρνεις κολπικά ή από το στομα; Διάβασα στις οδηγίες που έδωσε πως υπάρχουν 2 επιλογές αλλά φαντάζομαι θα μου πει και αύριο.

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω, μακάρι! Έχω ακούσει και εγώ για το scratching αλλά δεν έχω ψάξει ποια είναι η διαφορα από την κανονική βιοψία για μικροβιωμα. Από Αθήνα είμαι, την εξέταση την έκανε ο εξωσωματικός μου στο ιατρείο του. 
Να σε ρωτησω κάτι άλλο, τις προγεστερονες τις παίρνεις κολπικά ή από το στομα; Διάβασα στις οδηγίες που έδωσε πως υπάρχουν 2 επιλογές αλλά φαντάζομαι θα μου πει και αύριο.

Την προγεστερόνη την ξεκινάμε όταν είναι να προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα ,εγώ παίρνω πρωί βράδυ κολπικα 

Just now, kate82 είπε:

Την προγεστερόνη την ξεκινάμε όταν είναι να προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα ,εγώ παίρνω πρωί βράδυ κολπικα 

Ότι σε πει ο γιατρός σου ,σ αυτά ακούμε μόνο τους γιατρούς 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Ότι σε πει ο γιατρός σου ,σ αυτά ακούμε μόνο τους γιατρούς 

Σαφώς ναι ο,τι πει ο γιατρός. Για να δούμε… Απλά έχω απορίες για αυτό το στάδιο ακόμα. Τις ωοληψιες τις έχω μάθει απ’εξω 😂

Αύριο θα γίνει ο υπέρηχος και από Τετάρτη ξεκινάω λογικά προγεστερονη αν είναι να προχωρήσω. 
Εσυ πως νιώθεις με τη διαδικασία της προετοιμασίας;

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Σαφώς ναι ο,τι πει ο γιατρός. Για να δούμε… Απλά έχω απορίες για αυτό το στάδιο ακόμα. Τις ωοληψιες τις έχω μάθει απ’εξω 😂

Αύριο θα γίνει ο υπέρηχος και από Τετάρτη ξεκινάω λογικά προγεστερονη αν είναι να προχωρήσω. 

Χαχαχαχαχα έχω τρελαθεί προσπαθώ να τα έχω όλα στην εντέλεια ώστε μια βδομάδα μετά να μην κουνήθω από το σπίτι,,, έχω ξεφύγει προς την υπερβολή και από σήμερα χάρη στα κορίτσια εδώ ηρέμησα λίγο .... όσο για φάρμακα τώρα παίρνω μόνο σικλακουρ, φυλλικο ,βιταμίνη d, σαλοσπιρ και τα cyclogest  ,τώρα από τρίτη λογικά θα ξεκινήσω και ενέσεις 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχαχαχα έχω τρελαθεί προσπαθώ να τα έχω όλα στην εντέλεια ώστε μια βδομάδα μετά να μην κουνήθω από το σπίτι,,, έχω ξεφύγει προς την υπερβολή και από σήμερα χάρη στα κορίτσια εδώ ηρέμησα λίγο .... όσο για φάρμακα τώρα παίρνω μόνο σικλακουρ, φυλλικο ,βιταμίνη d, σαλοσπιρ και τα cyclogest  ,τώρα από τρίτη λογικά θα ξεκινήσω και ενέσεις 

Νομίζω πως έχουν δίκιο και θέλει να είσαι σε μια σχετική ψυχική ηρεμία. Προσπάθησε να κανεις μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν και όλα θα πάνε καλά 😊

Τα ίδια παίρνω εκτός από βιταμίνη D και cyclogest. 

Κρατησε μας ενήμερες για την Τρίτη, έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Νομίζω πως έχουν δίκιο και θέλει να είσαι σε μια σχετική ψυχική ηρεμία. Προσπάθησε να κανεις μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν και όλα θα πάνε καλά 😊

Τα ίδια παίρνω εκτός από βιταμίνη D και cyclogest. 

Κρατησε μας ενήμερες για την Τρίτη, έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια❤️

Περιμένουμε και από σένα νέα ευχαριστα 

• Ευχή 1

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μόνο θετικά σκεφτόμαστε ....είπα μήπως τα ταρακουνηματα του αμαξιού δεν κάνουν καλό 

Όχι οχι μην αγχώνεσαι και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά...αλλά εντάξει ένα τσικ πιο αργά και σταθερά να πηγαίνετε...χαχαχαχα

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα..

Εγω σήμερα 9η μερα cyclacur. Αύριο θα πάω για πρώτο υπέρηχο να δούμε πως θα πάμε. Ααααν όλα είναι καλά, προχωράμε με τη μεταφορά 18/11. Δε ξέρω αν κάνετε τίποτα διαφορετικό στην καθημερινότητα σας, εγώ πραγματικά δεν έχω αλλάξει τίποτα. Μου είπε ο γιατρος να κάνω ο,τι έκανα. Δουλεια, γυμναστική κλπ. Απλά μόνη μου ξεκίνησα να μειώνω το τσιγάρο.

Καλώς την!!να μην αλλάξεις τίποτα στη καθημερινότητα!!αυτό είναι το καλύτερο..αλλά...αν μπορούσες να πάρεις μια αδειουλα έστω μια μέρα πριν την μεταφορά να κάτσεις να ηρεμησεις μα χαλαρώσεις θα σου κάνει πολυ καλό στη ψυχολογία!!!

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κολπικά λένε πως έχουν καλύτερη απορρόφηση και το κυριότερο δεν δημιουργούν αυτές τις ζαλαδες και τις υπνηλίες που κάνουν από το στόμα...αλλά είναι και σπαστικό βρε παιδάκι μου όλη μέρα ξαπλα να βάζεις υποθετα..χαχαχαχα 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...