Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Makelen είπε:

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παω πριν το Σαββατο, για να κερδισω λιγο χρονο. Μου ειπε ενα μικροβιολογικο οτι αν βιαζομαι οκ.. ας παω και με μεσημεριανα ουρα (επειδη δεν μπορω να παω πρωι αυτη την εβδομαδα) αλλα θα ειναι ενταξει το αποτελεσμα; γιατι οπως και να χει, απ οτι μου ειπαν, προτιμουν πρωτα πρωινα. Και δεν ξερω τι να κανω..

Στο δημοσιο κανουν κανονικα καταψυξη;? (Μην αμελησεις να ζητησεις τις αξιολογησεις των εμβρυων σου)

Ναι κανονικά μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν αναλυτικά αυριο

πρίν από 14 λεπτά , *Vasoula είπε:

Αφού έκανες και υπερδιέγερση λογικό να ταλαιπωρηθείς....αύριο θα πας ε???ελπίζω να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα...ότι απορίες έχεις για την μεταφορά ρώτα εδώ...θα δεις όμως πως αν εξαιρέσεις την αγωνία σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα...

Ναι αύριο και έχω πολύ αγωνία πρώτα για τα έμβρυακια μας και δεύτερον για μένα να τελειώνει αυτή η ταλαιπωρία 

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Η αλήθεια είναι αυτήν, και να λες ευχαριστώ στον Θεό που έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου ,εμένα εκτός την οικογένειά μου όλοι οι άλλοι λέγανε λόγια ειχσμε καταντήσει θέμα συζήτησης εγώ κ ο άντρας μου 

Εγώ έχω βαρεθεί να αλλάζω κυλοτακια 

Πως τρελαίνομαι με τον καθένα που λέει το μακρύ και το κοντό του να ήξερες....αχ και να κοιτούσε ο καθενας την καμπούρα του!!!!

Όσο για τα κολπικά μιλάμε για χάλι...να βαριέσαι να αλλάζεις όλη μέρα!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 364
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Η αλήθεια είναι αυτήν, και να λες ευχαριστώ στον Θεό που έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου ,εμένα εκτός την οικογένειά μου όλοι οι άλλοι λέγανε λόγια ειχσμε καταντήσει θέμα συζήτησης εγώ κ ο άντρας μου 

Εγώ έχω βαρεθεί να αλλάζω κυλοτακια 

Καλά kate αυτό απαράδεκτο.. τρελαίνομαι γιατί ο καθένας πάντα θα δει κάτι να πει ότι κι αν γίνει ότι κι αν κάνεις. Γι'αυτό κι εγώ τους έγραψα όλους αυτούς και κάνω τη ζωή μου ήρεμα κι ωραια κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει! Αυτοί που αξίζουν είναι μόνο αυτοί που μας αγαπούν και χαίρονται με τη χαρά μας! Κανείς άλλος για να δώσεις αξία!

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Just now, Lila86 είπε:

Καλά kate αυτό απαράδεκτο.. τρελαίνομαι γιατί ο καθένας πάντα θα δει κάτι να πει ότι κι αν γίνει ότι κι αν κάνεις. Γι'αυτό κι εγώ τους έγραψα όλους αυτούς και κάνω τη ζωή μου ήρεμα κι ωραια κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει! Αυτοί που αξίζουν είναι μόνο αυτοί που μας αγαπούν και χαίρονται με τη χαρά μας! Κανείς άλλος για να δώσεις αξία!

Εννοείται κορίτσι μου δεν μ απασχολούν έχουν βγει από την ζωή μου και έχουν καταλάβει το λάθος τους,η πόρτα όμως έκλεισε... 

Έλα δεν πεφτουμεεεεε.... 

Τι να φορέσω στην εμβρυομεταφορα???

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εννοείται κορίτσι μου δεν μ απασχολούν έχουν βγει από την ζωή μου και έχουν καταλάβει το λάθος τους,η πόρτα όμως έκλεισε... 

Έλα δεν πεφτουμεεεεε.... 

Είμαι σίγουρη ότι κάποια θα πει μπλε 

• Μου αρέσει 1

Just now, kate82 είπε:

Έλα δεν πεφτουμεεεεε.... 

Χαχαχαχαχα μου αρέσει που επανέρχεσαι δυναμικά...Λοιπόν...κάτι να σε κάνει να νοιώθεις όμορφα...καιιιιι να μην σου πιέζει τη κοιλια!! 😊 δε ξέρω αν φορας τωρα φορεματάκια...έβαλε και ψυχρουλα...

• Χαχα 2

Just now, *Vasoula είπε:

Χαχαχαχαχα μου αρέσει που επανέρχεσαι δυναμικά...Λοιπόν...κάτι να σε κάνει να νοιώθεις όμορφα...καιιιιι να μην σου πιέζει τη κοιλια!! 😊 δε ξέρω αν φορας τωρα φορεματάκια...έβαλε και ψυχρουλα...

Αυτό σκεφτόμουν κάτι σε μάλλινακι για να είμαι ζέστη, 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Έλα δεν πεφτουμεεεεε.... 

Εννοειτε δεν πέφτουμε για τέτοιους ανθρώπους!!! 

Λοιπόν εγώ τη προηγούμενη μέρα πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά να πάρω ένα καινούριο παντελόνι και ένα πουλοβερακι! Τα έπλυνα και τα φόρεσα μοσχομυριστα το πρωί! Έβαλα κι ένα κόσμημα που το φορούσε η γιαγιά μου μετά η μαμά μου και τώρα εγώ! Έφτιαξα τα μαλλιά μου βάφτηκα και ετοιμάστηκα σαν να βγαίνω για καφέ! Ένιωσα τόσο όμορφη που θα συναντούσα τα εμβρυακια μου κι έτσι μου έφτιαξε και η ψυχολογία μου! Οπότε να βάλεις ότι σε κάνει άνετα και όμορφα και να σκεφτείς ότι πας εκεί για να πάρεις τα παιδάκια σου! Αυτό κάποια στιγμή πρέπει εσύ @*Vasoula να το χες γράψει στο άλλο θέμα και το κράτησα.. από κει έχω φύγει έγκυος ότι κι αν γίνει... 😉🩷

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Λοιπόν εγώ τη προηγούμενη μέρα πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά να πάρω ένα καινούριο παντελόνι και ένα πουλοβερακι! Τα έπλυνα και τα φόρεσα μοσχομυριστα το πρωί! Έβαλα κι ένα κόσμημα που το φορούσε η γιαγιά μου μετά η μαμά μου και τώρα εγώ! Έφτιαξα τα μαλλιά μου βάφτηκα και ετοιμάστηκαν σαν να βγαίνω για καφέ! Ένιωσα τόσο όμορφη που θα συναντούσα τα εμβρυακια μου κι έτσι μου έφτιαξε και η ψυχολογία μου! Οπότε να βάλεις ότι σε κάνει άνετα και όμορφα και να σκεφτείς ότι πας εκεί για να πάρεις τα παιδάκια σου! Αυτό κάποια στιγμή πρέπει εσύ @*Vasoula να το χες γράψει στο άλλο θέμα και το κράτησα.. από κει έχω φύγει έγκυος ότι κι αν γίνει... 😉🩷

Τέλειοοοοοοο

Και εγώ σκέφτηκα να πάρω καινούρια αλλά έχουμε γονατίσει οικονομικά 🤣🤣🤣 

Θα βολευτώ μ ένα μαλλινο φορεματακι θα γίνω μια κούκλα και θα πάω να πάρω τα κουκλιά μου στο σπίτι τους 

• Μου αρέσει 2

Just now, Lila86 είπε:

Λοιπόν εγώ τη προηγούμενη μέρα πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά να πάρω ένα καινούριο παντελόνι και ένα πουλοβερακι! Τα έπλυνα και τα φόρεσα μοσχομυριστα το πρωί! Έβαλα κι ένα κόσμημα που το φορούσε η γιαγιά μου μετά η μαμά μου και τώρα εγώ! Έφτιαξα τα μαλλιά μου βάφτηκα και ετοιμάστηκαν σαν να βγαίνω για καφέ! Ένιωσα τόσο όμορφη που θα συναντούσα τα εμβρυακια μου κι έτσι μου έφτιαξε και η ψυχολογία μου! Οπότε να βάλεις ότι σε κάνει άνετα και όμορφα και να σκεφτείς ότι πας εκεί για να πάρεις τα παιδάκια σου! Αυτό κάποια στιγμή πρέπει εσύ @*Vasoula να το χες γράψει στο άλλο θέμα και το κράτησα.. από κει έχω φύγει έγκυος ότι κι αν γίνει... 😉🩷

Ω ναι!!και εμένα μια κοπέλα εδω μέσα μου το είπε όταν ξεκινούσα...και μου άλλαξε τόσο τη ψυχολογία....ότι και αν γίνει τώρα εισαι....πως το λένε στο εξωτερικό??? Pupo...(pregnant until proven otherwise..)

Ωστόσο τα ίδια και εγώ...και μαλλιά φτιαγμένα και ας χαλάνε με το σκουφακι το υπέροχο αυτό π βάζουμε μέσα.. και νύχια ειχα κανει και είχα βαφτεί!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ω ναι!!και εμένα μια κοπέλα εδω μέσα μου το είπε όταν ξεκινούσα...και μου άλλαξε τόσο τη ψυχολογία....ότι και αν γίνει τώρα εισαι....πως το λένε στο εξωτερικό??? Pupo...(pregnant until proven otherwise..)

Ωστόσο τα ίδια και εγώ...και μαλλιά φτιαγμένα και ας χαλάνε με το σκουφακι το υπέροχο αυτό π βάζουμε μέσα.. και νύχια ειχα κανει και είχα βαφτεί!! 

Ναι πας μια κούκλα και βάζεις το σκουφάκι και είσαι πιο κούκλα!!! 😂 @kate82 μη φανταστείς κι αυτά τα πήρα από τα γνωστά μαγαζιά γιατί έχω παχύνει και δεν μου κάνουν καλά τα δικά μου χαχα

πρίν από 16 λεπτά , *Vasoula είπε:

Πραγματικα από τότε που το διάβασα μου άλλαξε η ψυχολογία και ξύπνησα εκείνο το πρωινό φαντάστηκα και πέρασα και πολύ όμορφα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Ναι πας μια κούκλα και βάζεις το σκουφάκι και είσαι πιο κούκλα!!! 😂 @kate82 μη φανταστείς κι αυτά τα πήρα από τα γνωστά μαγαζιά γιατί έχω παχύνει και δεν μου κάνουν καλά τα δικά μου χαχα

Πραγματικα από τότε που το διάβασα μου άλλαξε η ψυχολογία και ξύπνησα εκείνο το πρωινό φαντάστηκα και πέρασα και πολύ όμορφα!

Φεύγω στο κινέζικο 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορτσουλια!!! Βρήκααααα ένα σετ στο χρώμα του πάγου παντελόνα και μπλούζα, πήρα και ένα χοντρό καλτσον για να είμαι ζέστη όπως είπε η βασουλα θα βάλω και τις μαλλινες τις κάλτσες και στο τέλος θα βγάλω την μπεμπελι χαχαχαχ .... @Lila86 εσύ είσαι στην ίδια περιοχή που είναι το κέντρο??? Εγώ είμαι μακριά μια μισή ωρίτσα πρέπει να πάρω κάτι για το αμάξι ή γίνομαι υπερβολική??

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα κορτσουλια!!! Βρήκααααα ένα σετ στο χρώμα του πάγου παντελόνα και μπλούζα, πήρα και ένα χοντρό καλτσον για να είμαι ζέστη όπως είπε η βασουλα θα βάλω και τις μαλλινες τις κάλτσες και στο τέλος θα βγάλω την μπεμπελι χαχαχαχ .... @Lila86 εσύ είσαι στην ίδια περιοχή που είναι το κέντρο??? Εγώ είμαι μακριά μια μισή ωρίτσα πρέπει να πάρω κάτι για το αμάξι ή γίνομαι υπερβολική??

Καλημερααα στα κορίτσιαααα!!! Αχχαχα γέλασα με το και στο τέλος θα βγάλω τη μπεμπελη 😂😂😂😂 Γινεσαι λίγο υπερβολική χαχαχα αλλά θα κάνεις πάντα και μόνο αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και ασφαλής! Εγώ ήμουν κάνα 40λεπτο μακρυά αλλά όπως πήγα γύρισα δεν πήρα τίποτα άλλο για το αμάξι!!! Φαντάσου ούτε πανωφόρι δεν φορούσα δεν είχε τόσο πολύ κρυο. Τώρα φαντάζομαι εσείς έχετε πιο πολύ αλλά μη προκαλέσεις και το αντίθετο αποτέλεσμα και σκάσεις γιατί θα σου φέρει δυσφορία! Εξαιρετική επιλογή το χρώμα του πάγου!!! 👍🏼 Την νιώθω την ανυπομονησία σου 🙂 είναι πολύ όμορφο συναίσθημα! Απόλαυσε τη Κυριακή σου και αύριο ετοιμάζεις τα πάντα με ησυχία! Και να θυμάσαι τη Τρίτη θα είστε 3 στο σπίτι,η ψυχολογία είναι το παν! Και επιτέλους έχω αρχίσει πάλι κι εγώ και σκέφτομαι θετικά!

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

πρίν από 20 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερααα στα κορίτσιαααα!!! Αχχαχα γέλασα με το και στο τέλος θα βγάλω τη μπεμπελη 😂😂😂😂 Γινεσαι λίγο υπερβολική χαχαχα αλλά θα κάνεις πάντα και μόνο αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και ασφαλής! Εγώ ήμουν κάνα 40λεπτο μακρυά αλλά όπως πήγα γύρισα δεν πήρα τίποτα άλλο για το αμάξι!!! Φαντάσου ούτε πανωφόρι δεν φορούσα δεν είχε τόσο πολύ κρυο. Τώρα φαντάζομαι εσείς έχετε πιο πολύ αλλά μη προκαλέσεις και το αντίθετο αποτέλεσμα και σκάσεις γιατί θα σου φέρει δυσφορία! Εξαιρετική επιλογή το χρώμα του πάγου!!! 👍🏼 Την νιώθω την ανυπομονησία σου 🙂 είναι πολύ όμορφο συναίσθημα! Απόλαυσε τη Κυριακή σου και αύριο ετοιμάζεις τα πάντα με ησυχία! Και να θυμάσαι τη Τρίτη θα είστε 3 στο σπίτι,η ψυχολογία είναι το παν! Και επιτέλους έχω αρχίσει πάλι κι εγώ και σκέφτομαι θετικά!

Μόνο θετικά σκεφτόμαστε ....είπα μήπως τα ταρακουνηματα του αμαξιού δεν κάνουν καλό 

Κορίτσια καλησπέρα..

Εγω σήμερα 9η μερα cyclacur. Αύριο θα πάω για πρώτο υπέρηχο να δούμε πως θα πάμε. Ααααν όλα είναι καλά, προχωράμε με τη μεταφορά 18/11. Δε ξέρω αν κάνετε τίποτα διαφορετικό στην καθημερινότητα σας, εγώ πραγματικά δεν έχω αλλάξει τίποτα. Μου είπε ο γιατρος να κάνω ο,τι έκανα. Δουλεια, γυμναστική κλπ. Απλά μόνη μου ξεκίνησα να μειώνω το τσιγάρο.

• Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα..

Εγω σήμερα 9η μερα cyclacur. Αύριο θα πάω για πρώτο υπέρηχο να δούμε πως θα πάμε. Ααααν όλα είναι καλά, προχωράμε με τη μεταφορά 18/11. Δε ξέρω αν κάνετε τίποτα διαφορετικό στην καθημερινότητα σας, εγώ πραγματικά δεν έχω αλλάξει τίποτα. Μου είπε ο γιατρος να κάνω ο,τι έκανα. Δουλεια, γυμναστική κλπ. Απλά μόνη μου ξεκίνησα να μειώνω το τσιγάρο.

Με το καλό κορίτσι μου ,εγώ τρίτη πρώτα ο Θεός πάω για εμβρυομεταφορα για αυτό έχω καταντήσει τρελή, εγώ όσο αφορά το αναθεματισμενο τσιγάρο από καπνό που έκανα τώρα κάνω τα glo όχι ότι και αυτά είναι καλά...εννοείτε κάνουμε ότι κάναμε μέχρι την εμβρυομεταφορα ,μετά την εμβρυομεταφορα θέλει λίγο προσοχή και ιδίως τις τρεις πρώτες μέρες, ότι χρειάζεσαι εδώ είμαστε αν και επικρατεί λίγο τρελά σ ενημερώνω χαχαχαχαχ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...