Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 392
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι αφρόλουτρο δεν άλλαξα αν και το σκέφτηκα και αυτό....αλλά κρεμες σώματος τις έκοψα για καιρό...

Πανάκριβο όντως!!!!!

Ωστόσο  @Lila86 μου...με βλαστοκυστες δεν είσαι?σου είπαν χοριακη σε 14 μέρες???θα δείξει πάντως να ξέρεις και την πεμπτη/ παρασκευή...Λέω τώρα εγώ.. χαχαχα

Ναι με βλαστοκυστες είμαι!!! Μα αυτό λέω κι εγώ ρε Βασούλα θα δείξει δεν θα δείξει;; Απλώς μου είπαν για να μάστε 100% σίγουροι για παν ενδεχόμενο καθυστερημένης εμφύτευσης. Και επουδενί να μην κάνω τεστ ούρων

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Ενταξει εδεσε το γλυκο γιναμε τρεις τωρα μουρλες ...

Φάνηκε το πράγμα επιτέλους χαχαχαχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχαχαχαχα αχ βρε κορίτσια να είστε καλά με κάνατε και γέλασα αλήθεια!!! Πόσο τρελές είμαστε θεέ μου;!!!😂 Ναι αυτό το είχα ακουσει κι εγώ για τις κρέμες αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν μου παν να μη βάλω κάτι. Βέβαια εγώ έκανα μπάνιο στις 8 το πρωί και μπήκα για μεταφορά στις 12+ οπότε νομίζω ότι έβαλα είχε φύγει! Το ξέρω Βασούλα μου δεν υπάρχουν σημάδια αλλά πραγματικά θα θελα από κάπου να πιαστώ!!! Ναι kate μου πρέπει να αρχίσω καμμία σειρά αλλιώς οι επόμενες μέρες θα ναι βάσανο!!!

Γλυκο βάσανο όμως.... μην μου πέφτεις ψυχολογικά μόνο 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Lila86 είπε:

Ναι με βλαστοκυστες είμαι!!! Μα αυτό λέω κι εγώ ρε Βασούλα θα δείξει δεν θα δείξει;; Απλώς μου είπαν για να μάστερ 100% σίγουροι για παν ενδεχόμενο καθυστερημένης εμφύτευσης. Και επουδενί να μην κάνω τεστ ούρων

Ω ναι....τεστ δε θέλουν ποτέ....εγώ πάντα έκανα βέβαια αλλά το καταλαβαίνω που λένε όχι...πάντως στις 9-10 μέρες θα δείξει 100%...Αν θέλεις όμως να περιμένεις να κάνεις ότι θέλεις εσύ!!!όπως νοιώθεις εσύ καλύτερα!!!

Just now, kate82 είπε:

Γλυκο βάσανο όμως.... μην μου πέφτεις ψυχολογικά μόνο 

Έχεις δίκιο kate μου δεν πρέπει να πέφτω.. απλώς κι εγώ σκέφτομαι και το αρνητικό σενάριο κάποιες φορές χωρίς να το θέλω.. όμως μετά χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου και λέω ας είστε εδώ... Και πάνω κάτω όλα!!! Τα άτιμα τα φάρμακα!!! Τέλος από αύριο θα το δω αλλιώς γιατί πολύ έπεσα δύο μέρες τώρα!!!

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ω ναι....τεστ δε θέλουν ποτέ....εγώ πάντα έκανα βέβαια αλλά το καταλαβαίνω που λένε όχι...πάντως στις 9-10 μέρες θα δείξει 100%...Αν θέλεις όμως να περιμένεις να κάνεις ότι θέλεις εσύ!!!όπως νοιώθεις εσύ καλύτερα!!!

Μωρε εγώ θέλω να πάω στις δέκα μέρες να σου πω την αλήθεια και να κάνω και στις 14 μέρες εννοείται που μου είπαν.. εδώ ήθελα να κάνω τεστ αύριο και λέω συνέλθε κοπέλα μου τίποτα δεν θα δείξει αύριο χαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Lila86 είπε:

Έχεις δίκιο kate μου δεν πρέπει να πέφτω.. απλώς κι εγώ σκέφτομαι και το αρνητικό σενάριο κάποιες φορές χωρίς να το θέλω.. όμως μετά χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου και λέω ας είστε εδώ... Και πάνω κάτω όλα!!! Τα άτιμα τα φάρμακα!!! Τέλος από αύριο θα το δω αλλιώς γιατί πολύ έπεσα δύο μέρες τώρα!!!

Το νόμισμα έχει δύο όψεις, καλό είναι που σκέφτεσαι και το αρνητικό σενάριο αλλά πάνω από όλα να σκέφτεσαι θετικά, και ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν περνάνε όλα από το χέρι μας ... ο Θεός μαζί μας !!! Μόνο μην πέφτεις ψυχολογικά ,η ψυχολογία είναι το παν ,προσπαθησεεεεε και ανέβασα,και στο λέω εγώ που ήδη είμαι αγχωμένη και σκέφτομαι αρνητικά ενώ δεν έκανα ακόμα εμβρυομεταφορα 

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...απόλυτα φυσιολογικό να πέσεις λίγο...αλλά μετά ξεκινάει μια νέα μέρα...🤩

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Just now, kate82 είπε:

Το νόμισμα έχει δύο όψεις, καλό είναι που σκέφτεσαι και το αρνητικό σενάριο αλλά πάνω από όλα να σκέφτεσαι θετικά, και ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν περνάνε όλα από το χέρι μας ... ο Θεός μαζί μας !!! Μόνο μην πέφτεις ψυχολογικά ,η ψυχολογία είναι το παν ,προσπαθησεεεεε και ανέβασα,και στο λέω εγώ που ήδη είμαι αγχωμένη και σκέφτομαι αρνητικά ενώ δεν έκανα ακόμα εμβρυομεταφορα 

Αυτή τη στιγμή που αυτές τις μέρες είμαι έτσι σου λέω όχι μη πέσεις καθόλου ψυχολογικά!!! Έχεις δίκιο μόνο η ψυχολογία μας θα μας κρατήσει!!! 🩷

Just now, Lila86 είπε:

Αυτή τη στιγμή που αυτές τις μέρες είμαι έτσι σου λέω όχι μη πέσεις καθόλου ψυχολογικά!!! Έχεις δίκιο μόνο η ψυχολογία μας θα μας κρατήσει!!! 🩷

Χαχαχαχχαχα όλες είμαστε στην ίδια φάση και όλες προσπαθούμε να δώσουμε κουράγιο ή μια την άλλη... 

Χαζεψαμε ωρεεεεεεεεε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...απόλυτα φυσιολογικό να πέσεις λίγο...αλλά μετά ξεκινάει μια νέα μέρα...🤩

Ακριβως.. αύριο είναι μια άλλη μέρα να δεις αλλιώς τα πράγματα! Σε ευχαριστώ Βασούλα! Και τις δύο σας ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά είστε βοήθεια στην αναμονή και στη παράνοια χαχα🩷🌼

Σε άλλα νέα να πω κάτι άλλο; Έχω λίγο μπουκωσει ρε κορίτσια με την κολπική προγεστερόνη! 😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Πάντα μου άρεσε και με βοηθούσε να μιλάω με γυναίκες που μπορούν να με καταλάβουν...είμαι και η μοναδική στην παρέα μου που έκανα εξωσωματικες...και έχω υπέροχες φίλες και ένα πολύ υποστηρικτικο κυκλο...αλλά όταν δεν το έχεις ζήσει δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς...όσο και αν το θέλεις...

• Λουλούδια 2

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Πάντα μου άρεσε και με βοηθούσε να μιλάω με γυναίκες που μπορούν να με καταλάβουν...είμαι και η μοναδική στην παρέα μου που έκανα εξωσωματικες...και έχω υπέροχες φίλες και ένα πολύ υποστηρικτικο κυκλο...αλλά όταν δεν το έχεις ζήσει δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς...όσο και αν το θέλεις...

Η αλήθεια είναι αυτήν, και να λες ευχαριστώ στον Θεό που έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου ,εμένα εκτός την οικογένειά μου όλοι οι άλλοι λέγανε λόγια ειχσμε καταντήσει θέμα συζήτησης εγώ κ ο άντρας μου 

πρίν από 9 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβως.. αύριο είναι μια άλλη μέρα να δεις αλλιώς τα πράγματα! Σε ευχαριστώ Βασούλα! Και τις δύο σας ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά είστε βοήθεια στην αναμονή και στη παράνοια χαχα🩷🌼

Σε άλλα νέα να πω κάτι άλλο; Έχω λίγο μπουκωσει ρε κορίτσια με την κολπική προγεστερόνη! 😂

Εγώ έχω βαρεθεί να αλλάζω κυλοτακια 

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Η αλήθεια είναι αυτήν, και να λες ευχαριστώ στον Θεό που έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου ,εμένα εκτός την οικογένειά μου όλοι οι άλλοι λέγανε λόγια ειχσμε καταντήσει θέμα συζήτησης εγώ κ ο άντρας μου 

Εγώ έχω βαρεθεί να αλλάζω κυλοτακια 

Εγώ πήρα και μια δωδεκάδα καινούρια χαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , *Vasoula είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο! Κι εγώ είμαι η μόνη εκτός από μια φίλη που έκανε λόγω προεμφυτευτικου (έπρεπε αναγκαστικά) Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει όσο κι αν θέλει.. Εδώ η ίδια μας η μάνα δεν καταλαβαίνει κι ας μας πονάει περισσότερο από τον καθενα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...