Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου ίσως αυτό είναι το σημάδι ότι δεν νιώθεις τίποτα, φαντάζομαι στήθος και κοιλιά πριξιμο μέχρι τρέλας.... δεν μου λες μπανακι έκανες μετά την εμβρυομεταφορα εγώ σκέφτομαι για τρεις μέρες να μείνω μέσα στην μπιχλα χαχαχαχα κάτι λένε για ζεστό νερό προσοχή και αφρόλουτρα αν και πήγα πήρα τα παιδικά αφρόλουτρα χαχαχα ψυχακιας έγινα χαχαχαχα ...πότε κάνεις χρισκη την Παρασκευή???? 

Είχα κάνει το πρωί πριν πάω για μεταφορά και μετά έκανα την επόμενη κανονικά!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό!!! Και χρησιμοποιώ τα πάντα κανονικά δεν μου είπα κάτι! Η κοιλιά είναι πρησμένη από τις ενέσεις αλλά το στήθος καθόλου.. Αααχχ kate μου καλά θα ήταν τη Παρασκευή!!! Την άλλη τρίτη θα παω! Λες να ναι σημάδι ότι δεν έχω σημάδι; Χαχαχα θα αποτρελαθω 😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 392
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 53 λεπτά , Lila86 είπε:

Είχα κάνει το πρωί πριν πάω για μεταφορά και μετά έκανα την επόμενη κανονικά!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό!!! Και χρησιμοποιώ τα πάντα κανονικά δεν μου είπα κάτι! Η κοιλιά είναι πρησμένη από τις ενέσεις αλλά το στήθος καθόλου.. Αααχχ kate μου καλά θα ήταν τη Παρασκευή!!! Την άλλη τρίτη θα παω! Λες να ναι σημάδι ότι δεν έχω σημάδι; Χαχαχα θα αποτρελαθω 😂

Όχι κρατήσου εσύ.... μια τρελή εδώ μέσα φτάνει ,μην γίνουμε δύο χαχαχαζα ....14 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα ναι τρίτη είναι να πας πως μου ρθει Παρασκευή!!! 

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Όχι κρατήσου εσύ.... μια τρελή εδώ μέσα φτάνει ,μην γίνουμε δύο χαχαχαζα ....14 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα ναι τρίτη είναι να πας πως μου ρθει Παρασκευή!!! 

Χαχαχαχαχα άσε κι εγώ τρελή είμαι αλλά προσπαθώ να συγκρατούμαι😂 Μωρέ για να λες Παρασκευή κάτι θα ξέρεις!!! Έκλεισε θα πάω τότε!!! 😂

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Χαχαχαχαχα άσε κι εγώ τρελή είμαι αλλά προσπαθώ να συγκρατούμαι😂 Μωρέ για να λες Παρασκευή κάτι θα ξέρεις!!! Έκλεισε θα πάω τότε!!! 😂

Χαχαχαχαχαχα τρελεγκο,,,τρίτη θα πας βρεεεε μπερδευτηκα 

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχαχαχαχα τρελεγκο,,,τρίτη θα πας βρεεεε μπερδευτηκα 

Δεν πειράζει δεν πειράζει!!! Χαχαχα

Αχ βρε κορίτσια πως θα κρατηθώ; Θα κρατηθώ το ξέρω αλλά πώς;; Τουλάχιστον την άλλη βδομάδα θα περνάμε την αναμονή παρέα! 🌼

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα 

@Lila86 πως είσαι??? 

Λοιπόν διατροφή μετά από εμβρυομεταφορα  κεκακι με μαρμελάδα, αυγά βρώμη, γάλα, μπανάνες αυτά για πρωί χαχαχαχχαχα ,σουπιτσες μεσημέρι φακές γιουβαρλακια τις πρώτες ημέρες,  ξεχνάω κάτι??? Θα πάω για ψώνια από σήμερα,όχι δεν μ έχει πιάσει άγχος χαχαχαχχα

Και ανανα να πάρεις να φας!!!χαχαχχα λένε πως για 3 μέρες μετά την μεταφορά να τρως τη καρδιά από τον ανανα..βοηθάει στην εμφυτευση.. 🤣

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Άντε Παναγία μου να έρθει η μέρα και θα πάνε όλα τέλεια!!! Ναι ναι θα βγω μια βολτουλα να με δει λίγο κι ο ήλιος!!! Το ξέρω πως συμπτώματα δεν υπάρχουν άλλα πόσο θα θελα ένα σημαδακι ρε κορίτσια να δω ότι όλα πάνε καλά εκεί μέσα!!! 😔

Αχ κορίτσι μου γλυκό πόσο δε καταλαβαίνω...πάντα έψαχνα ένα σημάδι...αλλαααα....δεν υπάρχει το ατιμο...

Just now, *Vasoula είπε:

Και ανανα να πάρεις να φας!!!χαχαχχα λένε πως για 3 μέρες μετά την μεταφορά να τρως τη καρδιά από τον ανανα..βοηθάει στην εμφυτευση.. 🤣

Καλώς την βασουλαααα 

Ποια είναι η καρδιά του ανανά, να την πάρω και αυτήν χαχα,αχα

• Χαχα 2

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλά το γελάτε...δεν έκανα μπάνιο και εγώ για 3 μέρες... 🤣

• Χαχα 2

πρίν από 14 λεπτά , Lila86 είπε:

Δεν πειράζει δεν πειράζει!!! Χαχαχα

Αχ βρε κορίτσια πως θα κρατηθώ; Θα κρατηθώ το ξέρω αλλά πώς;; Τουλάχιστον την άλλη βδομάδα θα περνάμε την αναμονή παρέα! 🌼

Ελααααα τίποτα δεν έμεινε οι μέρες περνάνε και δεν το καταλαβαίνουμε, ξεκινά κάποια σειρά στο νετφλιξ πάνε βολτούλα να περνάει όμορφα η μέρα σου ,εμένα πάντως τα στηθακια πάνε να σκάσουν και όσο σκέφτομαι ότι θ αρχίσω τις προλουτεξ από Δευτέρα φοβάμαι θα εκραγούν 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλώς την βασουλαααα 

Ποια είναι η καρδιά του ανανά, να την πάρω και αυτήν χαχα,αχα

Πάρε τον ανανα...φάε τον κανονικά αλλά να φας και αυτό το πιο σκληρό στη μεση που συνήθως το πετάμε...Βλακειες είναι αυτά...αλλά τα έκανα και εγώ όλα..χαχααχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Καλά το γελάτε...δεν έκανα μπάνιο και εγώ για 3 μέρες... 🤣

Μην γελάς βασουλα το έχω σκεφτεί αλήθεια, το δήλωσα και στον άντρα μου ,τον καημένο τον έχω τρελάνει 

Just now, *Vasoula είπε:

Πάρε τον ανανα...φάε τον κανονικά αλλά να φας και αυτό το πιο σκληρό στη μεση που συνήθως το πετάμε...Βλακειες είναι αυτά...αλλά τα έκανα και εγώ όλα..χαχααχαχα

Θα πάρω και ανανα λοιπόν και πιστεύω να είμαι ολοκληρωμένη πλέον χαχαχχα

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Μην γελάς βασουλα το έχω σκεφτεί αλήθεια, το δήλωσα και στον άντρα μου ,τον καημένο τον έχω τρελάνει 

Μα τα γελάω γιατί με κοροϊδεύω αλλά να πω και ψέματα???φοβόμουν και έμεινα βρωμιαρα...

Αλλά κάτι πιο σημαντικό δε ξέρω αν στο ειπαν στο κέντρο...την μέρα της μεταφοράς μη βάλεις ούτε κρεμα σώματος ούτε κολόνια...

• Χαχα 1

Just now, *Vasoula είπε:

Μα τα γελάω γιατί με κοροϊδεύω αλλά να πω και ψέματα???φοβόμουν και έμεινα βρωμιαρα...

Αλλά κάτι πιο σημαντικό δε ξέρω αν στο ειπαν στο κέντρο...την μέρα της μεταφοράς μη βάλεις ούτε κρεμα σώματος ούτε κολόνια...

Ναι ναι μου το είπαν, εδώ πήγα πήρα αφρόλουτρο παιδικό για να μην έχει και παραμπενς ούτε μυρωδιά χαχαχχαχα ,μέσα μπήκα 5 ευρώ τα 100μλ

• Χαχα 1

Just now, *Vasoula είπε:

Χαχαχαχαχα αχ βρε κορίτσια να είστε καλά με κάνατε και γέλασα αλήθεια!!! Πόσο τρελές είμαστε θεέ μου;!!!😂 Ναι αυτό το είχα ακουσει κι εγώ για τις κρέμες αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν μου παν να μη βάλω κάτι. Βέβαια εγώ έκανα μπάνιο στις 8 το πρωί και μπήκα για μεταφορά στις 12+ οπότε νομίζω ότι έβαλα είχε φύγει! Το ξέρω Βασούλα μου δεν υπάρχουν σημάδια αλλά πραγματικά θα θελα από κάπου να πιαστώ!!! Ναι kate μου πρέπει να αρχίσω καμμία σειρά αλλιώς οι επόμενες μέρες θα ναι βάσανο!!!

Just now, kate82 είπε:

Ναι ναι μου το είπαν, εδώ πήγα πήρα αφρόλουτρο παιδικό για να μην έχει και παραμπενς ούτε μυρωδιά χαχαχχαχα ,μέσα μπήκα 5 ευρώ τα 100μλ

Όχι αφρόλουτρο δεν άλλαξα αν και το σκέφτηκα και αυτό....αλλά κρεμες σώματος τις έκοψα για καιρό...

Πανάκριβο όντως!!!!!

Ωστόσο  @Lila86 μου...με βλαστοκυστες δεν είσαι?σου είπαν χοριακη σε 14 μέρες???θα δείξει πάντως να ξέρεις και την πεμπτη/ παρασκευή...Λέω τώρα εγώ.. χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...