Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Καλέ εννοειτε να πας να τα βάψεις!!! Και ότι άλλο θες να πας να κάνεις! Κι εγώ είχα κλείσει και μαλλιά και νύχια! Γενικά νυστάζω πολύ έχω έναν ελαφρύ πονοκεφαλο αλλά από χθες δεν με λες και πολύ ήρεμη! Προσπαθώ να είμαι αλλά απαντάω πολύ απότομα 😔🥴 και μετά λέω την επόμενη θα είμαι πιο ήρεμη και δεν είμαι!!! Μια τρελή είμαι χαχαχα

πρίν από 50 λεπτά , kate82 είπε:

Ωχ εγώ δε τα Βάλα ψιλά τα βάζω τώρα 

@*Vasoula γνωρίζεις πολλά tips κάνε μια έκθεση και στειλτην μας τι πρέπει και πως πρέπει να τα χρησιμοποιουμαι ..  χαχαχα

Ναι ναι θα συμφωνήσω κι εγώ με την έκθεση!!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 156
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλέ εννοειτε να πας να τα βάψεις!!! Και ότι άλλο θες να πας να κάνεις! Κι εγώ είχα κλείσει και μαλλιά και νύχια! Γενικά νυστάζω πολύ έχω έναν ελαφρύ πονοκεφαλο αλλά από χθες δεν με λες και πολύ ήρεμη! Προσπαθώ να είμαι αλλά απαντάω πολύ απότομα 😔🥴 και μετά λέω την επόμενη θα είμαι πιο ήρεμη και δεν είμαι!!! Μια τρελή είμαι χαχαχα

Ναι ναι θα συμφωνήσω κι εγώ με την έκθεση!!!

Την ετοιμάζει λογικά χαχαχαχαχχ

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , *Vasoula είπε:

Χαχαχχαχαχαχχα μετά από 7 μεταφορές αρχίζεις και έχεις μια εμπειρία πια..χαχαχχαχαχα

Αμέ αμέ ότι θέλετε εδώ είμαι να τα λέμε!! 🥰

Όταν αρχίσουμε να σε τρελενουμε πες το μην ντραπεις χαχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 16 λεπτά , *Vasoula είπε:

Χαχαχχαχαχαχχα μετά από 7 μεταφορές αρχίζεις και έχεις μια εμπειρία πια..χαχαχχαχαχα

Αμέ αμέ ότι θέλετε εδώ είμαι να τα λέμε!! 🥰

Αχ βρε Βασούλα μου τι έχεις περάσει κι εσύ.. 7 μεταφορές πολύ δύσκολο.. μπράβο στη δύναμη σου! Σου εύχομαι από δω και πέρα να είσαι μόνο ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και να χεις αγάπη και χαρές 🩷

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Just now, Lila86 είπε:

Αχ βρε Βασούλα μου τι έχεις περάσει κι εσύ.. 7 μεταφορές πολύ δύσκολο.. μπράβο στη δύναμη σου! Σου εύχομαι από δω και πέρα να είσαι μόνο ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και να χεις αγάπη και χαρές 🩷

Νομίζω ότι τα παλιά δεν υπάρχει λόγος να τα θυμάται....ήταν ένα όνειρο και τώρα ζει τ όνειρο της με το φασολάκι της μέσα στην κοιλίτσα.... power love and life ... 

Είναι όντως περίεργο ότι τα αφήνεις πίσω αυτά...καλά δε τα ξεχνάς...απλα σκεφτεσαι πως ότι έχουμε περάσει και θα περάσουμε είναι για να φτάσουμε στο στόχο και στα μωράκια μας...απλά πρέπει να περάσουμε κάποια σταδια πρώτα και ίσως κάποιες δυσκολίες και απογοητευσεις...αλλά δε το βάζουμε κάτω!!🥰

Σας ευχαριστώ πολυ....και σε εσάς πολύ πολύ σύντομα θετικές χοριακες και ανέφελες εγκυμοσύνες και εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε όλα... 😁

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...