Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Καλέ εννοειτε να πας να τα βάψεις!!! Και ότι άλλο θες να πας να κάνεις! Κι εγώ είχα κλείσει και μαλλιά και νύχια! Γενικά νυστάζω πολύ έχω έναν ελαφρύ πονοκεφαλο αλλά από χθες δεν με λες και πολύ ήρεμη! Προσπαθώ να είμαι αλλά απαντάω πολύ απότομα 😔🥴 και μετά λέω την επόμενη θα είμαι πιο ήρεμη και δεν είμαι!!! Μια τρελή είμαι χαχαχα

πρίν από 50 λεπτά , kate82 είπε:

Ωχ εγώ δε τα Βάλα ψιλά τα βάζω τώρα 

@*Vasoula γνωρίζεις πολλά tips κάνε μια έκθεση και στειλτην μας τι πρέπει και πως πρέπει να τα χρησιμοποιουμαι ..  χαχαχα

Ναι ναι θα συμφωνήσω κι εγώ με την έκθεση!!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 604
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλέ εννοειτε να πας να τα βάψεις!!! Και ότι άλλο θες να πας να κάνεις! Κι εγώ είχα κλείσει και μαλλιά και νύχια! Γενικά νυστάζω πολύ έχω έναν ελαφρύ πονοκεφαλο αλλά από χθες δεν με λες και πολύ ήρεμη! Προσπαθώ να είμαι αλλά απαντάω πολύ απότομα 😔🥴 και μετά λέω την επόμενη θα είμαι πιο ήρεμη και δεν είμαι!!! Μια τρελή είμαι χαχαχα

Ναι ναι θα συμφωνήσω κι εγώ με την έκθεση!!!

Την ετοιμάζει λογικά χαχαχαχαχχ

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , *Vasoula είπε:

Χαχαχχαχαχαχχα μετά από 7 μεταφορές αρχίζεις και έχεις μια εμπειρία πια..χαχαχχαχαχα

Αμέ αμέ ότι θέλετε εδώ είμαι να τα λέμε!! 🥰

Όταν αρχίσουμε να σε τρελενουμε πες το μην ντραπεις χαχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 16 λεπτά , *Vasoula είπε:

Χαχαχχαχαχαχχα μετά από 7 μεταφορές αρχίζεις και έχεις μια εμπειρία πια..χαχαχχαχαχα

Αμέ αμέ ότι θέλετε εδώ είμαι να τα λέμε!! 🥰

Αχ βρε Βασούλα μου τι έχεις περάσει κι εσύ.. 7 μεταφορές πολύ δύσκολο.. μπράβο στη δύναμη σου! Σου εύχομαι από δω και πέρα να είσαι μόνο ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και να χεις αγάπη και χαρές 🩷

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Just now, Lila86 είπε:

Αχ βρε Βασούλα μου τι έχεις περάσει κι εσύ.. 7 μεταφορές πολύ δύσκολο.. μπράβο στη δύναμη σου! Σου εύχομαι από δω και πέρα να είσαι μόνο ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και να χεις αγάπη και χαρές 🩷

Νομίζω ότι τα παλιά δεν υπάρχει λόγος να τα θυμάται....ήταν ένα όνειρο και τώρα ζει τ όνειρο της με το φασολάκι της μέσα στην κοιλίτσα.... power love and life ... 

• Μου αρέσει 1

Είναι όντως περίεργο ότι τα αφήνεις πίσω αυτά...καλά δε τα ξεχνάς...απλα σκεφτεσαι πως ότι έχουμε περάσει και θα περάσουμε είναι για να φτάσουμε στο στόχο και στα μωράκια μας...απλά πρέπει να περάσουμε κάποια σταδια πρώτα και ίσως κάποιες δυσκολίες και απογοητευσεις...αλλά δε το βάζουμε κάτω!!🥰

Σας ευχαριστώ πολυ....και σε εσάς πολύ πολύ σύντομα θετικές χοριακες και ανέφελες εγκυμοσύνες και εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε όλα... 😁

• Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

πρίν από 49 λεπτά , *Vasoula είπε:

Είναι όντως περίεργο ότι τα αφήνεις πίσω αυτά...καλά δε τα ξεχνάς...απλα σκεφτεσαι πως ότι έχουμε περάσει και θα περάσουμε είναι για να φτάσουμε στο στόχο και στα μωράκια μας...απλά πρέπει να περάσουμε κάποια σταδια πρώτα και ίσως κάποιες δυσκολίες και απογοητευσεις...αλλά δε το βάζουμε κάτω!!🥰

Σας ευχαριστώ πολυ....και σε εσάς πολύ πολύ σύντομα θετικές χοριακες και ανέφελες εγκυμοσύνες και εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε όλα... 😁

Καλύτερα δεν μπορούσες να τα πεις! 😉🩷 Κι εμείς ευχαριστούμε!!! Μόνο ευχάριστα από δω και μπρος!!! Εμένα που λέτε λίγο ηρέμησαν τα νεύρα μου μόλις το μοιράστηκα μαζί σας!!! Ελπίζω να μη ξανά έρθουν!!!😂

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Καλύτερα δεν μπορούσες να τα πεις! 😉🩷 Κι εμείς ευχαριστούμε!!! Μόνο ευχάριστα από δω και μπρος!!! Εμένα που λέτε λίγο ηρέμησαν τα νεύρα μου μόλις το μοιράστηκα μαζί σας!!! Ελπίζω να μη ξανά έρθουν!!!😂

Οταν σου έρχονται στέλνε εδώ ένα μνμ να τα βγάζεις από μέσα σου..μην καταπιεζεσαι!!χαχαχα

• Χαχα 2

3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Μ αυτά τα κολπικα έκανα τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου ,λες και ήπια δύο μπουκάλια βότκα ήμουν. 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

On 7/11/2024 at 5:06 ΜΜ, kate82 είπε:

Μ αυτά τα κολπικα έκανα τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου ,λες και ήπια δύο μπουκάλια βότκα ήμουν. 

Κορίτσια μου καλημέρα 

@Lila86 πως είσαι??? 

Λοιπόν διατροφή μετά από εμβρυομεταφορα  κεκακι με μαρμελάδα, αυγά βρώμη, γάλα, μπανάνες αυτά για πρωί χαχαχαχχαχα ,σουπιτσες μεσημέρι φακές γιουβαρλακια τις πρώτες ημέρες,  ξεχνάω κάτι??? Θα πάω για ψώνια από σήμερα,όχι δεν μ έχει πιάσει άγχος χαχαχαχχα

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα 

@Lila86 πως είσαι??? 

Λοιπόν διατροφή μετά από εμβρυομεταφορα  κεκακι με μαρμελάδα, αυγά βρώμη, γάλα, μπανάνες αυτά για πρωί χαχαχαχχαχα ,σουπιτσες μεσημέρι φακές γιουβαρλακια τις πρώτες ημέρες,  ξεχνάω κάτι??? Θα πάω για ψώνια από σήμερα,όχι δεν μ έχει πιάσει άγχος χαχαχαχχα

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πως είσαστε;; Αχ γλυκειά μου τι ωραία προσμονή αυτή με έκανες και χαμογέλασα!!! Είσαι πανέτοιμη λοιπόν!!! Από φαγακι σούπερ αυτά που έχεις γράψει!!! Κι εγώ δύο μέρες σούπες έτρωγα! Επιτέλους είμαι καλύτερα σήμερα πιο ήρεμη χωρίς νεύρα!!! Τι ήταν κι αυτό το διήμερο Παναγία μου.. Σοκαρίστηκα με το μέσα μου!!! Εννοειτε να πας σημερα για ψώνια και κάνε τη βόλτα σου στο σούπερ χαλαρα και ωραία!!! Τι ώρα πας τη Τρίτη;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πως είσαστε;; Αχ γλυκειά μου τι ωραία προσμονή αυτή με έκανες και χαμογέλασα!!! Είσαι πανέτοιμη λοιπόν!!! Από φαγακι σούπερ αυτά που έχεις γράψει!!! Κι εγώ δύο μέρες σούπες έτρωγα! Επιτέλους είμαι καλύτερα σήμερα πιο ήρεμη χωρίς νεύρα!!! Τι ήταν κι αυτό το διήμερο Παναγία μου.. Σοκαρίστηκα με το μέσα μου!!! Εννοειτε να πας σημερα για ψώνια και κάνε τη βόλτα σου στο σούπερ χαλαρα και ωραία!!! Τι ώρα πας τη Τρίτη;;

Μπράβο γλυκιά μου ηρέμησες επιτέλους πάνε και καμιά βολτίτσα να πάρεις αέρα τώρα που έχει ακόμα καλό καιρό...  τρίτη μεσημεράκι πρώτα ο Θεός 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , kate82 είπε:

Μπράβο γλυκιά μου ηρέμησες επιτέλους πάνε και καμιά βολτίτσα να πάρεις αέρα τώρα που έχει ακόμα καλό καιρό...  τρίτη μεσημεράκι πρώτα ο Θεός 

Άντε Παναγία μου να έρθει η μέρα και θα πάνε όλα τέλεια!!! Ναι ναι θα βγω μια βολτουλα να με δει λίγο κι ο ήλιος!!! Το ξέρω πως συμπτώματα δεν υπάρχουν άλλα πόσο θα θελα ένα σημαδακι ρε κορίτσια να δω ότι όλα πάνε καλά εκεί μέσα!!! 😔

• Δύναμη! 1

πρίν από 36 λεπτά , Lila86 είπε:

Άντε Παναγία μου να έρθει η μέρα και θα πάνε όλα τέλεια!!! Ναι ναι θα βγω μια βολτουλα να με δει λίγο κι ο ήλιος!!! Το ξέρω πως συμπτώματα δεν υπάρχουν άλλα πόσο θα θελα ένα σημαδακι ρε κορίτσια να δω ότι όλα πάνε καλά εκεί μέσα!!! 😔

Κορίτσι μου ίσως αυτό είναι το σημάδι ότι δεν νιώθεις τίποτα, φαντάζομαι στήθος και κοιλιά πριξιμο μέχρι τρέλας.... δεν μου λες μπανακι έκανες μετά την εμβρυομεταφορα εγώ σκέφτομαι για τρεις μέρες να μείνω μέσα στην μπιχλα χαχαχαχα κάτι λένε για ζεστό νερό προσοχή και αφρόλουτρα αν και πήγα πήρα τα παιδικά αφρόλουτρα χαχαχα ψυχακιας έγινα χαχαχαχα ...πότε κάνεις χρισκη την Παρασκευή???? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...