Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Προς εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλέ τι ξύπνησες τόσο νωρίς???

Χαχαχαχα 🩷 για να πάω καναπέ να ξανά κοιμηθώ!!! Νιώθω λίγη κούραση σήμερα από τις προηγούμενες μέρες οπότε με βλέπω απλά να κοιμάμαι και να ξυπνάω όλη μέρα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 784
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πότε σταματάμε να βάζουμε κολπικό βρε κορίτσια; Ούτε οι ενέσεις ούτε τα χάπια με ενοχλούν αλλά αυτό το κολπικό κάθε βράδυ δεν μπορώ!!!

Καλημερουδια σας!!!!πως είστε???

Λοιπόν για τα φάρμακα είναι καθαρά στο κάθε γιατρό...επειδή και εγώ το κολπικό το βαριόμουν όσο τίποτα μου το έκοψε στη 16η εβδομάδα...αλλά κάνω ακόμα μια ένεση προγεστερονη...που θα την κάνω σίγουρα μέχρι να κλείσουμε τον 6ο μήνα...άλλοι γιατροί όμως τα κόβουν νωρίτερα..συνήθως μετά την αυχενική εκεί γύρω στη 12η-13η που ο πλακούντας σχηματίζεται κόβεται η προγεστερονη.. 🙂

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλημερουδια σας!!!!πως είστε???

Λοιπόν για τα φάρμακα είναι καθαρά στο κάθε γιατρό...επειδή και εγώ το κολπικό το βαριόμουν όσο τίποτα μου το έκοψε στη 16η εβδομάδα...αλλά κάνω ακόμα μια ένεση προγεστερονη...που θα την κάνω σίγουρα μέχρι να κλείσουμε τον 6ο μήνα...άλλοι γιατροί όμως τα κόβουν νωρίτερα..συνήθως μετά την αυχενική εκεί γύρω στη 12η-13η που ο πλακούντας σχηματίζεται κόβεται η προγεστερονη.. 🙂

Βρε κορίτσια εγώ ακόμα δεν ξεκίνησα προγεστερονη αλλά έχω δύο μέρες πολλααααα υγρά γιατί???

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλημερααα! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Βασούλα μας! 🩷 Ας πάνε όλα καλά κι ας μου τα κόψει όποτε θέλει!!! Αλλά λίγη γκρίνια είναι στο dna μας χαχα

Ναι ναι και έχουμε κάθε δικαίωμα και επιβάλλεται κιόλας μη σου πω...χαχααχαχα αυτή είναι η γοητεία μας!!🤣

πρίν από 44 λεπτά , kate82 είπε:

Βρε κορίτσια εγώ ακόμα δεν ξεκίνησα προγεστερονη αλλά έχω δύο μέρες πολλααααα υγρά γιατί???

Αν δεν έχουν περίεργο χρώμα και δε σου μυρίζουν...νομίζω πως είναι φυσιολογικό...και τα cyclacur σίγουρα σου δημιουργουν υγρά...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι ναι και έχουμε κάθε δικαίωμα και επιβάλλεται κιόλας μη σου πω...χαχααχαχα αυτή είναι η γοητεία μας!!🤣

Αν δεν έχουν περίεργο χρώμα και δε σου μυρίζουν...νομίζω πως είναι φυσιολογικό...και τα cyclacur σίγουρα σου δημιουργουν υγρά...

Οζι μυρωδιά δεν έχουν και είναι άσπρα σαν γάλα λογικά από τα σικλακιουρ αλλά πριν δυο μέρες δεν είχα 

1 hour ago, kate82 είπε:

Οζι μυρωδιά δεν έχουν και είναι άσπρα σαν γάλα λογικά από τα σικλακιουρ αλλά πριν δυο μέρες δεν είχα 

Μήπως επειδή όσο περνάνε οι μέρες φουσκώνει και το ενδομήτριο οπότε ξεκίνησαν και περισσότερα υγρά. Δεν ξέρω απλά υποθετω

• Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, kate82 είπε:

Εεεε ναι είναι φυσιολογικό...γιατί σου ανεβάζουν την οιστραδιόλη τα cyclacur και δημιουργουνται...εγω ειμαι μόνιμα σε σερβιετακι...και ξέρω πως δεν είναι κ το πιο υγιεινό αλλά έχω μόνιμα πολλά υγρά.. 

πρίν από 16 λεπτά , *Vasoula είπε:

Εεεε ναι είναι φυσιολογικό...γιατί σου ανεβάζουν την οιστραδιόλη τα cyclacur και δημιουργουνται...εγω ειμαι μόνιμα σε σερβιετακι...και ξέρω πως δεν είναι κ το πιο υγιεινό αλλά έχω μόνιμα πολλά υγρά.. 

Εγώ δεν βάζω τίποτα απλά αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι 

Καλημέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Εγώ το χω ρίξει στον ύπνο αλλά απο χθες πολλά νεύρα έχω ρε παιδιά.. Ξέρω ότι είναι από τα φάρμακα αλλά αναρωτιέμαι κι εγώ ώρες ώρες είναι αδικαιολόγητα!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Εγώ το χω ρίξει στον ύπνο αλλά απο χθες πολλά νεύρα έχω ρε παιδιά.. Ξέρω ότι είναι από τα φάρμακα αλλά αναρωτιέμαι κι εγώ ώρες ώρες είναι αδικαιολόγητα!!!

Καλημέρα εγώ μόλις ήρθα σπιτάκι για να βάλω το υποθετο και να μείνω ξαπλωμένη για κανένα μισάωρο και μετά μαγαζί πάλι... κορίτσι μου λίγο η ψυχολογία λίγο τα φάρμακα βοηθάνε στα νεύρα... αύριο σκέφτομαι να πάω να βάψω μαλλί τι λέτε να πάω ή καλύτερα όχι?

• Λουλούδια 1

Καλημέρα κορίτσια!!!πως είστε???

@Lila86 φυσιολογικά τα νεύρα!σκέψου οι ορμόνες σου χτυπάνε κόκκινο τώρα...χαχαχχα Πως νοιώθεις γενικά?είσαι ήρεμη???

@kate82 μου εννοείται να πας!!!γιατι μετα θα κανεις την μεταφορα...θα μείνεις εγκυος και θα αργησεις να ξαναπάς!! 😉

• Μου αρέσει 1

Just now, *Vasoula είπε:

@Lila86 φυσιολογικά τα νεύρα!σκέψου οι ορμόνες σου χτυπάνε κόκκινο τώρα...χαχαχχα Πως νοιώθεις γενικά?είσαι ήρεμη???

@kate82 μου εννοείται να πας!!!γιατι μετα θα κανεις την μεταφορα...θα μείνεις εγκυος και θα αργησεις να ξαναπάς!! 😉

Θα πάω κορίτσι μου ,μην τυχόν με δει το εμβρυακι τρομάξει και φύγει χαχαχαχα δεν παίζουμε μ αυτά χαχαχαχα 

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

@*Vasoula μισή ώρα ξάπλα είναι αρκετή για το υποθετο ? 

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Θα πάω κορίτσι μου ,μην τυχόν με δει το εμβρυακι τρομάξει και φύγει χαχαχαχα δεν παίζουμε μ αυτά χαχαχαχα 

@*Vasoula μισή ώρα ξάπλα είναι αρκετή για το υποθετο ? 

Χαχαχααχχαχα μεγάλο θέμα με τα μαλλιά μας..άσε με και δεν μπορώ να βλέπω  τις απρες τρίχες τώρα!!

Και τέλεια είναι...έτσι 20 λεπτά με μισή ώρα καθόμουν κ εγω με λίγο ψηλά τα ποδαράκια..χαχαχχα

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Χαχαχααχχαχα μεγάλο θέμα με τα μαλλιά μας..άσε με και δεν μπορώ να βλέπω  τις απρες τρίχες τώρα!!

Και τέλεια είναι...έτσι 20 λεπτά με μισή ώρα καθόμουν κ εγω με λίγο ψηλά τα ποδαράκια..χαχαχχα

Ωχ εγώ δε τα Βάλα ψιλά τα βάζω τώρα 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Ωχ εγώ δε τα Βάλα ψιλά τα βάζω τώρα 

@*Vasoula γνωρίζεις πολλά tips κάνε μια έκθεση και στειλτην μας τι πρέπει και πως πρέπει να τα χρησιμοποιουμαι ..  χαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...