Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.Πριν από περίπου ένα χρόνο η ΑΜΗ μου ήταν 0,4. Δε την έχω μετρήσει εκ τότε, δεν έχει νόημα. Δε ξέρω πόσο καιρό έχω ακόμα να μαζεύω δηλαδή.  Έχω μαζέψει μια λίστα ερωτήσεων για τον γιατρό και πρέπει να κάτσω να σκεφτώ αν έχει νόημα να ψάξω άλλον ή να συνεχίσω με τον ίδιο. Δε ξέρω ποιο είναι το σημείο που θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τη δωρεά ωαρίων. Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να το σκεφτώ.  Απλά τώρα πρέπει να περιμένω να κάνω το ραντεβού μαζί του μετά τις γιορτές.  

Η κοπέλα που μου ανέφερες τελικά τα κατάφερε;

Πίστευα πως λόγω ηλικίας θα είχα πιο πολλές πιθανότητες στην ετ.

Βέβαια τα κατάφερε ήταν απλά θέμα χρόνου. Προσπαθούσε για παιδί απτά 29 Κ τελικά γέννησε στα 38 για όλους αυτούς τους λόγους που είχε να προσπεράσει . Πολλά θέματα κληρονομικό νόσημα Κ Άπτον πατέρα ,χαμηλή αμη , Κ θέμα με τον θυροειδή . Έβαλε στόχο να μαζέψει βλαστοκυστες Κ τα κατάφερε . 

Βοήθειαααααααααα!!!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας για υποκοριστικά από τα ονόματα Βάρβαρα και Σοφία… πέρα από το Βάσω που δεν μου αρέσει καθόλου δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. 😬

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Ηρω-νία είπε:

Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας για υποκοριστικά από τα ονόματα Βάρβαρα και Σοφία… πέρα από το Βάσω που δεν μου αρέσει καθόλου δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. 😬

Θέλεις να τα συνδυάσεις φαντάζομαι ε???γιατί δε σου αρέσει το Βάσω??οχι που είναι το όνομα μου αλλά είναι τόσο ωραίο όνομα...χαχαχαχα

Αλλα βγαινει απο το Βασιλεια...δεν νομιζω να καταλαβει κανεις πως ειναι συνδυασμός ονομάτων..αν την λες μόνο Σοφία π είναι τόσο ωραίο και αριστοκρατικο?η θέλεις οπωσδήποτε να συνδυαστούν??

6 ώρες πρίν, Ηρω-νία είπε:

Καλησπέρα. Εμένα μου ήρθε όπως τα βλέπω μαζί, το Άρια ή Αρία.. δεν πολύ φαίνεται από που βγαίνει, αλλά είναι λίγο δυσκολοσυνδυαστα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα. Εμένα μου ήρθε όπως τα βλέπω μαζί, το Άρια ή Αρία.. δεν πολύ φαίνεται από που βγαίνει, αλλά είναι λίγο δυσκολοσυνδυαστα..

Ωραίο! 

Και το Σαρα μού ήρθε

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
On 18/9/2024 at 10:01 ΜΜ, Neverstop είπε:

Ωραίο! 

Και το Σαρα μού ήρθε

Τέλειο !! Μπράβο δε θα το σκεφτόμουν ποτε. 

On 18/9/2024 at 6:38 ΜΜ, *Vasoula είπε:

Θέλεις να τα συνδυάσεις φαντάζομαι ε???γιατί δε σου αρέσει το Βάσω??οχι που είναι το όνομα μου αλλά είναι τόσο ωραίο όνομα...χαχαχαχα

Αλλα βγαινει απο το Βασιλεια...δεν νομιζω να καταλαβει κανεις πως ειναι συνδυασμός ονομάτων..αν την λες μόνο Σοφία π είναι τόσο ωραίο και αριστοκρατικο?η θέλεις οπωσδήποτε να συνδυαστούν??

Θα ήθελα συνδυασμό ιδανικά, αλλά μας την έκανε και είναι αγόρι αχαχαχα τώρα ψάχνω υποκοριστικά του Βαγγέλη 😂

On 18/9/2024 at 9:22 ΜΜ, LeneL είπε:

Μέσα στο μυαλό μου είσαι. Το Άρια είναι τρομερό όνομα. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

11 ώρες πρίν, Ηρω-νία είπε:

Θα ήθελα συνδυασμό ιδανικά, αλλά μας την έκανε και είναι αγόρι αχαχαχα τώρα ψάχνω υποκοριστικά του Βαγγέλη 😂

δ νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις υποκοριστικο

δυσκολο ονομα

προσωπικα δ μου αρεσει,δ το εβγαλα στα παιδια μου,γτ υπαρχει στον περιγυρο,αλλα το δωσανε σε αλλο παιδι στην οικογενεια κ το συνηθιζεις

το να δωσεις μια χροια ξενου ονοματος πιστευω θα ακουγεται υπερβολικο

φιλος λογω καλλιτεχνικου χωρου εχει καθιερωσει το ονομα αγγελος,αλλα κ αυτο ασχετο

15 ώρες πρίν, Ηρω-νία είπε:

Μμμ δύσκολο όνομα το Βαγγέλης είναι η αλήθεια...δεν μ έρχεται κανένα υποκοριστικό....αλλά αν σε παρηγορεί όσους ξέρω που τους λενε Βαγγέλη είναι φανταστικά παιδιά...μπορει το ονομα να μη σου αρεσει αλλα το παιδι θα είναι σιγουρα υπέροχο!!χαχαχχαχαχα

Δεν νομίζω ότι βγαίνει υποκοριστικό από το Βαγγέλης. Μόνο αν αποφασίσεις να τον φωνάζεις Ευάγγελο που και πάλι μου ακούγεται περίεργο για μωράκι.

Αν δεν σου αρέσει βρες ένα άλλο όνομα η έστω συνδυασμό. Τα ονόματα από το οικογενειακό περιβάλλον είναι ωραίο να τα δίνουμε αλλά να μας αρέσουν και μελλοντικά να αρέσουν και στα παιδάκια.

Διαφημίσεις

Δύσκολο να βρεις υποκοριστικό. Ή κράτα το Ευάγγελος πολύ βαρύ αλλά οκ ή πήγαινε στο εντελώς ξένο για την Ελλάδα  Ιβάν ή κάνε το ένα Αγγελής δεν ξέρω. Τώρα αν θες να το κάνεις Άγγελος επειδή είναι πολύ διαδεδομένο σαν όνομα από μόνο του θα είναι μπέρδεμα με τις γιορτές. Ίσως αν του έδινες και ένα δεύτερο όνομα που να γιορτάζει όντως 8 Νοέμβρη να μπορούσες να το κρατήσεις ως Άγγελος. 

On 18/9/2024 at 3:20 ΜΜ, Ηρω-νία είπε:

Έχω μπερδευτεί για ποιο μωρό συζητάμε αλλά θα πρότεινα και εγώ το Άρια 

• Καλή τύχη! 1

On 9/10/2024 at 5:36 ΜΜ, Spring_girl είπε:

Εγώ θα έδινα άλλο όνομα άσχετο και θα κρατούσα το Ευάγγελο για κορίτσι επόμενο να γίνει Ευαγγελία. Δύσκολα ονόματα έχετε βρε παιδί μου κι εσείς 😅

Χαχαχαχ , τι να κάνουμε; Συμβαίνει. 😂 Ευαγγελία δεν πρόκειται να βγάλω την κόρη μου ποτε ποτε ποτε ποτε για προσωπικούς λόγους αχαχα

On 10/10/2024 at 2:44 ΜΜ, Nels είπε:

Έβαν!

Ωραίο. Αλλά πως το λέμε στον πατέρα αχαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 29 λεπτά , Ηρω-νία είπε:

Χαχαχαχ , τι να κάνουμε; Συμβαίνει. 😂 Ευαγγελία δεν πρόκειται να βγάλω την κόρη μου ποτε ποτε ποτε ποτε για προσωπικούς λόγους αχαχα

Ωραίο. Αλλά πως το λέμε στον πατέρα αχαχαχαχα

Δεν το λες βρε, τον φωνάζεις έτσι όταν είναι μικρός για συντομία (που να πει το μωρο το ευαγγελος) και μετα τσούζουν τσουκου θα μείνει, χαχαχα. Με το καλό το μωράκι σας ,γερό να είναι και μια χαρά είναι και το Βαγγέλης, αντρικιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...