Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Αλήθεια ανοσολογικά έχεις ψαχτει καθόλου? Εννοώ να ψάχτεις για κάποιο υποβόσκουν αυτοάνοσο κτλ.. ? Πολλές φορές η πολύ χαμηλή Αμη σε μικρές ηλικίες  Κ η αποτυχία εμφύτευσης ητε με φυσικό ητε με τεχνητό τρόπο ίσως δείχνουν ητε ενδομητριωση ητε αυτοάνοσα που στην ουσία επιτίθονται στο ίδιο σου το σώμα . Κ ίσως η κορτιζόνη να ήταν μια λύση . 

Η αλήθεια είναι πως ενδομητριωση δεν έχω γιατί έχω κάνει κ υστεροσκοπηση. Φανταζομαι θα φαινόταν. Επίσης σε ανασολογικες εξετάσεις στο παρελθόν ήμουν θετική σε ΑΝΑ (κάπως λέγεται αυτή η εξέταση , είναι απλή αιματολογική που κάπως μου διαφεύγει). Ο παθολόγος είχε πει μη αξιολογήσιμη ένδειξη. Σε ενδοκρινολόγο που πήγα μετά δεν είχα βρεθεί κάτι. Πώς αλλιώς θα μπορούσα να ψαχτώ;

Βρεφικούς σταθμός

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα κάποιον με εμπειρία να μου πει τη γνώμη μου για τους βρεφικούς σταθμούς. Εγώ το σνομπαρα πάρα πολύ όταν το άκουγα από φίλους, ωστόσο παρόλο που έχω την άδεια μου αυτή τη στιγμή έχω φτάσει στο αμήν από την κούραση και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ρωτήσω. Όχι για να πηγαίνει κάθε μέρα η πολλές ώρες αλλά για να μπορώ και εγώ λίγο να ξεκουράζομαι. Έχω βρει και μια κοπέλα να τον κρατήσει αλλά ακόμα φοβάμαι να τον αφήσω μόνο στο σπίτι με κάποιο ξένο και δε ξέρω αν είναι καλύτερα στο βρεφικό. 

Το λουκουμακι μου είναι 4 μηνών και εγώ δεν έχω καμία βοήθεια. 

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , taniak είπε:

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα κάποιον με εμπειρία να μου πει τη γνώμη μου για τους βρεφικούς σταθμούς. Εγώ το σνομπαρα πάρα πολύ όταν το άκουγα από φίλους, ωστόσο παρόλο που έχω την άδεια μου αυτή τη στιγμή έχω φτάσει στο αμήν από την κούραση και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ρωτήσω. Όχι για να πηγαίνει κάθε μέρα η πολλές ώρες αλλά για να μπορώ και εγώ λίγο να ξεκουράζομαι. Έχω βρει και μια κοπέλα να τον κρατήσει αλλά ακόμα φοβάμαι να τον αφήσω μόνο στο σπίτι με κάποιο ξένο και δε ξέρω αν είναι καλύτερα στο βρεφικό. 

Το λουκουμακι μου είναι 4 μηνών και εγώ δεν έχω καμία βοήθεια. 

4 μηνών είναι πάρα πολύ μικρό . Το πιθανότερο να μην το πάρουν καν στον βρεφικο να μην το δεχτούν δηλαδή. Γενικά επειδή είναι πολύ μωράκι Κ πολύ πιθανών να σου αρρωσταίνει πολύ συχνά Κ πολύ βαριά σε αυτή την ηλικία καλό είναι να το ξεκινήσεις μετά τον χρόνο. Τα μωράκια πριν τον χρόνο αν κολλήσουν κάτι το περνάνε πολύ βαριά με υψηλούς πυρετούς Κ είναι δύσκολο να συνεργαστούν στα φάρμακα οπότε καλητερα να το αποφύγεις . 

Αφού έχεις βρει κοπέλα για το σπίτι είναι καλύτερο να στο απασχολεί Κ να σε βοηθάει εκεί . Στον παιδικό σταθμό είναι τόσα πολλά τα παιδάκια που το πιθανότερο να στο παρατήσουν σε ένα πάρκο Κ αν κλάψει απλά να στο ταισουν. Στο σπίτι αν βάλεις κάμερες μπορείς να έχεις τον έλεγχο απτό κινητό σου . 

Επίσης στους βρεφικους σταθμούς επειδή το παιδί δεν μιλάει θα σου πουν Κ πολλά ψέματα για το τι κάναν. 

Όταν το παιδί αρχίζει να συννενοητε είναι μπορείς να το πας Κ γενικά να είσαι πιο χαλαρή ότι το παιδί θα περάσει καλητερα. Γενικά οι βρεφικοι σταθμοί είναι επιχειρήσεις οπότε μην περιμένεις ότι έχουν επαρκές προσωπικό για να είναι ένα μωρό πλήρως απασχολημένο ταισμενο Κ καθαρό ανά πάσα στιγμή. 

• Μου αρέσει 1

• 3 months later...

Αν κ η δημοσίευση είναι τον Σεπτέμβρη θα απαντήσω τι έκανα εγώ ... Επίσης ούτε εμεις έχουμε βοήθεια... Εμένα είναι γεννημένα Δεκέμβρη κ Γενάρη... Τα πήγα κανονικά το Σεπτέμβρη που ήρθε... Ήταν 9 κ 8 μηνών αντίστοιχα... Αν κ καθόμουν από την δουλειά... Ήθελα να τα αναρρωνω την πρώτη χρονιά που αρρωσταίνουν πολύ ώστε την 2η θα ήταν η κατάσταση τους καλύτερη που εγώ θα ήμουν στην δουλειά... Δεν το μετανιωνω,όλα πήγαν όπως τα είχα στο μυαλο μου... Όπως νομίζει η κάθε μανουλα καλύτερα... Αυτή ξέρει τις ανάγκες της οικογένειας της...🌷

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 5 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αν κ η δημοσίευση είναι τον Σεπτέμβρη θα απαντήσω τι έκανα εγώ ... Επίσης ούτε εμεις έχουμε βοήθεια... Εμένα είναι γεννημένα Δεκέμβρη κ Γενάρη... Τα πήγα κανονικά το Σεπτέμβρη που ήρθε... Ήταν 9 κ 8 μηνών αντίστοιχα... Αν κ καθόμουν από την δουλειά... Ήθελα να τα αναρρωνω την πρώτη χρονιά που αρρωσταίνουν πολύ ώστε την 2η θα ήταν η κατάσταση τους καλύτερη που εγώ θα ήμουν στην δουλειά... Δεν το μετανιωνω,όλα πήγαν όπως τα είχα στο μυαλο μου... Όπως νομίζει η κάθε μανουλα καλύτερα... Αυτή ξέρει τις ανάγκες της οικογένειας της...🌷

Να σας ζησουν τα παιδακια σας! Την πρωτη χρονια σας αρρωσταιναν τακτικα ε; ειμαι κι εγω πολυ προβληματισμενη για το τι να κανω. Θα επιστρεψω στη δουλεια οταν ο μικρος μου θα ειναι 13 μηνων και επειδη δεν υπαρχει καποιος να τον κραταει λεγαμε να τον παμε σε βρεφικο. Ωστοσο το πως θα λειπουμε καθε φορα που θα ειναι αρρωστος μας αγχωνει αρκετα..

πρίν από 19 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Να σας ζησουν τα παιδακια σας! Την πρωτη χρονια σας αρρωσταιναν τακτικα ε; ειμαι κι εγω πολυ προβληματισμενη για το τι να κανω. Θα επιστρεψω στη δουλεια οταν ο μικρος μου θα ειναι 13 μηνων και επειδη δεν υπαρχει καποιος να τον κραταει λεγαμε να τον παμε σε βρεφικο. Ωστοσο το πως θα λειπουμε καθε φορα που θα ειναι αρρωστος μας αγχωνει αρκετα..

Καλημέρα σας ευχαριστώ πολύ κ εσάς να σας ζήσει το μωράκι σας ...πόσο είναι τώρα το μωράκι σας?

Τον Σεπτέμβρη πόσο θα είναι? 

Αρρωσταίνουν ναι την πρώτη χρονιά γιατί είναι καθαροί οργανισμοί,οπότε χτίζουν ανοσοποιητικό...1 πάνε 5 κάθονται... Βέβαια είναι κ στο παιδάκι...το ένα μου με το άλλο... Δεν είχε την ίδια συχνότητα... Κ εγω αυτό σκεφτόμουν σχετικά με την δουλειά... Εντάξει δεν γίνεται να λείπεις κάθε λίγο κ λιγάκι... Όπως δεν ήθελα κ εγώ μια ξένη μεσα στο σπίτι μου... Άσε που η κοπέλα όσο καλή κ να είναι σαν άνθρωπος...είναι άνθρωπος όπου μπορεί να αρρωστήσει κ αυτή οπότε εμείς μένουμε ξεκρεμαστοι τελευταία στιγμη... Ή όπως επίσης μπορεί να σου πει τελευταία στιγμή σταματάω κ εκεί να μην ξέρεις τι να κάνεις... Ενώ ο σταθμός κ μια κοπέλα να αρρωστήσει δεν κλείνει... Οπότε έψαξα σταθμούς...αλλά δεν δυσκολευτηκα...τελικά βρήκαμε τον καλύτερο είναι σαν δεύτερη οικογένεια για εμάς... Από περιβάλλον,αλλά κ από τους ανθρώπους που τον έχουν κ δουλεύουν για αυτόν...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σας ευχαριστώ πολύ κ εσάς να σας ζήσει το μωράκι σας ...πόσο είναι τώρα το μωράκι σας?

Αρρωσταίνουν ναι την πρώτη χρονιά γιατί είναι καθαροί οργανισμοί,οπότε χτίζουν ανοσοποιητικό...1 πάνε 5 κάθονται... Βέβαια είναι κ στο παιδάκι...το ένα μου με το άλλο... Δεν είχε την ίδια συχνότητα... Κ εγω αυτό σκεφτόμουν σχετικά με την δουλειά... Εντάξει δεν γίνεται να λείπεις κάθε λίγο κ λιγάκι... Όπως δεν ήθελα κ εγώ μια ξένη μεσα στο σπίτι μου... Άσε που η κοπέλα όσο καλή κ να είναι σαν άνθρωπος...είναι άνθρωπος όπου μπορεί να αρρωστήσει κ αυτή οπότε εμείς μένουμε ξεκρεμαστοι τελευταία στιγμη... Ή όπως επίσης μπορεί να σου πει τελευταία στιγμή σταματάω κ εκεί να μην ξέρεις τι να κάνεις... Ενώ ο σταθμός κ μια κοπέλα να αρρωστήσει δεν κλείνει... Οπότε έψαξα σταθμούς...αλλά δεν δυσκολευτηκα...τελικά βρήκαμε τον καλύτερο είναι σαν δεύτερη οικογένεια για εμάς... Από περιβάλλον,αλλά κ από τους ανθρώπους που τον έχουν κ δουλεύουν για αυτόν...

Εμενα τωρα ειναι 5,5 μηνων και λεγαμε να τον ξεκινησουμε τον Σεπτεμβρη που θα ξεκινησω δουλεια. Κι εγω αυτα σκεφτομαι για την κοπελα στο σπιτι ωστοσο και η ιδεα του βρεφικου δε σας κρυβω οτι με αγχωνει πολυ. Ειναι σημαντικο να βρεις ενα καλο περιβαλλον, ειστε τυχεροι που το βρηκατε γιατι δεν ειναι παντου ετσι..

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Κ όταν αρρωσταίνει το παιδί τι θα κάνεις στατιστικά το παιδί θα αρρωσταίνει πολύ πιο συχνά από ότι μία κοπέλα στο σπίτι που μπορεί να αρρωστήσει λείψει 3 φορές την χρόνια . Εκτός Κ αν υπάρχουν παππούδες που θα μπορούν να κρατάνε το παιδί για 10 μέρες το μήνα που θα χρειαστεί . 

Πηγαίνοντας παιδικό σταθμό. Γενικά ο βρεφικος σταθμός θέλει καλό backround δηλαδή να υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος διαθέσιμος πίσω στο σπίτι. Άσε τις φορές που θα χρειαστεί εκτάκτως να το πάρεις από τον σταθμό γιατί αρρώστησε εκεί. Δηλαδή πρέπει να υπάρχει κάποιος σίγουρα που δεν δουλεύει από πίσω πάντα διαθέσιμος . 

1 ώρα πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Εμενα τωρα ειναι 5,5 μηνων και λεγαμε να τον ξεκινησουμε τον Σεπτεμβρη που θα ξεκινησω δουλεια. Κι εγω αυτα σκεφτομαι για την κοπελα στο σπιτι ωστοσο και η ιδεα του βρεφικου δε σας κρυβω οτι με αγχωνει πολυ. Ειναι σημαντικο να βρεις ενα καλο περιβαλλον, ειστε τυχεροι που το βρηκατε γιατι δεν ειναι παντου ετσι..

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...