-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Καλησπέρα ! Είμαι κι εγώ στη διαδικασία προετοιμασίας για εμβρυομεταφορά. Είχα μία άτυχη εγκυμοσύνη (που ούτε την περίμενα) πριν 5 χρόνια (παλινδρόμησε) μία ωοληψία που δεν προχώρησε λόγω κακής ποιότητας ωαρίων (λόγω ηλικίας). Τώρα πλησιάζω τα 50 και έχουμε βρει δότρια, έχουμε βλαστοκύστες και μόλις είναι έτοιμο το ενδομήτριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορά. Εχω όμως πολλές απορίες. Πως γίνεται η εμβρυομεταφορά? Πονάει?
Ο μεγάλος μου όμως προβληματισμός είναι το ποσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ένα έμβρυο που προέρχεται από δότρια. Πόσο εύκολο ήταν να το αποδεχτεί κάποιος και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία.
Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!
Με το καλό όλα!
-
Διπλή ωορρηξία
-
Θέματα
-
- 8.375 απαντήσεις
- 974.961 εμφανίσεις
-
- 946 απαντήσεις
- 478.624 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 131.150 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.173.841 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.912 εμφανίσεις
-
-
-
Yasminelle
Από Bela, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 5 απαντήσεις
- 1.339 εμφανίσεις
-
- 28.283 απαντήσεις
- 3.534.221 εμφανίσεις
-
- 988 απαντήσεις
- 104.297 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 5.753 εμφανίσεις
-
- 8.375 απαντήσεις
- 974.964 εμφανίσεις
-
- 1.595 απαντήσεις
- 61.867 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 1.160 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 56 εμφανίσεις
-
- 946 απαντήσεις
- 478.624 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 6.715 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα