Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Spermotrend

Recommended Posts

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει κάποιο ζευγάρι τις βιταμίνες Spermotrend; Είδατε κάποια βελτίωση- αποτέλεσμα; Μας τις πρότειναν σας εναλλακτικές αντί για τις profertil οι οποίες δεν ήταν αποτελεσματικές για εμάς.

• 5 months later...

Διαφημίσεις

On 13/8/2024 at 10:08 ΜΜ, so_pa είπε:

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει κάποιο ζευγάρι τις βιταμίνες Spermotrend; Είδατε κάποια βελτίωση- αποτέλεσμα; Μας τις πρότειναν σας εναλλακτικές αντί για τις profertil οι οποίες δεν ήταν αποτελεσματικές για εμάς.

Καλησπέρα! Τις έχει πάρει ο σύζυγος και του βελτίωσαν αρκετά την κινητικότητα σπέρματος.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...