Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια αρνητικό. Δε νιώθω τίποτα. Ούτε να κλάψω δε μπορώ.

Σε νιώθουμε όλες μας τόσο πολύ .. δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς!! υπομονή και να κάνεις περαιτέρω εξετάσεις. Θα δεις ότι η επόμενη φορά σου θα είναι η τυχερή!!!

• Ευχαριστώ 1

Χτύπημα μωρού

Recommended Posts

Κορίτσια sos. Όπως κρατούσα τον μικρό μου 3 μηνών πριν όρθιο στον ώμο, επειδή στηρίζει το κεφάλι δεν τον κρατούσα σε εκείνο το σημείο. Κ όπως πήγα να πιω νερό έκανε πίσω σαν τόξο μέχρι τη μέση του και ξαναγύρισε μπροστά, υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάτι η σπονδυλική του στήλη???

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια sos. Όπως κρατούσα τον μικρό μου 3 μηνών πριν όρθιο στον ώμο, επειδή στηρίζει το κεφάλι δεν τον κρατούσα σε εκείνο το σημείο. Κ όπως πήγα να πιω νερό έκανε πίσω σαν τόξο μέχρι τη μέση του και ξαναγύρισε μπροστά, υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάτι η σπονδυλική του στήλη???

Πιστεύω δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, βέβαια για να είσαι σίγουρη καλύτερα να ρωτήσεις την παιδίατρο..

• Μου αρέσει 1

Το είχε κάνει και το δικό μου μωρό αυτό..  Είναι μια χαρά! Εάν δεν έκλαψε πιθανώς δεν έπαθε τίποτα.. Είναι πολύ μαλακά τα κοκκαλα τους σε αυτή την ηλικία,  μην φοβάσαι τίποτα δεν θα έπαθε.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα! Το πάθαμε και εμείς και το μωρό ήταν στα χέρια του συζύγου, οπότε καταλαβαίνεις τι θα γινόταν.. 

Τέλος πάντων, πιο πολύ τρομάξαμε, τίποτα δεν έγινε, είναι πολύ ευλύγιστα, όλα καλά. 

Η παιδίατρος έλεγε προσοχή γιατί κάνουν σαν βαρελάκι, σηκώνουν τα ποδαράκια τους ψηλά όταν είναι ξαπλωμένα κ γυρίζουν δεξιά αριστερά και πέφτουν στο πάτωμα. 

Να μη πέσουν από ύψος μεγαλύτερο από το δικό τους. 

Να το χαίρεστε το μωράκι σας! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...