Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μπουσουλημα πότε?

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Έχω μια μπεμπουλα που έκλεισε τους 7 μήνες προχθές. Έχει από 6,5 μηνών που όταν είναι μπρούμυτα, σηκώνεται σε θέση μπουσουληματος κ κάνει μπρος πίσω χωρίς να κάνει βήματα (μόνο με κωλαρακο και μεσουλα για να κουνιέται) ή άλλες φορές βάζει δύναμη στα χεράκια κ σέρνεται προς τα πίσω. Όταν τα παιδάκια σας το έκαναν αυτό μέσα σε πόσο καιρό μπουσουλησαν? Είναι δλδ προάγγελος μπουσουληματος ή μπορεί να μπουσουλησει κ μετά από 4 μήνες πχ? Τα άλλα δύο μου παιδιά δεν το έκαναν αυτό για να έχω ένα μπουσουλα. Η κόρη μου μόνο σέρνονταν προς τα εμπρός κ μετά από κανένα μισό μήνα μπουσουλησε 

Διαφημίσεις

On 7/8/2024 at 10:48 ΠΜ, mama16 είπε:

Καλημέρα σε όλους. Έχω μια μπεμπουλα που έκλεισε τους 7 μήνες προχθές. Έχει από 6,5 μηνών που όταν είναι μπρούμυτα, σηκώνεται σε θέση μπουσουληματος κ κάνει μπρος πίσω χωρίς να κάνει βήματα (μόνο με κωλαρακο και μεσουλα για να κουνιέται) ή άλλες φορές βάζει δύναμη στα χεράκια κ σέρνεται προς τα πίσω. Όταν τα παιδάκια σας το έκαναν αυτό μέσα σε πόσο καιρό μπουσουλησαν? Είναι δλδ προάγγελος μπουσουληματος ή μπορεί να μπουσουλησει κ μετά από 4 μήνες πχ? Τα άλλα δύο μου παιδιά δεν το έκαναν αυτό για να έχω ένα μπουσουλα. Η κόρη μου μόνο σέρνονταν προς τα εμπρός κ μετά από κανένα μισό μήνα μπουσουλησε 

τωρα το ειδα

δ θυμαμαι να το εκαναν τα παιδια μου

πιστευω ειναι κοντα στο μπουσουλημα η μικρη σου

η κορη μου περπατησε(πιανομενη) κ μπουσουλησε μαζι 9μ

κ ο γιος μπουσουλησε 11μ.πιο πριν κανα μηνα στεκοταν στα γονατα,συνηθως το ενα,κ αφηνε τα χερια πχ για να πιασει κτ

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, vikib είπε:

τωρα το ειδα

δ θυμαμαι να το εκαναν τα παιδια μου

πιστευω ειναι κοντα στο μπουσουλημα η μικρη σου

η κορη μου περπατησε(πιανομενη) κ μπουσουλησε μαζι 9μ

κ ο γιος μπουσουλησε 11μ.πιο πριν κανα μηνα στεκοταν στα γονατα,συνηθως το ενα,κ αφηνε τα χερια πχ για να πιασει κτ

Ευχαριστώ για την απάντηση!! Κ εμένα η πρώτη μου 9 μηνών μπουσουλησε κ ο γιος μου 12 μαζί περίπου με περπάτημα! Κ σκέφτομαι αυτή πότε θα το κάνει.. Απ' τη μια ανυπομονώ απ' την άλλη σκέφτομαι ότι καλά είναι που δεν το κάνει ακόμη, να προλάβω να στρώσω πρώτα χαλιά να μην πέφτει με τα μούτρα στο πάτωμα! 🤣

17 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση!! Κ εμένα η πρώτη μου 9 μηνών μπουσουλησε κ ο γιος μου 12 μαζί περίπου με περπάτημα! Κ σκέφτομαι αυτή πότε θα το κάνει.. Απ' τη μια ανυπομονώ απ' την άλλη σκέφτομαι ότι καλά είναι που δεν το κάνει ακόμη, να προλάβω να στρώσω πρώτα χαλιά να μην πέφτει με τα μούτρα στο πάτωμα! 🤣

ναι η αληθεια ειναι αμα ξεκινησει θα εχεις περισσοτερο τρεξιμο

ζεστες εχει ακομη,πιστευω θα προλαβει να μπουσουλησει πριν τα χαλια.θα τα βαλεις ομως για το περπατημα

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, vikib είπε:

ναι η αληθεια ειναι αμα ξεκινησει θα εχεις περισσοτερο τρεξιμο

ζεστες εχει ακομη,πιστευω θα προλαβει να μπουσουλησει πριν τα χαλια.θα τα βαλεις ομως για το περπατημα

Από θέμα τρεξίματος ξεκινάει σιγά σιγά η δυσκολότερη ηλικία!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...