Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Χάπι της επόμενης μέρας και προσπερματικά υγρά.

lovelybones1

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και μη! Το θέμα μου δεν ταιριάζει ακριβώς στην κατηγορία που επέλεξα, αλλά θα ήθελα τις γνώμες σας αν είναι εφικτό.
Πριν κάποιο διάστημα ήρθα σε επαφή με τον σύντροφό μου, αλλά κατά τη διάρκεια το προφυλακτικό έσπασε και συνεχίσαμε λίγο με ελεύθερη επαφή, χωρίς εκσπερμάτιση εντός του κόλπου. Την επόμενη μέρα πήρα το ellaone λόγω της ανησυχίας μου περί προσπερματικών υγρών. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 1/6, η πράξη έγινε μετά τη λήξη αυτής της περιόδου αλλά ακόμα δεν είχα άλλη περίοδο. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης από προσπερματικά υγρά αλλά αφού έχει ληφθεί το χάπι;
Γενικότερα και ειδικότερα τον τελευταίο καιρό δεν αδιαθετώ σταθερά. Επίσης, άλλαξα περιβάλλον λόγω διακοπών για αρκετό καιρό, έχω και αρκετό στρες και άγχος επειδή δεν αδιαθετώ.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , lovelybones1 είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και μη! Το θέμα μου δεν ταιριάζει ακριβώς στην κατηγορία που επέλεξα, αλλά θα ήθελα τις γνώμες σας αν είναι εφικτό.
Πριν κάποιο διάστημα ήρθα σε επαφή με τον σύντροφό μου, αλλά κατά τη διάρκεια το προφυλακτικό έσπασε και συνεχίσαμε λίγο με ελεύθερη επαφή, χωρίς εκσπερμάτιση εντός του κόλπου. Την επόμενη μέρα πήρα το ellaone λόγω της ανησυχίας μου περί προσπερματικών υγρών. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 1/6, η πράξη έγινε μετά τη λήξη αυτής της περιόδου αλλά ακόμα δεν είχα άλλη περίοδο. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης από προσπερματικά υγρά αλλά αφού έχει ληφθεί το χάπι;
Γενικότερα και ειδικότερα τον τελευταίο καιρό δεν αδιαθετώ σταθερά. Επίσης, άλλαξα περιβάλλον λόγω διακοπών για αρκετό καιρό, έχω και αρκετό στρες και άγχος επειδή δεν αδιαθετώ.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Μήπως εννοείς τελευταία περίοδος 1/7 Κ όχι 1/6? 

Κανονικα το χάπι πρέπει να το περνεις επιτόπου όταν γίνει κάποιο ατύχημα Κ όχι την επόμενη μέρα . 

Παντός γενικά με προσπερματικα είναι πιο λίγες οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος . 

Γενικά αν η περίοδος είναι πολυ άστατη να δεις γυναικολόγο . Το ανχος λίγο επιρεαζει άντε το πολύ 1 εβδομάδα . 

Καλησπέρα, Λίνα! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

1/6 ήταν η τελευταία περίοδος. Από όσο ξέρω το χάπι δρα καλύτερα όσο πιο γρήγορα το πάρεις, το πρώτο 24ωρο καλύτερα. 

Είναι άστατη η περίοδος, ναι. Μίλησα με τη γυναικολόγο μου και μου έγραψε ορμονικές εξετάσεις, επί του θέματος δεν μου έχει απαντήσει ακόμη. 

πρίν από 18 λεπτά , lovelybones1 είπε:

Καλησπέρα, Λίνα! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

1/6 ήταν η τελευταία περίοδος. Από όσο ξέρω το χάπι δρα καλύτερα όσο πιο γρήγορα το πάρεις, το πρώτο 24ωρο καλύτερα. 

Είναι άστατη η περίοδος, ναι. Μίλησα με τη γυναικολόγο μου και μου έγραψε ορμονικές εξετάσεις, επί του θέματος δεν μου έχει απαντήσει ακόμη. 

Καταρχάς εάν έχεις δύο μήνες να δεις περίοδο θα πρέπει πρώτα από όλα να κάνεις μια χοριακη Κ μετά να επισκεφτείς ένα γυναικολόγο από κοντά να σου κάνει υπέρηχο. Μπορεί να υπάρχει κάποια κύστη. 

Εάν δεν υπάρχει κύστη ο γιατρός μετά τον υπέρηχο θα σου δώσει χάπι για να σου έρθει περίοδος . Οι ορμονικές συνήθως γίνονται αφού έρθει περίοδος για να δει Κ ο γιατρός πιο είναι το πρόβλημα τελικά Κ να ακολουθήσεις μια αγωγή. Αλλά πρώτα από όλα πρέπει να γίνει ένας υπέρηχος 

Κ μια χοριακη 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...