Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Winnie7 είπε:

Ηταν η 5η μου προσπάθεια. Οι υπολοιπες ήταν μια βιοχημική , δυο αρνητικές και μια παλίνδρομη πάλι τον Ιούλιο. 😒 εχω απογοητευτεί τόσο πολύ, συνέχεια κλαίω. 

Στο έμβρυο/Σις είσαι και εσύ ; 

Ναι εμβρυογέννεσις. Σε παρακαλώ μη το προκαταβάλεις ακόμα. Δώσε χρόνο για την επαναληπτική χοριακη σου.

Εμμονικα πεθερικά με εγγόνι

Recommended Posts

Πωπω φιλενάδα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Το ίδιο ζω και εγώ μένει από κάτω ερχεται συνέχεια χτυπάει κουδουνι μια εμμονή με το μωρό 10 μηνων λες και είναι δικό τους...δεν ξέρω τι να σου πω δεν θα πω υπομονή η οτιδήποτε άλλο..και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω πολύ πίεση ..έχω αρχίσει τον τελευταίο καιρό να είμαι και εγώ ξινή μιας και δεν εχω τα κότσια να πω φτάνει πια κουρασατε.ελπιζω να καταλαβαίνει απ' την φάτσα μου ότι δεν γουστάρω..κάνε και εσύ το ίδιο ..άμα βρείτε λύση κορίτσια πείτε και μας..και μην περιμένετε να μιλήσουν οι άνδρες μας..ούτε καν φόβουνται την αντίδραση της μάμακας τους

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, Lem92 είπε:

Πωπω φιλενάδα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Το ίδιο ζω και εγώ μένει από κάτω ερχεται συνέχεια χτυπάει κουδουνι μια εμμονή με το μωρό 10 μηνων λες και είναι δικό τους...δεν ξέρω τι να σου πω δεν θα πω υπομονή η οτιδήποτε άλλο..και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω πολύ πίεση ..έχω αρχίσει τον τελευταίο καιρό να είμαι και εγώ ξινή μιας και δεν εχω τα κότσια να πω φτάνει πια κουρασατε.ελπιζω να καταλαβαίνει απ' την φάτσα μου ότι δεν γουστάρω..κάνε και εσύ το ίδιο ..άμα βρείτε λύση κορίτσια πείτε και μας..και μην περιμένετε να μιλήσουν οι άνδρες μας..ούτε καν φόβουνται την αντίδραση της μάμακας τους

αρχικα δ μενεις πανω-κατω:|

το μονο που μπορεις να κανεις οταν το περιβαλλον δ ειναι καλο,να αποφευγεις τις συναντησεις

αν δ το κανει ο γιος τους,το κανεις εσυ.βαζεις στη ζυγαρια να ναι ευχαριστημενοι οι παππουδες,η το καλυτερο για το παιδι

• 4 months later...

Αχ ChristyLM 

On 26/7/2024 at 11:32 ΜΜ, ChristyLM είπε:
Καλησπέρα σας. 

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και δεν γνωρίζω αν υπάρχει ξανά αντίστοιχο θέμα.  Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα πεθερικά μου, κυρίως. 

Πριν 10 μήνες μετά από έκτακτη επίσκεψη στο μαιευτήριο με παθολογικό καρδιοτοκογραφημα και με πολύωρη προσπάθεια, γέννησα με καισαρική το πρώτο μου παιδί (και πρώτο εγγόνι των πεθερικων μου..εχουν 3 παιδιά). Έμεινα στο μαιευτήριο 4 ημέρες και ήρθαν να δουν το μωρό την ημέρα π γεννήθηκε καθώς λόγω covid δεν υπάρχει επισκέπτηριο στους ορόφους. Εννοείται εμένα δεν με επισκέφτηκαν όσο έμεινα εκεί (οι ασθενείς αν είναι σε καλή κατάσταση μπορούν να κατέβουν στο ισόγειο να δουν τους επισκέπτες τους και να κάτσουν μαζί τους). Έπαιρναν με βιντεοκληση, ωστόσο, τον άντρα μου κάθε φορά που ερχόταν και είχαμε το μωρό για να το δουν. Από τότε, τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα καλούν με βιντεοκληση, παρεμβαίνουν λέγοντας την γνώμη τους για ΌΛΑ  στον γιο τους εννοείται, ζητούν επισκέψεις κάθε 1-2 εβδομάδες (μένουμε 10' μακριά) ενώ γνωρίζουν ότι με τον άντρα μου βρισκόμαστε ελάχιστα καθώς δουλεύει 6/7 μέρες..και έλεγα τόσο καιρό Εντάξει, κάνε υπομονή... Όμως εδώ και ένα μήνα έχει παραγίνει. Κανονίσαμε να έρθουν ένα απόγευμα στις 6-7 να δουν το μωρό γτ θα φεύγαμε διακοπές (κ δεν θα άντεχαν τόσο διάστημα χωρίς να το δουν όπως είπαν...), μας πήρε ο ύπνος όλους μας γτ είχαμε άσχημη μέρα και ενω μας έστειλαν 100 μνμτ και δεν απαντούσαμε αποφάσισαν να έρθουν σπίτι μας και να μας ξυπνήσουν! Και ούτε ένα συγγνώμη! Μετά από 5 μέρες φύγαμε για διακοπές... κοντά στην Αττική, καθώς εκεί έχουμε εξοχικό, και από την πρώτη εβδομάδα έκαναν την επίσκεψη τους! Και ενώ είχαμε κανονίσει ότι ώρα ξυπνήσει ο μικρός να βρεθούμε, μας έπαιρναν τηλέφωνο 8:30 το πρωί και εννοείται μας ξύπνησαν και εννοείται Ούτε συγνώμη! Και μας ενημέρωσαν ότι θα έρθουν ξανα.. Χωρίς να μας ρωτήσουν! Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο αλλά η αγανάκτηση μου είναι τεράστια! Νιώθω τεράστια πίεση και δε ξέρω τι να κάνω... Να σημειώσω πως είμαι ξανά έγκυος 6 μηνών (εννοείται ότι δεν  τους ενδιαφέρει και δεν ρωτάνε τίποτα για το πως είμαι κλπ, καθώς το όνομα του πεθερού μου βγήκε και ξεκαθάρισα ότι θα βγάλουμε ότι όνομα αγαπάμε εμείς στο επόμενο παιδάκι και ξυνισαν). Επίσης να πω ότι από τον πρώτο μήνα μέχρι και κάθε φορά που τον βλέπει, η πεθερά μου, μας ρωτάει ποτέ θα τους τον αφήσουμε σπίτι τους για σαββατοκύριακο (έχω σταματήσει τον θηλασμό ένα μήνα τώρα)!. Σας παρακαλω βοήθεια !! 

Ποοπόσο άργησα να το δω το ποστ σου και πόσο σε νιώθω!! Βιώνουμε ακριβώς την ίδια κατάσταση.. Τελικά πλέον σε τι φάση βρίσκεσαι?

On 28/7/2024 at 11:59 ΜΜ, ChristyLM είπε:

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...