Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Μην ανησυχείς το πρήξιμο είναι απλά ένα σύμπτωμα, δεν το νιώθουν όλες. Εγώ δεν είχα ούτε πρήξιμο, ούτε ενόχληση στο στήθος, ούτε τίποτα απολύτως! Οταν με το καλό συνέλθεις στείλε μας να μας πεις τα νέα σου! 🤞🤞🤞

Εννοείται τώρα ετοιμαστήκαμε να πάνε … wish me luck 🍀 

• Καλή τύχη! 2

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Κορίτσια μου εγώ γέννησα εχθές ένα όμορφο μπουμπουκάκι! 2 ωριτσες μου πήρε, δεν το περίμενα! Τώρα προσπαθούμε να θηλάσουμε! Με το καλό σε όλες εύχομαι με έναν πόνο που λένε ! 🥰 Όσο για τον πόνο όσα σχόλια πρόλαβα να διαβάσω, συμφωνώ με την @mama_katerinas, ολες οι μέθοδοι έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους! Επισης, και εγώ με πρόκληση θα πήγαινα αλλά μετά από την κολπική εξέταση και ένα μασάζ με Κρέμα ξεκίνησαν όλα, τους έλεγα γεννάω και δεν με πίστευαν οι γιατροί! Μέχρι που είδαν μέσα σε ένα τέταρτο διαστολή από το 6 στο 10 μπαμ μπαμ! Δεν θα πω δεν είναι τίποτα ο φυσιολογικός, νιώθεις αρκετά αλλά νομίζω είμαστε και κατασκευασμένες γι αυτό! Με επισκληρίδειο πιστεύω όλα θα είναι καλύτερα, εγω δεν πρόλαβα αλλιώς θα έκανα! 

Να σας ζήσει!! Υγεια !! Να τη χαίρεστε!! Με το καλό όλα ! 😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Κορίτσια μου εγώ γέννησα εχθές ένα όμορφο μπουμπουκάκι! 2 ωριτσες μου πήρε, δεν το περίμενα! Τώρα προσπαθούμε να θηλάσουμε! Με το καλό σε όλες εύχομαι με έναν πόνο που λένε ! 🥰 Όσο για τον πόνο όσα σχόλια πρόλαβα να διαβάσω, συμφωνώ με την @mama_katerinas, ολες οι μέθοδοι έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους! Επισης, και εγώ με πρόκληση θα πήγαινα αλλά μετά από την κολπική εξέταση και ένα μασάζ με Κρέμα ξεκίνησαν όλα, τους έλεγα γεννάω και δεν με πίστευαν οι γιατροί! Μέχρι που είδαν μέσα σε ένα τέταρτο διαστολή από το 6 στο 10 μπαμ μπαμ! Δεν θα πω δεν είναι τίποτα ο φυσιολογικός, νιώθεις αρκετά αλλά νομίζω είμαστε και κατασκευασμένες γι αυτό! Με επισκληρίδειο πιστεύω όλα θα είναι καλύτερα, εγω δεν πρόλαβα αλλιώς θα έκανα! 

Μααα τι τέλεια νέα!!! Να σου ζησει κοπέλα μου !!! Καλή ανατροφή !!❤️

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...