Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Πηγα σημερα γιατρο ! Ειμαστε 3200 εμεις και ειπαμε 4/3 να τον γνωρισω 

εμεις θα κανουμε καισαρική , οποτε τώρα χαλαρώνω , κοντέουμε !! 

Με το

καλο με το καλό!! Χαλάρωσε τώρα και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες με τη κοιλιτσα σου 

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Γεια σας κορίτσια! Εμένα είναι πολύ ψηλά η μπέμπα, κλωτσαει διάφραγμα ακομα και αρκετά μεγάλη. Ήταν 3750 στις 38 εβδομαδες και μου είπε ότι θα ναι γύρω στα 4100 αν φτάσουμε την ΠΗΤ. Ειπαμε ότι αν δεν έρθει ως τότε θα μπω με πρόκληση το πολύ 13/3 που θα μαι 40+3. Θα πάω τώρα την άλλη Πέμπτη που θα είμαι  39+4 να με δει και βλέπουμε. 

Η αλήθεια είναι ότι τρομάζω λίγο με το μέγεθος γιατι η κόρη μου ήταν 3 κιλά και όπως και να το κάνουμε άλλο 3 άλλο 4, αλλά τέλοσπαντων! Κι εγώ πάντως χαλαρώνω και προσπαθώ να απολαύσω όσες μέρες έχουν απομείνει!

Σήμερα γεννούσε η @finallytheend κορίτσια??

Να μη φοβάσαι!! Όλα θα πάνε καλά!!!! Να σας ρωτήσω , αν ο γιατρός μου πει να μπούμε 7 η 8 για πρόκληση να το δεχτώ η είναι καλύτερο να περάσει η Πητ ; Έχω διαβάσει διαφορά για τη πρόκληση γι α αυτό σας ρωταω! Αχ λες ;;δε θυμάμαι!! Μακάρι να μας πει τα ευχάριστα !!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Γεια σας κορίτσια! Εμένα είναι πολύ ψηλά η μπέμπα, κλωτσαει διάφραγμα ακομα και αρκετά μεγάλη. Ήταν 3750 στις 38 εβδομαδες και μου είπε ότι θα ναι γύρω στα 4100 αν φτάσουμε την ΠΗΤ. Ειπαμε ότι αν δεν έρθει ως τότε θα μπω με πρόκληση το πολύ 13/3 που θα μαι 40+3. Θα πάω τώρα την άλλη Πέμπτη που θα είμαι  39+4 να με δει και βλέπουμε. 

Η αλήθεια είναι ότι τρομάζω λίγο με το μέγεθος γιατι η κόρη μου ήταν 3 κιλά και όπως και να το κάνουμε άλλο 3 άλλο 4, αλλά τέλοσπαντων! Κι εγώ πάντως χαλαρώνω και προσπαθώ να απολαύσω όσες μέρες έχουν απομείνει!

Σήμερα γεννούσε η @finallytheend κορίτσια??

Ετσι ειχε πει , οτι θα παει για 26/2.. ε φανταζομαι θα φανει οταν θα μπορέσει.. ναι εχεις δικιο αλλο 3 και αλλο 4 κιλά ,, αλλα ολα θα πανε καλα θα τα καταφέρεις 

πρίν από 3 λεπτά , Tsampi είπε:

Με το

καλο με το καλό!! Χαλάρωσε τώρα και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες με τη κοιλιτσα σου 

Να μη φοβάσαι!! Όλα θα πάνε καλά!!!! Να σας ρωτήσω , αν ο γιατρός μου πει να μπούμε 7 η 8 για πρόκληση να το δεχτώ η είναι καλύτερο να περάσει η Πητ ; Έχω διαβάσει διαφορά για τη πρόκληση γι α αυτό σας ρωταω! Αχ λες ;;δε θυμάμαι!! Μακάρι να μας πει τα ευχάριστα !!

Τι να σου πω αγαπη;; Μου πε και μενα για πρόκληση αλλα ως πρωτοτοκη θα παει ένα 14ωρο σίγουρα και αν δν πετυχει , παλι θα παω για καισαρική .. 7 ή 8 ειναι πριν τη ΠΗΤ

έχεις χρονο .. μπορει μεχρι τοτε να έχει εμπεδωθεί 

πρίν από 8 λεπτά , Tsampi είπε:

Με το

Δεν έχει μεγάλη διαφορά @Tsampi μου. Αν είναι ιδανικές οι συνθήκες θα πετύχει. Στην κόρη μου μπήκα 39+2 με πρόκληση και όλα πήγαν καλά, αλλά είχε ήδη εμπεδωθεί και είχα διαστολή! Να μην ανησυχείς ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει αναλόγως. Εμένα πχ λέει αυστηρά έως 40+3. Πάντως δεν ξέρω αν στο πε, αλλά βοηθάει πολύ εκτός από το περπάτημα και τις σκάλες και το σεξ. 

πρίν από 10 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Ετσι ειχε πει , οτι θα παει για 26/2.. ε φανταζομαι θα φανει οταν θα μπορέσει.. ναι εχεις δικιο αλλο 3 και αλλο 4 κιλά ,, αλλα ολα θα πανε καλα θα τα καταφέρεις 

Τι να σου πω αγαπη;; Μου πε και μενα για πρόκληση αλλα ως πρωτοτοκη θα παει ένα 14ωρο σίγουρα και αν δν πετυχει , παλι θα παω για καισαρική .. 7 ή 8 ειναι πριν τη ΠΗΤ

έχεις χρονο .. μπορει μεχρι τοτε να έχει εμπεδωθεί 

Τέλεια Τζένη μου! Άρα 4/3 Ε? Λιγότερο από βδομάδα!!🥰 Με το καλό σε όλες μας!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Δεν έχει μεγάλη διαφορά @Tsampi μου. Αν είναι ιδανικές οι συνθήκες θα πετύχει. Στην κόρη μου μπήκα 39+2 με πρόκληση και όλα πήγαν καλά, αλλά είχε ήδη εμπεδωθεί και είχα διαστολή! Να μην ανησυχείς ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει αναλόγως. Εμένα πχ λέει αυστηρά έως 40+3. Πάντως δεν ξέρω αν στο πε, αλλά βοηθάει πολύ εκτός από το περπάτημα και τις σκάλες και το σεξ. 

Τέλεια Τζένη μου! Άρα 4/3 Ε? Λιγότερο από βδομάδα!!🥰 Με το καλό σε όλες μας!!!!!

Ναι! Ήρθε η ώρα , 4/3 ! Να μαστε καλά ολες κορίτσια και με το καλό σε όλες! Οταν ηρεμήσουμε θα πουμε όλα τα νέα 

εγω εχω μια ανυπομονησία τόσο γλυκιά 😍

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...