Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Το prp θα το κάνεις στο νέο κύκλο? Αλήθεια αυτό που είναι 21 πόσο θα το πάρεις ? Στη β φάση μεγαλώνουν πιο αργά ? 

Ναι με τον κύκλο του Μαρτίου θα το κάνω. Ναι νομιζω μεγαλώνουν πιο αργά και απ’οτι έμαθα σήμερα είτε απορροφούνται στον επόμενο κύκλο είτε γίνονται κύστες. Οποτε καλό θα ήταν να το πάρω έτσι κ αλλιώς για να μη γίνει κύστη το 21.

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Κορίτσια τι κανετε;;; Ολα καλα;; Πως τα πατε με το βαρος και τον υπνο;; Εγω εχω αρχίσει και λεω οτι ειμαστε στο τελος …, άντε!! Θελω να τον δω!

Καλά κορίτσι!! Εγώ τα βράδια  δε κοιμάμαι  εύκολα  αλλά κοιμάμαι  τη μέρα.. 

Φτάνουμε  σιγά σιγά!

πρίν από 18 λεπτά , Tsampi είπε:

Και εγώ ανυπομονώ τόσο ππλυ !! Πήγα χθες στο γιατρό !! 2800 έφτασε ο μπέμπης μας !! Μου είπε συνεχίζουμε …

τον ρώτησα θα φάω όλο το μήνα; Μου λέει κανείς δρν ξερει! Έτσι είναι βρε κορίτσια ; Εγώ νομίζα ότι μπορούν να μας το προσδιορίσουν κάπως . Ύπνος χάλια το βράδυ , και τη μέρα υπνηλία!! Σταμάτησα και τη δουλειά Χθες

Αν δεν έχεις προγραμματισμένη κτ η δεν ζοριστεί το μωρό κλπ ναι πας μέρα με τη μέρα.. εμείς κλείσαμε κτ για 26/2 αλλά θα μας δει και την Δευτέρα.. προχτές την Δευτέρα  ήταν 3500..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , finallytheend είπε:

Φτάνουμε  σιγά σιγά!

Αν δεν έχεις προγραμματισμένη κτ η δεν ζοριστεί το μωρό κλπ ναι πας μέρα με τη μέρα.. εμείς κλείσαμε κτ για 26/2 αλλά θα μας δει και την Δευτέρα.. προχτές την Δευτέρα  ήταν 3500..

Ειστε πολυ καλα απο κιλα ! Ετοιμοι! Εγω θα παω αυριο  και μετα την αλλη εβδομαδα μεχρι 26/2 να δουμε βαρος. Καναμε μια συζήτηση για κτ στις 4/3 

πρίν από 15 λεπτά , Tsampi είπε:

Εννοούσα τον μήνα μου !! 
8/3 έχω Πητ 

Κατάλαβα!! Εξαρταται πως θα γεννήσεις 

μπορει να παει και μετά τις 8/3 

40 + 

συνήθως λενε παίρνουν τα μωράκια όλο το διάστημα ( ειναι και το βάρος , να εχουν φτάσει πανω απο 3 κιλά , σ´ενα πιο επιθυμητό) 

1 ώρα πρίν, finallytheend είπε:

Φτάνουμε  σιγά σιγά!

Με το καλό με το καλό !!!!❤️

• Μου αρέσει 1

On 19/2/2025 at 4:58 ΜΜ, finallytheend είπε:

Φτάνουμε  σιγά σιγά!

Τι ωραία νέα! Με το καλό! Άρα την επόμενη εβδομάδα θα τον έχεις ήδη στην αγκαλιά σου! Φοβεροοοο!

@Tsampi μου έτσι είναι μέρα με τη μέρα από εδώ και πέρα. Εγώ έχω να πάω από την προηγούμενη εβδομάδα και θα πάω την επόμενη ΠεμπτΗ, Αν δεν μας προλάβει η μπέμπα! Πάντως σε πρώτο παιδί το πιθανότερο είναι να γεννήσεις πολύ κοντά στην ΠΗΤ η να την ξεπεράσεις. 

@Tzeni38 μου περιμένουμε νέα σας!

Εγώ είμαι πολύ καλά κορίτσια, ήρεμη κι απλά περιμένω! Τακτοποιω κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες αυτές τις μέρες και από βδομάδα θα σταματήσω και την κόρη μου από το σχολείο να μαστε σίγουροι μην κολλήσει τίποτα και να περάσει μαζί μου τις τελευταίες μέρες ως μοναχοπαίδι!😭 Από συμπτώματα είμαι πολύ καλά, μόνο με τον ύπνο δυσκολεύομαι πολύ, ξυπνάω πολλές φορές μέσα στη νύχτα και δυσκολεύομαι να κοιμηθώ ξανά, αλλά εντάξει η αλήθεια είναι ότι 2.5 χρόνια που έγινα μαμά ένα βράδυ δεν κοιμήθηκα ποτέ ολόκληρο ακόμα! Πιστεύω στην 5ετια να τα καταφέρω!😂

πρίν από 39 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Τι ωραία νέα! Με το καλό! Άρα την επόμενη εβδομάδα θα τον έχεις ήδη στην αγκαλιά σου! Φοβεροοοο!

@Tsampi μου έτσι είναι μέρα με τη μέρα από εδώ και πέρα. Εγώ έχω να πάω από την προηγούμενη εβδομάδα και θα πάω την επόμενη ΠεμπτΗ, Αν δεν μας προλάβει η μπέμπα! Πάντως σε πρώτο παιδί το πιθανότερο είναι να γεννήσεις πολύ κοντά στην ΠΗΤ η να την ξεπεράσεις. 

@Tzeni38 μου περιμένουμε νέα σας!

Εγώ είμαι πολύ καλά κορίτσια, ήρεμη κι απλά περιμένω! Τακτοποιω κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες αυτές τις μέρες και από βδομάδα θα σταματήσω και την κόρη μου από το σχολείο να μαστε σίγουροι μην κολλήσει τίποτα και να περάσει μαζί μου τις τελευταίες μέρες ως μοναχοπαίδι!😭 Από συμπτώματα είμαι πολύ καλά, μόνο με τον ύπνο δυσκολεύομαι πολύ, ξυπνάω πολλές φορές μέσα στη νύχτα και δυσκολεύομαι να κοιμηθώ ξανά, αλλά εντάξει η αλήθεια είναι ότι 2.5 χρόνια που έγινα μαμά ένα βράδυ δεν κοιμήθηκα ποτέ ολόκληρο ακόμα! Πιστεύω στην 5ετια να τα καταφέρω!😂

Καλα ναι ! Εσυ εχεις και τη πρωτη σου και εχεις συνηθίσει..  οντως σε βλεπω να κοιμασαι στην 5ετια 😂😂εγω πηγα σημερα καναμε καρδιοτοκογραφημα .. ησυχα ακομα.. θα παω τετάρτη 26/2 και αν ειμαστε οκ με το βαρος ειπαμε να μπω 4/3 

θα χω νέα και γω συντομα ! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Tzeni38 είπε:

Καλα ναι ! Εσυ εχεις και τη πρωτη σου και εχεις συνηθίσει..  οντως σε βλεπω να κοιμασαι στην 5ετια 😂😂εγω πηγα σημερα καναμε καρδιοτοκογραφημα .. ησυχα ακομα.. θα παω τετάρτη 26/2 και αν ειμαστε οκ με το βαρος ειπαμε να μπω 4/3 

θα χω νέα και γω συντομα ! 

Μια χαρά τέλεια! Με το καλό, με το καλό! Τι βάρος έχει τώρα ο μπέμπης?

πρίν από 10 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Μια χαρά τέλεια! Με το καλό, με το καλό! Τι βάρος έχει τώρα ο μπέμπης?

Τελευταια φορα ηταν 2800.. δεν μετρήσαμε σήμερα,, την Τετάρτη! Θελουμε 3 να παει , 3 και

πρίν από 59 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Τελευταια φορα ηταν 2800.. δεν μετρήσαμε σήμερα,, την Τετάρτη! Θελουμε 3 να παει , 3 και

Ουουου μια χαρά! Ήδη θα ναι 3 κιλά! Με το καλό! Εν τω μεταξύ εκτός από ίδια ΠΗΤ και πολύ μαλλί έχουν και ίδιο βάρος τα μωρά μας! Λες να γεννήσω κι εγώ 4?😂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Ουουου μια χαρά! Ήδη θα ναι 3 κιλά! Με το καλό! Εν τω μεταξύ εκτός από ίδια ΠΗΤ και πολύ μαλλί έχουν και ίδιο βάρος τα μωρά μας! Λες να γεννήσω κι εγώ 4?😂

Το φαντάζεσαι;; Μπορεί ! 39η εβδομάδα θα μαστε , όλα είναι πιθανά ☺️

πρίν από 1 λεπτό , Tzeni38 είπε:

Το φαντάζεσαι;; Μπορεί ! 39η εβδομάδα θα μαστε , όλα είναι πιθανά ☺️

Καλά κι εγώ πιστεύω εκείνη την εβδομάδα σίγουρα! Καθόλου απίθανο! Μετά το μόνο που μένει ειναι να γίνουμε και συμπεθερες!😁😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλά κι εγώ πιστεύω εκείνη την εβδομάδα σίγουρα! Καθόλου απίθανο! Μετά το μόνο που μένει ειναι να γίνουμε και συμπεθερες!😁😂

Αχ κορίτσια να μαστε καλά! Απ την άλλη βδομαδα κοντεούμε.. θα χουμε νέα !! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...