Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Λογικό είναι βρε Τζένη μου! Κι εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι έντονα τον τοκετό και παρότι μου είναι γνώριμη η διαδικασία νομίζω πως είμαι περισσότερο αγχωμενη από την πρώτη φορα. Σκεφτομαι διάφορα, και τον τοκετό και το μετά και αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω κι άλλες τέτοιες χαζομάρες. Γενικά βρε κορίτσια έχω πέσει λίγο ψυχολογικά τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω αν είναι το άγχος...θα περάσει κι αυτό!

Εμείς πάμε για φυσιολογικά, αν δεν προκύψει κάτι γιατί είμαι και φοβιτσιαρα και η καισαρική με τρομάζει. Φυσικά σημασία έχει να γεννηθούν τα μωρακια μας υγιή, κι όπως έρθουν! 

Εσείς?

Επίσης τόσο καιρό μιλάμε κι έχω βάλει αυτό το nickname παλιότερα που  έκανα εγγραφη και δεν έχω αναφέρει ποτέ το όνομα μου. Με λένε Μαρίνα λοιπόν!

Διάβαζα κι εγώ τα μηνύματά μας από την αρχή που αγωνιουσαμε να ακούσουμε καρδούλα και τώρα έφτασε ο καιρός να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας! Θα ήθελα πολύ αν θέλετε κι εσείς να συνεχίσουμε να τα λέμε και αφού με το καλό γεννησουμε! 

Καλημέρα Μαρίνα! Ναι φυσικά το σημαντικο ειναι υγιή μωράκια! Εγω δν εχω σκεφτεί τον τροπο , δεν με τρομαζει η καισαρική 

αν υπάρχει η δυνατότητα να ελευθερωθώ νωρίτερα απ τις 40 αφου θα εχουμε πιάσει το βάρος και ξεκούραστα , αυτό θα κανω

μεχρι τελος του μήνα θα εχει φάνει τι δρόμο θα ακολουθήσω ! Εννοειται να μιλαμε και μετά .. εδω απ το καλοκαιρι εκφραζουμε αποψεις μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας μας , λεμε καμια κουβέντα όλες στην ίδια κατάσταση . Ε μετά θα λεμε για τα μωράκια και οτι χρειαζόμαστε σε βοηθεια η καθεμιά  ☺️

3 ώρες πρίν, finallytheend είπε:

Εγώ δεν ξερω αν είναι μόνο το άγχος η η αϋπνία  της περιόδου τώρα.. αλλά ότι ώρα και να κοιμηθώ γύρω στις 6 ξυπνάω.. σημερα όπως βλέπετε πιο νωρίς.. χαχα Και κάποιες μέρες δεν μπορώ να ξανακοιμηθω  αλλά προσπαθώ να κοιμάμαι και απόγευμα .. 

Εμεις έχουμε πει για καισαρική..αλλά δεν έχουμε κλείσει ακόμα ήμερομηνια. Ίσως την Δευτέρα  που πάμε θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη  εικόνα.. 

Οοο τέλειο με πολύ μαλλί μαλλί.. εγώ ξεχναω να ρωτήσω.. στα κιλά του εστιαζω κάθε φορά.. χαχα

Καλησπέρα  Μαρίνα και με όνομα!!

Φανή εδώ..

Η αλήθεια  είναι είτε το έχεις ξανακάνει είτε όχι ένα άγχος τώρα προς το τέλος μου φαίνεται λογικό να έχουμε όλες..

@Tsampi πως είσαι?? Πως πας??

Καλημέρα και σε σένα Φανή! Συμφωνω απολυτα μαζι σου το αγχος δεν το γλιτώνουμε.. ναι και μεις μετα τις 20 , την τελευταία βδομαδα του Φλεβαρη μου ειπε οτι μπορω να βάλω ημερομηνια. Για να δούμε.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Κι εγώ το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου σχεδόν και σηκώθηκα και με φοβερό πονοκέφαλο. Ααα τι τέλεια! Άρα σίγουρα πλησιάζουν τα πρώτα μας γεννητουρια!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια !!! 
και εγώ περιμένω πως και πως πλέον! Εμάς ο γιατρος Δεν έχει αναφέρει τπτ για τον τρόπο…αλλά και εμένα δεν με τρομάζει η καισαρική..είπα δεν θα κάνω πλάνο! Όπως κρίνει ο γιατρος !! 37 εβδομάδων σήμερα ..θέμα χρόνου πια !! 

εξακολουθω και πονάω αλλ μου είπε ο γιατρος είναι όλα φυσιολογικά !! Σήμερα δεν νιώθω πολύ το μπεμπακι , λογικά χαλαρώνει ;;!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Tsampi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !!! 
και εγώ περιμένω πως και πως πλέον! Εμάς ο γιατρος Δεν έχει αναφέρει τπτ για τον τρόπο…αλλά και εμένα δεν με τρομάζει η καισαρική..είπα δεν θα κάνω πλάνο! Όπως κρίνει ο γιατρος !! 37 εβδομάδων σήμερα ..θέμα χρόνου πια !! 

εξακολουθω και πονάω αλλ μου είπε ο γιατρος είναι όλα φυσιολογικά !! Σήμερα δεν νιώθω πολύ το μπεμπακι , λογικά χαλαρώνει ;;!

Τι να σου πω δεν εχω αποψη .. εμεις χορευουμε με τον μπεμπουλη ολη μερα!! Εχω φουλ κλωτσιά και τέντωμα.. πονακια οχι ακόμα.. 

2 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !!! 

Κι εμένα είναι πάρα πολύ κινητική όλη μέρα! Λογικά θα είναι η στάση του τέτοια που δεν θα χωράει καλά! Φάε κάτι γλυκό αν δεν τον νιώθεις για ώρες! Εμένα αυτό με συμβούλεψαν και να έχω στο νου μου να τη νιώθω 10 φορές τη μέρα!

Σήμερα έχω κι εγώ λίγους πόνους περιόδου αλλά δεν νομίζω να ναι κάτι, είναι πολύ ήπιοι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !!! 

Ναι όσο περνάει  ο καιρός δε χωράνε κ πολύ.. άσε ναι! 37 σήμερα!!

Καλησπέρα! Από ότι ξέρω εγώ και η @Tsampi είμαστε 37+0 σημερα! είναι κάποια πιο μπροστά  μας? Πως παμε?

πρίν από 45 λεπτά , finallytheend είπε:

Ναι όσο περνάει  ο καιρός δε χωράνε κ πολύ.. άσε ναι! 37 σήμερα!!

Καλησπέρα! Από ότι ξέρω εγώ και η @Tsampi είμαστε 37+0 σημερα! είναι κάποια πιο μπροστά  μας? Πως παμε?

Είστε πιο μπροστά εσείς οι 2! Εγώ η Τζένη και η @Stef91 είμαστε 36+5! Αααχ Θεεεε μου τίποτα δεν έμεινε!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Είστε πιο μπροστά εσείς οι 2! Εγώ η Τζένη και η @Stef91 είμαστε 36+5! Αααχ Θεεεε μου τίποτα δεν έμεινε!

Καλε δεν βλέπεις;; Νερο περασε ο καιρος .. 

θα τελειωσει ο μηνας και θα χουμε μετα να λεμε για μαιευτήρια! Να μαστε καλά όλες κορίτσια

Γεια σας κορίτσια!! Ναι θα ήθελα και εγώ να τα λέμε μετά την γέννα! Εγώ δυστυχώς τις τελευταίες τρεις μέρες νοσηλεύομαι, με έπιασε μια ξαφνική φαγούρα σε όλο το σώμα+ την γρίπη και με τέντωσε! Περιμένω τώρα την Δευτέρα κάτι εξετάσεις για χολοσταση μου είπαν και βλέπουμε..στον καρδιοτοκογραφο είδα ότι έχω κάποιες συσπάσεις 50-60 αλλά δεν πονάω.. εσείς ; 

3 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Ναι θα ήθελα και εγώ να τα λέμε μετά την γέννα! Εγώ δυστυχώς τις τελευταίες τρεις μέρες νοσηλεύομαι, με έπιασε μια ξαφνική φαγούρα σε όλο το σώμα+ την γρίπη και με τέντωσε! Περιμένω τώρα την Δευτέρα κάτι εξετάσεις για χολοσταση μου είπαν και βλέπουμε..στον καρδιοτοκογραφο είδα ότι έχω κάποιες συσπάσεις 50-60 αλλά δεν πονάω.. εσείς ; 

Περαστικάα σου !! Καλύτερα να είσαι εκεί , πιο ασφαλές είναι !! Μην ανησυχείς !! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου! Είσαι καλύτερα; Συσπάσεις 60ρες είχα κι εγώ την 34η εβδομάδα, δεν ήταν επώδυνες αλλά τις ένιωθα. Ξεκουράστηκα 2 βδομαδες  και τώρα πάλι τίποτα απολύτως,ούτε μια δεν έπιασε το μηχανημα...

πάντως γενικά το φοβάμαι αυτό γιατί μάλλον έχω φυσική αναισθησια 😂😂 όταν γεννούσα μόνο τις 100ρες ένιωθα με πονο κι αυτές σαν δυσφορία πιο πολυ. Ίσως αυτό με αγχωνει πιο πολύ απ' όλα, μην αργησω να το αντιληφθω.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...