Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είμαι σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, η κλινική μου όπως και το κέντρο ανήκουν στον όμιλο ΙΑΣΩ αλλά στην Αθήνα οι τιμές είναι λίγο παραπάνω τσιμπημένες. Δύο έμβρυα είχα κ εγώ από την πρώτη διέγερση. Δεν είχα την ανταπόκριση που περίμενε ο γιατρός μου, αυτό μου το είπε από την πρώτη στιγμή. Να δω τώρα τι σχέδιο έχει. Περιμένω να δω κάτι διαφορετικό, ίσως να με πάει και στα ίδια, θα ξέρω την Τεταρτη. Οπότε στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω ξανά την διαδικασία της διέγερσης και ας ελπίσουμε να πάει έστω λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. 🤞

Πραγματικά έτσι όπως τα λες δεν βγαίνουν τα νούμερα στατιστικά. Και ο άντρας μου δλδ αυτό λέει, είναι σαν να κάναμε επαφές εκείνο τον μήνα (της διέγερσης) και απλά να μην ήταν οι συνθήκες κατάλληλες. Εμένα αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν που ενώ είχαμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα και έφτασαν 3 ημερών μετά το χάσαμε το πανηγύρι και έμειναν δύο μέτρια. Δεν ξέρω αν φταίνε τα ωάρια, το σπερμα ή αν απλά είμασταν τόσο άτυχοι! 

Να δείτε το σπέρμα ξανά οπωσδήποτε κορίτσι δεν πιστεύω να έφταιγαν όλα σου τα ωάριο ,κρίμα και ήταν καλό νούμερο το 7...

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Καλησπέρα! Καλησπέρα! Τι κάνετε?

Πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Εγώ ακόμα δεν το χω πολυσυνειδητοποιησει. Νομίζω θα πάω να γεννήσω κι ακόμα θα αναρωτιέμαι😂.

Σιγά σιγά τελειώνω και με τις ετοιμασίες. Θέλω μόνο να καθαρίσω το σπίτι και την επόμενη εβδομαδα να ετοιμάσω φαγητό για λίγες μέρες και να βάλω κατάψυξη, γιατί στην κόρη μου είχα ζοριστει πολύ με αυτό το θέμα και είπα τώρα να οργανωθω!

Εσείς πώς είστε; Έτοιμες ;

Α ξέχασα, ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο, για να βγάλετε το μωρό τι ρούχα θα πάρετε; Εγώ σκέφτομαι μακρυμάνικο ζιπουνακι, ένα σετακι κανονικό, ούτε χοντρό ούτε λεπτό κι από πάνω ένα Φλις φορμακι που έχω με φερμουάρ(δεν είναι μπουφάν, απλά πιο χοντρό φορμακι). Πως τα βρίσκετε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Εγώ ακόμα δεν το χω πολυσυνειδητοποιησει. Νομίζω θα πάω να γεννήσω κι ακόμα θα αναρωτιέμαι😂.

Σιγά σιγά τελειώνω και με τις ετοιμασίες. Θέλω μόνο να καθαρίσω το σπίτι και την επόμενη εβδομαδα να ετοιμάσω φαγητό για λίγες μέρες και να βάλω κατάψυξη, γιατί στην κόρη μου είχα ζοριστει πολύ με αυτό το θέμα και είπα τώρα να οργανωθω!

Α ξέχασα, ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο, για να βγάλετε το μωρό τι ρούχα θα πάρετε; Εγώ σκέφτομαι μακρυμάνικο ζιπουνακι, ένα σετακι κανονικό, ούτε χοντρό ούτε λεπτό κι από πάνω ένα Φλις φορμακι που έχω με φερμουάρ(δεν είναι μπουφάν, απλά πιο χοντρό φορμακι). Πως τα βρίσκετε;

Καλησπερα! Ναι αυτο με το φαγητο ειναι πολυ ζόρι .. ευτυχως εχω τη μαμα κοντα και θα το αναλαβει( που να βρω χρόνο να ασχοληθώ και μ´αυτό ) 

θα κανω και γω το βαλιτσακι το σκ να ειναι ετοιμο! Εχω παρει στο μπεμπη λευκό βαμβακερο φορμακι με καλτσουλες και σκουφακι για να βγεί + κουβερτακι χοντρο πολυ cute ! Δν θα του βαλω κατι αλλο 

απ το αμαξι στο σπιτι θα μπει ! Μια χαρά θα εισαι με αυτα που διάλεξες ( απλα εγω αντι για το φλις θα τον σκεπάσω) 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλησπέραααα!! Όλα καλά κ εμείς..εγώ καθαρίζω  την Δευτέρα..από φαγητό ευτυχώς έχει έρθει η μάνα μου και θα μένει στα 300 μέτρα θα τρώμε.. χαχα

Θέλω να ψεκασουμε με απολυμαντικό τα καινούρια έπιπλα και τέλος.. 

Εγώ ένα μακρυμανικο ζιπουνακι, ένα μακρύ εξόδου πιο φλις, γάντια, σκούφο και κουβερτα.. σκέφτομαι μήπως πάρω και έναν υπνόσακο αρκούδε για έξοδο και σπίτι.. 

• Μου αρέσει 2

Γεια σας και από εμένα ! Εγώ θα του βάλω μακρομανικο ζιπουνακι, ένα σετ φορμάκι με σκουφάκι Και γαντακια και ή ένα φορμάκι βελουτε ή μια ολόσωμη φόρμα εξόδου …θα δω! 

• Μου αρέσει 3

Τέλεια κορίτσια! Άρα έτοιμες! Εγώ την πάτησα τοτε με την μεγάλη και το φαγητό για αυτό είπα τώρα να έχω κάποια έτοιμα, γιατί πήρα μετά τον τοκετό περισσότερα κιλά απ' ότι στην εγκυμοσύνη, γιατί έτρωγα μόνο ντελιβερι και σαβουρα. Εμένα η μητέρα μου ουσιαστικά ήρθε για να κρατήσει την κόρη μου όσο θα μαι στο μαιευτήριο, άντε και 2-3 μέρες παραπάνω. Ζει εξωτερικό τον τελευταίο χρονο και δεν είναι εύκολο να κάτσει παραπάνω. Ο άντρας μου δεν θα πάρει καν άδεια, το πολύ 5 μέρες... Οπότε ζορικα τα πράγματα!😁

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο, αισθάνομαι ότι με κλωτσαει πολύ στα πλευρά αλλά πλάι εντελώς και φοβάμαι μην έχει γυρίσει πάλι οριζόντια, αν και ο γιατρός μου είπε ότι είναι βαριά πια για να αλλάξει θέση. Εσείς που τα αισθάνεστε?

Διαφημίσεις

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

Τέλεια κορίτσια! Άρα έτοιμες! Εγώ την πάτησα τοτε με την μεγάλη και το φαγητό για αυτό είπα τώρα να έχω κάποια έτοιμα, γιατί πήρα μετά τον τοκετό περισσότερα κιλά απ' ότι στην εγκυμοσύνη, γιατί έτρωγα μόνο ντελιβερι και σαβουρα. Εμένα η μητέρα μου ουσιαστικά ήρθε για να κρατήσει την κόρη μου όσο θα μαι στο μαιευτήριο, άντε και 2-3 μέρες παραπάνω. Ζει εξωτερικό τον τελευταίο χρονο και δεν είναι εύκολο να κάτσει παραπάνω. Ο άντρας μου δεν θα πάρει καν άδεια, το πολύ 5 μέρες... Οπότε ζορικα τα πράγματα!😁

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο, αισθάνομαι ότι με κλωτσαει πολύ στα πλευρά αλλά πλάι εντελώς και φοβάμαι μην έχει γυρίσει πάλι οριζόντια, αν και ο γιατρός μου είπε ότι είναι βαριά πια για να αλλάξει θέση. Εσείς που τα αισθάνεστε?

Και εγώ στο πλάι της κοιλιάς τον νιώθω.. και εμάς ειπε δύσκολο να γυρίσει...

10 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα! Εγω εχω τα ποδια του στο στομαχι ξεκάθαρα και στον αφαλό 

το κεφαλι ειναι κατω , εχω πίεση 

ευτυχώς στα πλευρά δν έχω ενοχλήσεις 

μηπως ειναι πόδια που κουνιούνται;;

πρίν από 39 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλημέρα! Εγω εχω τα ποδια του στο στομαχι ξεκάθαρα και στον αφαλό 

το κεφαλι ειναι κατω , εχω πίεση 

ευτυχώς στα πλευρά δν έχω ενοχλήσεις 

μηπως ειναι πόδια που κουνιούνται;;

Λογικά τα πόδια είναι...αυτό πιστεύω κ εγώ..και πιο χαμηλά καμία φορά είναι πιο χαλαρό σα χέρι.. του βάζουμε το χέρι μας και ανταποδίδει.. τι γλυκό συναισθημααα

Καλημέρααα αβτε φτάνουμε  στο τελοςς

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια !!! 
πρρασα δύσκολο βράδυ !! Κάθε μια ώρα σηκωνόμουν για τουλαετα και πολύ πόνο σε λεκάνη και πόνους περιόδους !! Μπορώ να σας πω ότι τρόμαξα! Ξύπνησα όμως καλά 

• Μου αρέσει 1

Σίγουρα στο πλευρό είναι ποδαράκι γιατί το πιάνω ξεκάθαρα, σήμερα όμως ένιωσα και χερακι χαμηλά, άρα μάλλον έχει τα πόδια στο πλάι και πράγματι έχει ηρεμήσει το στομάχι μου από τους που έκατσε έτσι! Βέβαια μου ταράζει τα πλευρά στις κλωτσιές τώρα! Αχ βρε @finallytheendδεν είναι φοβερό συναίσθημα; Απίστευτο!

@Tsampi μου πήρες το γιατρό σου; Προετοίμαζεται το σώμα σου!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Σίγουρα στο πλευρό είναι ποδαράκι γιατί το πιάνω ξεκάθαρα, σήμερα όμως ένιωσα και χερακι χαμηλά, άρα μάλλον έχει τα πόδια στο πλάι και πράγματι έχει ηρεμήσει το στομάχι μου από τους που έκατσε έτσι! Βέβαια μου ταράζει τα πλευρά στις κλωτσιές τώρα! Αχ βρε @finallytheendδεν είναι φοβερό συναίσθημα; Απίστευτο!

Η αλήθεια είναι ότι δεν τον πήρα!! 
και εγώ νιώθω χεράκια και ποδαράκια στα πλάγια. Ίσως κατεβαίνουν 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Αστααα φτάνουμε!!

πρίν από 4 λεπτά , Tsampi είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν τον πήρα!! 
και εγώ νιώθω χεράκια και ποδαράκια στα πλάγια. Ίσως κατεβαίνουν 

Αν το ξανανιώσεις πάρε τηλέφωνο!! Μάλλον ετοιμάζεται το σώμα σου που σου είπε και η @mama_katerinas

Συμφωνω να παρεις τηλεφωνο αν το ξανανιωσεις! Κοριτσια εχετε αγχος;  Χτες με το ζορι κοιμηθηκα 3 ωρες.. δν κλεινουν τα ματια μου , τι πραγμα ειναι αυτο! Πως θα κοιμηθω; Πηγαμε γιατρό , ολα καλά 

ειμαστε 2800 και πολύ μαλλί 

μιλησαμε λιγο για τον τοκετό 

εσεις θα πατε ολες φυσιολογικά; Εχετε καθολου συζητησει για καισαρική; 

1 hour ago, Tzeni38 είπε:

Συμφωνω να παρεις τηλεφωνο αν το ξανανιωσεις! Κοριτσια εχετε αγχος;  Χτες με το ζορι κοιμηθηκα 3 ωρες.. δν κλεινουν τα ματια μου , τι πραγμα ειναι αυτο! Πως θα κοιμηθω; Πηγαμε γιατρό , ολα καλά 

Λογικό είναι βρε Τζένη μου! Κι εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι έντονα τον τοκετό και παρότι μου είναι γνώριμη η διαδικασία νομίζω πως είμαι περισσότερο αγχωμενη από την πρώτη φορα. Σκεφτομαι διάφορα, και τον τοκετό και το μετά και αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω κι άλλες τέτοιες χαζομάρες. Γενικά βρε κορίτσια έχω πέσει λίγο ψυχολογικά τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω αν είναι το άγχος...θα περάσει κι αυτό!

Εμείς πάμε για φυσιολογικά, αν δεν προκύψει κάτι γιατί είμαι και φοβιτσιαρα και η καισαρική με τρομάζει. Φυσικά σημασία έχει να γεννηθούν τα μωρακια μας υγιή, κι όπως έρθουν! 

Εσείς?

Επίσης τόσο καιρό μιλάμε κι έχω βάλει αυτό το nickname παλιότερα που  έκανα εγγραφη και δεν έχω αναφέρει ποτέ το όνομα μου. Με λένε Μαρίνα λοιπόν!

Διάβαζα κι εγώ τα μηνύματά μας από την αρχή που αγωνιουσαμε να ακούσουμε καρδούλα και τώρα έφτασε ο καιρός να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας! Θα ήθελα πολύ αν θέλετε κι εσείς να συνεχίσουμε να τα λέμε και αφού με το καλό γεννησουμε! 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Εγώ δεν ξερω αν είναι μόνο το άγχος η η αϋπνία  της περιόδου τώρα.. αλλά ότι ώρα και να κοιμηθώ γύρω στις 6 ξυπνάω.. σημερα όπως βλέπετε πιο νωρίς.. χαχα Και κάποιες μέρες δεν μπορώ να ξανακοιμηθω  αλλά προσπαθώ να κοιμάμαι και απόγευμα .. 

Εμεις έχουμε πει για καισαρική..αλλά δεν έχουμε κλείσει ακόμα ήμερομηνια. Ίσως την Δευτέρα  που πάμε θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη  εικόνα.. 

Οοο τέλειο με πολύ μαλλί μαλλί.. εγώ ξεχναω να ρωτήσω.. στα κιλά του εστιαζω κάθε φορά.. χαχα

10 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Λογικό είναι βρε Τζένη μου! Κι εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι έντονα τον τοκετό και παρότι μου είναι γνώριμη η διαδικασία νομίζω πως είμαι περισσότερο αγχωμενη από την πρώτη φορα. Σκεφτομαι διάφορα, και τον τοκετό και το μετά και αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω κι άλλες τέτοιες χαζομάρες. Γενικά βρε κορίτσια έχω πέσει λίγο ψυχολογικά τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω αν είναι το άγχος...θα περάσει κι αυτό!

Εμείς πάμε για φυσιολογικά, αν δεν προκύψει κάτι γιατί είμαι και φοβιτσιαρα και η καισαρική με τρομάζει. Φυσικά σημασία έχει να γεννηθούν τα μωρακια μας υγιή, κι όπως έρθουν! 

Εσείς?

Επίσης τόσο καιρό μιλάμε κι έχω βάλει αυτό το nickname παλιότερα που  έκανα εγγραφη και δεν έχω αναφέρει ποτέ το όνομα μου. Με λένε Μαρίνα λοιπόν!

Διάβαζα κι εγώ τα μηνύματά μας από την αρχή που αγωνιουσαμε να ακούσουμε καρδούλα και τώρα έφτασε ο καιρός να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας! Θα ήθελα πολύ αν θέλετε κι εσείς να συνεχίσουμε να τα λέμε και αφού με το καλό γεννησουμε! 

Καλησπέρα  Μαρίνα και με όνομα!!

Φανή εδώ..

Η αλήθεια  είναι είτε το έχεις ξανακάνει είτε όχι ένα άγχος τώρα προς το τέλος μου φαίνεται λογικό να έχουμε όλες..

@Tsampi πως είσαι?? Πως πας??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...