Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Καλη εβδομαδα κοριτσια! 36η εβδομαδα και μπηκαμε στο μηνα μας!! Πως ειστε με το βαρος ;; Γιατρό πηγατε;  Όλα καλα;; 

Με το βάρος το δικο μου είμαι στα +5,5!! 
το μωράκι μου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 2.400 , λίγο μικρουλι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Tsampi είπε:

Με το βάρος το δικο μου είμαι στα +5,5!! 
το μωράκι μου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 2.400 , λίγο μικρουλι

Εγω ειμαι + 8 και ολα κοιλιά . Με το ζόρι περπατάω.. εμενα ηταν 2,500 στο προηγούμενο ραντεβού , τώρα εχω τη Παρασκευή 

Just now, Tzeni38 είπε:

Εγω ειμαι + 8 και ολα κοιλιά . Με το ζόρι περπατάω.. εμενα ηταν 2,500 στο προηγούμενο ραντεβού , τώρα εχω τη Παρασκευή 

Γιατρους ποτε εχετε;; Ξεκινησατε καρδιοτοκογράφο ; Εχω κανει δύο , δεν εδειξε συσπάσεις ακομα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Γιατρους ποτε εχετε;; Ξεκινησατε καρδιοτοκογράφο ; Εχω κανει δύο , δεν εδειξε συσπάσεις ακομα

Εγώ έχω ξανά ραντεβού αύριο!! Τον ρώτησα για καρδιοτοκογραφο και μου είπε αν χρειαστεί θα μου  πει να κάνω…

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγω είχα σήμερα γιατρό και καρδιοτοκογραφημα. Το μωρό είναι 2700, εγώ +8, αν και πλέον δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη για φαγητό, με το ζόρι τρώω.

Ευτυχώς φάνηκαν μόνο ακανόνιστες συσπάσεις και λίγες, καμιά σχέση με την προηγούμενη φορά! Οπότε προχωράμε κανονικά! Θα κάτσω πιο χαλαρά καμιά βδομάδα και μετά θα ξεκινήσω ασκήσεις με μπάλα, πολύ περπάτημα κλπ. Αν δεν προκύψει κάτι ραντεβού έχω ξανά 26/2, θα είμαι 38+2. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλη εβδομαδα κοριτσια! 36η εβδομαδα και μπηκαμε στο μηνα μας!! Πως ειστε με το βαρος ;; Γιατρό πηγατε;  Όλα καλα;; 

Καλημέρα! Ναι ναι μπήκαμε!! 36+2 εδώ!! Το δικό μας βάρος η του μωρού? Χαχα εμείς πάμε κάθε Δευτέρα  πλέον.. πήγαμε σήμερα.. ολα καλα!! Μπαίνουμε τλκ ευθείααα

Εσεις πως είστε?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγω είχα σήμερα γιατρό και καρδιοτοκογραφημα. Το μωρό είναι 2700, εγώ +8, αν και πλέον δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη για φαγητό, με το ζόρι τρώω.

Ευτυχώς φάνηκαν μόνο ακανόνιστες συσπάσεις και λίγες, καμιά σχέση με την προηγούμενη φορά! Οπότε προχωράμε κανονικά! Θα κάτσω πιο χαλαρά καμιά βδομάδα και μετά θα ξεκινήσω ασκήσεις με μπάλα, πολύ περπάτημα κλπ. Αν δεν προκύψει κάτι ραντεβού έχω ξανά 26/2, θα είμαι 38+2. 

Αντε με το καλό ! Περπατημα κανω εγω λιγο ,  βαρεθηκα και το καθισιο και το φαι μη σου πω.. αυτο ηθελα να τον ρωτησω τωρα που θα παω,  πρεπει να κανω ασκησεις;; Εγω δν εχω μπαλα.  Χρειαζεται για τη λεκανη;

1 hour ago, Tsampi είπε:

Εγώ έχω ξανά ραντεβού αύριο!! Τον ρώτησα για καρδιοτοκογραφο και μου είπε αν χρειαστεί θα μου  πει να κάνω…

Και εμένα αυτό.μπορει να μην κάνω είπε.. θα το δούμε ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , finallytheend είπε:

Καλημέρα! Ναι ναι μπήκαμε!! 36+2 εδώ!! Το δικό μας βάρος η του μωρού? Χαχα εμείς πάμε κάθε Δευτέρα  πλέον.. πήγαμε σήμερα.. ολα καλα!! Μπαίνουμε τλκ ευθείααα

Εσεις πως είστε?

Το δικο μας βαρος περισσότερο 

ουτε να σηκωθω δν μπορω με ευκολια , μονο ορθια μ αρεσει 😂😂

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Το δικο μας βαρος περισσότερο 

ουτε να σηκωθω δν μπορω με ευκολια , μονο ορθια μ αρεσει 😂😂

Εγώ είμαι +6 από τον Ιούνιο..αλλά γνκ δεν πήρα γτ μου είχε κοπεί η όρεξη..τώρα τρώω λίγο πιο πολύ.. 

Εμένα πάλι με ενοχλεί ο μπέμπης  και βολεύομαι μόνο στο πλάι?? Που και πάλι ενοχλεί?! 

Ο μπέμπης 3200 είναι.. χαλαρός! Χαχαχα

Αυτό με το σηκωμα.. εγώ έχω αρχίσει  να περπατάω σα πιγκουίνος αλλά από τη λεκάνη..με πονάει κάνα 2 μέρες τωρα ...

πρίν από 7 λεπτά , finallytheend είπε:

Εγώ είμαι +6 από τον Ιούνιο..αλλά γνκ δεν πήρα γτ μου είχε κοπεί η όρεξη..τώρα τρώω λίγο πιο πολύ.. 

Εμένα πάλι με ενοχλεί ο μπέμπης  και βολεύομαι μόνο στο πλάι?? Που και πάλι ενοχλεί?! 

Αυτό με το σηκωμα.. εγώ έχω αρχίσει  να περπατάω σα πιγκουίνος αλλά από τη λεκάνη..με πονάει κάνα 2 μέρες τωρα ...

Ναι αυτο με το σηκωμα δυσκολο και γω μονο καθιστη και πλαι .. τπτ αλλο 

αν κανω οτι ξαπλωνω λιγο ανασκελα γινεται μαχη με το μπεμπη 😬😬 δεν του αρεσει 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Ναι αυτο με το σηκωμα δυσκολο και γω μονο καθιστη και πλαι .. τπτ αλλο 

αν κανω οτι ξαπλωνω λιγο ανασκελα γινεται μαχη με το μπεμπη 😬😬 δεν του αρεσει 

Άστα.. και η αλλαγή πλευρου δύσκολη...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Αντε με το καλό ! Περπατημα κανω εγω λιγο ,  βαρεθηκα και το καθισιο και το φαι μη σου πω.. αυτο ηθελα να τον ρωτησω τωρα που θα παω,  πρεπει να κανω ασκησεις;; Εγω δν εχω μπαλα.  Χρειαζεται για τη λεκανη;

Βοηθούν να εμπεδωθεί το μωρό και να πάρει σωστή θέση! Μου τις είχε δείξει η μαία στην προηγούμενη εγκυμοσύνη! Επίσης σκάλες και σεξ😂. Το τελευταίο ούτε να το διανοηθω, αν φτάσω 38+ θα το σκεφτώ 😂

πρίν από 20 λεπτά , finallytheend είπε:

Καλά εσύ βρε κορίτσι, θα βγεις από το μαιευτήριο λιγότερα απ' ότι ξεκίνησες! Μπράβο σου! Και η @Tsampi το ίδιο!

Κι εγώ δεν μπορώ με τίποτα ανάσκελα, βασικά και καθιστή δυσκολεύομαι, αν και η κοιλιά δεν είναι πολύ μεγάλη νομίζω ότι ανεβαίνει προς τα πάνω όπως κάθομαι. Μόνο όρθια εντελώς ή πλάι κι εγώ!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Βοηθούν να εμπεδωθεί το μωρό και να πάρει σωστή θέση! Μου τις είχε δείξει η μαία στην προηγούμενη εγκυμοσύνη! Επίσης σκάλες και σεξ😂. Το τελευταίο ούτε να το διανοηθω, αν φτάσω 38+ θα το σκεφτώ 😂

Καλά εσύ βρε κορίτσι, θα βγεις από το μαιευτήριο λιγότερα απ' ότι ξεκίνησες! Μπράβο σου! Και η @Tsampi το ίδιο!

Κι εγώ δεν μπορώ με τίποτα ανάσκελα, βασικά και καθιστή δυσκολεύομαι, αν και η κοιλιά δεν είναι πολύ μεγάλη νομίζω ότι ανεβαίνει προς τα πάνω όπως κάθομαι. Μόνο όρθια εντελώς ή πλάι κι εγώ!

Κοριτσια λιγο ακομα!! Θα τα καταφέρουμε

• Ευχή 1

Κορίτσια βλέπω τώρα το βάρος των μωρών σας και ανησυχώ λίγο!! Λέτε να είναι πολύ μικρούλης ο μπέμπης μας ;;; ελπίζω αύριο να έχει φτάσει τα 2500. 
οσο για το πλευρό δεν το συζητώ καν😂😂 ειδικά το βράδυ !! Ο άντρας μου τρομάζει που σπάω τη κίνηση σε 2-3 φασες και λέω άου άου άου 😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , Tsampi είπε:

Κορίτσια βλέπω τώρα το βάρος των μωρών σας και ανησυχώ λίγο!! Λέτε να είναι πολύ μικρούλης ο μπέμπης μας ;;; ελπίζω αύριο να έχει φτάσει τα 2500. 
οσο για το πλευρό δεν το συζητώ καν😂😂 ειδικά το βράδυ !! Ο άντρας μου τρομάζει που σπάω τη κίνηση σε 2-3 φασες και λέω άου άου άου 😂

Έτσι κ εγω αχ κ βαχ! Όχι @Tsampi μου μην ανησυχείς!!! Εμάς μας είπε είναι μεγάλος..είναι δηλαδή  πιο μεγάλος από το μ.ο.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...