Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Ήμουν 39+3! Ελπίζω να φτάσουμε και τώρα ως εκεί! 

Πάντως ισχύει, ότι είναι πρόβα!😂

Πως αισθάνεσαι? Το χεις συνειδητοποιήσει?

Εχω αγχος και αγωνία και θελω να τον δω! Πολλες φορες ξαπλωνω και βλεπω τα εξογκώματα και λεω καλε εχω ενα μωρο .. δεν το πιστεύω ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Tzeni38 είπε:

Εχω αγχος και αγωνία και θελω να τον δω! Πολλες φορες ξαπλωνω και βλεπω τα εξογκώματα και λεω καλε εχω ενα μωρο .. δεν το πιστεύω ! 

Χαχαχαχαχα ναι μωρέ λογικό! Κι εγώ έτσι! Πολλές φορές ξυπνάω το βράδυ και κλωτσαει και σκέφτομαι ακριβώς το ιδιο, ότι σε λίγο καιρό θα κοιμάται μαζί μας κι ένα μωράκι! Πόσο απίστευτο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Χαχαχαχαχα ναι μωρέ λογικό! Κι εγώ έτσι! Πολλές φορές ξυπνάω το βράδυ και κλωτσαει και σκέφτομαι ακριβώς το ιδιο, ότι σε λίγο καιρό θα κοιμάται μαζί μας κι ένα μωράκι! Πόσο απίστευτο! 

Μαγικό & τώρα ειναι τοσο εντονο.. δεν χωραει , πιέζει και βλεπεις μεχρι και τα πατουσακια !!

1 hour ago, Tzeni38 είπε:

Μαγικό & τώρα ειναι τοσο εντονο.. δεν χωραει , πιέζει και βλεπεις μεχρι και τα πατουσακια !!

Αχ αυτο...τις τελευταίες μέρες πιάνω πατουσακια ξεκάθαρα. Σήμερα το πρωί πρέπει να επιασα και χεράκι χαμηλά στην κοιλιά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν το είχα νιώσει καθόλου αυτό και είναι πραγματικά μαγικό!

Just now, mama_katerinas είπε:

Αχ αυτο...τις τελευταίες μέρες πιάνω πατουσακια ξεκάθαρα. Σήμερα το πρωί πρέπει να επιασα και χεράκι χαμηλά στην κοιλιά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν το είχα νιώσει καθόλου αυτό και είναι πραγματικά μαγικό!

Ποσο ωραιο συναισθημα! Τωρα ακομα και το τεντωμα που κανουν το νιωθουμε 

αυτο σκεφτομαι , λες να μη χωραει αλλο και να αποφασισει να βγει πριν τις 40 ; Αυτα δν τα ξέρει κανείς 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Tzeni38 είπε:

Ποσο ωραιο συναισθημα! Τωρα ακομα και το τεντωμα που κανουν το νιωθουμε 

αυτο σκεφτομαι , λες να μη χωραει αλλο και να αποφασισει να βγει πριν τις 40 ; Αυτα δν τα ξέρει κανείς 

Ναι μωρέ ποτέ δεν ξέρεις! Βέβαια είναι πάρα πολύ νωρίς για σας που είστε πρωτότοκες. Βασικά κι εγώ παρόλο που έχω συσπάσεις πολλές μου πε ο γιατρός ότι πριν τις 39 δεν την κόβει να βγαίνει 😂. Και μακάρι γιατί θα ήθελα πολύ να πιάσουμε τον Μάρτιο, μου αρέσει πολύ σαν μήνας! Επίσης δεν έχω ετοιμάσει σχεδόν τίποτα, οπότε όσο αργότερα τόσο καλύτερα!

Έχετε συζητήσει για τοκετό? Πάτε για φυσιολογικά?

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Εγώ ευτυχώς τις τελευταίες μέρες που ξεκουράστηκα σχετικά είμαι πολύ καλύτερα, μειώθηκαν πολύ οι συσπάσεις. Αυτό με την πίεση κάτω το νιώθω κι εγώ έντονα, ειδικά αν κουραστώ, αισθάνομαι σαν να είναι έτοιμο να βγει. Επίσης αισθάνομαι κι αυτό που λέει η @finallytheend στο στέρνο, ειδικά αν κλωτσήσει μου κόβει την ανάσα. 

Σήμερα ξεκίνησα κι εγώ να ετοιμάζω τα πράγματα της μικρής, γιατί η μητέρα μου τελικά θα έρθει τέλος της επόμενης εβδομάδας γιατί αρρώστησε με γρίπη α. Ατελείωτες μου φαίνονται αυτές οι δουλειές. Και σαν να μην έφταναν αυτά, θα πρέπει να φύγει μεθαυριο κι ο σύζυγος επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό που προέκυψε ξαφνικά και θα γυρίσει σε 10 μέρες.. και τώρα ξέρετε τι μου έχει κολλήσει! Ότι θα γεννήσω και θα μαι μόνη μου και δεν θα χω τι να κάνω ούτε το παιδί!😂 Γι αυτό το πάω χαλαρά με τις ετοιμασίες. Πιστεύω μια βδομάδα αρκεί να κάνω έστω τα βασικά!

Με τις μέρες του είναι.. σήμερα έχει καπως μαζευτεί κ τρώω.. 

Ααχ έμενα ήρθε.. σιδερωνουμε..έπλυνα κ τα δικά μου και λέω να φτιάξω κ βαλίτσα σιγά σιγά.. 

6 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημέρα! Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.. θα γυρισει πρωτα ο συζυγος και μετα θα γεννησεις! Και γω εχω φτιαξει τα περισσότερα για να μην ασχοληθω αργοτερα

την αλλη βδομαδα θα κανω τη τσαντα του μαιευτηρίου να ναι και αυτη ετοιμη γιατι αχω τοσο βαρος και πιεση που δυσκολεύομαι πια να ασχοληθω με δουλειες.. γιατρο εχουμε 14/2 εμεις να δουμε βαρος παλι 

πιεση κατω εχω και γω αρκετη ! Και αυπνια παρα πολύ .. εσεις κοιμαστε; Εγω απ τις 5 και μετα ειμαι ξύπνια 

Αυπνία εδώ παρούσα.. κοιμάμαι 1 η 2 το βραδυ..ξυπνάω 7...αλλά κοιμάμαι κ λίγο το απόγευμα..

πρίν από 17 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Ναι μωρέ ποτέ δεν ξέρεις! Βέβαια είναι πάρα πολύ νωρίς για σας που είστε πρωτότοκες. Βασικά κι εγώ παρόλο που έχω συσπάσεις πολλές μου πε ο γιατρός ότι πριν τις 39 δεν την κόβει να βγαίνει 😂. Και μακάρι γιατί θα ήθελα πολύ να πιάσουμε τον Μάρτιο, μου αρέσει πολύ σαν μήνας! Επίσης δεν έχω ετοιμάσει σχεδόν τίποτα, οπότε όσο αργότερα τόσο καλύτερα!

Έχετε συζητήσει για τοκετό? Πάτε για φυσιολογικά?

Το χω αφησει για το φιναλε το θεμα του τοκετου

η αληθεια ειναι οτι δν θελω να ταλαιπωρηθώ.. με φοβιζει αυτη η ιδεα του παλευω 18 ωρες για φυσιολογικό και στο τελος κανεις καισαρικη

εσυ τι θα κανεις;; Εσενα πως ηταν στην πρωτη;;

πρίν από 12 λεπτά , finallytheend είπε:

Με τις μέρες του είναι.. σήμερα έχει καπως μαζευτεί κ τρώω.. 

Ααχ έμενα ήρθε.. σιδερωνουμε..έπλυνα κ τα δικά μου και λέω να φτιάξω κ βαλίτσα σιγά σιγά.. 

Αυπνία εδώ παρούσα.. κοιμάμαι 1 η 2 το βραδυ..ξυπνάω 7...αλλά κοιμάμαι κ λίγο το απόγευμα..

Ολες με αυπνια μας βλεπω, καλα παμε

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...